Thumbnail

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23 – 29/8) Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23 – 29/8)

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, για τη νέα εβδομάδα;
Διάβασε το ζώδιο σου για να ξέρεις τι σε περιμένει αυτή την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Κριός
Οι καθημερινές υποχρεώσεις επανέρχονται σταδιακά αν και έχεις μια δυσκολία προσαρμογής. Παρόλα αυτά η εβδομάδα φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και έχει τις ευκαιρίες της, τα πάνω και τα κάτω της. Με την αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτική στα εργασιακά και να αποφύγεις λάθη που μπορεί να προέρχονται από την δυσκολία προσαρμογής σου πιθανά σε κάποιες νέες πραγματικότητες ή και αλλαγές. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου αυξάνει τις υποχρεώσεις σου. Κάποιες παρανοήσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζονται λίγη προσοχή για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Κατά τα άλλα το κλίμα εκπέμπει ρομαντισμό και έντονο πάθος. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 ζώδια που θα ζήσουν μέχρι τα βαθιά γεράματα

 

Ταύρος
Η δημιουργική σου διάθεση αυξάνεται και επιδιώκεις συναναστροφές και δραστηριότητες που κάτι έχουν να σου πούνε. Έχεις την τάση να ωραιοποιείς τα πάντα και να τα βλέπεις από τη θετική τους πλευρά. Αυτό έχει τα θετικά αλλά και τις απογοητεύσεις του. Οι ενέργειες της εβδομάδας ευνοούν τα επαγγελματικά σχέδιά σου, για αυτό ανάλαβε δράση και έκφρασε τις ιδέες σου. Να είσαι βέβαιη πως θα ενθουσιάσεις και θα κάνεις τα κατάλληλα πρόσωπα να σε εμπιστευτούν. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που κάνουν και τους δύο σας να περνάτε καλά. Φρόντισε να είσαι έντιμη και ειλικρινής απέναντί του και να μην του κρύβεις μικρά ασήμαντα μυστικά. 

Δίδυμοι
Σπίτι και οικογένεια αυτήν την εβδομάδα φαίνεται να έχουν την τιμητική τους και αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Αν σκέφτεσαι κάποιες αλλαγές τόλμησε να τις επιδιώξεις. Μια μετακόμιση ή μια ανανέωση στο σπίτι θα ανεβάσει την ψυχολογία σου. Σε κάποια εργασιακά θέματα, συζητήσεις ή υποχρεώσεις σου θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας επανέρχονται σταδιακά και δεν σου επιτρέπονται λάθη. Στα μέσα της εβδομάδας απόφυγε παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ζυγού και ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση, είτε είσαι μόνη. 

Καρκίνος
Η κοινωνική σου ζωή ενισχύεται αυτήν τη βδομάδα και οι επαφές με συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα γίνονται η προτεραιότητά σου. Κάποιες απογοητευτικές αποκαλύψεις στα μέσα της εβδομάδας αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία αποφεύγοντας τις εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Η επικοινωνία στα εργασιακά χρειάζεται προσοχή. Είναι εύκολο κάποιες πληροφορίες να θολώσουν το τοπίο γύρω σου και να μπερδέψουν τις αποφάσεις σου. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις προκειμένου να διατηρήσεις την καλή σου εικόνα. Τρίτα πρόσωπα μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά και να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου για αυτό προτίμησε να περάσετε τον περισσότερο χρόνο οι δυο σας και να ασχοληθείτε με τα δικά σας. 

Λέων
Τα οικονομικά είναι αυτά που θα σε επηρεάσουν και θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτήν τη βδομάδα. Ίσως αναζητήσεις νέους τρόπους αύξησης των εσόδων σου ή να αναθεωρήσεις τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου. Διαπραγματεύσου έξυπνα νέες συμφωνίες στα εργασιακά κυρίως αν αυτές εμπεριέχουν και τα οικονομικά. Μην βολεύεσαι μέσα σε καταστάσεις που πιθανά φοβάσαι να αντιμετωπίσεις. Η σωστή και ειλικρινή επικοινωνία με τον αγαπημένο σου θα βοηθήσει να λύσετε και να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. 

 

august

pexels.com/photo/sea-beach-vacation-bikini-9224712/

 

Παρθένος
Ο Ήλιος αυτήν τη βδομάδα περνά στο δικό σου ζώδιο και όλα τα φώτα στρέφονται επάνω σου. Ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους που σου δίνουν τη δυνατότητα διάκρισης και αναγνώρισης. Η επικοινωνία στα εργασιακά θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σου. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα αυτά που σου υπόσχονται και κάνε την προσωπική σου έρευνα για κάθε νέα πρόταση ή ευκαιρία. Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή σου προκειμένου να προστατεύσεις τον εαυτό σου από δυσάρεστες αποκαλύψεις. Η εβδομάδα ξεκινά πολύ θετικά για τη συναισθηματική σου ζωή. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση έχεις την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστο χρόνο με τον αγαπημένο σου αλλά και να πάρετε κοινές αποφάσεις για το μέλλον σας. 

