Thumbnail

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 – 28/3) Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 – 28/3)

Τι σε περιμένει την τελευταία εβδομάδα του Μάρτη;
Δες όλα όσα προβλέπουν τα άστρα, σύμφωνα με το ζώδιο σου

ΚΡΙΟΣ
Έντονη χαρακτηρίζεται η νέα εβδομάδα για σένα φέρνοντας παρελθοντικές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις στο προσκήνιο. Η Πανσέληνος επίσης που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28/3 φέρνει ανησυχίες και ανασφάλειες στην επιφάνεια. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις στα επαγγελματικά σου και προσπάθησε να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις αλλά και το προφίλ σου σε ένα ασφαλές επίπεδο. Δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στην εξέλιξη της καριέρας σου κι αυτό σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες γενικότερες συνθήκες ίσως σου δημιουργήσουν εκνευρισμό.
Έντονη χαρακτηρίζεται η εβδομάδα και στα συναισθηματικά, καθώς η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου δυσκολεύει. Υπάρχει έντονα η τάση να βγαίνουν παλιά παράπονα στην επιφάνεια και να δημιουργούν εντάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως, ξέρουμε τι σύζυγος και πατέρας θα γίνει με βάση το ζώδιό του


ΤΑΥΡΟΣ
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη στις αρχές της εβδομάδας εφιστά την προσοχή σου σε συζητήσεις που κυρίως αφορούν στα οικονομικά και επαγγελματικά, καθώς η συμπεριφορά σου γίνεται λίγο εγωιστική, κάθετη και απόλυτη. Εργασιακά ζητήματα φαίνεται να τα περνάς σε δεύτερη μοίρα κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη ή σε βεβιασμένες αποφάσεις που αργότερα θα τις βρεις μπροστά σου. Απόφυγε επιμελώς σημαντικές συζητήσεις στις οποίες δεν είσαι έτοιμη να ανταπεξέλθεις ή να διεκδικήσεις. Μην επαναφέρεις παρελθοντικές καταστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μπορεί οι συζητήσεις να έχουν σαν σκοπό το παράπονο και να καταλήξουν σε έντονες διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, μείνε ανοιχτή σε νέες γνωριμίες έστω κι αν στην αρχή νιώσεις πως δεν καλύπτουν τις προϋποθέσεις σου. Η Πανσέληνος στις 28/3 στον άξονα Κριού – Ζυγού επαναφέρει όνειρα και προσδοκίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά ζητήματα και η εξέλιξη της καριέρας σου είναι ένα από τα θέματα που θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη τις πρώτες μέρες της εβδομάδας σου δημιουργεί άγχος το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα που δεν πρέπει. Μην επιτρέψεις να κλονιστούν σημαντικές για εσένα σχέσεις στον εργασιακό χώρο σου, έχοντας την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν ή δεν σε ακολουθούν. Έντονες διαφωνίες πιθανά να δημιουργηθούν και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Απόφυγε συζητήσεις για θέματα που επανέρχονται από το παρελθόν και πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τα συναισθήματα ή επούλωσε τις πληγές του παρελθόντος και μην ψάχνεις για απαντήσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28/3 σου δίνει τη δυνατότητα για λίγη ξεκούραση και ηρεμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο τομέας των οικονομικών έρχεται στο προσκήνιο από τις αρχές της εβδομάδας, που ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη. Απόφυγε συζητήσεις με φίλους και οικεία σου πρόσωπα που αφορούν σε αυτό τον τομέα και κυρίως μην κλείσεις συμφωνίες. Ένταση επικρατεί στον εργασιακό χώρο σου που θα πρέπει να αποφύγεις, προκειμένου να καταφέρεις να διατηρήσεις νηφάλια τη σκέψη σου και την πίστη στους στόχους σου. Διευθέτησε παλιές εκκρεμότητες και μην περιμένεις να στις υπενθυμίσουν. Η Πανσέληνος επίσης στον άξονα Κριού – Ζυγού επηρεάζει τον τομέα των εργασιακών σου. Ο διάλογος και η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των ισορροπιών της σχέσης σας. Εάν χρειαστεί δείξε διαλλακτικότητα και μην οδηγείς τις καταστάσεις στα άκρα. Εσύ που είσαι μόνη, η καχυποψία και η αμφισβήτηση μπορεί να σε κάνουν να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες.

