Thumbnail

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (28/09 - 03/10) Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (28/09 - 03/10)

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου
Μια νέα, σημαντική εβδομάδα ξεκινά, ας δούμε τι μας περιμένει:

ΚΡΙΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Το σημαντικότερο γεγονός για σένα, αυτή την εβδομάδα, είναι η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου, οι οποία θα πυροδοτήσει τις σχέσεις σου και θα προκαλέσει αρκετά γεγονότα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα ή να πάρεις μια απόφαση που έχεις καθυστερήσει αρκετά. Σίγουρα πάντως το «κλείσιμο» ευνοείται. Από την άλλη, ο Ερμής, από τον Σκορπιό πια, θα ευνοεί τα οικονομικά και τα ερωτικοσεξουαλικά σου, ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στον 6ο οίκο σου σηματοδοτεί μια σύντομη περίοδο ηρεμίας και θετικών εξελίξεων που έχουν να κάνουν με τη δουλειά και την υγεία σου.

2ο Δεκαήμερο: Στις 29 θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Επίσης, θα έχεις μια όμορφη μέρα στη δουλειά ενώ υπάρχει πιθανότητα να σου εκμυστηρευτούν κάτι σχετικό, να κάνεις μια κρυφή συνάντηση ή να κλείσεις μια μυστική συμφωνία. Η 2η μέρα του Οκτωβρίου δικαιωματικά σου ανήκει, αφού όχι μόνο θα πρωταγωνιστείς αλλά θα κάνεις κι ένα βήμα που θα σε φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση μιας προσωπικής σου επιδίωξης.

3ο Δεκαήμερο: Ησυχία δε θα βρεις μέχρι το τέλος του μήνα, αφού ο Άρης σε θέλει στις επάλξεις, θα δοκιμάζει όμως και τα νεύρα σου, αφού πολλά από αυτά που θα επιχειρήσεις ή επιθυμείς δε θα γίνουν κι αν γίνουν, θα στραβώσουν στην πορεία. Κυρίως στο ερωτικό κομμάτι όπως όλα δείχνουν, εκεί που πας να «σηκωθείς» στις 28 και να πιστέψεις ότι κατέκτησες ένα άτομο (νυν ή πρώην), πέφτεις άτσαλα. Ο κόμπος θα φτάσει στο χτένι και στη δουλειά σου, με ένα ανώτερό σου ή υπεύθυνο τμήματος και μπορεί να τσακωθείς άσχημα ή από αγανάκτηση να ξεσπάσεις. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά σε ελκύουν σε έναν άνδρα σύμφωνα με το ζώδιο σου

 

ΤΑΥΡ0Σ 
1ο Δεκαήμερο:
Το ξεκίνημα της εβδομάδας δε θα είναι αρκετά καλό, ίσως μάλιστα υπάρξει μια ένταση που σχετίζεται με άτομο από τη δουλειά σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζει ή αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι τα νεύρα σου, επειδή υπάρχουν άτομα που δε σε πάνε στη δουλειά ή σε βλέπουν ανταγωνιστικά, που αν δεν τα ξέρεις, θα τα ανακαλύψεις με την Πανσέληνο. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 5ο σου θα έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή ή να δώσεις στην υπάρχουσα μια ποιότητα. 

2ο Δεκαήμερο: Παρότι η πρώτη μέρα της εβδομάδας θα σε αναστατώσει λίγο ή θα σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες αντιδράσεις ή συμπεριφορές που δεν καταλαβαίνεις, η συνέχεια αναμένεται καλή. Μάλιστα στις 29, ίσως συμβεί κάτι που θα σε χαροποιήσει και αφορά στις κοινωνικές σου σχέσεις ή τα ερωτικά σου. Ωστόσο, έχε και μια επιφύλαξη, μην τυχόν εξυπηρετείται περισσότερο η άλλη πλευρά ή έχει κάποια σκοπιμότητα. Στις 2 θα σου εκμυστηρευτούν ή θα ανακαλύψεις διάφορα που έχουν να κάνουν με υπάλληλο ή συνάδελφό σου, που θα σε διαφωτίσουν.

