Thumbnail

Aστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (6 -12/9) Aστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (6 -12/9)

Δες τι σε περιμένει την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε
Πώς θα είναι η εβδομάδα σου, σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

Κριός
Η νέα Σελήνη αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου, σε γεμίζει ενέργεια και σε παροτρύνει να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις και την καθημερινότητά σου παρουσιάζοντάς σου και ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Καλά θα κάνεις να γίνεις λίγο τολμηρή σχετικά με τις αποφάσεις σου στα εργασιακά. Το νέο φεγγάρι λειτουργεί αναζωογονητικά για τον τομέα των εργασιακών σου. Εάν αναζητάς μια εργασία δεν υπάρχει καταλληλότερο ίσως διάστημα για να λάβεις δράση. Στις 10/9 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να ενισχύσεις το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Ωστόσο τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και χρειάζονται έλεγχο προκειμένου να αποφευχθούν ακρότητες και ζήλιες. Εσύ που είσαι μόνη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία φέρνει εύνοια στη συναισθηματική σου ζωή. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 ζώδια που είναι πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν

 

Ταύρος
Ευχάριστη, δημιουργική και παραγωγική προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα, καθώς οι όψεις της αλλά και η νέα  Σελήνη στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου σου δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου, αλλά και να διασκεδάσεις. Το νέο φεγγάρι επίσης σου δίνει τις ευκαιρίες να απαλλαγείς από διάφορες εργασιακές εκκρεμότητες, να θέσεις νέους όρους και στόχους. Εμπιστεύσου την έμπνευση και τις ιδέες σου. Το νέο φεγγάρι αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού αυτήν τη βδομάδα μόνο θετικά μπορούν να λειτουργήσουν για τη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου. Μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου επινοώντας νέες ιδέες και δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά να οδηγηθείς στην ανάγκη μιας επανασύνδεσης.

Δίδυμοι
Αυτήν τη βδομάδα με τη νέα Σελήνη στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου δίνεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλαγές, πιθανά μια μετακόμιση είναι ένα πιθανό σενάριο. Αρκετά φορτωμένο με υποχρεώσεις αλλά και εκκρεμότητες που επανέρχονται είναι το πρόγραμμα και η καθημερινότητά σου στα εργασιακά. Πειθάρχησε στη δυσκολία συγκέντρωσής σου και βελτίωσε τις σχέσεις με συναδέλφους. Με τις θετικές όψεις της Αφροδίτης αλλά και με το πέρασμά της στο ζώδιο του Σκορπιού η συναισθηματικά, ερωτική σου ζωή αποκτά νόημα και χρώμα. Εσύ που είσαι μόνη, μόνο καλά έχεις να περιμένεις αυτήν τη βδομάδα είτε πρόκειται για μια επανασύνδεση είτε για μια νέα γνωριμία.

Καρκίνος
Νέα ξεκινήματα προμηνύονται αυτήν τη βδομάδα με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ίσως να δεχτείς μια νέα πρόταση που θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Η δημιουργική σου διάθεση γίνεται πόλος έλξης από συναδέλφους οι οποίοι σε προσεγγίζουν ζητώντας την επιβεβαίωση ή τις συμβουλές σου. Απόβαλε το άγχος που σου δημιουργούν οι γρήγοροι ρυθμοί. Η Αφροδίτη αυτήν τη βδομάδα σχηματίζει θετικές όψεις και περνά στο ζώδιο του Σκορπιού φωτίζοντας τη συναισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση το πάθος αναζωπυρώνεται και χτυπά κόκκινο. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε χώρισε χωρίς εξήγηση; Τότε ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια

 

Λέων
Ευχάριστα νέα και εξελίξεις φέρνει η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε οικονομικά και εργασιακά θέματα. Μια νέα επαγγελματική πρόταση σου δίνει τη δυνατότητα να αρχίσεις εκ νέου να κάνεις σχέδια και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και συμφιλιώσου με συναδέλφους που το προηγούμενο διάστημα για κάποιους λόγους ένιωθες μια ψυχρότητα και μια απομάκρυνση. Ασχολήσου σοβαρά με οικονομικά θέματα, ρυθμίσεις ή τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει αυτήν τη βδομάδα η Αφροδίτη βελτιώνουν σημαντικά τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε στιγμές πάθους. 

 

september

unsplash.com/photos/xMNel_otvWs 

 

Παρθένος
Η νέα Σελήνη αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο ανοίγοντας νέες προοπτικές και δρόμους για σένα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εξελιχθείς τόσο σε κοινωνικό, όσο σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Έχεις την ικανότητα να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου, να φανείς συνεπής στα όσα έχεις αναλάβει και να περιορίσεις το άγχος. Μια νέα πρόταση ανεβάζει την αδρεναλίνη σου και φέρνει στην επιφάνεια ικανότητες που ούτε εσύ η ίδια δεν γνώριζες. Οι συνθήκες στην ερωτική και συναισθηματική σου ζωή αλλάζουν με τις θετικές  όψεις της Αφροδίτης αλλά και με το πέρασμά της στο ζώδιο του Σκορπιού. 

