Thumbnail

4 άντρες του ζωδιακού δεν λένε λόγια, κάνουν πράξεις 4 άντρες του ζωδιακού δεν λένε λόγια, κάνουν πράξεις

Μαζί τους μην περιμένεις γλυκόλογα, οι κινήσεις τους όμως θα σε εκπλήξουν
Τα λόγια μπορεί στην αρχή να σου φαίνονται γλυκά και να σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα, όμως τι να τα κάνεις αν στο τέλος δεν γίνονται πράξη; Τα πιο κάτω ζώδια δεν θα πούνε πολλά λόγια, αλλά θα δείξουν με πράξεις ότι σε νοιάζονται. Καλύτερο έτσι;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που έχουν γούστα ακριβά 

 

ΛΕΩΝ

Σίγουρα λατρεύει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής και, ναι, δεν θέλει τίποτα άλλο από το να επεμβαίνει δυναμικά για να αναδειχθεί ως ήρωας σε κάθε κατάσταση. Ωστόσο, σ’ ένα βαθύτερο επίπεδο, ο Λέων είναι προστατευτικός και πιστός και θα καταβάλει τη μέγιστη προσπάθεια για να κάνει πράγματα για τον/την σύντροφό του. Είτε έρθει να σε πάρει από τη δουλειά επειδή έχεις πάει το αμάξι για σέρβις, είτε σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις το σπίτι σου επειδή περιμένεις κόσμο, ο Λέων θα σου δείξει πόσο νοιάζεται για σένα, προσφέροντας τη βοήθειά του, πριν ακόμα του τη ζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Συγκροτημένος και προσεκτικά προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια, θα αφιερώσει χρόνο και θα βρει τρόπους να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις την τσάντα ή το νεσεσέρ, θα σου επισημάνει ότι κάποια προϊόντα έχουν λήξει και, βέβαια, γνωρίζει το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου καλύτερα από σένα. Αυτό το ζώδιο της γης θα σου δείξει ότι νοιάζεται, λειαίνοντας όλες τις μικρές ατέλειες στο δρόμο που βαδίζεις! Οι Παρθένοι «συζούν» με τις λίστες εργασιών και προτεραιοτήτων, είναι γρήγοροι στη δράση και δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κάνουν μια καλή πράξη για το πρόσωπο που αγαπούν.

 

man

pexels.com/photo/man-in-white-v-neck-t-shirt-and-black-pants-775358/

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο παραδοσιακός «πατέρας» του ζωδιακού θα σου δείξει ότι νοιάζεται, αλλάζοντας λάδια στο αυτοκίνητό σου ή βοηθώντας σε να συναρμολογήσεις και να τοποθετήσεις το νέο έπιπλο που αγόρασες. Για τον Αιγόκερω όλα έχουν να κάνουν με το στόχο και τη δυνατότητα να τον επιτύχει. Επιπλέον, έχει υψηλά πρότυπα τόσο για τον εαυτό του όσο και για το αγαπημένο του πρόσωπο. Θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να βοηθήσει το ταίρι του να ευδοκιμήσει στη δουλειά ή στις σπουδές του. 

ΙΧΘΥΕΣ

Διαισθητικός και γεμάτος κατανόηση, έχει μεγάλη εμπειρία στο να αντιλαμβάνεται τι χρειάζεται η σύντροφός του. Αν παρατηρήσει ότι εργάζεσαι υπερωρίες και δεν είχες χρόνο να πας στο σούπερ μάρκετ ή να μαγειρέψεις, τότε θα κανονίσει το πρόγραμμά του έτσι, ώστε να προλάβει να ετοιμάσει ένα όμορφο δείπνο για σένα. Αν αντιληφθεί ότι είσαι μέσα στο άγχος, θα ψάξει και θα βρει την πιο χαλαρωτική μουσική για να διώξει τις έννοιες σου μακριά. Όμως δεν είναι μόνο το ζώδιο που θα σε γεμίσει φιλοφρονήσεις και θα σου κάνει μικρά όμορφα δώρα, είναι επίσης πολύ καλός στο να ενθαρρύνει τις ενέργειές σου και να τονώνει το ψυχικό σου σθένος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέρεις το κρυφό σου χαρακτηριστικό; Θα στο πει το ζώδιο σου

 

Πηγή 

 

πηγή κεντρικής φώτο 

Home