3ο Δεκαήμερο: Θα έχεις έντονη φόρτιση στις αρχές της εβδομάδας, περισσότερο όμως θα σου βγει στο να κάνεις διάφορα πράγματα, παρά σε νεύρα, οπότε ό,τι πιάσεις, θα το ολοκληρώσεις σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Πάντως, η δουλειά θα σε απασχολεί συνεχώς με τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις που θα υπάρξουν, ενώ το κλίμα που θα επικρατεί θα είναι τεταμένο και δε θα καταφέρεις να ηρεμήσεις. 
 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
1ο Δεκαήμερο:
Με την Πανσέληνο να επηρεάζει τις διαπροσωπικές αλλά και τις ερωτικές σου σχέσεις, καλό θα ήταν να προσέξεις αρκετά τη συμπεριφορά και τα λόγια σου, αφού εύκολα θα παρεξηγηθείς. Μάλιστα, κάτι που θα πετάξεις ή θα κάνεις αυθόρμητα μπορεί να γίνει αιτία καβγά ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ή ένα φιλικό σου πρόσωπο. Από την άλλη, η Αφροδίτη έρχεται στον 4ο οίκο σου να σε βοηθήσει να οργανώσεις καλύτερα το σπίτι σου, με δουλειές ή αγορές, να τακτοποιήσεις ή να αλλάξεις έναν χώρο σου για να γίνει πιο λειτουργικός. Ίσως βοηθήσει και να εξομαλυνθεί η σχέση σου με ένα άτομο της οικογένειάς σου.

2ο Δεκαήμερο: Γενικά, αυτήν την εβδομάδα, πρόβλημα μεγάλο δε θα αντιμετωπίσεις. Ίσα-ίσα που και τις βόλτες σου θα κάνεις και θα έρθεις σε επαφή με συγγενείς ή γνωστούς σου και θα αλλάξεις παραστάσεις. Στις 29 έχε το νου σου στη δουλειά σου κυρίως τι και σε ποιον το λες και μην υποτιμάς κανέναν, όσο αθώος ή αφελής κι αν δείχνει γιατί το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Στις 2 του μήνα, είναι πολύ πιθανή μια συνάντηση με φιλικό πρόσωπο, που είχες καιρό να δεις, όπως επίσης και να σου δημιουργηθεί η διάθεση να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι ή μια νέα δραστηριότητα.

3ο Δεκαήμερο: Με τον ανάδρομο Άρη σε «έξαρση» αυτή την εβδομάδα, εκτός του ότι θα επανέλθουν στο προσκήνιο άτομα του παρελθόντος σου, ένα εκ των οποίων έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, θα υπάρξει και το «ξαναφούντωμα» ενός ειδυλλίου, ίσως με ένα μήνυμα. Πιθανή είναι και μια τυχαία συνάντηση που θα σου ξυπνήσει ξεχασμένα συναισθήματα. Δυστυχώς όμως, η χαρά σου θα κρατήσει λίγο, αφού νέα εμπόδια θα εμφανιστούν στο δρόμο σου, που έχουν να κάνουν είτε με τα ερωτικά είτε με τα οικονομικά σου, αν δεν τα έχεις λύσει. Μια «περικοπή» θα γίνει επιτακτική, ενώ δεν αποκλείεται κι η διατάραξη ή διακοπή της σχέσης σου με ένα φιλικό πρόσωπο.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 1ο Δεκαήμερο:
Στις 27, μια εξέλιξη που αφορά στα ερωτικά ή τα οικονομικά σου θα σε εκπλήξει, ενώ δεν αποκλείεται να θέλεις να ρισκάρεις λίγο παραπάνω, αλλά πρόσεξε γιατί δε θα σου βγει. Με την Πανσέληνο, το κλίμα θα βαρύνει απότομα και στα επαγγελματικά σου και τα οικογενειακά σου. Με μια αφορμή, ίσως σπρωχτείς στο να πάρεις αποφάσεις ή να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια, αν έχεις κάνει παραχωρήσεις και συμβιβασμούς, που μάλλον δε εκτιμήθηκαν. Καλό είναι όμως, γιατί μόνο έτσι θα επανέλθουν οι ισορροπίες. Από την άλλη, η καθημερινότητά σου θα διανθιστεί με ευχάριστες στιγμές, θα έχεις ευκολίες και παράλληλα, με τον Ερμή πια στον 5ο οίκο σου ευκαιρίες να αλλάξεις προς το καλύτερο την ερωτική σου ζωή.