Ζυγός
Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου οι κρυμμένες σου σκέψεις ίσως ήρθε η ώρα να εκφραστούν, να αντιμετωπίσεις τα άγχη και τις φοβίες σου έτσι ώστε να ξαναβρείς τον εαυτό και τις ικανότητες σου. Κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά πιθανά να σου δημιουργήσουν ανησυχία. Ωστόσο η Αφροδίτη σχηματίζει θετικές όψεις στο δικό σου ζώδιο στις αρχές της εβδομάδας και σε βοηθά να ανταπεξέλθεις στο βαρύ πρόγραμμά σου. Στις 10/9 εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον Σκορπιό δίνοντας εύνοια στον τομέα των οικονομικών και συναισθηματικών σου, ενισχύοντας το πάθος και προκαλώντας μια συναισθηματική υπερδιέγερση. 

Σκορπιός
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου δίνει ώθηση στην κοινωνική σου ζωή και φέρνει ανθρώπους στη ζωή σου που θα λειτουργήσουν βοηθητικά και υποστηρικτικά απέναντί σου. Δημιουργική και δραστήρια χαρακτηρίζεται η βδομάδα σου στα εργασιακά. Αν και γεμάτη υποχρεώσεις καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους έτσι ώστε να δουλέψεις ομαδικά και πιο αποτελεσματικά. Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο στις 10/9 ευνοώντας την ερωτική σου ζωή και φέρνοντας στην επιφάνεια το μοναδικό ταμπεραμέντο σου. 

Τοξότης
Το νέο φεγγάρι της εβδομάδας πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και σε ωθεί να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις τους στόχους, τα δεδομένα και τις ικανότητές σου. Σκοπός σου είναι να αναδειχτείς και να προβάλλεις με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα σου. Θετικές εξελίξεις προβλέπονται για τα εργασιακά σου ζητήματα και σου δίνουν την ευκαιρία ή σου δημιουργούν την ανάγκη επέκτασης και εξέλιξης. Αρκετά κάθισες με σταυρωμένα τα χέρια και ήρθε ο καιρός να λάβεις δράση. Η Αφροδίτη λειτουργεί ευνοϊκά για τη συναισθηματική σου ζωή τόσο από το ζώδιο του Ζυγού όσο και από το ζώδιο του Σκορπιού που μεταβαίνει στις 10/9. 

Αιγόκερος
Καιρός να βάλεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις και να απαλλαγείς από ψυχοφθόρα βάρη. Η ανανεωμένη διάθεσή σου σε κάνει να προσεγγίζεις νέους ανθρώπους, νέες δραστηριότητες και εμπειρίες. Η δημιουργική σου διάθεση και η ανάγκη σου για απόδραση από στάσιμες και προβληματικές καταστάσεις σε βοηθούν να εντοπίσεις ευκαιρίες στα εργασιακά. Αν αναζητάς μια εργασία είναι καιρός να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και να βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Δείξε τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου εκπλήσσοντάς τον. Κάντε κοινά σχέδια για το μέλλον, ονειρευτείτε και οργανώστε μικρές αποδράσεις που σκοπό θα έχουν το να βρεθείτε οι δυο σας. 

Υδροχόος
Η νέα Σελήνη της εβδομάδας σου δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις και να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες και να ασχοληθείς με θέματα ή στρατηγικές που αφορούν στη μελλοντική εξέλιξή σου. Έχεις την ικανότητα να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις προβλήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Οι οικονομικές απολαβές από τα εργασιακά σου πιθανά αυτήν τη βδομάδα να σε απασχολήσουν. Εκμεταλλεύσου σωστά τις συζητήσεις που θα προκύψουν και θέσε τους όρους σε αυτά που απαιτούν από σένα. Η Αφροδίτη ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή κυρίως από το ζώδιο του Σκορπιού που μεταβαίνει στις 10/9. Σε κάθε περίπτωση έχεις μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα μπροστά σου που μπορείς να ασχοληθείς σοβαρά με το μέλλον της υπάρχουσας σχέσης σου, να πάρεις αποφάσεις και παράλληλα να περάσεις καλά. 

Ιχθείς
Θέματα διαπροσωπικών -και όχι μόνο- σχέσεων θα σε απασχολήσουν αυτήν τη βδομάδα κυρίως με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου. Η μελλοντική εξέλιξη της καριέρας σου επίσης είναι ένα θέμα που έρχεται στο προσκήνιο. Θέλεις να νιώσεις ασφαλής κι αυτό ίσως να σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις ή αλλαγές. Πάρε απλά τον χρόνο σου και μην βιαστείς να δεσμευτείς καθοδηγούμενη μόνο από τις ανάγκες σου. Τακτοποίησε εργασιακές εκκρεμότητες και διεύρυνε την κοινωνικότητά σου σε σχέση με τα επαγγελματικά. Νέες προτάσεις κυριολεκτικά μπορούν να έρθουν από το πουθενά. Η νέα Σελήνη αλλά και η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στις 10/9 σε ωθεί στο να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης με τον αγαπημένο σου. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 γυναίκες του ζωδιακού που θα… «ξεβολέψουν» κάθε άντρα

 

Πηγή

 

κεντρική φώτο: unsplash.com/photos/unxNhCRr8iU

Home