Thumbnail

4 ζώδια που νοσταλγούν έντονα τους πρώην τους 4 ζώδια που νοσταλγούν έντονα τους πρώην τους

Ένας χωρισμός, πραγματικά τους στοιχίζει πολύ
Ανάλογα με τις συνθήκες ή τον χαρακτήρα του ο καθένας μπορεί να βιώσει ένα χωρισμό πολύ διαφορετικά. Η νοσταλγία για τις ευχάριστες και ευτυχισμένες στιγμές που ζήσαμε με κάποιο άτομο το οποίο αποχωριζόμαστε οριστικά είναι απολύτως φυσιολογική.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να ξεπεράσουν όσα έζησαν με τους συντρόφους τους και να προχωρήσουν σε μια νέα σχέση. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε χώρισε χωρίς εξήγηση; Τότε ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να ξεπεράσουν τον πρώην τους. Μπορεί να είναι απολύτως πεισματάρης, είναι όμως και μυστικά ρομαντικός που ερωτεύεται βαθιά και με ένταση. Παρόλο που οι Ταύροι απολαμβάνουν τον χρόνο με τον εαυτό τους, αγαπούν επίσης την καθημερινή ρουτίνα, και από τη στιγμή που θα συνηθίσουν την συμβίωση με έναν/μια σύντροφο, είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να φανταστούν τον εαυτό τους να βρίσκεται μόνος, χωρίς να απολαμβάνουν μαζί του/της αυτές τις μικρές, καθημερινές στιγμές.

Μπορεί βέβαια αυτό που νοσταλγούν να μην είναι καν ο/η πρώην τους, αλλά η σταθερότητα και η ασφάλεια που τους παρείχε η σχέση. Αυτό το γήινο ζώδιο θέλει να αισθάνεται άνετα, χωρίς να δυσκολεύεται, και το πιο πιθανό είναι να νοσταλγεί για πολύ καιρό την οικειότητα, ακόμα και αν δεν νιώθει πλέον καμία έλξη, είτε ερωτική είτε συναισθηματική για το πρώην ταίρι του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θυμάσαι την Ρόουζ και τον Τζακ στην ταινία «Τιτανικός»; Ε, λοιπόν, αν η Ρόουζ ήταν Καρκίνος, το πιο πιθανό είναι να κρατούσε ακόμα το χέρι του Τζακ, μένοντας γαντζωμένη επάνω του στην αιωνιότητα! Η αλήθεια είναι ότι οι Καρκίνοι δεν ξέρουν πώς να σε αφήσουν να φύγεις. Γιατί να προχωρήσουν τη ζωή τους μπροστά, αφού μπορούν να κλειστούν στον εαυτό τους, να κλαίνε, να μετανιώνουν, να θυμούνται και να κοιτάνε παλιές φωτογραφίες με το ταίρι τους, βυθισμένοι σε νοσταλγικές αναμνήσεις;

Γενικότερα, οι Καρκίνοι συνηθίζουν να «επισκέπτονται» το παρελθόν ξανά και ξανά, παρά να ζουν στο παρόν ή να φαντάζονται το μέλλον τους. Η τάση τους να βλέπουν το παρελθόν μέσα από ροζ γυαλιά υπερτερεί, ακόμα και αν υπήρχε πραγματικά σοβαρός λόγος που χώρισαν. Αναμφισβήτητα, αυτό το υδάτινο ζώδιο μπορεί να μείνει προσκολλημένο στη σχέση και τα συναισθήματα για τον/την πρώην του για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 ζώδια που είναι πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι πολύ λογικά πλάσματα, οπότε μπορεί να εκπλαγείς που τους βλέπεις να συμμετέχουν σε αυτήν τη λίστα. Αλλά όπως ακριβώς και το άλλο γήινο ζώδιο, ο Ταύρος, έτσι και οι Παρθένοι ευδοκιμούν στην ρουτίνα και την προβλεψιμότητα. Επιθυμούν μια σχέση που θα διαρκέσει και, δεδομένου ότι είναι αρκετά ντροπαλοί, το να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο δεν είναι και μικρό πράγμα.

Αυτό το ζώδιο δεν μπορεί να νιώσει άνετα με τον οποιονδήποτε και, όταν συνδέεται με ένα άτομο, συνήθως πρόκειται για μια σχέση ουσιαστική και με νόημα. Επιπλέον, οι Παρθένοι συνηθίζουν να επενδύουν πολλά στις σχέσεις τους, οπότε όταν μια σχέση τους τελειώσει, δεν επιθυμούν απλώς να γυρίσει πίσω ο/η πρώην τους, αλλά θέλουν να δουν και την «επένδυση» τους να αποδίδει.

 

ex

unsplash.com/photos/CLSRxisaf7E

 

ΖΥΓΟΣ

Ακριβώς όπως οι Ταύροι, έτσι και οι Ζυγοί είναι αθεράπευτα ρομαντικοί, αφού κυβερνώνται από τον πλανήτη του έρωτα, την Αφροδίτη. Είναι γνωστοί για την αναποφασιστικότητα τους, αλλά και για την ανυπομονησία και τη λαχτάρα τους να απολαμβάνουν τις ευχάριστες πλευρές της ζωής. Αυτό το ζώδιο είναι εντελώς απίθανο να κάνει το πρώτο βήμα σε ένα χωρισμό, ενώ είναι πολύ πιθανό να θρηνήσει πολύ μετά το τέλος του δεσμού του.

Ανεξάρτητα με το πόσο σκληρά μπορεί να τους έχει φερθεί ο/η πρώην σύντροφος, οι Ζυγοί είναι άτομα με απίστευτη κατανόηση που μπορούν να συγχωρήσουν και να ξεχάσουν σχεδόν τα πάντα. Φυσικά, αυτό που δεν μπορούν και δυσκολεύονται πολύ να ξεχάσουν είναι πόσο πολύ αγάπησαν και ίσως ακόμα αγαπούν το ταίρι τους. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι ιδεαλιστές, και θα διατηρήσουν τη φλόγα του έρωτά τους αναμμένη για τον/την πρώην τους, μέχρι βέβαια να τραβήξει το ενδιαφέρον τους... κάποιος άλλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3 ζώδια που μπορούν να αγαπήσουν δύο… ταυτόχρονα!

 

Πηγή

 

κεντρική φώτο: /unsplash.com/photos/gewiyeDzjyk

Home