2ο Δεκαήμερο: Για σένα, αυτή η εβδομάδα, μόνο ευχάριστα φέρνει κι αν εξαιρέσεις μια αναμπουμπούλα στη δουλειά ή μια ένταση με το αφεντικό ή ένα άλλο πρόσωπο που ηγείται στις 2/10, δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι. Στις 29, μπορεί να ανοίξεις επικοινωνία με κάποιον/α είτε που είχες γνωρίσει σε άκυρη στιγμή είτε μέσα από το διαδίκτυο, που θα εξάψει τη φαντασία σου και θα σε σπρώξει να κάνεις όνειρα. Δεν αποκλείεται να έχεις και καταπληκτικές ιδέες ή εμπνεύσεις.

3ο Δεκαήμερο: Στα επαγγελματικά σου και τις σχέσεις σου με ένα πρόσωπο του συγκεκριμένου χώρου, τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά, αφού όλο και κάτι γίνεται που προκαλεί αναστάτωση. Τώρα μπορεί να προκύψει και οικονομικό ζήτημα ή να αναγκαστείς εσύ να το φέρεις στο τραπέζι, αν εκκρεμεί καιρό ένα αίτημά σου. Πιθανό είναι να υπάρξει και αναβίωση ενός πάθους από την πλευρά σου, αλλά μάλλον δε θα τύχεις της ανταπόκρισης που περίμενες. Ένα πρόβλημα, επίσης, από τα παλιά με το ταίρι ή έναν συνεργάτη σου, θα επανέλθει στο προσκήνιο, ζητώντας σου επιτακτικά να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να το διευθετήσεις μια και καλή, αλλιώς θα σε ταράζει συχνά.
 

ΛΕΩΝ 
1ο Δεκαήμερο:
Ενώ η εβδομάδα ξεκινά κάπως άχαρα, με εντάσεις στη σχέση σου, εν τούτοις τα καλύτερα έρχονται. Η Πανσέληνος μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου, ίσως υπάρξει και μεγάλη κόντρα με ένα συγγενή ή γνωστό σου, όμως ο Οκτώβριος φέρνει και χαρές, αφού η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου έρχεται να βελτιώσει τόσο τα οικονομικά, όσο και τα ερωτικά σου. Μπορεί να μην είναι εντυπωσιακή η αναβάθμισή τους, ωστόσο, θα σου εξασφαλίσει ως ένα βαθμό και τα αναγκαία και την ικανοποίηση μιας επιθυμίας σου. 

2ο Δεκαήμερο: Μπορεί να γυαλίσει λίγο το μάτι σου από μια συμπεριφορά του συντρόφου σου στις 27, ωστόσο, αν δεν δώσεις ιδιαίτερη σημασία, σύντομα η ένταση θα εκτονωθεί. Από εκεί και πέρα αναμένονται όμορφες στιγμές στα ερωτικά σου και θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, που θα σε αφήσουν με μια αίσθηση ικανοποίησης. Επιπλέον, στις 2/10, ίσως έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό ή εκτός της πόλης που κατοικείς ή να σου γίνει μια προφορική πρόταση, στην οποία όμως δε θα πρέπει να απαντήσεις αυθόρμητα, εκτός αν δε πρόκειται για δουλειά αλλά είναι σχετική με ταξίδι ή επιπλέον γνώσεις.

3ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα έχει και τις καλές και τις κακές μέρες της. Όσον αφορά στα προσωπικά και δη στα ερωτικά σου, στις 28, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις την κίνηση που σκεφτόσουν ή να στείλεις αυτό το μήνυμα που δίσταζες. Δεν αποκλείεται και να «σκάσει μύτη» κάποιος/α που σου άρεσε παλιά ή είχατε έρθει πολύ κοντά, αλλά το ειδύλλιο δεν προχώρησε. Από την άλλη, παλιά και καινούργια προβλήματα με την επικοινωνία σου και κυρίως με τις συναναστροφές σου με ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στη δουλειά σου θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ πιθανό είναι να έχεις και βλάβες στον εξοπλισμό σου ή μια ζημιά που πλέον δε θα επιδιορθώνεται.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Μια νευρικότητα μπορεί να έχεις στις 27 του μήνα, όμως τα σημαντικότερα για σένα σχετίζονται με την Πανσέληνο, όπου τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα ούτε για τα οικονομικά, ούτε για τα ερωτικά σου. Ίσως βρεθείς στην κόψη του ξυραφιού ή αναγκαστείς να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα, προκειμένου να προστατέψεις τα κεκτημένα σου. Δεν αποκλείεται να κλείσεις και μια υπόθεσή σου. Από την άλλη, όμορφες μέρες και νύχτες σε περιμένουν με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιό σου. Ανανέωση της εμφάνισής σου αλλά και μεγαλύτερη διάθεση να ασχοληθείς με τα τις προσωπικής σου ζωής και ευκαιρίες για να τη βελτιώσεις είναι κάποια από τα δώρα που φέρνει σε σένα.

