Thumbnail

4 ζώδια που τον Απρίλιο η τύχη θα είναι με το μέρος τους 4 ζώδια που τον Απρίλιο η τύχη θα είναι με το μέρος τους

Το δικό σου είναι μέσα;
Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Απρίλιο που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 άντρες του ζωδιακού που το σεξ μαζί τους (μάλλον) δεν θα το ευχαριστηθείς

 

ΚΡΙΟΣ

Εσύ του β' και γ' δεκαημέρου, βρίσκεσαι στην πρώτη θέση, αυτών που θα περάσουν υπέροχα και για να λέμε και την αλήθεια, ούτε τον Απρίλιο θα κακοπεράσεις, αφού η Αφροδίτη φεύγει από τον 8ο οίκο σου, αλλά έρχεται ο Ερμής να σου προσφέρει λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα, συμφωνίες επικερδείς και χρήμα. Θα έχεις και τον Δία να σε προμοτάρει κυρίως αν ανήκεις στο γ', που τόσο καιρό τυραννιόσουν με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτόν θα το ξαναθυμηθείς μετά τον Ιούνιο. Μέχρι τότε, μπορείς να ξεσαλώσεις, να ρισκάρεις, να βγάλεις τα απωθημένα σου από τα τόσα χρόνια προβλημάτων και βασάνων και να ανασάνεις ελεύθερα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε του β' και γ' δεκαημέρου, με τον Ιχθύ, καθότι με τον Δία στον 8ο ηλιακό σου οίκο και λεφτά θα πάρεις και ερωτισμό άφθονο θα έχεις και θα ελκύεις το αντίθετο φύλο. Κάποιος πλανήτης να σου χαλάσει τη χαρά δε θα υπάρχει, οπότε προετοιμάσου για έναν αξέχαστο μήνα, με αρκετές ευκαιρίες για να ανακάμψεις οικονομικά και σεξουαλικά. Ερεύνησε τις πιθανότητες για να κάνεις κάποιο ευνοϊκό διακανονισμό ή ρύθμιση, αν χρωστάς, για να σου φύγει ένας βραχνάς κι άφησε τα συναισθήματά σου να μιλήσουν, στην επιλογή ενός προσώπου, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου προσφέρει όσα επιθυμείς. Ένας Ποσειδώνας που υπάρχει στον 7ο εδώ και κάτι καιρούς, μπορεί κάποια στιγμή να σε κοιμίσει ή να σου βγάλει και φαντασιώσεις. 

 

friends

pexels.com/photo/women-lying-down-eating-lollipop-3491688/

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Απρίλιος ξεκινά με τις καλύτερες συνθήκες για σένα του β και γ' δεκαημέρου και μάλιστα μετά τις 4 θα αρχίσεις να ανασαίνεις οικονομικά, κάτι πολύ σημαντικό και για την ψυχολογία σου, αφού τα έκτακτα έξοδα θα σταματήσουν να σε εκπλήσσουν δυσάρεστα και δε θα δημιουργούνται συνέχεια τρύπες που πρέπει να καλύψεις. Ό,τι έδωσες, έδωσες, τώρα θα αρχίσεις να εισπράττεις, μη σου πούμε ότι θα βρεις και τρόπο να αυξήσεις το εισόδημά σου. Στα ερωτικά σου, επίσης, έρχονται στιγμές ηρεμίας είτε γιατί οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες και δε θα χρειαστεί να ανησυχείς για την έκβασή τους είτε γιατί θα βρίσκεσαι σε μια οικειοθελή νιρβάνα κι όλα θα τα βλέπεις ρόδινα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Απρίλιος ενδεχομένως να είναι ο πιο ωραίος μήνας για σένα, αφού και εμπνεύσεις και δημιουργικότητα θα έχεις και οι κατακτήσεις σου θα είναι αρκετές και ίσως να έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις την οικογένειά σου κατά ένα μέλος. Με τον Δία στον 5ο οίκο σου και την Αφροδίτη από τις 20/4 στους Διδύμους και 7ο οίκο σου, σου προσφέρεται η δυνατότητα δημιουργίας ενός ερωτικού ειδυλλίου, με προοπτικές σχέσης. Θα έχει ενθουσιασμό, αισιοδοξία και πάθος για ζωή, το οποίο θα σου προκαλέσει έντονες συγκινήσεις. Από την άλλη, στην υπάρχουσα σχέση σου θα υπάρχουν άπειρες στιγμές που θα περνάτε αγαπημένοι με το ταίρι σου, αφού ο έρωτάς σας θα φουντώσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που έχουν γούστα ακριβά 

 

Πηγή 

πηγή κεντρικής φώτο 

Home