Thumbnail

3 ζώδια που τον Μάιο η τύχη θα είναι με το μέρος τους 3 ζώδια που τον Μάιο η τύχη θα είναι με το μέρος τους

Το δικό σου είναι στη λίστα;
Κάθε μήνα περνάμε και ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα. Σύμφωνα με τα άστρα ο Μάιος, που μόλις υποδεχθήκαμε, θα είναι τυχερός μήνας για 3 ζώδια που θα περάσουν όμορφα, με τη τύχη να τα συνοδεύει!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που δεν θα ξαναέσμιγαν ποτέ ερωτικά με πρώην τους

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, είσαι από τα τυχερά ζώδια του Μαΐου, όχι μόνο γιατί θα έχεις μια Αφροδίτη σχεδόν όλον το Μάιο πάνω σου, αλλά θα κάνει και όμορφες όψεις που, αν μη τι άλλο, θα σου αυξήσει το γοητεία, θα σου δώσει πλούσια δώρα και φυσικά και τη δυνατότητα να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, να τη γεμίσεις με όμορφες στιγμές και με ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε νοιάζονται. Από την άλλη, από τις 20 θα έχεις και τον Άρη στον Λέοντα και 2ο οίκο σου που θα σου βγάλει και σεξουαλικότητα και έντονες επιθυμίες, που αν γίνεις πιο τολμηρός, θα τις καλύψεις και με το παραπάνω. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, μέχρι τις 7 έχεις Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου να σε πηγαίνει σφαίρα και να σου φέρνει και λεφτά και sexyness, όχι ότι δεν είχες, αλλά και το λίγο παραπάνω δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Τα καλύτερα, ωστόσο, έρχονται για σένα του α' δεκαημέρου, από τις 17/5 και μετά που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σου. Αν εξαιρέσεις την πρώτη μέρα και στις 20 που λόγω όψεων μπορεί να σου σκαρώσει ένα χουνέρι, από εκεί και πέρα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάιος ξεκινά με τις καλύτερες συνθήκες για σένα του α' δεκαημέρου που υποδέχεσαι την Αφροδίτη απέναντί σου, που θα θέλει να σε ζευγαρώσει, να σε παντρέψει και να σου φέρει συνεργασίες που θα κρατήσουν στον χρόνο και θα είναι και συμφέρουσες. Δε σου φτάνουν αυτά; ΟΚ, στις 17/5 υποδέχεσαι τον Δία στον 5ο ηλιακό σου οίκο, που θα σε κάνει πιο δημιουργικό, πιο σίγουρο, αλλά κυρίως... φουλ ερωτικό. Το φαβορί είσαι σε νέες κατακτήσεις και για δεσμούς με άτομα που δε θα είναι τυχαία. Μπορεί να σου έρθει και ένα παιδάκι... αν θέλεις, να κάνεις μια επενδυτική κίνηση, ένα επαγγελματικό εγχείρημα ή να έχεις κέρδη από τυχερά παιχνίδια. 

 

may

pexels.com/photo/close-up-portrait-of-a-woman-with-flowers-tucked-behind-a-band-aid-stuck-to-her-cheek-13020492/

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, ιδίως εσύ του α' δεκαημέρου, εκτός της Αφροδιτούλας στον Καρκίνο και 4ο οίκο σου, που θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις το σπίτι σου, να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τα πολύ δικά σου πρόσωπα και να διευθετήσεις θέματα ακινήτων, στις 17/5, ο Δίας περνά στον 2ο οίκο σου, οπότε τότε θα στηθεί τρελό γλέντι, με χρήματα να εισρέουν στο ταμείο σου, συμφωνίες να κλείνουν υπέρ σου και επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα. Το τριγωνάκι που θα κάνει ο Άρης στον Λέοντα με τον Ήλιο σου, στον 5ο οίκο σου θα σε απογειώσει και ερωτικά.    

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, κάποιος πλανήτης να σου χαλάσει τη χαρά δε θα υπάρχει, οπότε προετοιμάσου για μια αξέχαστη περίοδο από τις 17/5 και μετά, με αρκετές ευκαιρίες για να ανακάμψεις οικονομικά και σεξουαλικά. Ερεύνησε τις πιθανότητες για να κάνεις κάποιο ευνοϊκό διακανονισμό ή ρύθμιση, αν χρωστάς, για να σου φύγει ένας βραχνάς κι άφησε τα συναισθήματά σου να μιλήσουν, στην επιλογή ενός προσώπου, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου προσφέρει όσα επιθυμείς. Από τις 7/5, πάντως θα έχεις μια Αφροδίτη στον 10ο να σου στέλνει την αγάπη της και να σε προάγει επαγγελματικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3 ζευγάρια ζωδίων που μόλις συναντηθούν ο έρωτα θα χτυπήσει κόκκινο

 

Πηγή κεντρικής φώτο 

Πηγή 

 

Home