2ο Δεκαήμερο: Στις 27 θα είσαι μάλλον εστιασμένος στη φροντίδα του εαυτού αλλά και του σπιτιού σου, ενώ δεν αποκλείεται και να καταπιαστείς το βράδυ με ένα θέμα της δουλειάς σου. Στις 29, μην προσπαθήσεις με τη λογική να βγάλεις άκρη σε ένα θέμα που θα προκύψει με το ταίρι σου ή ένα συνεργάτη σου. Είναι πιθανό, επίσης, να ακούσεις μισές αλήθειες και να μπερδευτείς χειρότερα. Αν μάλιστα σταθείς σε λεπτομέρειες και κάνεις διασταυρώσεις θα φας χρόνο και στο τέλος θα εκνευριστείς. 

3ο Δεκαήμερο: Στις 28, θα ξεσηκωθείς αισθηματικά, από ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το πρόσφατο παρελθόν σου, το οποίο είτε θα σε προσεγγίσει ξανά είτε θα μάθεις κάτι που δεν ήξερες που θα αλλάξει προς το θετικό την εντύπωσή σου γι’ αυτό και μπορεί ακόμα και να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντί του. Ωστόσο, πολύ πιθανόν στις 29 να βρεθείς προς δυσάρεστων εξελίξεων ενώ πιθανό είναι να «ξανανοίξει» κι ένα ζήτημα που έχει να κάνει και με τα οικονομικά σου ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. 
 

ΖΥΓΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Την πρώτη κιόλας μέρα αυτής της εβδομάδας θα νιώσεις ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σου όσον αφορά στα ερωτικά σου ή τα χρήματά σου. Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου όμως είναι το σημαντικότερο όλων, αφού επηρεάζει τις σχέσεις σου κι εδώ καλείσαι να υπερασπίσεις με σθένος τον εαυτό σου και τις θέσεις σου κι όχι να κάνεις άτακτη υποχώρηση γιατί εκεί που σου χρωστούσαν θα σου πάρουν και το βόδι. Όσον αφορά στη δουλειά ή την ψυχολογία σου, όμως, τα πράγματα θα βελτιωθούν κατά πολύ, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 12ο οίκο σου. 

2ο Δεκαήμερο: Στις 27, θα έχεις τα κέφια σου και ενδεχομένως γι’ αυτό να φταίει μια απρόσμενη εξέλιξη που σχετίζεται με τα ερωτικά σου ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν βγεις, να κάψεις καρδιές. Στις 29, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεχαστείς μέσα από διάφορες δραστηριότητες και πράγματα που σου αρέσουν, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να σου εκμυστηρευτούν κάτι που θα σε ευχαριστήσει, σχετικό με τη δουλειά σου. Στις 2/10 όμως αναμένεται μια καινούργια κόντρα με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου, ενώ μπορεί και να σου επιτεθεί για κάτι που δε φταις και να στενοχωρηθείς.

