Thumbnail

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (03/08 - 08/08) Εβδομαδιαίες προβλέψεις (03/08 - 08/08)

Αυτή η εβδομάδα τα έχει όλα – Μάθε τι επηρεάζει το δικό σου ζώδιο
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο λοιπόν, όλα τα ζώδια, ανεξαρτήτως δεκαημέρου, επηρεάζονται θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με το πού βρίσκονται από τις εξελίξεις στο πλανητικό σκηνικό.

ΚΡΙΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Εσύ δεν έχεις σοβαρό θέμα να αντιμετωπίσεις, αφού ο Ερμής που θα περάσει στον Λέοντα σου δίνει παιχνιδιάρικη διάθεση και εξτρά ερωτισμό, οπότε, όσον αφορά στον συγκεκριμένο τομέα θα γυαλίσει το ματάκι σου και δε θα συγκρατιέσαι. Αναφορικά με τις φιλίες ή τα παιδιά σου πάντως να περιμένεις ευχάριστες και άκρως διασκεδαστικές στιγμές. Η Αφροδίτη που θα περάσει στον 4ο οίκο σου θα σε επηρεάσει αρκετά, ενώ θα επιφέρει ηρεμία στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. 
2ο Δεκαήμερο: Στις 2 του μήνα, στον ερωτικό ή οικονομικό τομέα αναμένονται δυσάρεστες εξελίξεις ή γεγονότα που θα σε... ξεπεράσουν. Ωστόσο στις 3, η Πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως τις πιο προσωπικές. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείς από ένα πρόσωπο και να γίνει η αρχή ενός νέου ειδυλλίου. Από την άλλη, μια απροσδόκητη γνωριμία μπορεί να έχει γρήγορη και περίεργη εξέλιξη για τα επαγγελματικά σου. 
3ο Δεκαήμερο: Δε θα αποφύγεις παρεξηγήσεις, «δάκρυα», δράματα και μελό καταστάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να χαρακτηριστείς «αχάριστος» ή άδικος από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, καθώς θα προσπαθήσεις να δεις με ρεαλιστική ματιά κάποια ζητήματα ή δε θα συγκινηθείς απ’ όσα περνάει ή παθαίνει. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:Όσα λένε τα άστρα για τον Αύγουστο που μόλις καλωσορίσαμε

 

ΤΑΥΡΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Με τον Ερμή στον Λέοντα και 4ο οίκο σου, θα κληθείς να διαχειριστείς οικογενειακά θέματα και ό,τι έχει να κάνεις με ακίνητα και περιουσιακά. Δεν αποκλείεται να απαιτηθεί η παρουσία ή βοήθειά σου και να διαθέσεις όλο τον ελεύθερο χρόνο σου, βάζοντας στην άκρη τις δικές σου ανάγκες και υποχρεώσεις. Οι διαφωνίες, αλλά και η επιβολή απόψεων ή οι απαιτήσεις θα είναι συχνές, οπότε θα χρειαστεί κάποια στιγμή να βάλεις ένα φρένο. Από την άλλη, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σου φέρει ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις και γνωριμίες που ίσως έχουν ερωτική χροιά.

2ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά επεισοδιακά, καθώς μόλις στις 2 του μήνα, είναι πολύ πιθανή μια αρνητική εξέλιξη που αφορά στο σπίτι σου. Το κλίμα θα είναι ηλεκτρισμένο και μια διαφωνία μπορεί να πάρει μεγάλες προεκτάσεις. Το κερασάκι στην τούρτα θα έρθει να βάλει την επόμενη μέρα η Πανσέληνος στον Υδροχόο και στα επαγγελματικά σου, όπου αναμένεται ένας τσακωμός, μια ένταση με ανώτερό σου, αλλά και μια ξαφνική επίθεση για τον τρόπο που εργάζεσαι, αποδίδεις ή λειτουργείς, τις θέσεις σου ή μια ενέργειά σου. Το μπάχαλο θα συνεχιστεί και στις 4, με έναν πιθανό καβγά με συνάδελφό σου, μια βλάβη που θα σε εκνευρίσει ή με αφορμή κάτι που θα σου ανακοινωθεί ή θα μάθεις και θα ξεσπάσεις.