Ζυγός
Τάσεις εσωστρέφειας και περισυλλογής αυτήν τη βδομάδα επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Ίσως είναι καιρός να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να αναγνωρίσεις τα πραγματικά συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Είσαι λίγο αφηρημένη στα εργασιακά κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη ή σε λανθασμένα συμπεράσματα. Μην παρασύρεσαι από συναισθήματα και ευαισθησίες κυρίως σε νέες συμφωνίες. Οφείλεις να υπερασπιστείς τα κεκτημένα και τις ικανότητές σου. Η Αφροδίτη από το δικό σου ζώδιο φυσικά και ενισχύει τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο απέναντι στον αγαπημένο σου έστω και αν αυτό σημαίνει πως θα δείξεις και τις αδύναμες πτυχές του εαυτού σου. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεις στους άλλους

 

Σκορπιός
Έχεις έντονη την ανάγκη αυτήν τη βδομάδα να βρεθείς με δικά σου πρόσωπα, να εκφραστείς συναισθηματικά, να ανταλλάξεις απόψεις ακόμα και να συμβουλευτείς. Ωστόσο με μια αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, ορισμένοι φίλοι ίσως να σε απογοητεύσουν καθώς ανακαλύπτεις πως ήταν μόνο μεγάλα λόγια και υποσχέσεις απέναντί σου.

Τοξότης
Τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτήν τη βδομάδα με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο της Παρθένου. Ωστόσο με την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα απόφυγε οποιαδήποτε συμφωνία ή απόφαση, καθώς φαίνεται να μην μπορείς να ανταποκριθείς στα όσα νιώθεις ό,τι μπορείς να αναλάβεις. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας τα πράγματα γίνονται καλύτερα και το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού ενισχύει τη συναισθηματική σου ζωή και με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο φέρνει ευκαιρίες για νέα ειδύλλια και νέους έρωτες. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ίσως είναι καιρός να δείξεις μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα απέναντι στον αγαπημένο σου. 

Αιγόκερος
Αυτήν τη βδομάδα ίσως χρειαστεί να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία και την οργάνωση των υποχρεώσεών σου. Η υπεραισιοδοξία ή οι μεγάλες προσδοκίες σου εύκολα μπορούν να σε οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Η εβδομάδα αν και με αυξημένες υποχρεώσεις στα εργασιακά ξεκινά αισιόδοξα, καθώς κάποιες εξελίξεις έρχονται νωρίτερα από ότι περίμενες ή διαφορετικές και πιο ευοίωνες από ότι φανταζόσουν. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ζυγού και λειτουργεί υποστηρικτικά για τη σχέση με τον αγαπημένο σου, αρκεί και εσύ να είσαι ειλικρινής και έντιμη απέναντι του. 

Υδροχόος
Ευκαιρία είναι αυτήν τη βδομάδα που όλα αρχίζουν να μπαίνουν στους ρυθμούς της καθημερινότητας, να ασχοληθείς με παλιές εκκρεμότητες ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και οικονομικά σου, τα οποία χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή ως προς τη διαχείριση τους. Ίσως να μην κρίνεις σωστά τις καταστάσεις στα εργασιακά και να δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις. Καλό θα ήταν να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να αφήσεις τον χρόνο να ωριμάσει κάποιες καταστάσεις. Κάντε μια νέα αρχή στη σχέση με τον αγαπημένο σου, βάλτε πιο γερές βάσεις και πάρτε αποφάσεις που αφορούν στο κοινό σας μέλλον. 

Ιχθείς
Οι διαπροσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο αυτήν τη βδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου. Η σταδιακή επαναφορά στην καθημερινότητα δεν είναι και το καλύτερό σου όμως καταφέρνεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Συναντήσεις και συζητήσεις στα εργασιακά χρειάζονται προσοχή. Νέες συμφωνίες και προτάσεις πιθανά να κρύβουν παγίδες για αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις επιφυλακτικότητα. Ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μπορείτε πλέον να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να βρείτε κοινά θέλω και επιθυμίες. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε χώρισε χωρίς εξήγηση; Τότε ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια

 

Πηγή

 

κεντρική φώτο:unsplash.com/photos/oQJO7TpRZj0

Home