Thumbnail

5 ζώδια που δεν αποφασίζουν εύκολα αν θέλουν σχέση ή όχι 5 ζώδια που δεν αποφασίζουν εύκολα αν θέλουν σχέση ή όχι

Θα σου δυσκολέψουν τη ζωή μέχρι να αποφασίσεις, να το ξέρεις!
Η ψυχολογία τους και η φύση, αυτών των ζωδίων, είναι τέτοια που τα κάνει να μην μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να είναι μέσα σε μια σχέση ή όχι. Αν θες να είσαι με κάποιον που ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια, να ξέρεις πως θα ταλαιπωρηθείς!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεις στους άλλους

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να είναι «κυνηγός». Βαριέται τα ίδια και τα ίδια και αν τον φυλακίσεις σε μια καθημερινότητα, με υποχρεώσεις και δεσμεύσεις, τότε μαραζώνει και επαναστατεί. Δεν μπορεί να το αντέξει. Θέλει εναλλαγές στην ζωή του, να δοκιμάζει καινούργια πράγματα και μια μόνιμη σχέση τον περιορίζει. Νιώθει ότι πνίγεται, παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι τρελά ερωτευμένος και καψούρης. Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Τον κάνει απλώς να είναι σε μια μόνιμη αμφιβολία για τον αν έχει πάρει την σωστή απόφαση, αν είναι όντως ευτυχισμένος ή αν θα ήταν καλύτερα μόνος και… ελεύθερος σκοπευτής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι γενικά αναποφάσιστος. Τώρα θέλει να είναι μαζί σου και μετά από πέντε λεπτά θα αποφασίσει ότι θέλει να είναι μόνος. Ούτε εκείνος ξέρει τι τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Αν έχει αποφασίσει να μπει σε σχέση, είναι επειδή σε αγαπάει και επειδή έχει δει κάτι το ξεχωριστό σε σένα. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να αμφιταλαντεύεται. Του αρέσει τρελά η ανεξαρτησία. Το να είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει και να μην δίνει λογαριασμό πουθενά και σε κανέναν. Όταν είναι σε σχέση, καταπιέζει την ανάγκη του αυτή, με αποτέλεσμα να μην είναι ποτέ 100% χαρούμενος και να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στον δεσμό του. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που τους νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντίστοιχη περίπτωση με τον Κριό και τον Δίδυμο, είναι ο Τοξότης. Το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού. Ο τύπος που δεν μπορεί να μείνει σε ένα μέρος για πολύ ώρα. Ο άνθρωπος που έχει τάσεις φυγής και δεν ολοκληρώνει σχεδόν ποτέ ό,τι αρχίζει. Το να μπει σε μια σχέση είναι μια μεγάλη απόφαση για εκείνον. Αν την πάρει, σημαίνει ότι είναι ερωτευμένος, ωστόσο έχει να παλέψει και με τον ίδιο του τον εαυτό και την τάση που έχει να μένει μόνος και να είναι ανεξάρτητος. Δίνει μάχες για το τι πραγματικά τον κάνει ευτυχισμένο και αν δεν βρει ένα ταίρι, που να καταλαβαίνει όλη αυτή του την ανάγκη για ελευθερία, τότε γίνεται πολύ δυστυχισμένος, πάει για τσιγάρα και δεν τον ξαναβλέπεις… ποτέ.

relation

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο μυαλό ενός Αιγόκερω τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Καριέρα ή προσωπική ζωή. Σε ποιον τομέα θα δείξει περισσότερη προσοχή και αφοσίωση; Είναι καριερίστας από τους λίγους. Δίνει τα πάντα για να ανέβει ψηλά και να αναγνωριστεί. Είναι αποφασιστικός σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά του, όμως σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά του είναι… σκορποχώρι. Δεν μπορεί να τα διαχειριστεί και έχει μεγάλο πρόβλημα με τον ίδιο του τον εαυτό. Αν μπει σε σχέση, σημαίνει ότι είναι όντως καψούρης, αλλά μόνιμα θα παλεύει μέσα του με την ανάγκη του να αφοσιωθεί στην δουλειά του και όχι στο πώς θα γίνει… νοικοκύρης και οικογενειάρχης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Ουρανό. Οι αλλαγές στην ζωή του είναι μόνιμες. Δεν μπορεί την ρουτίνα, την καθημερινότητα και εκεί που κάθεται ο… νους του κατεβάζει. Θέλει κάποια στιγμή να μπει σε σχέση με το άτομο εκείνο που τον κέρδισε και τον εξιτάρει, ωστόσο θα έχει πάντα μέσα του την ανάγκη της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας για να κάνει πραγματικότητα ακόμα και τις πιο τρελές ιδέες του. Αν μπορείς να ακολουθήσεις τον απρόβλεπτο τρόπο ζωής του, θα τα πάτε καλά. Αν όχι, θα έχετε μεγάλα και σοβαρά προβλήματα και το πιο πιθανό είναι να εξαφανιστεί, χωρίς καν να πει αντίο. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά σε ελκύουν σε έναν άνδρα σύμφωνα με το ζώδιο σου

Πηγή

Home