3ο Δεκαήμερο: Μια παρεξήγηση με συγγενείς ή γείτονες είναι πιθανή αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να εξαντλήσεις την υπομονή σου για να μην τσακωθείς, εκτός κι αν επιδιώκεις να βρεις έναν τρόπο για να διακόψεις κάθε επαφή. Από την άλλη, παίζει να δυσκολέψει την καθημερινότητά σου μια βλάβη του μέσου μεταφοράς ή επικοινωνίας σου ή θα εμφανιστεί πρόβλημα με μια γραφειοκρατική σου υπόθεση κι εκεί που ήσουν χαλαρός, θα αρχίσεις το τρέξιμο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
1ο Δεκαήμερο:
Αρκετά καλά ξεκινά η εβδομάδα σου, ενώ με το πέρασμα του κυβερνήτη σου, Ερμή στον Λέοντα, θα αλλάξει προς το καλύτερο το δημόσιο προφίλ σου, όπου εκτός από το ότι θα παίρνουν πολύ στα σοβαρά τις ιδέες ή τα λόγια σου, θα κερδίζεις τις εντυπώσεις με την ξεχωριστή σου παρουσία. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να κάνεις μια αγορά που θα σε διευκολύνει στην καθημερινότητά σου, όπως και να ξεκινήσεις τώρα τις διακοπές σου ή να πας ένα ταξίδι. 

2ο Δεκαήμερο: Δύσκολη αναμένεται η καθημερινότητά σου στις 2 του μήνα, αφού είναι πιθανοί τσακωμοί στα καλά καθούμενα με συγγενείς ή γείτονες ή μικροατυχήματα και ζημιές του μεταφορικού σου μέσου ή του τεχνολογικού σου εξοπλισμού. Όσον αφορά στην Πανσέληνο στις 3, θα δημιουργηθεί μια βαβούρα, ενώ θα αυξηθούν μετακινήσεις, συναντήσεις και συζητήσεις, ενδεχομένως εξ αιτίας μιας ασυνεννοησίας ή αλλαγής πλάνων. Δεν αποκλείεται και μια απρόσμενη είδηση ή εξέλιξη προσωπικής σου υπόθεσης. 

3ο Δεκαήμερο: Από τη στιγμή που ο Κρόνος βρίσκεται στον 8ο οίκο σου είναι απαραίτητος ο περιορισμός στην οικονομική σου διαχείριση, καθώς κάθε έξοδο που κάνεις θα έχει και την ανάλογη επίπτωση στο «ταμείο» σου. Αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, ίσως πεις το «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα», αφού είναι πιθανό ένα έξοδο να σε «κλείσει» μέσα ή να σε αναγκάσει να κόψεις από αλλού για να αντεπεξέλθεις. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tα ζώδια που θέλουν να είναι ελεύθερα και ωραία

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Με το πέρασμα του Ερμή στον 2ο οίκο σου, οι συνθήκες θα καλυτερεύσουν στα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς σε αγορές, που θα ενισχύσουν την εικόνα σου ή θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ερωτικός. Σίγουρα πάντως οι σεξουαλικές -και όχι μόνο- επιθυμίες σου θα μεγαλώσουν πολύ κι ενδεχομένως να ανεβάσεις τον πήχη των προσδοκιών σου. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου για να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον, να γοητεύσεις αλλά και να καρπωθείς διάφορα δωράκια, ακόμα και στα αισθηματικά σου. 

