Thumbnail

Aστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (5 – 11/7) Aστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (5 – 11/7)

Πώς θα είναι η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε σύμφωνα με το ζώδιο σου;
Δες όσα προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου.

Κριός
Στις 10/7 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο στις 11/7. Σου δίνουν τη δυνατότητα και σε προδιαθέτουν να ασχοληθείς με μεγαλύτερη υπευθυνότητα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Απόφυγε παρορμητικές αποφάσεις στα εργασιακά και διατήρησε χαμηλούς τους τόνους κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά. Δείξε συνέπεια στα όσα έχεις αναλάβει έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς λιγάκι. Οι ενέργειες και όψεις της εβδομάδας δημιουργούν ένα κλίμα έντασης στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Περιόρισε την τάση σου να αναλύεις τόσο πολύ τα γεγονότα και τα λόγια..

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3 άντρες του ζωδιακού που θα σε ταλαιπωρήσουν

 

Ταύρος
Η επικοινωνία σου αυτήν τη βδομάδα με τα άτομα του οικείου και οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και θα σου δώσει τη δυνατότητα να δώσεις ανώδυνες λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν και θα σε απαλλάξουν από πιθανές τύψεις και ενοχές. Αν νιώσεις κάποιες στιγμές να ανεβαίνουν οι τόνοι ηρέμησε τα πνεύματα βάζοντας λίγο νερό στο κρασί σου. Θα είναι δύσκολο να ακολουθήσεις τον προγραμματισμό σου στα εργασιακά καθώς παρουσιάζονται έξτρα υποχρεώσεις. Για αυτό που θα πρέπει να είσαι βέβαιη όμως είναι το γεγονός ότι οι προσπάθειές σου δεν θα πάνε χαμένες. Το επόμενο διάστημα έρχονται οι ανταμοιβές. Ένα κλίμα έντασης επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μην τραβάς όμως τα πράγματα στα άκρα και μην λες πράγματα που πονάνε. 

Δίδυμοι
Ο τομέας των οικονομικών σου είναι αυτός που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτήν τη βδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, σου δίνουν τη δυνατότητα να βρεις λύσεις και να βελτιώσεις την κατάσταση. Απόφυγε τις γρήγορες αποφάσεις και τα συμπεράσματα στα εργασιακά. Είναι πολλές οι πληροφορίες που λαμβάνεις και σου δημιουργούν σύγχυση. Παράμεινε ειλικρινής με τον αγαπημένο σου και μην του κρύβεις πράματα που μπορούν να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα. 

 

Καρκίνος
Όλα τα φώτα είναι επάνω σου αυτήν τη βδομάδα καθώς στις 10/7 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και στις 11/7 έρχεται και ο Ερμής. Είναι καιρός λοιπόν να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σου. Αυτό που θα επιβαρύνει την ψυχολογία σου είναι η ένταση για αυτό προσπάθησε να την αποφύγεις. Το ευχάριστο βέβαια είναι η βελτίωση της επικοινωνίας σου. Η ανάγκη σου για επιτυχία στα εργασιακά ανεβάζει την ενέργεια και την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Μην επαναφέρεις θέματα του παρελθόντος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. 

Λέων
Εσωστρέφεια και ένταση σου προκαλεί η νέα εβδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 φέρνει καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Ο Ερμής την αμέσως επόμενη μέρα περνά επίσης στον Καρκίνο, τροφοδοτεί το πνεύμα σου και σε παρακινεί να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα στα εργασιακά. Παρόλα αυτά θα πρέπει τουλάχιστον για αυτήν τη βδομάδα να προσαρμοστείς στις τρέχουσες υποθέσεις σου που δεν σηκώνουν αναβολή. Οι όψεις που δημιουργεί η Αφροδίτη από το δικό σου ζώδιο δημιουργούν ένα κλίμα έντασης στη σχέση με τον αγαπημένο σου. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε χώρισε χωρίς εξήγηση; Τότε ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια

 

Παρθένος
Ταραχώδης προβλέπεται η εβδομάδα σου καθώς οι όψεις της αλλά και η πραγματοποίηση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 σου δημιουργεί την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα. Προτίμησε να προβείς σε αυτά από τις 11/7 που ο Ερμής από το ζώδιο επίσης του Καρκίνου σε ευνοεί περισσότερο. Πιθανά οι εξελίξεις στα εργασιακά να σου δημιουργήσουν μια αβεβαιότητα και μια ανασφάλεια. Στο χέρι σου είναι να διατηρήσει τις ισορροπίες σου. Πριν την κάθε σου απόφαση εξέτασε όλες τις λεπτομέρειες. 