3ο Δεκαήμερο: Μια ένταση με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου, αλλά και μια κόντρα με φιλικό σου πρόσωπο είναι πολύ πιθανή στις 28 του μήνα. Ίσως, μάλιστα το «ποιος/α είναι ο/η καλύτερος/η» ξεπεράσει τα όρια και βρεθείς να λογοδοτείς κιόλας. Επιπλέον, μπορεί το μήλο της Έριδας να είναι πρόσωπο που είτε σας άρεσε κάποια στιγμή είτε το κέρδισε ο/η ένας/μία από τους δυο. Το προβλήματα καλά κρατούν και στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή το σπίτι σου. Δεν αποκλείεται να ξαναέρθεις σε ρήξη με ένα μέλος, εξ αιτίας ενός κληρονομικού ή περιουσιακού θέματος ή να αναγκαστείς και πάλι να βάλεις πλάτη και να βγάλεις από τη δύσκολη θέση. Σίγουρα πάντως οι ευθύνες σου παραμένουν αρκετές.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Η εβδομάδα δεν ξεκινά αρκετά καλά για σένα, που εκτός του ότι θα υπάρχει ένας εκνευρισμός με το ταίρι σου, ίσως έχεις και μια έντονη διαφωνία με πρόσωπο του περιβάλλοντός σου. Ταυτόχρονα όμως περνά και ο Ερμής στο ζώδιό σου, οπότε θα καταφέρεις να γίνει το δικό σου, αρέσει-δεν αρέσει. Η Πανσέληνος αναμένεται να επηρεάσει κυρίως εργασιακά σου θέματα, αλλά και υγείας. Μια βλάβη του εξοπλισμού ή ενός είδους που είναι σημαντικό για τη δουλειά σου θα σε τσιτώσει, ενώ και με ένα συνάδελφο ή υπάλληλό σου μπορεί να «φορτώσεις» άσχημα. Όλη αυτό το στρεσάρισμα θα επηρεάσει και τον οργανισμό σου. Από την άλλη, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βελτιωθούν αρκετά, ίσως γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα και διευρύνεις τον κύκλο σου ή ξεκινήσεις μια δημιουργική και ευχάριστη ασχολία.

2ο Δεκαήμερο: Μπορεί να σε απασχολήσει ένα θέμα του «σπιτιού» σου, στις 27, όμως, όσο πιο γρήγορα πάψεις να ασχολείσαι, τόσο περισσότερο θα σταματήσει να σε επηρεάζει. Στις 29, όλα θα πάνε σύμφωνα με το πώς τα έχεις ορίσει εσύ, χωρίς καν να τα ζορίσεις στα ερωτικά σου. Αν απλώσεις τα δίχτυα σου θα πιάσεις μεγάλο ψάρι, ενώ αν έχεις παιδιά με λίγη μαεστρία θα κάνουν αυτό που θέλεις. Ωραία θα περάσεις και με το ταίρι σου. Στις 2/10, τον πιο πολύ χρόνο σου θα τον καταναλώσεις στη δουλειά ή με σχετικά ζητήματα όμως, θα καταφέρεις να τελειώσεις όσα είχες κατά νου.

3ο Δεκαήμερο: Ό,τι κι αν γίνεται πίσω από την πλάτη σου, τουλάχιστον στα επαγγελματικά σου, εσύ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα μαθαίνεις στο τέλος, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Αν μάλιστα έχουν πέσει στην αντίληψή σου κινήσεις ή συκοφαντίες εναντίον σου αυτή την εβδομάδα θα αποκαλυφθούν και ίσως αποκτήσεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Στις 29, οφείλεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να προσέξεις πολύ τη συμπεριφορά και τα λόγια σου καθώς θα επανεμφανιστεί στο προσκήνιο κάποιο πρόβλημα. Επιπλέον, πρόσεξε το μέσο που χρησιμοποιείς για να κινείσαι ή τα εργαλεία στη δουλειά σου, αφού υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3 ζώδια που αν σε φιλήσουν δεν θα το ξεχάσεις ποτέ!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο Δεκαήμερο:
Η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινάει κάπως περίεργα, μάλιστα κάτι που είχες σχεδιάσει, δε θα σου βγει και θα εκνευριστείς. Η Πανσέληνος ωστόσο είναι αυτή που θα σε ξεσηκώσει, θετικά ή αρνητικά, αφού επηρεάζει την ερωτική σου ζωή, κατά κύριο λόγο και τη σχέση σου με πολύ αγαπημένα σου άτομα. Το να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να κάνεις γνωστό τι θέλεις είναι το ένα που σου ζητάει. Το δεύτερο είναι, αν η άλλη πλευρά δεν έχει καμία πρόθεση να στο δώσει, να μην συμβιβαστείς, αλλά να στρέψεις αλλού το ενδιαφέρον σου. Με την Αφροδίτη στον 10ο οίκο σου τουλάχιστον στα επαγγελματικά και τις σχέσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

