Thumbnail

Aστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (12 – 18/7) Aστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (12 – 18/7)

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, για τη νέα εβδομάδα;
Δες όσα σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το ζώδιο σου

Κριός
Οι εντάσεις αποκλιμακώνονται σταδιακά αυτήν τη βδομάδα κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Η δημιουργικότητά σου στα εργασιακά αυξάνεται κι έτσι μπορείς βήμα – βήμα να θέσει σε εφαρμογή τις ιδέες και τις στρατηγικές σου. Στο τέλος της εβδομάδας απόφυγε παιχνίδια ανταγωνιστικότητας και εξουσίας. Τέλος, νέες προτάσεις διαπραγματεύσου τες έξυπνα και προς όφελος σου καθώς μπορεί κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν τις ικανότητες σου. Οι όψεις της εβδομάδας ενισχύουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου και αυξάνουν το πάθος και το ρομαντισμό. Τις ώρες που είσαι μαζί του, του αφιερώνεσαι αποκλειστικά και ξεχνάς όλα τα άλλα. Εσύ  που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και ανέβασε την αυτοπεποίθηση σου. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε χώρισε χωρίς εξήγηση; Τότε ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια

 

Ταύρος
Δυναμικά ξεκινάς τη βδομάδα σου καθώς πολλές από τις υποχρεώσεις και υποθέσεις σου έχουν αρχίσει να παίρνουν το δρόμο τους. Στο τέλος της εβδομάδας μόνο απόφυγε τις εντάσεις κυρίως με τα οικεία σου πρόσωπα. Ευνοϊκή επίσης χαρακτηρίζεται η ατμόσφαιρα στα εργασιακά καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες και αλλαγές χρήσιμες για την εξέλιξη της καριέρας σου. Το καλό  επικοινωνιακό κλίμα βελτιώνει εργασιακές σχέσεις σου οι οποίες το προηγούμενο διάστημα είχαν κλονιστεί. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 13/7 αναθερμαίνει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Έχετε χρόνο στη διάθεση σας για ευχάριστες δραστηριότητες ή τον προγραμματισμό μικρών αποδράσεων. 

Δίδυμοι
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας σου δίνουν τη δυνατότητα να βρεις λύσεις σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Στις 18/7 βέβαια, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια τις προσωπικές σου ανασφάλειες. Οικονομικές συζητήσεις στα εργασιακά σου δημιουργούν αισιοδοξία καθώς έχεις την ικανότητα να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και να υπερασπιστείς τα συμφέροντα σου. Πρόσθεσε διασκέδαση στη σχέση με τον αγαπημένο σου χαλαρώνοντας λιγάκι τους ρυθμούς των προσωπικών υποχρεώσεων σου. Παρά τις πρακτικές δυσκολίες το καλοκαιράκι προδιαθέτει για μικρές αποδράσεις που φορτίζουν τις μπαταρίες σας και σας φέρνουν πιο κοντά. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 ζώδια που θα ζήσουν μέχρι τα βαθιά γεράματα

 

Καρκίνος
Ο Ήλιος και ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο είναι ισχυροί σύμμαχοι σου και υποστηρίζουν τις επιδιώξεις και τα σχέδια σου. Προς το τέλος της εβδομάδας βέβαια δεν θα λείψουν οι εντάσεις τις οποίες καλό θα ήταν να τις αποφύγεις προκειμένου να μην επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Βοηθητικά λειτουργούν οι πλανήτες για τα εργασιακά σχέδια σου. Μπορείς να προχωρήσεις σε συμφωνίες, να συζητήσεις και να μοιραστείς τις ιδέες σου και να κάνεις ισχυρούς συμμάχους που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σου. Βρες τον παλιό καλό εαυτό σου, πάρε πρωτοβουλίες και ξάφνιασε ευχάριστα τον ερωτικό σύντροφο σου προετοιμάζοντας του εκπλήξεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. 


Λέων
Τις πρώτες μέρες τις εβδομάδας το κλίμα φτιάχνει γύρω σου τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου κι έτσι μπορείς να πάρεις μια ανάσα. Αν υπάρξουν στιγμές που νιώθεις πως οι ανασφάλειες σου σε κυριεύουν και έρχονται στην επιφάνεια, εντόπισε τες και καταπολέμησε τες. Αξιοποίησε τις ικανότητες σου στα εργασιακά κάνοντας βέβαια μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς περισσότερο. Σε νέες προτάσεις ή προκλήσεις εμπιστεύσου το ένστικτο σου και μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ. Διεκδίκησε το ενδιαφέρον του αγαπημένο σου χωρίς να γίνεσαι καταπιεστική μαζί του. Εξασφάλισε ή επιδίωξε τρυφερές στιγμές δίνοντας περισσότερη έμφαση στο ρομαντισμό και το πάθος. 


Παρθένος
Ο κυβερνήτης σου από το ζώδιο του Καρκίνου σε κάνει έντονα κοινωνική και επιδιώκεις αυτή τη βδομάδα επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στις 13 φέρνει αποκαλύψεις που θα σε βάλουν στη διαδικασία επαναπροσδιορισμού μιας επαγγελματικής σχέσης. Αξιοποίησε στο έπακρο τις ικανότητες σου και κλείσε εξαιρετικές συμφωνίες. Μην επαναφέρεις παρελθοντικές καταστάσεις στη σχέση με τον  αγαπημένο σου και δημιουργείς γκρίνιες. Απόλαυσε το ρομαντισμό και το πάθος που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό και κάντε πράγματα μαζί διαφορετικά από ότι συνήθως. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει έντονα η τάση να επανέρχονται στη ζωή σου πρόσωπα από το παρελθόν. Πριν πάρεις κάποια απόφαση επηρεασμένη από μεγάλες υποσχέσεις και λόγια σκέψου πραγματικά αν αξίζει τον κόπο. 

