Thumbnail

Aστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/11-5/12) Aστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/11-5/12)

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα σύμφωνα με το ζώδιο σου;
Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε; Διάβασε καλύτερα και τον ωροσκόπο σου!

Κριός
Η νέα εβδομάδα αλλά και ο νέος μήνας φαίνεται να επαναφέρουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας και των υποχρεώσεών σου. Η νέα Σελήνη στις 4/12 σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τους στόχους και τις σκέψεις σου. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες αυξάνονται κι έτσι μπορείς να επιδιώξεις τις αλλαγές που θεωρείς πως θα σου ανοίξουν τον δρόμο προς την επιτυχία στα εργασιακά. Ωστόσο περισσότερη προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις στην επικοινωνία. Οι στιγμές που περνάς με τον ερωτικό σύντροφό σου λειτουργούν αναζωογονητικά ως προς την ψυχολογία αλλά και τη σχέση σας, καθώς επιβεβαιώνεις πως πάντα είναι δίπλα σου διατεθειμένος να σε ακούσει και να σε στηρίξει. 

Ταύρος
Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και βοηθητικά για τους στόχους και τα σχέδιά σου. Οι απαντήσεις που ψάχνεις προκειμένου να βγεις από διλήμματα και αδιέξοδα έρχονται στα πόδια σου. Δώσε επίσης έμφαση στην κοινωνική σου ζωή που θα σου φέρει ευκαιρίες και θα προσθέσει νέους φίλους στην καθημερινότητά σου. Η νέα Σελήνη της εβδομάδας φέρνει ιδιαίτερη κινητικότητα στα εργασιακά. Κάνε τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται τα σχέδιά σου και μην διστάσεις να τα προωθήσεις το επόμενο διάστημα. Νέες πιθανές προτάσεις διαπραγματεύσου τες έξυπνα δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά. Φρόντισε να εξοικονομήσεις χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον αφήνεις έξω από τις δραστηριότητές σου. Κάντε πράγματα μαζί και περάστε μια όμορφη, ξεχωριστή βδομάδα. 

Δίδυμοι
Η καριέρα και η οικογένεια είναι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτήν την εβδομάδα. Δώσε προτεραιότητα σε εργασιακές εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν, προκειμένου να μπορέσεις το επόμενο διάστημα να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Απόφυγε τον ενθουσιασμό σε νέες προτάσεις και προκλήσεις και μελέτησε κάθε προσφορά αναλυτικά προσέχοντας τον τρόπο επικοινωνίας σου. Ο προσωπικός χρόνος σου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων σου είναι περιορισμένος, όμως θα πρέπει να μην παραμελείς και τον ερωτικό σύντροφο σου που έχει κι εκείνος τις ανάγκες του.

 

02
pexels.com/photo/person-under-umbrella-3144205/

 

Καρκίνος
Ανανεωτικά φαίνεται να λειτουργεί η νέα Σελήνης της εβδομάδας για σένα, καθώς σου δημιουργεί την ανάγκη απόδρασης και ανανέωσης. Κάποιες αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου στα εργασιακά θα σε φέρουν μπροστά σε νέες ευκαιρίες και ορίζοντες. Αυτό που θα πρέπει να φροντίσεις εσύ, είναι το να προσπαθήσεις να είσαι συγκεντρωμένη έτσι ώστε να τις εκμεταλλευτείς σωστά. Νέες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα ανανεώσουν το κλίμα μεταξύ σας και θα σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά την εξέλιξή της. Δεν αποκλείεται να δώσετε όρκους αιώνιας πίστης. 

Λέων
Η εβδομάδα ξεκινά και φιλοξενεί τον νέο μήνα, αλλά και τη νέα Σελήνη, ευνοώντας τον οικονομικό σου τομέα. Το επόμενο διάστημα μπορείς να βάλεις σε μια τάξη το πορτοφόλι σου αλλά παράλληλα να αναζητήσεις και νέες πηγές εσόδων. Διαμόρφωσε σωστά το πρόγραμμα των εργασιακών σου έτσι ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις έξτρα υποχρεώσεις ευκολότερα. Αν και κουραστικές οι μέρες σου είναι και εποικοδομητικές καθώς δεν λείπουν οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις. Μια αναμόχλευση συναισθηματική που σου προκαλεί το πλανητικό σκηνικό αντιμετώπισέ τη με τη λογική και μην κάνεις βήματα προς τα πίσω αν είσαι μόνη. Η Αφροδίτη σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις εξαιρετικές γνωριμίες. Πρόσθεσε άρωμα πάθους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε έμφαση στις συζητήσεις σας. 