 

καλοκαίρι

unsplash.com/photos/n4fqnNWqAe0

 

Ζυγός
Αυτήν τη βδομάδα επαγγελματικά θέματα βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντός σου καθώς η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 φέρνει τις ανησυχίες σου στην επιφάνεια. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις είναι πολλές και διαφορετικές για αυτό πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση τσέκαρε κάθε λεπτομέρεια. Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί περισσότερο την επικοινωνία σου από τις 11/7. Η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει τα πάνω κα τα κάτω της αυτήν τη βδομάδα. Με λίγη καλή θέληση μπορείς να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες έτσι ώστε να περάσετε καλά. 

Σκορπιός
Αρκετά πιεστική προβλέπεται η βδομάδα σου για αυτό φρόντισε να ξεκινήσεις με οργανωμένες τις υποχρεώσεις σου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου φαίνεται να περνούν από μια δοκιμασία και θα πρέπει να φανείς δίκαιη και διαλλακτική. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 παραδόξως ηρεμεί τις ανησυχίες και ξεκαθαρίζει τις σκέψεις σου. Οι όψεις και οι ενέργειες αυτών των ημερών αυξάνουν τις εργασιακές σου υποχρεώσεις, για αυτό θα ήταν καλό να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους. Πιθανά να χρειαστείς τη βοήθειά τους ή τις απόψεις τους. Κάντε κοινά σχέδια με τον αγαπημένο σου και μην προσπαθείτε να επιβληθείτε ο ένας στον άλλον. 

Τοξότης
Καιρός να βάλεις τις δικές σου ανάγκες και τα συναισθήματα σε προτεραιότητα, να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να αποφασίσεις να προχωρήσεις μπροστά. Ο Ερμής στις 11/7 περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και σε παροτρύνει να ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες. Κάποιες πληροφορίες ή εξελίξεις στα εργασιακά πιθανά να σε βάλουν στη διαδικασία αναθεώρησης κάποιων σχεδίων σου. Σε κάθε περίπτωση το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερο για αποφάσεις. Περίπλοκες συζητήσεις απόφυγε τες με τον ερωτικό σύντροφο σου. Προτίμησε να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Δεν είναι κατάλληλες οι μέρες για να λύσετε τις διαφορές σας.  

Αιγόκερος
Με μπερδεμένα συναισθήματα, ανάγκες, επιθυμίες αλλά και πληροφορίες ξεκινά η εβδομάδα σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 σε ωθεί σε ξεκαθαρίσματα των σχέσεών σου όμως μην βιαστεί να πάρεις αποφάσεις. Ωστόσο το πέρασμα του Ερμή στις 11/7 επίσης στο ζώδιο του Καρκίνου λειτουργεί βοηθητικά. Λίγο δύσκολο προβλέπεται να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των εργασιακών σου υποθέσεων και εκκρεμοτήτων. Παρόλα αυτά οι επιδόσεις σου ικανοποιούν αυτούς που πρέπει. Μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου καθώς αποτελεί πηγή ενέργειας για σένα. 

Υδροχόος
Πρακτικές, καθημερινές δραστηριότητες απαιτούν την προσοχή σου αυτήν τη βδομάδα. Μια δυσκολία συγκέντρωσης ή λανθασμένων πληροφοριών σου δημιουργούν άγχος και σύγχυση. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11/7 σε βοηθά να βάλεις καλύτερες προτεραιότητες. Διαχειρίσου τις οποίες συζητήσεις στα εργασιακά με διαλλακτικότητα και απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και ανώτερους. Δύσκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε κοινά προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφό σου για αυτό αφήστε τα για λίγο στην άκρη και φροντίστε να περάσετε ευχάριστες στιγμές. 

Ιχθείς
Δημιουργικές δραστηριότητες αναζητάς αυτήν τη βδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευσή σου. Στα εργασιακά ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή να σηκώσεις τα μανίκια, καθώς παλιές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο. Συζητήσεις που αφορούν αλλαγές προτίμησε να τις καταθέσεις προς το τέλος της εβδομάδας αφού το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου σε ευνοεί περισσότερο. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου και κάντε πράγματα μαζί που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 ζώδια που είναι πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν

 

Πηγή

 

κεντρική φώτο: unsplash.com/photos/w1KIJEKeASE

Home