Thumbnail

5 γυναίκες του ζωδιακού θα δυσκολευτούν να επιλέξουν σύντροφο 5 γυναίκες του ζωδιακού θα δυσκολευτούν να επιλέξουν σύντροφο

Ανήκεις σε αυτές;
Δύσκολες, απαιτητικές, επιλεκτικές ή απλά περίεργες; Όπως και να το πεις, το αποτέλεσμα είναι ένα. Οι παρακάτω γυναίκες θα δυσκολευτούν να διαλέξουν τον σύντροφο τους. Εδώ που τα λέμε δεν έχουν άδικο, αφού οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει δύσκολες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3 ζώδια που είναι ειδικοί στο…«κέρατο»

 

ΛΕΩΝ

Δεν αμφιβάλλει ποτέ για την αξία της και ξέρει ότι ο καθένας θα ήταν τυχερός αν έκανε σχέση μαζί της. Άρα, δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτό το ζώδιο της φωτιάς έχει συγκεκριμένες επιτακτικές επιθυμίες και απαιτήσεις όταν πρόκειται για τη σχέση του. Τα στάνταρ της είναι υψηλά και το πρόσωπο που θα την εντυπωσιάσει πρέπει να είναι πολύ ξεχωριστό. Θέλει η σχέση της να είναι τέτοια που να μπορεί να την επιδείξει, οπότε αναζητά έναν σύντροφο που να αξίζει να καυχιέται για αυτόν. Θέλει συντρόφους που θα τα πηγαίνουν καλά με την παρέα της και θα δείχνουν ατελείωτη αφοσίωση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όποιος είναι εξοικειωμένος με την αστρολογία ξέρει ότι οι Παρθένοι είναι οι απόλυτοι τελειομανείς. Θέλουν τα πράγματα να έχουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο και αυτό περιλαμβάνει και τους συντρόφους τους. Δεν θα δεχτούν να μείνουν στον πάγκο, οπότε δεν αντέχουν έναν σύντροφο που θα τους βλέπει ως μια απλή επιλογή. Θέλουν αμοιβαιότητα και αν δεν πληροίς τα κριτήριά τους, δεν θα διστάσουν να σου προσφέρουν και μια… εποικοδομητική καθοδήγηση που θα σε βοηθήσει στην πορεία. Μια σχέση είναι πολύπλοκη διαδικασία για μια Παρθένο, οπότε όταν πρόκειται για επιλογή συντρόφου, δεν θα το πάρει ελαφρά. Να θυμάσαι ότι όσο αυστηρή και σκληρή κι αν φανεί απέναντί σου, είναι ακόμα πιο αυστηρή με τον εαυτό της. 

 

relationhip

pexels.com/photo/mirror-reflection-of-a-woman-holding-a-cup-of-coffee-9032098/

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί αν διαπιστώσουν ότι ο υποψήφιος σύντροφος δεν διαθέτει αυτά που χρειάζονται, μπορούν να γίνουν… αδυσώπητοι. Δεν πρόκειται να χάσουν το χρόνο τους, προκειμένου να εξαναγκάσουν μια κατάσταση να λειτουργήσει. Εκτιμούν την ειλικρίνεια και την αφοσίωση πάνω από κάθε τι και έχουν μεγάλη ανάγκη ο μέλλων σύντροφός τους να δεχτεί μια ολοκληρωτική δέσμευση. Η οικειότητα είναι πολύ σημαντική για μια Σκορπίνα, οπότε η σωματική επαφή πρέπει να είναι τόσο δυνατή όσο και η συναισθηματική. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Οι σχέσεις του πρέπει να υποστηρίζουν τον άκαμπτο τρόπο ζωής και με κάποιο τρόπο να ωφελείται από αυτές. Δεν θέλει μια ερωτική περιπέτεια, θέλει μια σχέση με μέλλον. Οι Αιγοκερίνες είναι προσηλωμένες στους στόχους τους και δεν πιστεύουν στο χάσιμο χρόνου. Οπότε, αν δεν συμμερίζονται και δεν ευθυγραμμίζονται με τα οράματα του υποψήφιου συντρόφου τους, θα απομακρυνθούν αστραπιαία! Δεν θα συμβιβαστούν με τίποτα άλλο από το καλύτερο. Και γιατί θα έπρεπε άλλωστε; Ξέρουν ότι αν ο σύντροφός τους αποτύχει να τους προσφέρει κάτι, θα μπορέσουν να το βρουν κάπου αλλού. Ίσως να φαίνεται λίγο σκληρό, αλλά καταλαβαίνουν την αξία του χρόνου και, σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να προσβάλλουν κανέναν. Αν μη τι άλλο, η προσέγγισή τους στις σχέσεις είναι αξιοθαύμαστη. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το ανεξάρτητο ζώδιο σφυρηλατεί το δικό του μονοπάτι στη ζωή και, αν τύχει να περάσεις από εκεί, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει για σένα. Δεν βιάζεται καθόλου να βρει τον ιδανικό σύντροφο, οπότε μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να ρίξεις στα… δίχτυα σου μια Υδροχόα. Δίνει μεγάλη σημασία στην αξία του να κινείσαι αργά και να απολαμβάνεις έναν χαλαρό ρυθμό. Συχνά, οι σχέσεις της ξεκινούν ως φιλικές πριν εξελιχθούν σε κάτι πιο ρομαντικό. Δεν είναι ότι έχει υψηλές απαιτήσεις, απλώς δεν θέλει μια σχέση να παρεμβληθεί ή να επέμβει στην προσωπική της εξέλιξη. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που δεν θα ξαναέσμιγαν ποτέ ερωτικά με πρώην τους

 

Πηγή

 

πηγή κεντρικής φώτο

Home