Γεμιστά μανιτάρια με αβγό

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο οικονομικό γλυκό ψυγείου που θα λατρέψεις

Υλικά: 

  • 4 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο, καλά καθαρισμένα
  • 4 μεγάλα αβγά
  • 1 1/2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι και πιπέρι

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νόστιμο μπουρίτο με κιμά και πολύχρωμα λαχανικά


Εκέλεση: 

  • Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
  • Καθαρίζεις τα μανιτάρια σου και τα τρίβεις απαλά με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  • Τοποθετείς τα μαριναρισμένα μανιτάρια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  • Σπάσε στο κέντρο κάθε μανιταριού ένα αβγό.
  • Πασπαλίζεις με λίγο αλάτι και πιπέρι και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σοκολατένιο κέικ ψυγείου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι απλά "κόλαση"

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