2ο Δεκαήμερο: Στις 2, είναι πιθανή μια απρόσμενη εξέλιξη στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου, από την άλλη, κάποια ένταση με ένα φιλικό σου πρόσωπο και η διακοπή της επαφής σας. Με την Πανσέληνο στις 3, φρόντισε να μην κάνεις αλόγιστες σπατάλες για να κάνεις «επίδειξη ισχύος» γιατί μετά θα σου πάρει χρόνο για να ξαναμαζέψεις όσα χρήματα χάλασες. Επιπλέον, να είσαι ανοιχτός σε αλλαγές, αλλά και στο να δοκιμάσεις καινούργιες και διαφορετικές εμπειρίες στα ερωτικά σου. 

3ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν προβλήματα με τον/ην σύντροφό σου ή έναν συνεργάτη σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκληθεί και μια παρεξήγηση, μετά από μια κουβέντα που θα ξεκινήσεις, αν επικρατήσει η κυκλοθυμική σου πλευρά και αντιδράσεις με το συναίσθημα της στιγμής και όχι λογικά και πρακτικά. 

 

ΛΕΩΝ 
1ο Δεκαήμερο:
Ο Ερμής, μπαίνοντας στο ζώδιό σου, θα επαναφέρει τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και θα σε κάνει να σκεφτείς περισσότερο τις ανάγκες και τα θέλω σου. Θα είσαι δημοφιλής, επικοινωνιακός, πιο εξωστρεφής από ποτέ, θα βγάζεις έναν αέρα ανωτερότητας και με άνεση θα εκφράζεις ό,τι σκέφτεσαι. Η Αφροδίτη στο 12ο οίκο σου σε καθησυχάζει, σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμος και χαλαρός. Τουλάχιστον στο ψυχολογικό-συναισθηματικό κομμάτι θα σε φροντίσει αρκετά, ενώ αναμένεται να βελτιώσει το εργασιακό σου περιβάλλον και τις σχέσεις σου με συναδέλφους ή υπαλλήλους σου.

2ο Δεκαήμερο: Στις 2 του μήνα δε θα γλυτώσεις μια σύγχυση ή ένα χοντρό τσακωμό στη δουλειά σου που θα σε σπρώξει σε απρόσμενες ενέργειες ή αποφάσεις της στιγμής, που όμως μπορεί να μην είναι και οι σωστότερες. Στις 3, με την Πανσέληνο απέναντί σου, στις σχέσεις σου θα δημιουργηθεί μια αναταραχή κι εκεί πρέπει να προσέξεις γιατί ενδέχεται να βγάλεις περίεργη συμπεριφορά ή οι αντιδράσεις σου να είναι υπερβολικές και να κερδίσεις τις… αρνητικές εντυπώσεις. 

3ο Δεκαήμερο: Αυτήν την εβδομάδα, η ανησυχία και το άγχος θα σε καταλάβουν, ενώ δεν αποκλείονται και αντικειμενικά προβλήματα που θα έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου. Ίσως χρειαστεί να καλύψεις κάποια κενά, να βρεις μια λύση σε ένα θέμα που χρονίζει ή να σου ανακοινωθεί κάτι δυσάρεστο, όπως μια αποχώρηση ή απόλυση ή μείωση ωρών ή αποδοχών, που θα σε επηρεάσει. 

 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Με τον Ερμή να περνά στον 12ο οίκο σου, θα έχεις αρκετές κρυφές συζητήσεις και συναντήσεις για θέματα δουλειάς ή προώθησής σου, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσεις εσύ τη στήριξη ή τη βοήθεια ενός σημαντικού προσώπου. Με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο σου, στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις θα διαπρέψεις, αφού θα γίνεσαι αυτόματα συμπαθής, εκτός του ότι θα περνάς περισσότερο και ευχάριστο χρόνο με τους φίλους σου, θα διασκεδάζεις και θα δεθείς πιο πολύ μαζί τους.