 

ΛΕΩΝ
Κάτω από την επιρροή του τετραγώνου του Ερμή με τον Άρη στις αρχές της εβδομάδας, θα πρέπει να προστατεύσεις τις σχέσεις σου. Όλων των ειδών τις σχέσεις σου -επαγγελματικές, προσωπικές, φιλικές. Κάθε συζήτηση μπορεί να καταλήξει σε αντιπαραθέσεις και έντονες διαφωνίες. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και απόφυγε πρόσωπα και καταστάσεις στα εργασιακά που σου δημιουργούν εκνευρισμό με την ενδεχόμενη αμφισβήτηση ή ανταγωνιστικότητά τους. Δείξε κατανόηση στη λίγο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του αγαπημένου σου και μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά. Κάποια παράπονα ή μια εσωστρέφεια του μάθε από που προέρχεται. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τον εαυτό σου και μην επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα που προσπαθούν να σε παρασύρουν σε αρνητικές σκέψεις. Η Πανσέληνος στις 28/3 επαναφέρει τις ισορροπίες στις σχέσεις σου.

 

λουλουδια

unsplash.com/photos/xcOvbyOEgmc


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διατήρησε την υπομονή και την ψυχραιμία σου αυτήν την εβδομάδα και απόφυγε το άγχος. Αν νιώσεις πως οι άλλοι έχουν εξαιρετικά υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα, σκέψου μήπως εσύ ευθύνεσαι για αυτό και βάλε τα όριά σου χωρίς φωνές και διαμαρτυρίες. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη στις αρχές της εβδομάδας δημιουργεί ένα επικοινωνιακό πρόβλημα, για αυτό και θα πρέπει να αποφύγεις τις συζητήσεις στα εργασιακά κυρίως με άτομα που ξέρεις ότι έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου. Το έντονο πάθος που επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Γκρίνιες, ζήλιες και συζητήσεις σχετικές με το παρελθόν, καλό είναι να αποφευχθούν. Εσύ που είσαι μόνη, κλείσε κεφάλαια του παρελθόντος και μην κρίνεις νέες γνωριμίες με γνώμονα τις παλιές σου απόψεις. Η Πανσέληνος στα τέλη της εβδομάδας έρχεται για να αποκαταστήσει λίγο τα πράγματα και να επαναφέρει την ηρεμία.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:4 γυναίκες του ζωδιακού που κάνουν τραγικές επιλογές συντρόφου

