Thumbnail

3 ζώδια που δύσκολα κάνουν σταθερές σχέσεις 3 ζώδια που δύσκολα κάνουν σταθερές σχέσεις

Αν έχεις καταφέρει να κάνεις μαζί τους μακροχρόνια σχέση, μπράβο σου!
Υπάρχουν ζώδια που φλερτάρουν εύκολα και συσχετίζονται ερωτικά με άλλους ανθρώπους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Υπάρχουν όμως και τρία ζώδια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στα αισθηματικά και δεν καταφέρνουν να σταυρώσουν καλό δεσμό, μένοντας πολύ συχνά σε επιφανειακές σχέσεις ή μόνοι ή εγκλωβισμένοι σε αδιέξοδα και σχέσεις που δεν φτάνουν σε βάθος.

Ποια είναι αυτά και τι φταίει τελικά; 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν ερωτεύεται!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, διότι ο κλασικός Παρθένος θέλει να βρίσκεται σε σχέση, είναι συντροφικό άτομο, αλλά είναι τόσο αναποφάσιστος και εξετάζει το υποψήφιο ταίρι του τόσο εξονυχιστικά που χάνει το momentum, το σωστό timing... Όταν ο Παρθένος τελικά αποφασίσει ότι θέλει τον άλλον, μετά από μια εσωτερική αχανή γραφειοκρατία όπου οι δεύτερες σκέψεις του τον στέλνουν από το πρωτόκολλο στο ταμείο κι από εκεί στην προϊσταμένη για μια υπογραφή, το άλλο πρόσωπο έχει βαρεθεί, έχει νυστάξει, έχει βάλει τα πιτζαμάκια του και του λέει «wake me up when september ends». Παρόλα αυτά αν σε επιλέξει για κάτι σταθερό, σε λίγο θα σε τακτοποιήσει στον μπουφέ του σαλονιού σαν ασημένια κορνίζα που θα τη βολέψει κάπου, θα την ξεσκονίζει πού και πού αλλά μην περιμένεις εξάρσεις πάθους. 


ΛΕΩΝ
Οι Λεόντες λατρεύουν τόσο τον εαυτό τους που δεν αφήνουν χώρο για κάποιον άλλον, ούτε καν για το σύντροφό τους. Αν τους κοιτάς στα μάτια και τους φτύνεις για να μην τους ματιάσεις, όλα κυλάνε ρολόι. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν ο πιστός follower που συστήνουν ως δεσμό τους, αρχίσει τις απαιτήσεις, τις συναισθηματικές ανάγκες, τα μούτρα, τους καυγάδες. Ο Λέων δεν θέλει πίεση, θέλει να νιώθει ελεύθερος, να κυκλοφορεί με στυλ ζεν πρεμιέ και να σκορπάει αυτόγραφα, χειροφιλήματα, κερασμένα σφηνάκια, ενώ γύρω του πετούν πυροτεχνήματα για χάρη του οι θαμπωμένοι θαυμαστές. 

 

couple

unsplash.com/photos/KvMBOln0_u8

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ζώδιο αυτό γίνεται τόσο τοξικό όταν θέλει κάτι με λύσσα που λίγα δόλια θύματα αντέχουν να περάσουν το μαρτύριο. Αν ωστόσο έχετε μάστερ στον μαζοχισμό ή έχετε κάνει ένα φεγγάρι θηριοδαμαστές, τότε έχετε πιθανότητα να αντέξετε στο boot camp στο οποίο θα σας υποβάλει ο Αιγόκερως. Αυτός είναι ο λόγος που σπάνια θα δεις Αιγόκερω να κρατάει σοβαρή σχέση και να την υποστηρίζει αν δεν προωθεί τα συμφέροντά του, τους απώτερους σκοπούς ή την ατζέντα του. Δεν είναι απαραίτητα συμφεροντολόγος, έχει απλώς την τάση να θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα και να χειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως, ξέρουμε τι σύζυγος και πατέρας θα γίνει με βάση το ζώδιό του

Πηγή

 

κεντρική φώτο: unsplash.com/photos/7fDndqTb5pk

Home