Thumbnail

Tι θα δούμε στο Netflix τον Φεβρουάριο; Tι θα δούμε στο Netflix τον Φεβρουάριο;

Μπορεί ακόμη να μη βγήκε ο Γεννάρης, αλλά να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά
Kάθε μήνα περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τι μας ετοιμάζει ο βασιλιάς της ψηφιακής πλατφόρμας.

 

 

Gotham, 5η σεζόν, 5/2/2020 

Αν έχεις δει τις τέσσερις προηγούμενες σεζόν, τότε ξέρεις πολύ καλά περί τίνος πρόκειται. Σημείωσε πως ο Πιγκουίνος επιστρέφει. Εμείς, που δεν την είδαμε μέχρι τώρα, πάντως, δεν έχουμε ιδέα τι σημαίνει αυτό.

Locke & Key, 1η σεζόν, 7/2/2020 

Βασισμένη στην ομότιτλη σειρά του Joe Hill. Πρόκειται για ένα θρίλερ, με στοιχεία φαντασίας, με το στόρι να επικεντρώνεται σε δυο αδέλφια που επιστρέφουν στο πατρικό της μητέρας τους, μετά τη δολοφονία του πατέρα τους. 

ΔΙΑΒΑΣΕ:Tι βλέπουν όλοι στο Netflix; 

My Holo love, 1η σεζόν, 7/2/2020

Ένα ανθρωπομόρφο ολόγραμμα, που μοιάζει με τον δημιουργό του, θα γίνει η συντροφιά μιας μοναχικής γυναίκας. Ενδιαφέρον; Θα δείξει! 

Van Helsing, 4η σεζόν, 8/4/2020

Μετά από τρία χρόνια σε κώμα, η Βανέσα ξυπνά σε έναν κόσμο λεηλατημένο από βρικόλακες. Είναι αυτό που λέμε, να μην σου τύχει. 

Narcos Mexico, 2η σεζόν, 13/2/2020 

Όσοι παρακολούθησαν το φινάλε του 1ου κύκλου, δήλωσαν συγκλονισμένοι. Έπεται λοιπόν η συνέχεια του μεξικανικού πολέμου των καρτέλ των ναρκωτικών, τη δεκαετία του 80'.

 ΔΙΑΒΑΣΕ: H Grace και η Frankie επιστρέφουν

Cable Girls, 5η σεζόν, 14/2/2020 

Μαζί με του Αγίου Βαλεντίνου, έρχονται και οι τηλεφωνήτριες για όσους είναι fans τους. 

Spectros, 1η σεζόν, 19/2/2020 

Ένας έφηβος και οι φίλοι του γίνονται μάρτυρες της διαμάχης εκπροσώπων της βραζιλιάνικης μαγείας και του ιαπωνικού Σιντοϊσμού που επιτίθενται στη γειτονιά ...

spectros

Puerta 7, 1η σεζόν, 21/2/2020 
Μια γυναίκα προσπαθεί να απαλλάξει μια ομάδα ποδοσφαίρου από το οργανωμένο έγκλημα. 

Ι am not ok, 1η σεζόν, 26/2/2020 

Mια έφηβη με προβλήματα στο σχολείο και στο σπίτι, εξερευνά τη σεξουαλικότητά της, ενώ παράλληλα παλεύει να αποδεχτεί τις νέες της υπερδυνάμεις. Όλοι με υπερδυνάμεις πια. Μόνο εμείς μείναμε. 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Γιατί να δεις το ‘Marriage Story’ του Netflix

Iamnotok

Followers, 1η σεζόν, 27/2/2020 

Το λέει και ο τίτλος. Μια ανερχόμενη ηθοποιός γίνεται γνωστή μέσα από το Instagram και η σειρά δείχνει όλο αυτό που ακολουθεί. 

Queen Sono, 1η σεόν, 28/2/2020 

Καμία σχέση με βασιλείς. Η σειρά είναι αστυνομική και περιγράφει τη ζωή μιας πράκτορα, που αναγκάζεται να κάνει διαρκώς νέες σχέσεις. 

Πέρα από τις σειρές, εννοείται πως υπάρχουν, όπως κάθε μήνα, οι πρωτότυπες ταινίες του Netflix, από τις οποίες ξεχωρίσαμε τις πιο κάτω

The coldest game, 8/2/2020 

Eν μέσω της κουβανικής κρίσης του 62', μια μαθηματική ιδιοφυία συμμετέχει σε μια πατρίδα σκάκι μεταξύ ΗΠΑ και Σοβιετικής Ένωσης, σ΄ένα θανατηφόρο παιχνίδι κατασκοπείας. 

Το All the Boys: PS I Still Love You 12/2/2020 

H συνέχεια της ρομαντικής νεανικής κωμωδίας, όπου η πρωταγωνίστρια θα έρθει αντιμετώπη με έναν ακόμη παραλήπτη των ερωτικών της επιστολών. Μόνο που τώρα είναι σε σχέση. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home