2ο Δεκαήμερο: Ωραία ξεκινά η εβδομάδα και ακόμα καλύτερα θα συνεχιστεί, με αρκετές επαφές και βόλτες, ειδήσεις και συζητήσεις με ενδιαφέροντα άτομα που σε βοηθούν να δεις μια άλλη άποψη ή πλευρά της καθημερινότητάς σου. Στις 29, μπορεί «κατά λάθος» να ανακαλύψεις ένα ψέμα ή να μάθεις κάτι που αφορά σε ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου, που θα σε χαλάσει. Στις 2, τίποτα από τα παραπάνω δε θα σε απασχολεί, καθώς θα νιώθεις γεμάτος ενέργεια και θα έχεις μεγάλη ερωτική διάθεση. 

3ο Δεκαήμερο: Στις 28, θα νιώσεις πιο δημοφιλής και αγαπητός από ποτέ, ενώ δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν ή να πλησιάσεις εσύ διάφορα άτομα. Μην αποκλείεις και το ενδεχόμενο να λάβεις μήνυμα ή να συναντήσεις τυχαία ένα πρόσωπο που κάποτε είχες δαγκώσει τη λαμαρίνα και να ξαναφουντώσει ο έρωτάς σου. Ωστόσο, η συνέχεια δε θα είναι καθόλου ευχάριστη, ελέω Κρόνου, που για μια ακόμα φορά σου χαλάει τις ευκαιρίες. Αν μάλιστα δεν έχεις διευθετήσει οικονομικά θέματα ή δεν έχεις κλείσει οριστικά μια άλλη ερωτική υπόθεση, θα αναγκαστείς να το κάνεις και με όρους που δε θα σου αρέσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Είναι πιθανό στις 27, να συμβεί κάτι σχετικό με τα ερωτικά ή τα οικονομικά σου που θα σε εκπλήξει. Από εκεί και πέρα, έχεις μια Πανσέληνο να αντιμετωπίσεις που φέρνει θέματα σχετικά με το σπίτι κυρίως και τα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πατήσεις πόδι, να βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του ή να κάνεις κάποιες τεχνικές εργασίες στο χώρο σου που λόγω δουλειάς και φορτωμένου προγράμματος συνεχώς ανέβαλες. Με την Αφροδίτη πλέον στον 9ο οίκο σου, θα έχεις θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με σπουδές ή νομικά. 


 2ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα είναι για σένα μάλλον χαλαρή, καθώς σημαντικά ζητήματα δε θα σε απασχολήσουν, παρά μόνο στις 2 του μήνα κάποια που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν επιδείξεις υπομονή και ψυχραιμία, θα ξεπεραστούν γρήγορα. Πιθανή είναι μια θετική εξέλιξη σε ερωτικά ή οικονομικά σου ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και καλά νέα που αφορούν σε γραφειοκρατική σου υπόθεση και να ηρεμήσεις, αν σε άγχωνε. Υπάρχει και το ενδεχόμενο μιας επικοινωνίας με πρόσωπο που σου αρέσει ή κάτι ψήνεται μεταξύ σας.

3ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, είτε θα φορτωθείς με επιπλέον ευθύνες είτε θα αφιερώσεις τις περισσότερες μέρες σε προβλήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου και τα ερωτικά ή τα οικονομικά σου. Σε όλες τις περιπτώσεις, το να δείξεις ανοχή και να σε πιάσει ανασφάλεια ή φόβος για τις επιπτώσεις μιας κόντρας που μπορεί να ξεσπάσει δεν ενδείκνυται γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι ο χαμένος. Ύψωσε το ανάστημά σου, υπερασπίσου τον εαυτό σου και τις θέσεις σου και μην υποχωρήσεις. 

week

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Λίγο έντονο θα είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας για σένα, κυρίως όσον αφορά στο σπίτι και κάτι που θα γίνει ή σε σχέση με ένα οικογενειακό σου ζήτημα. Ο Ερμής στον Σκορπιό σε αναγκάζει να σκεφτείς αλλιώς στα επαγγελματικά σου, με λιγότερο αυθορμητισμό, σε προτρέπει να θέσεις στόχους και να έχεις μελετημένο σχεδιασμό. Η Πανσέληνος θα δημιουργήσει αρκετά εμπόδια τόσο στην επικοινωνία και τις επαφές σου, όσο και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να εκνευριστείς με ένα γραφειοκρατικό σου ζήτημα, συγγενή ή γνωστό σου. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου φέρνει ευκαιρίες να βάλεις σε τάξη οικονομικά θέματα, αλλά και κάποια χρήματα για να σε βοηθήσει. 

2ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά με σένα να πρωτοστατείς, να προκαλείς και να διαφοροποιείσαι. Ευκαιρία σου είναι να πετύχεις μια προσωπική σου επιδίωξη τώρα που όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου Στις 29, είσαι λίγο στον κόσμο σου και τόσο τα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σου τα βλέπεις πιο φλου, όχι όμως ότι αντιμετωπίζεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Στις 2/10, θα είσαι στο πόδι, αφού τόσο οι μετακινήσεις σου, όσο και η επικοινωνία σου θα αυξηθούν. Ενδεχομένως να έχεις διάφορες υποθέσεις σου να διευθετήσεις ή να χρειαστεί να συναντηθείς με κάποια πρόσωπα. 

3ο Δεκαήμερο: Η Αφροδίτη απέναντί σου θα συνεχίσει με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο να επηρεάζει τις σχέσεις σου, μάλιστα στις 28 ίσως προκληθεί μια διαμάχη με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου για θέμα που σου είναι ήδη γνωστό, αλλά δεν έχεις κάνει και τίποτα για να διευθετηθεί, ενδεχομένως γιατί δεν το θεωρείς τόσο σημαντικό. Πιθανή είναι και η διεκδίκηση ή προσέγγισή σου από έναν ή μια πρώην. Στις 29, είναι πιθανό να τσακωθείς άσχημα με άτομο του περιβάλλοντός σου ή να ξαναβγεί στην επιφάνεια μια αντιπάθεια στην δουλειά ή ένα πρόβλημα που ποτέ δε λύθηκε και τώρα να έχει αρνητικές επιπτώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
1ο Δεκαήμερο:
Από τις 27 του μήνα θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να περάσεις ιδέες και απόψεις σου και να βρεις άτομα που θα σε καταλάβουν, αλλά και να σε συμπαθήσουν. Η Πανσέληνος στον Κριό θα είναι λίγο απότομη μαζί σου, αναγκάζοντάς σε να μπεις στη μάχη για να διεκδικήσεις ή να υπερασπίσεις οικονομικά και ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται πάντως μια χασούρα που θα σε στενοχωρήσει. Από την άλλη, στις 2 περνά η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, οπότε θα σε γλυκάνει αρκετά, αφού αυξήσει το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, κάνοντάς σε πιο δημοφιλή, αλλά και τη φροντίδα και τη στήριξη του/της συντρόφου σου. 

2ο Δεκαήμερο: Η πρώτη μέρα της εβδομάδας σε βοηθά να ξεκουραστείς, να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ασχοληθείς μόνο με ό,τι ή όποιον σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή, αφού θα καταφέρεις να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον, θα ανακτήσεις την αισιόδοξη στάση σου και θα ξεχάσεις προσωρινά ό,τι στενόχωρο ή απογοητευτικό υπήρξε στη ζωή σου. Στις 2/10, θα σου παρουσιαστεί μια θαυμάσια ευκαιρία να πάρεις μια πρωτοβουλία ή να κάνεις μια κίνηση που θα βοηθήσει στην καλυτέρευση των οικονομικών ή των ερωτικών σου. 

3ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα θα βγάλεις ένα πιο «επιθετικό» πρόσωπο ή δε θα έχεις καθόλου υπομονή σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά ή τα ερωτικά σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνεις μια κίνηση που σε άλλη περίπτωση ούτε που θα τολμούσες στις 28 και να ζητήσεις τα ρέστα και από ένα άτομο μέσα από τη δουλειά σου, το οποίο σε ανταγωνίζεται. Επειδή όμως, δεν διανύεις και τις πιο ωραίες μέρες, είναι πολύ πιθανό η παρόρμηση μαζί με τον εκνευρισμό να σε φέρουν σε αρκετά δύσκολη θέση. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που τους νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι

Πηγή
 

Home