Thumbnail

5 ζώδια που ο εαυτός τους, είναι ο χειρότερος εχθρός τους 5 ζώδια που ο εαυτός τους, είναι ο χειρότερος εχθρός τους

Κανείς δεν μπορεί να τα βλάψει όσο τα ίδια
Το χειρότερο κακό πολλές φορές δεν σου το κάνουν άλλοι, αλλά εσύ ο ίδιος. Τα ζώδια που ακολουθούν, σαμποτάρουν από μόνα τους τα όνειρά τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι γνωστό ότι ο Ταύρος είναι αγύριστο κεφάλι. Είναι τόσο επίμονος και αποφασισμένος να κάνει το δικό του που δεν ακούει κανέναν. Ακόμα και αν οι άλλοι του «φωτογραφίζουν» τα λάθη του, εκείνος δεν τα δέχεται. Ένα ακόμα θέμα που έχει ο Ταύρος είναι αυτό της συνήθειας. Δεν μπορεί τις αλλαγές στην ζωή του. Τον φοβίζουν. Δεν έχει σημασία αν πονάει ή αν βρίσκεται σε δεινή θέση ή ίσως να είναι σε μια τοξική σχέση. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που εάν τα χωρίσεις, θα κάνουν μεγάλο σκηνικό


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο που υπεραναλύει τα πάντα. Στο μυαλό του μπορεί να κάνει χιλιάδες σκέψεις μέσα σε ένα λεπτό. Να του περάσουν άπειρες ιδέες και να μην σταματά να βασανίζεται. Δεν είναι ποτέ σίγουρος για κάτι, σπάνια ξέρει τι θέλει και παιδεύει τόσο τον εαυτό του, όσο και τους άλλους. Ένας Δίδυμος δεν θα σταματήσει ποτέ να ανησυχεί για το αν έχει πάρει όντως την σωστή απόφαση και να αναρωτιέται τι θα είχε συμβεί αν είχε αποφασίσει κάτι άλλο. 

 

woman

unsplash.com/photos/B4TjXnI0Y2c


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Πληγώνεται με το παραμικρό και τα παίρνει όλα επί προσωπικού. Έχει μεγάλα θέματα εμπιστοσύνης, δεν ανοίγεται σχεδόν ποτέ γιατί φοβάται ότι θα πονέσει και μπορεί στο τέλος να καταλήξει μόνος. Επιζητά όσο τίποτα την αποδοχή και την επιβεβαίωση τόσο από το ταίρι του, όσο και από τα άτομα που αγαπά. Συνεχώς δημιουργεί ανασφάλειες στον εαυτό του και δεν έχει την αυτοπεποίθηση που θα έπρεπε να έχει. Πρέπει να μάθει να βάζει τον εαυτό του πάνω από τους άλλους κάποιες φορές και να μην προσπαθεί να τους ικανοποιήσει όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος σκέφτεται υπερβολικά και αναλύει τα πάντα γύρω της. Και καλημέρα να της πεις, θα καθίσει να σκεφτεί γιατί το είπες και τι μπορεί να εννοούσες. Επικεντρώνεται πολύ σε λεπτομέρειες που δεν έχουν κανένα σκοπό και όφελος και βλέπει παντού λάθη και ψεγάδια. Έχει μέσα της ένα αίσθημα ανικανοποίητου και δεν μπορεί να χαρεί όπως οι άλλοι γύρω της. Δεν την ευχαριστεί τίποτα και πάντα σκέφτεται τι θα μπορούσε να κάνει για να διορθώσει τα πράγματα ή να τα κάνει ακόμα καλύτερα. Η Παρθένος πρέπει να μάθει να χαίρεται περισσότερο την ζωή της, να χαλαρώσει και να απολαύσει όλα τα καλά που της συμβαίνουν, χωρίς να προσπαθεί να βρει ατέλειες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα λάθη που κάνεις όταν διαβάζεις το ζώδιο σου

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός δεν μπορεί να ξεχάσει και να πάει παρακάτω. Μένει εκεί, να θυμάται και να «τρώει» την ψυχή του με γεγονότα και ανθρώπους που δεν του φέρθηκαν σωστά. Δεν ηρεμεί, αν δεν πάρει την εκδίκησή του, αλλά μέχρι να την πάρει θα έχει «φάει» πρώτα τα δικά του σωθικά. Οι εμμονές του είναι ο χειρότερος εχθρός του στη ζωή και αυτές που του την κάνουν δύσκολη έως και ανυπόφορη ώρες-ώρες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 γυναίκες του ζωδιακού είναι η επιτομή του στιλ

 

Πηγή

κεντρική φώτο: pexels.com/photo/woman-in-green-and-white-checkered-dress-shirt-wearing-brown-framed-eyeglasses-3979152/

Home