Thumbnail

5 ζώδια που καταπιέζονται αφόρητα! 5 ζώδια που καταπιέζονται αφόρητα!

Ασκούν τεράστια πίεση στον εαυτό τους
Προκειμένου να καταφέρουν τους στόχους τους, φτάνοντας συχνά στα όρια της αντοχής τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πρώτος και καλύτερος στην σχετική λίστα είναι ο Αιγόκερως, φυσικά, που γεννήθηκε για να φέρνει αποτελέσματα. Να δίνει λύσεις εκεί που άλλοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Αυτό όμως δεν το κάνει εύκολα. Θα πετύχει τελικά τους στόχους που έχει θέσει, θα αντεπεξέλθει όσο καλύτερα μπορεί στις πιέσεις και τις απαιτήσεις, αλλά αφού πρώτα το έχει πληρώσει με την υγεία του, ψυχική και σωματική. Κανένας άνθρωπος δεν αντέχει τόσο και ναι μεν ο Αιγόκερως είναι σκληρό καρύδι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και υπεράνθρωπος… Όλοι έχουμε τα όριά μας. Εκείνος απλώς θέλει να τα ξεπερνά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 ζώδια που θα ζήσουν μέχρι τα βαθιά γεράματα

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος έχει εμμονή με την τελειότητα. Από την πιο σημαντική ως την πιο ασήμαντη λεπτομέρεια. Το ζώδιο αυτό το παίρνει κατάκαρδα, όταν βλέπει ότι κάτι ή κάποιος δεν ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρ που έχει θέσει και τα βάζει μετά με τον εαυτό του, θεωρώντας πως απέτυχε και φταίει το ότι κάτι δεν έκανε σωστά. Μετά πιέζεται να βρει λύση… Όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος από τον οποίο η Παρθένος δεν μπορεί να ξεφύγει.

 

ταλκ

pexels.com/photo/man-and-woman-standing-beside-white-car-having-a-discussion-5617740/

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος δίνει τον δικό του αγώνα προσφοράς. Θέλει να αποδίδει τα μέγιστα στην δουλειά του, να είναι άψογος γονιός και να δίνει όσο πιο πολύ μπορεί συναισθηματικά σε αυτούς, που αγαπά και τους θεωρεί οικογένειά του. Κάποια στιγμή και εκείνος κουράζεται -γιατί άνθρωπος είναι- όμως αρνείται να σταματήσει να κάνει όλα όσα έκανε. Θα πιέσει τον εαυτό του να συνεχίσει να κινείται στους ίδιους ρυθμούς με πριν. Και δεν τον νοιάζει το πόσα ή το τι θυσιάζει για να τα καταφέρει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεις στους άλλους

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν ο Σκορπιός βάλει κάτι στο μυαλό του, θα το κάνει ή θα το αποκτήσει ο κόσμος να χαλάσει. "Λοκάρει" τον στόχο του και δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Θα τα θυσιάσει όλα, ακόμα και την υγεία του, προκειμένου να ανταποκριθεί. Επίσης, δεν ικανοποιείται εύκολα, δεν εφησυχάζει και όλο και κάτι θα βρεθεί για να του γίνει εμμονή και να το κυνηγήσει με μανία. Είναι από τα ζώδια που αντέχουν στην πίεση, ωστόσο δεν θα έπρεπε να το παρακάνει γιατί οι αντοχές όλων κάπου έχουν ένα όριο. Θα πρέπει να χαλαρώσει λίγο…

ΛΕΩΝ
Ο Λέων είναι ο βασιλιάς του ζωδιακού. Θέλει οι γύρω του να τον θαυμάζουν και να τον αποθεώνουν. Φυσικά και να τον ζηλεύουν και για τον λόγο αυτό ψάχνεται συνεχόμενα για να βρει τρόπους για να εντυπωσιάσει, να συζητηθεί και να απασχολήσει. Έχει «χτίσει» σιγά-σιγά μια συγκεκριμένη εικόνα και θα πρέπει να την διατηρήσει. Έτσι θα φτάσει τον εαυτό του στα άκρα, προκειμένου να μην δώσει το δικαίωμα… ότι ξέπεσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε χώρισε χωρίς εξήγηση; Τότε ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια

 

Πηγή


κεντρική φώτο: pexels.com/photo/cheerful-woman-and-men-on-celebration-in-restaurant-4181678/

Home