Thumbnail

5 ζωδιακοί συνδυασμοί…αποτυχημένοι 5 ζωδιακοί συνδυασμοί…αποτυχημένοι

Μήπως να μην κάνεις τον κόπο να βγεις μαζί του;
Οι πιο κάτω ζωδιακοί συνδυασμοί μπορούν να χαρακτηριστούν και χάσιμο χρόνου, αφού ακόμα και να το προσπαθήσεις και να δώσεις μια ευκαιρία, θα δεις ότι από το πρώτο ραντεβού ή θα σε πάρει ο ύπνος ή θα αναρωτιέσαι τι κάνεις εκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρχικά θα σκεφτείς ότι ως ζώδια της Γης, λογικά ταιριάζουν. Αμ δε… Όταν μιλάμε για έρωτα, αυτοί οι δυο δεν το έχουν. Είναι δυο κόσμοι διαφορετικοί ή κάποιες φορές τόσο ίδιοι που δεν «δένει το γλυκό». Μπαίνει η... ξερολίαση και ο ανταγωνισμός στη μέση. Θα είναι ξενέρωτο το αποτέλεσμα. Ψυχρό και «άγευστο». Καλύτερα να μείνουν φίλοι (ή και συνεργάτες) γιατί για εραστές… δεν. Μάπα το καρπούζι. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που τους νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι 

 

ΚΡΙΟΣ - ΤΑΥΡΟΣ
Αποτυχία σκέτη και μόνο να το σκεφτεί κανείς. Ο μεν Κριός δεν βάζει πωπουδάκι κάτω και ο δε Ταύρος δεν το κουνάει από τον καναπέ του. Η γλώσσα του ενός πάει ροδάνι και θέλει να ζει την ζωή στο κόκκινο και ο άλλος μέχρι να σηκώσει το ένα πόδι, βρωμάει το άλλο. Το thank you next είναι στανταράκι και από τις δυο πλευρές. Αν έβγαιναν ποτέ μαζί, τουλάχιστον ας επέλεγαν καλό φαγητό ή ποτό, να ευχαριστηθούν και κάτι από την βραδιά.

 

cpuple

pexels.com/photo/man-hugging-woman-wearing-gray-sweater-near-body-of-water-2071114/

 

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ειλικρινά δεν θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε. Ή μάλλον όχι… Θα θέλαμε να είμαστε από μια γωνία να δούμε αυτό το ζευγάρι σε ραντεβού. Θα τρέξει αρκετά γρήγορα ο Δίδυμος για να μην τον πάρουν τα «σκάγια»; Πόσο φαρμάκι θα στάξει ο Σκορπιός; Δεν είναι απλά αποτυχημένο αυτό το ραντεβού. Είναι και επικίνδυνο για την ψυχική υγεία και των δύο. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που το 2021 δεν θα είναι η καλύτερη χρονιά στα ερωτικά τους


ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΛΕΩΝ
Μεγάλες καρδιές είναι και οι δυο, δεν λέμε… Αλλά εκπέμπουν σε εντελώς διαφορετικά μήκη κύματος. Ο Λέοντας θέλει την μεγάλη ζωή, το clubbing  και την καλοπέραση και ο Καρκίνος σειρές, φαγητό και καναπέ. Αρχικά, αν καταφέρουν να συνεννοηθούν έστω και για το πρώτο ραντεβού, θα μιλάμε για κατόρθωμα! Και άντε πες να κάνει ο Καρκίνος την υποχώρηση, για πόση ώρα θα αντέξει τον Λέοντα; Στοίχημα… ούτε μια. Θα ψάχνει την έξοδο κινδύνου. Και ο Λέοντας από την πλευρά του θα βαρεθεί απίστευτα και θα χασμουριέται... 

ΖΥΓΟΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το γεγονός ότι είναι ζώδια του αέρα δεν λέει τίποτα. Ο Υδροχόος είναι υπερβολικά απότομος και απόμακρος για τον Ζυγό. Μπορεί να μιλάνε πολύ και οι δυο, αλλά οι απόψεις τους πάνω σε διάφορα θέματα και στην ζωή γενικότερα, διαφέρουν όπως η μέρα με την νύχτα. Δεν θα τσακωθούν -γιατί ο Ζυγός δεν τσακώνεται ποτέ και απλά θα του λέει «ναι» σε όλα, μέχρι να τελειώσει το μαρτύριο- αλλά η βραδιά θα είναι αποτυχία και κανείς τους δεν θα θέλει να την επαναλάβει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια του ωροσκοπίου

 

Πηγή

κεντρική φώτο: pexels.com/photo/man-in-green-blazer-sitting-on-green-sofa-4255382/

Home