2ο Δεκαήμερο: Ένα απρόσμενο εμπόδιο και αλλαγή δεδομένων στις 2 του μήνα, είναι πολύ πιθανό να σου σπάσει τα νεύρα και να αναγκαστείς να τα ξαναφτιάξεις ή και να ακυρώσεις αρκετά από αυτά που είχες στο νου σου. Με την Πανσέληνο στις 3, θα καταλάβεις ότι καμιά φορά είναι οι αντιδράσεις σου και το πώς εκλαμβάνεις το κάθε τι που το κάνει χειρότερο, κυρίως όταν κάτι ξεφεύγει από το πρόγραμμά σου. Επίσης, καλείσαι να φροντίσεις περισσότερο τη σωματική και ψυχική σου υγεία. 

3ο Δεκαήμερο: Ξέγνοιαστη και χαλαρή σίγουρα δεν τη λες αυτή την εβδομάδα, τουλάχιστον ως προς τις ερωτικές και τις φιλικές ή κοινωνικές σου σχέσεις, καθώς, θα υπάρχουν γκρίνιες ή συγκεκριμένα προβλήματα. Αν αρχίσεις μάλιστα την κριτική ή τις παρατηρήσεις, δε θα αποφύγεις μια παρεξήγηση ή και «πάγωμα» καθώς θα φανεί σαν έλλειψη κατανόησης. Πιθανό είναι επίσης να μετανιώσεις για μια σου επιλογή ή να αισθανθείς ότι εκτέθηκες. 

 

ΖΥΓΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Ο Ερμής στον Λέοντα που έρχεται να σου χαρίσει εντυπωσιακή παρουσία, έτσι ώστε να ξεχωρίσεις στο κοινωνικό περιβάλλον, αλλά και διάθεση να περάσεις όσο γίνεται πιο όμορφα. Οι βραδινές εξορμήσεις σου και η διασκέδασή σου έρχονται πρώτα στη λίστα σου, ενώ οι στιγμές με τους φίλους και τα άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι μοναδικές. Από την άλλη, η Αφροδίτη δημιουργεί ευχάριστες συνθήκες στον επαγγελματικό σου χώρο και συμπάθειες ανάμεσα σε σένα και τους ανωτέρους σου. 

2ο Δεκαήμερο: Στις 16 του μήνα όπου θα υπάρξει μια απροσδόκητη εξέλιξη σε μια ερωτική ή φιλική σου σχέση ή τα οικονομικά σου, με απρόβλεπτα έξοδα ή πληρωμές. Στις 3, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο είναι πιθανό ένα καινούργιο πρόσωπο να εισβάλλει στη ζωή σου και να την αναστατώνει, ταυτόχρονα όμως ένα άλλο θα πάρει… την άγουσα για τα αποδυτήρια. Οι τόνοι θα ανέβουν επικίνδυνα στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή τις σχέσεις σου, στις 4, όπου δεν αποκλείεται ένας μεγάλος τσακωμός, ενώ μπορεί να γίνει και μια ζημιά του σπιτιού ή να έχεις μια αρνητική έκβαση στην υπόθεση ενός ακινήτου.

3ο Δεκαήμερο: Επαγγελματικά θα είναι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο αυτή την εβδομάδα και ειδικότερα οι σχέσεις σου με τους ανωτέρους ή τον προϊστάμενό σου που όπως όλα δείχνουν δε θα είναι και πολύ αγαπησιάρικη. Γκρίνιες, παράπονα και ένταση χωρίς ουσιαστικό λόγο θα σε κουράσουν ή θα σε εκνευρίσουν, ανάλογα με το πόση πίεση έχεις από δουλειές που επείγουν και πρέπει να ολοκληρωθούν στην ώρα τους. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Με τον Ερμή στον 10ο οίκο σου, θα επικεντρωθείς περισσότερο στα επαγγελματικά σου, ενώ δεν αποκλείεται από τώρα κιόλας να θέλεις να βάλεις τους στόχους της νέας σεζόν. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις κι ένα αρκετά φιλόδοξο project ή να σκοπεύσεις στο πώς θα βρεθείς ένα βήμα πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές σου. Ίσως όμως γίνεις πιο Από την άλλη, με την Αφροδίτη να περνά στον Καρκίνο, θα έχεις τη διάθεση να ξανοιχτείς και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, ακόμα και για ερωτικό σκοπό. 

