Αυτή τη μακαρονάδα θα την φτιάξεις σε δέκα λεπτά

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τυρένιο σουφλέ;

 

Υλικά:

  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 κουταλιά της σούπας ιταλικό καρύκευμα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • 1 πακέτο σπαγγέτι
  • Σάλτσα μαρινάρα
  • 3 φλιτζάνια νερό


Εκτέλεση:

  • Πρόσθεσε το ελαιόλαδο, τον κιμά , το ιταλικό καρύκευμα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα γουόκ.
  • Μαγείρεψε μέχρι να μην είναι ροζ ο κιμάς.
  • Σπάσε τα ζυμαρικά στη μέση.
  • Ρίξε τη μαρινάρα και το νερό πάνω από τα μακαρόνια.
  • Μαγείρεψε σε υψηλή θερμοκρασία για 5-7 λεπτά.
  • Ανακάτεψε και σερβίρετε με παρμεζάνα και ψιλοκομμένο βασιλικό.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το ιδανικό επιδόρπιο: Με μόνο 4 υλικά

Πηγή  

 

κεντρική φώτο: unsplash.com/photos/XAxvKp0tdwU

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