Thumbnail

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 – 28/11) Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 – 28/11)

Πώς θα είναι η νέα εβδομάδα σύμφωνα με το ζώδιο σου;
Διάβασε πιο κάτω τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου.

Κριός
Αρκετά ευοίωνες είναι οι συνθήκες για σένα αυτήν την εβδομάδα, για αυτό ξεκίνησέ τη αισιόδοξα και δυναμικά. Η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου και την αισιοδοξία στη σκέψη και την καρδιά σου. Η διαίσθηση και το ένστικτό σου ενισχύονται κι έτσι αν καταφέρεις να τα εμπιστευτείς θα αποφύγεις πολλές δυσκολίες και πιθανές παγίδες. Στόχος σου είναι να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις την ελευθερία και ανεξαρτησία σου στα εργασιακά, για αυτό είσαι αρκετά τολμηρή στις αποφάσεις σου. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις το να ενεργήσεις βιαστικά ή παρορμητικά. Θέλεις να θέσεις κάποιους όρους στον ερωτικό σύντροφό σου όμως θα πρέπει να το κάνεις με προσεκτικό τρόπο προκειμένου να αποφύγεις τις ρήξεις μαζί του. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως, ξέρουμε τι σύζυγος και πατέρας θα γίνει με βάση το ζώδιό του

 

Ταύρος
Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η εβδομάδα σου καθώς οι ευκαιρίες είναι πολλές. Βέβαια χρειάζονται αντικειμενικότητα και σοφή σκέψη. Η καλή επικοινωνία βελτιώνει τις συνθήκες στα εργασιακά και σε φέρνει πιο κοντά στους στόχους σου. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη ευνοεί τον τομέα των οικονομικών σου και σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις ή να διορθώσεις τον τρόπο διαχείρισης τους, έτσι ώστε να βάλεις το πορτοφόλι σου σε μια τάξη. Η απελευθερωμένη πλευρά του εαυτού σου έρχεται στην επιφάνεια κι έτσι από τη μια εντυπωσιάζεις τον ερωτικό σύντροφό σου, αλλά από την άλλη πιθανά να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου με λάθος τρόπο. 

Δίδυμοι
Αρκετά προσγειωμένες είναι παραδόξως οι επιδιώξεις σου αυτήν την εβδομάδα κι αυτό σε βοηθά να χαλαρώσεις, να αποβάλεις το άγχος και να απολαύσεις τον εαυτό σου, αλλά και τις σχέσεις σου με αγαπημένα, οικεία σου πρόσωπα. Περιόρισε την ανάγκη σου για σπατάλη προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στο πορτοφόλι σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία στα εργασιακά σκεπτόμενη όμως προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια. Στιγμές που θα νιώσεις πως οι συνεργάτες σου δεν σε καταλαβαίνουν ή δυσκολεύονται να ακολουθήσουν και να πιστέψουν στις ιδέες σου κάνε ένα βήμα πίσω και μην δημιουργείς εντάσεις. Συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα νιώθεις να σε απελευθερώνουν. 


Καρκίνος
Αισιόδοξη και οργανωτική φαίνεται να είσαι τις επόμενες μέρες. Ωστόσο κάθε απόφασή σου απαιτεί ορθολογισμό, σοβαρή σκέψη και μελέτη ως προς τις λεπτομέρειες. Η κοινωνικότητά σου στα εργασιακά ωφελεί τα σχέδιά σου, για αυτό μην αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει την εξέλιξη των εργασιακών σου στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Αλλάζει τον τρόπο σκέψης και διεκδίκησης των στόχων σου και σε κάνει πιο διαλλακτική και ευφυή απέναντι στις προκλήσεις. Ίσως θελήσεις να προχωρήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου ένα βήμα παρακάτω και να σκεφτείς ακόμα και μια δέσμευση. 

 

november

unsplash.com/photos/z7--6GvZojI

 

Λέων
Λειτούργησε με προγραμματισμό αυτήν την εβδομάδα έως ότου βρεις πρόσφορο έδαφος για την εφαρμογή των σχεδίων και στόχων σου. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει τη χαρά στην καθημερινότητά σου, ανεβάζει την κοινωνικότητα και τις ηγετικές ικανότητές σου. Η επαγγελματική σου διάκριση και επιτυχία γίνεται προτεραιότητα σου. Ωστόσο θα πρέπει να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό και να προχωρήσεις μπροστά αργά και προσεκτικά. Κάποιες αιφνίδιες αλλαγές ή ανακατατάξεις αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία δείχνοντας περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Ασυνήθιστες ή διαφορετικές δραστηριότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου θα φέρουν ανανέωση, για αυτό μη διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες έστω κι αν σου φαίνονται πολύ προχωρημένες για τα δεδομένα σου. 

Παρθένος
Αυτήν την εβδομάδα νιώθεις απόλυτη την ανάγκη να ενισχύσεις την ψυχολογία σου με κάθε τρόπο για αυτό και διατίθεσαι να θέσεις τα όριά σου, να πάρεις τις αποφάσεις σου και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Είσαι θετική απέναντι σε αλλαγές στα εργασιακά έστω και αν χρειαστεί να προσαρμοστείς προσωρινά. Νέες προκλήσεις και νέα ερεθίσματα πρέπει και επιβάλλεται να τα αντιμετωπίσεις χωρίς ενθουσιασμό. Ανάλυσέ τα, βεβαιώσου για κάθε πιθανότητα προτού καταλήξεις σε μια νέα δέσμευση. Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολλές όμως έτσι θα καταφέρεις να περιορίσεις το ανεξέλεγκτο άγχος που γίνεται δεύτερη φύση σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου λειτουργεί σαν αναλγητικό ή σαν ηρεμιστικό στις ανησυχίες σου για αυτό φρόντισε να περάσεις αρκετό χρόνο μαζί του. 

