Thumbnail

3 άντρες του ζωδιακού που είναι πιθανόν να…ψάξουν τα πράγματα σου 3 άντρες του ζωδιακού που είναι πιθανόν να…ψάξουν τα πράγματα σου

Ψάχνουν για κρυμμένα μυστικά - Ο σύντροφος σου ανήκει σε αυτά;
Από πλήξη ή από ανασφάλεια, οι παρακάτω άντρες του ζωδιακού έχουν την τάση να «ψαχουλεύουν» τα κινητά τηλέφωνα, τα τάμπλετ, τον υπολογιστή κ.λπ. Όποια κι αν είναι η αιτία το να κατασκοπεύεις την σύντροφό σου, το τελικό αποτέλεσμα δεν παύει να είναι η παραβίαση της ιδιωτικότητας κάποιου.

ΚΡΙΟΣ 
Ο Κριός ψάχνει πάντα έναν τρόπο για να εντυπωσιάσει ή να μιλήσει για κάτι καινούργιο ή άγνωστο στους άλλους, οπότε επιθυμεί και το ανάλογο ακροατήριο. Δεν τον ικανοποιεί να είναι εκείνος που άκουσε τελευταίος τα νέα. Θέλει να τα μεταφέρει και να τα διαδώσει. Η πλήξη του μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και σε... μυστηριώδεις αναζητήσεις, στις οποίες ρίχνεται με ζήλο και περίσσιο θάρρος.
Δεν αποκλείεται λοιπόν, να ξεσκονίσει όλα τα προσωπικά αντικείμενα ή τα αρχεία σου με την ελπίδα ότι κάτι θα βρει τελικά, το οποίο θα τον βγάλει από τη βαρεμάρα του. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι κατά τη διάρκεια όλων των ριψοκίνδυνων δραστηριοτήτων παρακολούθησης, δεν αντιλαμβάνεται καν ότι κάνει κάτι που θα ήταν καλύτερα να μην το έκανε. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 γυναίκες του ζωδιακού είναι η επιτομή του στιλ

 

couple

unsplash.com/photos/4RgKWUvfEuI 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Από τις 5 αισθήσεις του ανθρώπου, η πιο αγαπημένη για έναν Ταύρο είναι η αφή, δηλαδή το άγγιγμα. Η επαφή με το υλικό και το χειροπιαστό είναι ζωτική του ανάγκη, ούτως ή άλλως. Βέβαια, η συνήθειά του να κατασκοπεύει ή να ψαχουλεύει τα πράγματα του/της συντρόφου του προέρχεται κυρίως από την συναισθηματική του ανασφάλεια και την επιθυμία του για σιγουριά.

Δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις στη σχέση του, για αυτό δεν νιώθει και καμία ενοχή όταν ψαχουλεύει, όλα τα προσωπικά σου αρχεία, είτε στο τηλέφωνο είτε στον υπολογιστή σου. Χρειάζεται να έχεις το νου σου πάντως, διότι ο αυτός ο… μεθοδικός κατάσκοπος θα ψάξει τα πάντα, οπωσδήποτε. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα λάθη που κάνεις όταν διαβάζεις το ζώδιο σου

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένας Τοξότης, προκειμένου να πετύχει το στόχο του, είναι ικανός να κάνει απίστευτες πράξεις και να επεκταθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Το πιο πιθανό είναι να μεταχειριστεί όλα τα μέσα προκειμένου να ικανοποιήσει την περιέργεια ή τις επιδιώξεις του. Μόνο που δεν περιορίζεται μόνο στα εμφανή και τα αναμενόμενα, αλλά είναι ικανός να επέμβει ακόμα και στον προσωπικό σου χώρο και να ψάξει τα πάντα για σένα. Η συνήθειά του να απλώνεται παντού δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει και τα μικρά προσωπικά σου αρχεία. Το κίνητρό του όμως δεν είναι απαραίτητα η ζήλεια ή η ανασφάλεια, όπως συμβαίνει με έναν Ταύρο. 

Τίποτα δεν ξεφεύγει από την φυσική, αστείρευτη περιέργειά του, αφού όλα εκπορεύονται από μια απέραντη επεκτατικότητα. Και μάλιστα η περίφημη τύχη του, θα τον οδηγήσει ακόμα και στην ανακάλυψη της πιο μυστικής κρυψώνας σου! Μην ξεχνάς ότι το άτομο αυτό δεν μπορεί να περιοριστεί, ούτε να διακρίνει τα σημαντικά από τα ασήμαντα, για αυτό είναι καλύτερα να είσαι απολύτως ειλικρινής μαζί του για το κάθε τι που αφορά την καθημερινότητα ή τη σχέση σας. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 3 μεγαλύτεροι «κυνηγοί» του ζωδιακού 

 

Πηγή
 

Home