Thumbnail

2 ζωδιακά ζευγάρια που δε θα πονέσουν στον χωρισμό και 2 που καταλήγουν πληγωμένα 2 ζωδιακά ζευγάρια που δε θα πονέσουν στον χωρισμό και 2 που καταλήγουν πληγωμένα

Διαφορετικά αντιμετωπίζεται ο χωρισμός από αυτούς τους ζωδιακούς συνδυασμούς – Ανήκεις σε κάποιο από αυτά;
Ο συναινετικός χωρισμός δεν πονάει τόσο, αφού η απόφαση είναι κοινή. Από την άλλη όμως, υπάρχουν και αυτοί που επιμένουν και προσπαθούν να την κρατήσουν τη σχέση και όταν αυτή τελειώνει, πληγώνονται ανεπανόρθωτα.

Χωρισμός σαν βελούδο 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 ζώδια που μπορούν εύκολα να σε ξεγελάσουν

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΖΥΓΟΣ

Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι η ένταση και το πάθος που υπάρχει σε κάθε πράξη και κάθε σκέψη του. Αν σου αρέσει να αισθάνεσαι το αντικείμενο μιας διαρκούς ερωτικής επιθυμίας, ζήλειας ή διεκδίκησης, τότε η σκοτεινή, αποπλανητική ενέργεια του Σκορπιού είναι σίγουρα πολύ ερεθιστική. Αλλά όλα αυτά μάλλον «πέφτουν βαριά» σε ένα άτομο όπως ο Ζυγός, που αγαπάει την ειρήνη, την χαλάρωση και την καλοπέραση. Αυτή η διαρκής ένταση κανονικά θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε συγκρούσεις και δράματα, αλλά ο Ζυγός δεν θέλει με τίποτα να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Ζυγός συμπεριφέρεται σαν μια κοινωνική πεταλούδα και δείχνει απρόθυμος να «συναντήσει» το επίπεδο έντασης του Σκορπιού, ο οποίος σύντομα θα καταλήξει στην άποψη ότι έχει να κάνει με μια προσωπικότητα πολύ ρηχή για τα γούστα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο Τοξότης, ως το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού καθοδηγείται από την επιθυμία του να γευθεί τις εμπειρίες που έχει να του προσφέρει ο κόσμος όλος. Πορεύεται στη ζωή με οδηγό τη νοημοσύνη του και την ανάγκη για μεγαλύτερη γνώση. Ο Καρκίνος, από την άλλη, καθοδηγείται από το συναίσθημα. Θέλει μια βαθιά συναισθηματική σχέση με τον σύντροφό του/της που θα ριζώσει σε βάθος χρόνου. Αλλά όσο περισσότερο προσπαθεί να… βάλει χαλινάρι στον Τοξότη, τόσο περισσότερο εκείνος θα ξεφεύγει. Αν τα δύο αυτά ζώδια αντιληφθούν έγκαιρα ότι αυτή θα είναι η δυναμική τους στο εξής, το πιο πιθανό είναι να προτιμήσουν αμφότεροι τη λήξη της σχέσης τους, πριν τα πράγματα σοβαρέψουν.

 

couple

pexels.com/photo/close-up-photo-of-couple-facing-each-other-9451810/

 

Χωρισμός με πληγές στο τέλος 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος και βαθιά συναισθηματικός, αντίθετα με την Παρθένο, που είναι λογική και πρακτική και θέλει να «κλείνει» κάθε κεφάλαιο με ηρεμία και συζήτηση, ενώ ο Ιχθύς δυσκολεύεται να συγκρατήσει τα συναισθήματά του.  Ακριβώς όπως και συμβαίνει και για τον Καρκίνο, ο χωρισμός γι’ αυτόν είναι μία ιδιαίτερα επώδυνη διαδικασία και χρειάζεται αρκετό χρόνο μέχρι να πει μέσα του το οριστικό «αντίο».

ΛΕΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ο Λέοντας νιώσει πως η σπίθα είναι έτοιμη να σβήσει, αρχίζει να απομακρύνεται από τη σχέση, καθώς τον στενοχωρεί η «διάλυσή» της. Είναι αρκετά εύκολο να προχωρήσει στην επόμενη, όχι όμως όταν έχει φάει απόρριψη από το πρόσωπο με το οποίο ήταν μαζί. Συχνά η αντίδρασή του, έπειτα από έναν χωρισμό, χαρακτηρίζεται κυρίως από σοκ και άρνηση. Αντιδράει σπασμωδικά και αναζητάει την προσοχή των γύρω του για να «μαλακώσει» τον πόνο. Ο Σκορπιός, από την άλλη πλευρά, είναι δυσκολεύεται πολύ να «βάλει» τέλος σε μία σχέση για να προχωρήσει στην επόμενη. Είναι ικανός να κάνει διάφορα προκειμένου να φέρει πίσω τον ή την πρώην. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που δεν έχουν πολύ καλή συμπεριφορά

 

Πηγή

 

κεντρική φώτο: pexels.com/photo/man-touching-the-face-of-a-woman-8366766/

Home