Παρθένος
Θετικά λειτουργεί η νέα Σελήνη της εβδομάδας καθώς πραγματοποιείται στις 4/12. Οι σχέσεις και τα επαγγελματικά σου μπαίνουν στην απόλυτη προτεραιότητά σου, καθώς έρχονται οι απαντήσεις που περίμενες έτσι ώστε να μπορέσεις να πάρεις τις πιο ευνοϊκές για σένα αποφάσεις. Βελτίωσε τις σχέσεις με συναδέλφους και διευθέτησε εκκρεμότητες. Οι εντάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου περνούν στο παρελθόν δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε μια επανεκκίνηση. Κοινές ή νέες δραστηριότητες θα επαναφέρουν το κέφι και θα ενισχύσουν το πάθος σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου την εύνοια της Αφροδίτης και απελευθερώσου από εμμονές του παρελθόντος. 

Ζυγός
Ξέρεις ότι σε περιμένουν πολλές υποχρεώσεις αυτήν την εβδομάδα, για αυτό θα πρέπει να οργανωθείς σωστά προκειμένου να περιορίσεις το άγχος. Η νέα Σελήνη στις 4/12 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σου φέρνοντας στο προσκήνιο παλιές εκκρεμότητες που χρειάζονται άμεση διευθέτηση. Επίσης είναι ευκαιρία να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου και να επαναφέρεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Τον ελάχιστο χρόνο που περισσεύει από τις εργασιακές υποχρεώσεις σου αφιέρωσέ τες στον ερωτικό σύντροφό σου, που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. 

Σκορπιός
Το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο αυτήν την εβδομάδα στην προσωπική σου ζωή και με τη νέα Σελήνη στις 4/12 σου δίνεται η δυνατότητα να το κάνεις με μεγαλύτερη ευκολία. Ασχολήσου λοιπόν με τον αγαπημένο σου σύντροφο ή τους αγαπημένου σου φίλους, διασκέδασε και κοίτα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται έχεις μια αρκετά ενδιαφέρουσα εβδομάδα για τα εργασιακά, αν και δε βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Ωστόσο κάποιες όψεις ενισχύουν το παρασκήνιο, τα μυστικά και τα κρυφά για αυτό φρόντισε να ακολουθήσεις και να ακούς το ένστικτό σου. Η εξέλιξη της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Πάρε τις αποφάσεις σου και μην κυριεύεσαι από τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. 

Τοξότης
Βάλε σε προτεραιότητα αυτήν την εβδομάδα τα επαγγελματικά σχέδιά σου, τόλμησε την προώθησή τους και θέσε σε εφαρμογή τις στρατηγικές σου που ήδη έχεις καταστρώσει. Η νέα Σελήνη της εβδομάδας σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι. Ασχολήσου λοιπόν με τα αγαπημένα σου κοντινά πρόσωπα και φρόντισε και για την ανανέωση του χώρου σου που θα κάνει καλό στην ψυχολογία σου. Δώσε την πρέπουσα σημασία στον αγαπημένο σου και μην θεωρείς δεδομένη την αφοσίωσή του. Χρειάζεται τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. 

Αιγόκερος
Τα συναισθηματικά και τα προσωπικά σου σε απασχολούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτήν την εβδομάδα. Επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου και να προσθέσουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου για αυτό μην λες όχι σε τίποτα που αφορά στην κοινωνικότητά σου. Ιδιαίτερη προσπάθεια θα χρειαστεί να καταβάλλεις στα εργασιακά. Πρώτον οι υποχρεώσεις σου είναι ήδη πολλές και κατά δεύτερον, έξτρα υποχρεώσεις ή παλιές εκκρεμότητες επιβαρύνουν το πρόγραμμά σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου καθώς φαίνεται να είσαι επιρρεπής στις “αμαρτίες”. Μην δίνεις δικαιώματα και μην διακινδυνεύεις τις ισορροπίες σου για το τίποτα. 

Υδροχόος
Η νέα Σελήνη που αποτελεί το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου. Δείξε προσοχή στις όποιες συναλλαγές, αγορές, πωλήσεις ή και στη διεκπεραίωση παλιών εκκρεμοτήτων σου. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις αυξάνονται καθώς οι στόχοι σου είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι με ενδιάμεσα διαλείμματα προκειμένου να διατηρήσεις νηφάλια τη σκέψη σου. Μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην επαναφέρεις δυσάρεστες στιγμές στο προσκήνιο με τον ερωτικό σύντροφο σου. Κάντε πράγματα μαζί που θα σας βοηθήσουν να τα ξεχάσετε εντελώς και να περάσετε καλά. 

Ιχθείς
Αυτήν την εβδομάδα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες και οι όψεις καθώς σου δίνουν την ευκαιρία να τα βρεις με τον εαυτό σου, να θέσεις τις προτεραιότητές σου και να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Η αποφασιστικότητά σου στα εργασιακά θα παίξει σημαντικό ρόλο, για αυτό επικεντρώσου στις συζητήσεις και τις λεπτομέρειες που δημιουργούν μικρά μπερδέματα. Κάνε μια νέα αρχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες, πιθανά και αποφάσεις που μέχρι εχθές φαίνεται να φοβόσουν. 

 

Πηγή

 

κεντρική φώτο: pexels.com/photo/a-woman-catching-falling-leaves-5352635/

Home