Thumbnail

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8-14/11) Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8-14/11)

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε;
Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για αυτή την εβδομάδα;

Κριός
Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σου δημιουργεί μια συναισθηματική αναστάτωση. Έμμονες σκέψεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Εστίασε το ενδιαφέρον σου περισσότερο στη δουλειά, δείξε συνέπεια και απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο και μην ξεχνάς τη φροντίδα του εαυτού σου. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση τις συγκρούσεις με συνεργάτες και άτομα κύρους. Η συναισθηματική σου ζωή και ιδιαίτερα εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση έχει τα σκαμπανεβάσματα και τις δυσκολίες της. Εξήγησε στον αγαπημένο σου πως αυτό το διάστημα χρειάζεσαι λίγο προσωπικό χρόνο και όχι πίεση. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 γυναίκες του ζωδιακού είναι η επιτομή του στιλ

 

Ταύρος
Αυτή τη βδομάδα ίσως να νιώσεις πιεσμένη ανάμεσα σε προσωπικές και συναισθηματικές υποθέσεις. Βάλε ένα αυστηρό πρόγραμμα στον εαυτό σου και μοίρασε σωστά τον χρόνο σου. Με τον Άρη απέναντί σου η συμπεριφορά σου γίνεται λίγο εγωιστική απέναντι σε συνεργάτες κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις, ακατάλληλες για αυτό το διάστημα που χρειάζεσαι τη στήριξη και υποστήριξή τους. Προσπάθησε να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Προτίμησε να την εκτονώσεις στο πάθος και όχι σε εντάσεις, κτητικότητες και σκηνές ζηλοτυπίας. Εάν είσαι μόνη, άδειασε το μυαλό σου από αναμνήσεις του παρελθόντος και πάρε τις αποφάσεις σου. 

Δίδυμοι
Ο Άρης αυτήν την εβδομάδα σε τετράγωνο με τον Κρόνο προκαλεί αντιφατικά συναισθήματα, σκέψεις και συμπεριφορές. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και απόφυγε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου σε αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη έστω κι αν χρειαστεί να πληγώσεις κάποιους. Όσοι σε αγαπάνε αληθινά θα σε καταλάβουν. Ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού δοκιμάζει τις δυνάμεις και τις αντοχές σου στα εργασιακά. Οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και οι ρυθμοί είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί. Με έναν σωστό προγραμματισμό είναι βέβαιο πως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά. Η απότομη συμπεριφορά σου απέναντι στον αγαπημένο σου μπορεί να δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας. 

Καρκίνος
Πρόσεξε αυτήν την εβδομάδα τη διαχείριση των οικονομικών σου και μην ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Περιόρισε την ανάγκη σου για γενναιοδωρία -οικονομική και συναισθηματική, καθώς τα αποτελέσματα ή οι αντιδράσεις μπορεί να σε απογοητεύσουν. Έχεις τη δυνατότητα να διευθετήσεις εργασιακές υποθέσεις και εκκρεμότητες έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς λιγάκι. Είναι ένα καλό διάστημα για να παλέψεις για τους στόχους σου ακόμα κι αν τα αποτελέσματα είναι μακροπρόθεσμα. Ζήσε το πάθος με τον ερωτικό σύντροφό σου όμως μην προσπαθείς να του επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε και να μοιραστείτε τα όσα σας προβληματίζουν μεμονωμένα ή κοινά. 

Λέων
Όσο σου επιτρέπεται κάνε μια παύση ή ένα διάλειμμα από τις πολλές υποχρεώσεις και φρόντισε τον εαυτό σου. Αισθάνεσαι εξουθενωμένη κι έτσι δεν μπορείς να έχεις μια σαφή άποψη ή εικόνα για τα όσα συμβαίνουν γύρω σου αυτό το διάστημα. Ωστόσο κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και υποθέσεις σου χρειάζονται τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου. Πιθανά να τεθούν κάποια οικονομικά, περιουσιακά ή κληρονομικά θέματα στο τραπέζι. Διατήρησε την υπομονή σου και μην οδηγείσαι σε αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι επαγγελματικές σου ευθύνες έχουν την τάση να αυξάνονται και το καλό συνεργασιακό κλίμα αποδεικνύεται χρήσιμο, για αυτό διατήρησέ το. Ευχάριστες, ουδέτερες και γενικού περιεχομένου συζητήσεις με τον αγαπημένο σου θα προστατέψουν τη σχέση και τις ισορροπίες της. 

Παρθένος
Ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο ενθαρρύνοντάς σε να ακολουθήσεις το ένστικτο και τη διαίσθησή σου σε αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Μείνε πιστή στις απόψεις και την εικόνα σου και μην επηρεάζεσαι από αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, ή κάποιοι προσπαθούν να σου επιβάλλουν. Σκέφτεσαι γρήγορα στα επαγγελματικά και οι ιδέες σου διαδέχονται η μια την άλλη. Το να τις εκφράσεις και να τις υπερασπιστείς με επιχειρήματα θα βοηθήσει στο να πείσεις και τους πιο δύσπιστους να σε εμπιστευτούν. Μπορείς να περάσεις ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές με τον αγαπημένο σου και να παρακάμψεις τις όποιες διαφορές σας. 