2ο Δεκαήμερο: Ταραχώδης θα είναι αυτή η εβδομάδα, καθώς στις 2 αλλάζουν απότομα τα δεδομένα στις σχέσεις σου. Μια συνεργασία πιθανόν να τερματιστεί ξαφνικά και να φορτωθείς εσύ με επιπλέον δουλειές, ενώ είναι πιθανή και μια «αλλαγή» στην κεφαλή ή μια εξέλιξη που δεν είναι προς το συμφέρον σου. Με την Πανσέληνο, τα πράγματα στο περιβάλλον σου δε θα εξελιχθούν όπως τα επιθυμείς κι όσο πιο συντηρητικός και δύσκολος είσαι να προσαρμοστείς σε μια διαφορετική πραγματικότητα, τόσο περισσότερο θα δεινοπαθήσεις. Στις 4, στον χώρο της εργασίας σου θα επικρατήσει χάος ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο μιας δυσάρεστης είδησης, μιας ζημιάς εξοπλισμού, όπως επίσης και μιας ενόχλησης στην υγεία σου.

3ο Δεκαήμερο: Πολλά προβλήματα θα έχεις αυτή την εβδομάδα στις μετακινήσεις αλλά και τις καθημερινές σου επαφές και συναλλαγές, ενώ δεν αποκλείεται να διακόψεις την επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο, αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει κοινός κώδικας ή να ψυχρανθείς με ένα συγγενή ή γείτονά σου. Από την άλλη, ίσως παρουσιαστεί μια καθυστέρηση ή εμπλοκή σε μια γραφειοκρατική σου υπόθεση ή σχετική με σπουδές, νομικά ή ένα ταξίδι που θέλεις να κάνεις.

 

summers

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο Δεκαήμερο:
Με τον Ερμή στον φίλο σου, Λέοντα, ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι για σένα, με νέες γνωριμίες, αρκετές επαφές, ενώ μπορεί τώρα να οργανώσεις ή να κάνεις ένα ταξίδι ή να ξεκινήσεις τις διακοπές σου. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σου παρέχει υλικά οφέλη, μπορεί να πάρεις χρήματα που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις συγκεκριμένες ανάγκες ή υποχρεώσεις σου, ενώ σε κάνει και πιο ελκυστικό, οπότε όλο και κάτι όμορφο και σέξι θα σκάσει και στα ερωτικά σου. 

2ο Δεκαήμερο: Πολλά θα συμβούν στη δουλειά σου, στις 2 άλλα τόσα θα μάθεις ή θα σου αποκαλυφθούν στο άσχετο, που θα σε εκνευρίσουν και δεν αποκλείεται να ζητήσεις εξηγήσεις, να τσακωθείς ή να ξεμπροστιάσεις άτομα. Με την Πανσέληνο, στις 2, όλοι θα έχουν ένα καλό λόγο να πουν για σένα, γνωστοί και συγγενείς. Ωστόσο, είναι πιθανό να ακούσεις και κάτι που δε θα σου αρέσει καθόλου. Στις 4, μια αρνητική εξέλιξη που αφορά στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου είναι πολύ πιθανή.