Ζυγός
Η εβδομάδα ξεκινά με θετικές όψεις κι έτσι η ενέργεια και ο δυναμισμός σου βρίσκονται όχι μόνο στα ύψη, άλλα οι και κόποι σου πιάνουν και τόπο. Στο τέλος ωστόσο της εβδομάδας μια αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα δημιουργεί κάποιες εντάσεις στο σπίτι. Εμπιστεύσου τις ιδέες στα εργασιακά και προχώρησε σε νέες συμφωνίες. Άδραξε κάθε ευκαιρία προκειμένου να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου, συμπεριέλαβε τον στις παρέες σου και περάστε όμορφα. Παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και σε κάθε περίπτωση θέλουμε  να το απολαύσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. 

Σκορπιός
Έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα, από λίγη ξεκούραση και ξεγνοιασιά κι έτσι αν ακόμα δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, τουλάχιστον μπορείς να τις οργανώσεις. Η ερχόμενη εβδομάδα σε κάθε περίπτωση προβλέπεται θετική και δημιουργική. Τις τελευταίες μέρες της λόγω της αντίθεσης του Ήλιου με τον Πλούτωνα μην αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει τη διάθεση. Κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις σου δεν σου δίνουν την πολυτέλεια να χαλαρώσεις. Το καλό επικοινωνιακό κλίμα και οι άρτιες σχέσεις σου με συναδέλφους διευκολύνει όμως την κατάσταση. Πάρε τον ερωτικό σύντροφο σου από το χέρι και οδήγησε τον σε μονοπάτια και  μοναδικές στιγμές πάθους και ρομαντισμού που μόνο εσύ ξέρεις. 

 

zodia

unsplash.com/photos/ilUWHlGndAA

 

Τοξότης
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να λύσεις κάθε παρεξήγηση που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα και να χαρείς την ασφάλεια και τη ζεστασιά που σου παρέχουν. Δραστήριες προβλέπονται οι επόμενες μέρες σου στα εργασιακά, καθώς συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά και νέες προκλήσεις ίσως και προτάσεις σε κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Διασκέδαση, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μικρές σύντομες αποδράσεις δίνουν ενδιαφέρον στη συναισθηματική σου ζωή σε κάθε περίπτωση. 

Αιγόκερος
Η νέα εβδομάδα από τις πρώτες κιόλας μέρες της ενισχύει την κοινωνική σου ζωή. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα και η άνεση σου επιτρέπει να προσαρμόσεις συζητήσεις, υποθέσεις και απαιτήσεις στα μέτρα σου. Ωστόσο στις 17/7 η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει μια αναταραχή. Η εξέλιξη των επαγγελματικών και θέματα καριέρας βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρο σου και υπάρχουν στιγμές που η σκέψη σου απομονώνεται κυριολεκτικά. Παρόλα αυτά μπορείς να τακτοποιήσεις ευκολότερα εκκρεμότητες και να αποκαταστήσεις πλήρως επαγγελματικές σχέσεις. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου θα έλεγε κανείς πως είναι ιδανικό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά, να έρθετε πολύ πιο κοντά και να κάνετε κοινά σχέδια για το παρόν και το μέλλον. 

Υδροχόος
Θετικές όψεις αυτή τη βδομάδα σου δίνουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις υποθέσεις σου τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές. Ωστόσο στο τέλος της εβδομάδας μια αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα δημιουργεί αντιπαραθέσεις και μικρά προβλήματα. Παρά του ότι οι υποχρεώσεις σου στα εργασιακά είναι αυξημένες καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις με σχετική ευκολία. Με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται μπορείς να πείσεις και να διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου. Ιδανικές χαρακτηρίζονται οι μέρες για λύσεις στις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου σύντροφο. Απλά απόφυγε να ξύσεις παλιές πληγές και να επαναφέρεις επώδυνα θέματα και καταστάσεις. 

Ιχθείς
Οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας εξυπηρετούν απόλυτα τα σχέδια, τις υποχρεώσεις και τις επιδιώξεις σου.  Για αυτό φρόντισε να λάβεις δράση και να κλείσεις ή να προωθήσεις δυναμικά τα μελλοντικά σχέδια σου. Έχεις κερδίσει τις εντυπώσεις στα εργασιακά κι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα διάκρισης και επιβεβαίωσης. Η επικοινωνία θα παίξει χαρακτηριστικό ρόλο σε θέματα καριέρας καθώς και οι καλές σχέσεις με συναδέλφους. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου ίσως να βρίσκεται και στα καλύτερα της. Πάρε πρωτοβουλίες, προετοίμασε του εκπλήξεις και εξομολογήσου του τα συναισθήματα σου. Άσε το ρομαντισμό σου να οργανώσει το σκηνικό. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεις στους άλλους

 

Πηγή

 

κεντρική φώτο: unsplash.com/photos/ilUWHlGndAA
 

Home