Γεμιστά μανιτάρια με αβγό
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο οικονομικό γλυκό ψυγείου που θα λατρέψεις
Υλικά:
- 4 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο, καλά καθαρισμένα
- 4 μεγάλα αβγά
- 1 1/2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι και πιπέρι
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νόστιμο μπουρίτο με κιμά και πολύχρωμα λαχανικά
Εκέλεση:
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
- Καθαρίζεις τα μανιτάρια σου και τα τρίβεις απαλά με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
- Τοποθετείς τα μαριναρισμένα μανιτάρια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Σπάσε στο κέντρο κάθε μανιταριού ένα αβγό.
- Πασπαλίζεις με λίγο αλάτι και πιπέρι και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σοκολατένιο κέικ ψυγείου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι απλά "κόλαση"