 3ο Δεκαήμερο: Πολλές υποχρεώσεις θα έχεις αυτή την εβδομάδα και οι λογαριασμοί που θα πρέπει να πληρωθούν θα είναι αρκετοί, οπότε κάνε από την αρχή το κουμάντο σου για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Από την άλλη, η ερωτική σου διάθεση ενδέχεται να είναι πεσμένη και το ταίρι σου να μη συμμερίζεται τις ανησυχίες σου. Αν είσαι ελεύθερος, σκέφτεσαι να σοβαρευτείς και να κάτσεις σε μια αγκαλιά ή δε νιώθεις να σε γεμίζει το να γυρνάς μόνος από δω και από κει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1ο Δεκαήμερο:
Με τον Ερμή να περνά στον 8ο οίκο σου, αναμένονται θετικές εξελίξεις στα οικονομικά και ερωτικοσεξουαλικά σου θέματα. Ίσως τώρα, βρεις τρόπους να αυξήσεις τα χρήματά σου, να προχωρήσεις ή να αποδεχτείς μια συμφωνία ή διακανονισμό ή να κλείσεις και εκκρεμότητες σε εφορία, ασφάλειες ή τράπεζες. Από την άλλη, με το που θα περάσει η Αφροδίτη απέναντί σου, θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις σχέσεις σου, αλλά και να σε κάνει αρκετά δημοφιλή. 

2ο Δεκαήμερο: Στις 2, είτε στον ερωτικό είτε στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξει μια ξαφνική αλλαγή, η οποία θα σε εκπλήξει δυσάρεστα, οπότε να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά γιατί θα χρειαστεί να παραμείνεις ψύχραιμος. Και η Πανσέληνο στις 3, θα ανακατέψει την τράπουλα στους παραπάνω τομείς κι ίσως προκύψουν διάφορα που δεν φανταζόσουν καν. Να θυμάσαι όμως ότι όσο δεν επιμένεις ή περιμένεις κάτι, τόσο πιο πιθανό είναι να το αποκτήσεις. Στις 4, προετοιμάσου για μια αναστάτωση στο σπίτι σου, μια βλάβη του οικιακού σου εξοπλισμού που δεν αντικαθίσταται , όπως επίσης και για ένα χοντρό τσακωμό με πρόσωπο της οικογένειάς σου.

3ο Δεκαήμερο: Τα πράγματα στις σχέσεις σου είναι καθημερινά δύσκολα και απαιτείται μεγάλη υπομονή και προσπάθεια από την πλευρά σου για να κρατήσεις τις ισορροπίες και να αρχίσεις να σκέφτεσαι την αποχώρησή σου ή τη διάλυση, κάτι όμως αυτή την εβδομάδα ίσως δεν είναι εφικτό, αφού άνθρωπος είσαι κι εσύ και λογικό είναι κάποια στιγμή να σε πάρει από κάτω ένα πρόβλημα με το ταίρι ή έναν συνεργάτη σου. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Ο Ερμής, που θα περάσει απέναντί σου, θα σε κάνει πιο δημοφιλή, αλλά και με διάθεση να κουβεντιάσεις και να λύσεις θέματα των σχέσεών σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να ακούσεις και να σεβαστείς την άλλη πλευρά, όσο και αν κάποιες φορές δεν την κατανοείς, προκειμένου να ξεπεραστούν συγκεκριμένα θέματα. Στη δουλειά, προβλέπεται μια περίοδος ηρεμίας, ξεκούρασης και ανυπαρξίας άγχους (ίσως ξεκινούν οι διακοπές σου), ενώ θα βελτιωθούν οι συνθήκες και θα έρθεις πιο κοντά με συναδέλφους ή υπαλλήλους σου. 

2ο Δεκαήμερο: Με αναποδιές στο σπίτι σου ξεκινά αυτή η εβδομάδα, ενώ είναι πιθανό οι σχέσεις σου με την οικογένεια να περάσουν κρίση κι αν το σχοινί είναι ήδη τεντωμένο, να σπάσει. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, στις 3, εκτός του ότι σε σπρώχνει με χίλια να αλλάξεις ό,τι δε σου αρέσει, ξυπνά και τον επαναστάτη μέσα σου, για να βάλεις τέλος σε κάποια κακώς κείμενα στο συγκεκριμένο τομέα και μάλιστα χωρίς να νοιαστείς, αν ενοχληθεί από τη στάση σου το ταίρι σου, ένα πρόσωπο που σου αρέσει ή ένας συνεργάτης σου. Στις 4, είναι πιθανή μια ζημιά του μεταφορικού ή επικοινωνιακού σου μέσου, όπως επίσης και μια αποκάλυψη που σχετίζεται με τα προσωπικά ή τη δουλειά σου, που θα φέρει τα πάνω κάτω.

