Thumbnail

Πού θα κάνεις τα ψώνια σου αυτό το σκ Πού θα κάνεις τα ψώνια σου αυτό το σκ

Στηρίζοντας παράλληλα τους ντόπιους δημιουργούς. Πολύ μας αρέσει το Areskee
Ψάχνεις για ξεχωριστά δώρα; Εμείς, σου έχουμε τη λύση. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να είσαι αυτό το σκ στο στον πολυχώρο Beat Bazaar στη Λεμεσό (δίπλα από την πλατεία Σαριπόλου) από τις 11:00 μέχρι τις 21:00.

Η Areskee, η πρώτη κυπριακή διαδικτυακή αγορά, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από έναν χρόνο -συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2018- ήρθε να αναπληρώσει το κενό στον τομέα των αγορών, με σκοπό να βοηθήσει τα προϊόντα κυπριακής προέλευσης να γίνουν προσβάσιμα σ’ όλο τον κόσμο. 

Για να γιορτάσει την ανάπτυξη της κοινότητας της, η οποία ξεπέρασε τους 100 πωλητές, καθώς και την παρουσίαση 2500 και πλέον προϊόντων στην ιστοσελίδα της, διοργανώνει την πρώτη της έκθεση, με την ονομασία"Areskee Winter Fair", το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 21:00 στον πολυχώρο Beat Bazaar στη Λεμεσό ( δίπλα από την πλατεία Σαριπόλου). 

Στην έκθεση, θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά τις τελευταίες δημιουργίες περισσότερων από 15 ντόπιων πωλητών, να πραγματοποιήσεις επί τόπου αγορές, να γνωρίσεις προσωπικά την ομάδα της Areskee, αλλά και να ανακαλύψεις παράλληλα πόσο απλό, πρακτικό και άνετο είναι να κάνεις αγορές ντόπιων προϊόντων και δημιουργιών μέσω της Areskee.com

 

Wise Christmas Day! Μια ιδιαίτερη μέρα... γεμάτη μουσική!

areskee
 

"Στόχος μας είναι να γίνουμε η εναλλακτική διαδικτυακή επιλογή έναντι της εγχώριας κεντρικής αγοράς, όπου ο καθένας θα μπορεί εύκολα να αγοράσει μοναδικά κομμάτια, στιλάτα προϊόντα και προσεγμένα δώρα. Η ομάδα μας εργάζεται πολύ σκληρά ώστε να καταφέρει να αναδείξει την Areskee σε πρεσβευτή των κυπριακών προϊόντων, καθώς επίσης και να κτίσει μια δυνατή κοινότητα, αποτελούμενη από ανεξάρτητα καταστήματα και μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς δημιουργούς", εξηγεί χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Σταυρινίδης, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Areskee.


Στην Areskee.com μπορείς να βρεις προϊόντα για όλες τις ηλικίες και για κάθε γούστο, από 3 μέχρι 3000 ευρώ. Επίσης, η δυνατότητα παγκόσμιας αποστολής επιτρέπει στους ομογενείς που ζουν στο εξωτερικό, αλλά και στους λάτρεις της κυπριακής κουλτούρας, να αγοράσουν αυτά τα αντικείμενα, δημιουργώντας έτσι ένα μεγαλύτερο όνομα για όλα αυτά τα κρυμμένα ταλέντα που κατοικούν στην Κύπρο. 

areskee

Eco - Friendly ξενοδοχείο στη Λεμεσό αντικατέστησε τα καλαμάκια με Spaghetti

Σχετικά με την Areskee

Η Areskee είναι μια νεοσύστατη εταιρεία, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιούλιο του 2018 στη Λεμεσό, αποτελούμενη απο μια ομάδα τεσσάρων μελών. H Areskee.com είναι η πρώτη τοπική αγορά που παρέχει διαδικτυακή στέγη σε επιλεγμένους δημιουργούς, κατασκευαστές και ανεξάρτητα καταστήματα τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, προσφέρει στους καταναλωτές ένα ευρύ φάσμα επιλογών από υψηλής ποιότητας προϊόντα, κομψές δημιουργίες, καθώς και προϊόντα τα οποία δύσκολα βρίσκει κανείς σε μαγαζιά κεντρικών δρόμων, καθώς επίσης και μια ευχάριστη, άνετη και ασφαλή εμπειρία αγορών. H Areskee αποτελεί μια ενιαία αγορά, η οποία παρέχει όλη την τεχνολογία, τα χαρακτηριστικά, τις υπηρεσίες και την υποστήριξη που χρειάζονται οι πωλητές της για να οικοδομηθούν, να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν διαδικτυακά. Κατά τον πρώτο χρόνο, η Areskee κατάφερε να αναπτύξει την κοινότητα της απο 16 σε 100 και πλέον καταστήματα, καθώς και τον κατάλογο προϊόντων της από 300 σε 1700+ προϊόντα. Μέχρι τώρα η εταιρεία είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και αναζητά παράλληλα χρηματοδότηση απο εξωτερικούς φορείς. 

Σχετικά με τον δημιουργό της Areskee 
Ο Κωνσταντίνος Σταυρινίδης είναι ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Areskee. Ο 37χρονος Κύπριος κατέχει πτυχίο ηλεκτρολογικής και ηλεκτρονικής μηχανικής (Meng) και μεταπτυχιακό στην πληροφορική. Πριν τη δημιουργία της Areskeeο Κωνσταντινος εργάστηκε για περισσότερο απο δέκα χρόνια στο Λονδίνο, στον τομέα των οικονομικών, όπου και απέκτησε πολύτιμες γνώσεις στα πεδία του σχεδιασμού λύσεων και αρχιτεκτονικής, της επεξεργασίας, του ανασχεδιασμου, της ανάλυσης δεδομένων και της διαχείρησης έργων. Τον Ιανουάριο του 2018 επέστρεψε στην Κύπρο, όπου με τη βοήθεια της ομάδας του λάνσαρε μετά από 7 μήνες τον ιστότοπο Areskee. Η φιλοδοξία του για την Areskee ήταν η δημιουργία μιας πλατφόρμας, η οποία θα βοηθούσε τις υφιστάμενες και επερχόμενες μικρές τοπικές αγορές, καθώς και ανθρώπους με ταλέντο, να αναπτυχθούν συλλογικά σε ό,τι αφορά τη δημοτικότητα και τις πωλήσεις τους και κατά δεύτερον να βοηθήσει τόσο τους ντόπιους καταναλωτές όσο και τους καταναλωτές παγκοσμίως να ανακαλύψουν μοναδικές δημιουργίες και απίστευτα προϊόντα, τα οποία είναι δύσκολο να βρούν στις εγχώριες αγορές. 


Website: https://areskee.com/
I
nstagram
: https://www.instagram.com/areskee_com/
Facebook
: https://www.facebook.com/areskee/


 

Home