Ζυγός
Δραστηριοποιήσου περισσότερο αυτήν την εβδομάδα και μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες προκειμένου να αλλάξεις ή να απαλλαγείς από παλιές κακές συνήθειες. Απόφυγε το άγχος έστω και αν κάποιες καταστάσεις νιώθεις ότι δεν τηρούν τις προϋποθέσεις για αλλαγές και βελτιώσεις προς το παρόν. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη εφιστά την προσοχή σου σε θέματα επικοινωνίας και προγραμματισμού. Ωστόσο νέες δραστηριότητες και καινούρια πρόσωπα φρεσκάρουν την καθημερινότητά σου στα εργασιακά και σου δίνουν νέα ερεθίσματα που μελλοντικά μπορούν να αποδώσουν τα καλύτερα. Αυθόρμητες ενέργειες από πλευράς σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορούν να δημιουργήσουν αποστάσεις ανάμεσα σας. 

Σκορπιός
Έντονα κοινωνική προβλέπεται η νέα εβδομάδα σου καθώς η επικοινωνιακή ικανότητά σου αυξάνεται και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου. Οι όποιες συζητήσεις λειτουργούν βοηθητικά για σένα καθώς σου δείχνουν νέες κατευθύνσεις και ευκαιρίες που πιθανά δεν είχες διακρίνει στο παρελθόν. Η συγκαταβατική σου διάθεση στα εργασιακά και κυρίως στις σχέσεις σου με συναδέλφους, βελτιώνει τις συνθήκες της καθημερινότητας σου κι έτσι οι ώρες περνούν πιο ευχάριστα και δημιουργικά. Η ασφάλεια και η ποιότητα που χρειάζεσαι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι και στο δικό σου χέρι να τα εξασφαλίσεις. Μίλησέ του για όλα αυτά τα όμορφα που αισθάνεσαι και να είσαι σίγουρη πως θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο. 

Τοξότης
Ο Ήλιος πλέον στο δικό σου ζώδιο σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων. Αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη με ανεβασμένη τη διάθεση και επιθυμία σου για ευτυχία, διάκριση αλλά και εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Η περίοδος των γενεθλίων σου φέρνει σημαντικές αλλαγές τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στη θετική εξέλιξη των μελλοντικών σου στόχων. Η μεθοδικότητα και η προτεραιότητα βασικών υποχρεώσεών σου στα εργασιακά είναι το κλειδί της εξασφάλισης ηρεμίας και περιορισμού του έμφυτου άγχους σου. Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες αρκεί να κάνεις το πρώτο βήμα. Σταθεροποίησε τη σχέση με τον αγαπημένο σου παραδεχόμενη τα δικά σου λάθη. 

Αιγόκερος
Η οργανωτική διάθεσή σου αυτήν την εβδομάδα είναι το κλειδί για να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση, αλλά και τις ισορροπίες σου. Είσαι διατεθειμένη να συνεργαστείς, να υποχωρήσεις και να προσαρμοστείς χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάνεις εκπτώσεις σε αυτό που έχεις ανάγκη και επιδιώκεις. Η παραμονή του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου και τις ανάγκες σου κι αυτές δεν είναι άλλες από το να προσπαθήσεις και να υπερνικήσεις τις προσωπικές ανασφάλειές σου. Νιώθεις την ανάγκη να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά για αυτό τον τομέα των εργασιακών τον περνάς σε δεύτερη μοίρα. Οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου είναι ανέμελες και ευχάριστες και αυτό γίνεται με τη συμμετοχή και των δύο. 

Υδροχόος
Αυτήν την εβδομάδα καλό θα ήταν να βάλεις φρένο στις αναζητήσεις, την ονειροπόλησης και τη φαντασία. Κίνησε τα σχέδια και τις υποθέσεις σου βήμα – βήμα τη φορά και μην αφήνεις τον ενθουσιασμό ή την παρορμητικότητα σου να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδες ή επικίνδυνες καταστάσεις. Στα εργασιακά υπάρχει ένα θολό τοπίο γύρω σου για αυτό και θα ήταν φρόνιμο να αποφύγεις τις δεσμεύσεις. Στηρίξου περισσότερο στις δυνάμεις σου και πίστεψε στον εαυτό σου. Ο Ήλιος πλέον στο ζώδιο του Τοξότη αναβαθμίζει και ενισχύει την κοινωνική σου ζωή και φέρνει ευκαιρίες τόσο στη συναισθηματική, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψάχνεις τον άντρα-ιππότη; Αυτοί είναι οι 3 του ζωδιακού

 

Ιχθείς
Μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου αυτήν την εβδομάδα να σε κυριεύσουν και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Διανύεις μια εποχή ευκαιριών που πρέπει να είσαι τολμηρή και θαρραλέα. Προτίμησε να κάνεις τις στρατηγικές σου στα εργασιακά από το να πάρεις ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη υποδηλώνει μια περίοδο που τα επαγγελματικά θα σε απασχολήσουν ίσως περισσότερο από ποτέ και οι στόχοι σου γίνονται προτεραιότητά σου. Η διαίσθησή σου επίσης μπορεί να σε βοηθήσει να την εμπιστευτείς στις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Η εβδομάδα θα ανανεώσει τη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αυτό λειτουργεί βοηθητικά για την ψυχολογία σου. 

 

κεντρική φώτο: pexels.com/photo/women-purchasing-goods-online-6612281/

Home