3ο Δεκαήμερο: Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο αυτή την εβδομάδα, με δουλειές που θα σκάνε και θα πρέπει να ολοκληρωθούν και την πίεση να αυξάνεται μέρα με τη μέρα λόγω στενών χρονικών ορίων. Όλα αυτά μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις στις σχέσεις σου με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σου, αλλά και ενοχλήσεις στην υγεία σου εξ αιτίας του άγχους που θα σε πιάσει. Επίσης, είναι πιθανές ζημιές στον τεχνικό σου εξοπλισμό ή το σπίτι που θα σε ταλαιπωρήσουν, αλλά θα επιδιορθωθούν.

 

ΙΧΘΥΕΣ
1ο Δεκαήμερο:
Με τον Ερμή στον 6ο οίκο σου, θα αρχίσουν να σε απασχολούν αρκετά θέματα της δουλειάς σου και ίσως το να αποδείξεις ότι μπορείς και σου αξίζει το κάτι παραπάνω. Συζητήσεις θα κάνεις και με συναδέλφους ή υπαλλήλους σου για να βρεθούν λύσεις σε διάφορα ζητήματα. Από την άλλη, να περιμένεις μεγάλες χαρές και καταπληκτικές στιγμές, γεμάτες έρωτα και ρομαντισμό με την Αφροδίτη στον φιλικό σου Καρκίνο, ενώ οι ευκαιρίες να βρεις εκείνον/η που ψάχνεις για να περάσεις το υπόλοιπο του καλοκαιριού (κι όχι μόνο) στην αγκαλιά του/ης θα είναι αρκετές. 

2ο Δεκαήμερο: Όλα μπορεί να έρθουν τούμπα, στις 2 και να φάτε ξαφνικά τα μουστάκια σας με έναν συνάδελφό σου ή να πεις μια κουβέντα και χωρίς να το καταλάβεις να ξεσπάσει πόλεμος. Πιθανές είναι και ενοχλήσεις στην υγεία σου είτε σαν αποτέλεσμα των όσων γίνουν που θα σε δυσαρεστήσουν. Με την Πανσέληνο, στις 3 θα «ξεβολευτείς» και θα σε αναγκαστείς να δεις τα πάντα από διαφορετική σκοπιά. Δύσκολη μέρα για σένα θα είναι η 4η του μήνα, καθώς στις διαπροσωπικές και ερωτικές σου σχέσεις θα επικρατήσει πανικός. 

3ο Δεκαήμερο: Η ερωτική σου ζωή θα σε απασχολήσει πολύ αυτή την εβδομάδα και μάλιστα αν είσαι ελεύθερος, θα αυξήσεις τις «δημόσιες εμφανίσεις» σου και τις εξόδους σου, με την ελπίδα ότι θα βρεις το άτομο που ψάχνεις, κάτι που είναι δύσκολο, όχι γιατί δε θα ελκύεις, αλλά γιατί τα πρόσωπα που θα τραβάς θα έχουν διαφορετικά ζητούμενα, οπότε δύσκολα θα ρίξεις άγκυρα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, ίσως σε πιάσουν ανασφάλειες για τα αισθήματα του/ης συντρόφου σου και θα θέλεις να είστε συνεχώς μαζί, ενώ αν έχεις παιδιά, θα έχουν τα θεματάκια τους, τα οποία θα σε ταλαιπωρήσουν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα πιο συχνά (αθώα) ψέματα που λες σύμφωνα με το ζώδιο σου

Πηγή

Home