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να υποστηρίξεις τις επιλογές ή τα δικαιώματά σου και δυστυχώς οι συνθήκες, αλλά και το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη στις πρώτες μέρες της δεν σου επιτρέψουν διαλλακτικές λύσεις.
Προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγεις τις εντάσεις και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Εστίασε το ενδιαφέρον σου στις δικές σου υποθέσεις και υποχρεώσεις, ανεξάρτητα από τις απόψεις ή απαιτήσεις των άλλων. Υπάρχει έντονα η τάση να αναφέρεστε στο παρελθόν με τον ερωτικό σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις και ψυχρότητα ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε αυτό που πραγματικά θέλεις από τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ακόμα κι αν προέρχεται από το παρελθόν σου. Η Πανσέληνος στις 28/3 πραγματοποιείται στο άξονα του δικού ζωδίου με τον Κριό και αποκαθιστά το κλίμα στις σχέσεις σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη τις πρώτες μέρες της εβδομάδας επηρεάζει τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν στο παρελθόν κι αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και αντιπαραθέσεις με τους άλλους. Το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον σου έχει εστιαστεί στο σπίτι και την οικογένεια και έχεις παραμελήσει λίγο τα επαγγελματικά σου. Για αυτό και τώρα καλείσαι να καλύψεις τα κενά ή να διευθετήσεις εκκρεμότητες. Κράτησε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου, αν δεν μπορείς να τις αποφύγεις. Είναι πολλά μέτωπα ανοιχτά αυτήν την περίοδο και δεν θα ήθελες να ανοίξεις κι άλλα. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει έντονα η τάση να αναπολείς και να αναζητάς το παρελθόν. Κάνε ένα delete και κοίτα μπροστά. Η Πανσέληνος στις 28/3 στον άξονα Κριού – Ζυγού εφιστά την προσοχή σου στις τρέχουσες υποθέσεις και υποχρεώσεις σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ιδιαίτερα μαχητική φαίνεται να είσαι αυτήν την εβδομάδα με τα πιστεύω, τις απόψεις και τα σχέδιά σου. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη τις πρώτες μέρες έχει την τάση να δημιουργεί εντάσεις και διαφωνίες. Επειδή η ψυχολογία σου είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη προσπάθησε να τις αποφύγεις. Ο εκνευρισμός που επικρατεί στα εργασιακά είναι έντονος και προκαλείται ίσως από μικρά, ασήμαντα θέματα. Δείξε ανωτερότητα και μην συμμετέχεις σε αδιέξοδες συζητήσεις. Εάν θέλεις να κάνεις κάποια παράπονα στον ερωτικό σύντροφό σου για λάθη του παρελθόντος, προσπάθησε τουλάχιστον να διατηρήσεις τους τόνους χαμηλούς. Προτίμησε τέτοιου τύπου θέματα να τα διαχειριστείς στο δεύτερο μισό της εβδομάδας. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, πιθανά να μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς και να επιδιώξεις μια επανασύνδεση. Με την Πανσέληνο στα τέλη της εβδομάδας είσαι πιο έτοιμη να πάρεις αποφάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διαφωνίες, εντάσεις και πιθανές παρανοήσεις δημιουργεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, κυρίως με κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα. Διατήρησε την ψυχραιμία και τη διαλλακτικότητά σου και μην αφήσεις τα πράγματα να ξεφύγουν. Απαιτητικές και έντονες φαίνεται να είναι οι μέρες στα εργασιακά. Το επικοινωνιακό κλίμα χρειάζεται προσοχή, για αυτό προτίμησε να αποφύγεις νέες συμφωνίες και συζητήσεις που αφορούν είτε στο παρελθόν είτε μελλοντικά σχέδιά σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου δεν είναι η προτεραιότητά σου κι αυτό ίσως να δημιουργήσει δυσαρέσκεια στον ερωτικό σύντροφό σου. Άκουσέ τον και μην ξεσπάς επάνω του τα νεύρα σου, για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά σκέφτεσαι μια επανασύνδεση, προτίμησε τις τελευταίες μέρες της εβδομάδος για να κάνεις τις κινήσεις σου. Η Πανσέληνος στις 28/3 φέρνει τις επαγγελματικές ανησυχίες σου στο προσκήνιο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξεκινάς την εβδομάδα σου τολμηρή και ιδιαίτερα αποφασιστική να διεκδικήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια θα πρέπει να είσαι προσεκτική με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη, στον τρόπο που κινείσαι και εκφράζεσαι. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Νέες οικονομικές διεκδικήσεις από τα εργασιακά θα πρέπει να αποφευχθούν αυτήν την εβδομάδα. Θα είναι λίγο δύσκολο να υπερασπιστείς τα θέλω σου κι αυτό πιθανά να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου διατίθεται να σε στηρίξει και να σε ακούσει. Αντί λοιπόν να ξεσπάς επάνω του προτίμησε να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα πιθανά να σε απασχολήσουν εκ νέου. Η Πανσέληνος στις 28/3 σε βάζει στη διαδικασία αναθεώρησης απόψεων και στόχων.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη και το μυαλό σου είναι στραμμένο στα μελλοντικά σχέδιά σου. Αυτό βέβαια μπορεί να σε κάνει λίγο νευρική, ανυπόμονη ή να φέρει την επαναστατική πλευρά σου στην επιφάνεια. Κάποιες παρανοήσεις στα επαγγελματικά πιθανά να σε φέρουν σε ρήξη με συναδέλφους και συνεργάτες. Ανάλαβε ό,τι σου αναλογεί και διεκπεραίωσε μόνη σου τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον αγαπημένο σου και μην του δίνεις δικαιώματα να αμφισβητήσει τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, το δεύτερο μισό της εβδομάδας μπορείς ευκολότερα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, έστω κι αν προέρχεται από το παρελθόν. Η Πανσέληνος της εβδομάδας φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεις στους άλλους

 

Πηγή

 

κεντρική φώτο: pexels.com/photo/two-smiling-women-sitting-on-wooden-bench-1267696/

Home