 

01

unsplash.com/photos/m663zRzRe40

 

Ζυγός
Ο τομέας των οικονομικών σου αυτήν τη βδομάδα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου. Επιβάλλεται να βρεις τις ισορροπίες σου και ίσως να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων μέσω νέων δραστηριοτήτων. Μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα πιεστικό κλίμα στα εργασιακά και να χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά όμως τα αποτελέσματα θα σε αποζημιώσουν. Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους σε συζητήσεις και απόφυγε παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην καταπιέζεσαι από φόβο ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες σου. Η προσωπικότητά σου από μόνη της δημιουργεί μυστήριο οπότε μην το παρακάνεις.

Σκορπιός
Ο Άρης στο δικό σου ζώδιο έως τις 13/12 σε κρατά στο επίκεντρο των εξελίξεων. Βρίσκεσαι σε μια μόνιμη διέγερση και η αυτοπεποίθηση σου βρίσκεται στα ύψη. Ο προσωπικός χρόνος σου είναι ελάχιστος για ξεκούραση και πιθανά στο τέλος της εβδομάδας να νιώσεις εξάντληση. Μην γίνεσαι τόσο απόλυτη στις απόψεις σου στα εργασιακά και μην προκαλείς άθελά σου ανταγωνιστικότητα. Βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα και κακές επιλογές. Μην μεταδίδεις την προσωπική ένταση σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Αντίθετα, ακολούθησε την ερωτική και ρομαντική του διάθεση και τις ώρες που βρίσκεσαι μαζί του άδειασε το μυαλό σου. 

Τοξότης
Η νέα εβδομάδα τονώνει κατά κάποιον τρόπο την αισιοδοξία σου και σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς και λίγο με τον εαυτό σου καθώς και με δραστηριότητες που σε κάνουν χαρούμενη. Μην εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια τις πληροφορίες που λαμβάνεις στα εργασιακά και μην πάρεις αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Θέλεις και νιώθεις έντονα την ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι καινούριο που θα σου προσφέρει περισσότερες οικονομικές απολαβές, όμως οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι προσεκτικές και μελετημένες. Προσπάθησε να ανταλλάσεις απόψεις μόνο με άτομα που είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης σου και λάβε σοβαρά υπόψη σου τις εμπειρίες και συμβουλές τους. Μην κάνεις πράγματα μόνο για να ευχαριστήσεις τον αγαπημένο σου και μην καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες. 

Αιγόκερος
Αυτήν τη βδομάδα προετοιμάσου καθώς έρχονται γεγονότα και εξελίξεις που θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τα σχέδια ή τις απόψεις σου γύρω από ένα σημαντικό θέμα. Ίσως χρειαστεί προσωρινά να βγάλεις τη συγκαταβατική σου πλευρά στην επιφάνεια ή να αναγκαστείς να συμβιβαστείς. Το κλειδί της επιτυχίας στα εργασιακά είναι να επιλέξεις τη συλλογική εργασία και την ομαλή σχέση με συνεργάτες. Η κοινωνική σου ζωή αυξάνεται και σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μια τάξη τις επιδιώξεις που αφορούν μια κατεύθυνση σου. Δραστηριοποιήσου περισσότερο στη σχέση με τον αγαπημένο σου και πάρε πρωτοβουλίες. Είναι σημαντικό να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και την γκρίνια που προκαλεί.

Υδροχόος
Τα επαγγελματικά και οι στόχοι σου έρχονται αυτήν τη βδομάδα στην απόλυτη προτεραιότητά σου και καταβάλλεις πραγματικά ισχυρή προσπάθεια, καθώς τα γεγονότα και οι εξελίξεις δεν σου αφήνουν τα περιθώρια να χαλαρώσεις. Απόφυγε τον ανταγωνισμό με συνεργάτες, κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει ψυχρότητα μεταξύ σας. Να θυμάσαι πως οι προσπάθειες και οι πιθανές υποχωρήσεις τώρα θα σου αποδώσουν οφέλη αργότερα. Απόφυγε την γκρίνια και την κτητικότητα απέναντι στον αγαπημένο σου και απόλαυσε τις στιγμές που βρίσκεσαι μαζί του. Παρεμπιπτόντως μην υποτιμάς τις απόψεις ή συμβουλές του. 

Ιχθείς
Δραστήρια και δυναμική προβλέπεται η εβδομάδα σου καθώς η οξυδέρκεια, η αυτοπεποίθηση και η ανάγκη σου για αλλαγή και βελτίωση είναι ιδιαίτερα έντονη. Μπορεί κάποιες από εσάς να θελήσετε να αυξήσετε τις γνώσεις σας, να διευρύνεται τους ορίζοντές σας και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Θα υπάρξει αύξηση των ευθυνών σου στα εργασιακά για αυτό καλά θα κάνεις να λειτουργήσεις με προγραμματισμό. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις ή φιλοδοξίες. Εξοικονόμησε χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου γιατί ήδη τον έχεις παραμελήσει και όπου να ‘ναι θα αρχίσουν τα παράπονα. Αποφορτίσου τις ώρες που βρίσκεσαι μαζί του για καλύτερες επιδόσεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. 
 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα λάθη που κάνεις όταν διαβάζεις το ζώδιο σου

 

Πηγή

Home