Thumbnail

Αν ερωτεύτηκες λάθος άνθρωπο, ίσως φταίει το ζώδιο σου Αν ερωτεύτηκες λάθος άνθρωπο, ίσως φταίει το ζώδιο σου

Επειδή κάπου πρέπει να ρίξεις το φταίξιμο, ρίξε το στο ζώδιό σου
Και όμως, η αστρολογία έχει την απάντηση «Γιατί πάντα καταλήγεις να ερωτεύεσαι τον λάθος άνθρωπο».

Κριός

Είσαι άνθρωπος με ενέργεια και αναζητάς την περιπέτεια. Θεωρείς ότι είναι απόλυτα λογικό να θέλεις να κάνεις σχέση με ένα άτομο που είναι όπως εσένα. Σου είναι όμως πολύ δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που να έχει το ίδιο επίπεδο ενέργειας με σένα και τη λαχτάρα για περιπέτεια. Ισως ήρθε η ώρα να σκεφθείς ότι ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα δεν είναι απαραίτητο να έχει αυτά τα δύο στοιχεία που αναζητάς.

Ταύρος

Είσαι τόσο ξεροκέφαλος και επίμονος, που μπορεί να προσπαθείς για μια σχέση ενώ γνωρίζεις πολύ καλά μέσα σου ότι ουσιαστικά δεν οδηγεί πουθενά. Καμιά φορά είναι καλύτερα να αποχωρείς από μια σχέση όταν τα πράγματα είναι δυσάρεστα και για τους δύο παρά να επιμένεις με νύχια και με δόντια. 

Δίδυμος

Αποφεύγεις τους ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν και κυνηγούν επιθετικά αυτό που αναζητούν από τη ζωή τους, αλλά ουσιαστικά αυτούς χρειάζεσαι. Από φόβο μήπως πληγωθείς προτιμάς να είσαι με ανθρώπους που είναι πιο φλατ από σένα, αλλά έτσι προκαλείς μόνος σου το αίσθημα της συναισθηματικής μοναξιάς που νιώθεις κάθε φορά.

Καρκίνος

Πάντα είσαι αυτός που δίνει σε μια σχέση. Μήπως ήρθε η ώρα να μάθεις ότι δεν χρειάζεται να είσαι πάντα αυτός που νοιάζεται για όλους; Αγαπάς να φροντίζεις τους άλλους κι έτσι έλκεις πάντα ανθρώπους που εξαρτώνται από εσένα. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσεις εγκαίρως είναι ότι θες κι εσύ φροντίδα και ζεστασιά. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα πιο συχνά (αθώα) ψέματα που λες σύμφωνα με το ζώδιο σου

Λέων

Πάντα θέλεις να είσαι ο ηγέτης και αυτός που οι άλλοι τον ακολουθούν. Αλλά πρέπει να μάθεις ότι σε μια σχέση ο άλλος πρέπει να βαδίζει παράλληλα με σένα και όχι πάντα να είναι η ουρά σου. Μην επιλέγεις ανθρώπους που θα τους επιβάλλεσαι, αλλά εστίασε σε ανθρώπους που είναι στο ίδιο μήκος κύματος με σένα.

Παρθένος

Η υπερβολική σου σκέψη σε οδηγεί σε ένα μέρος μοναξιάς και δεν θέλεις με τίποτα να «κολλήσεις» εκεί. Σταμάτα να ψάχνεις ανθρώπους που είναι παθητικοί και παραβλέπουν κάθε έκλαμψή σου. Χρειάζεσαι κάποιον που να μπορείς να επικοινωνείς μαζί του σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο και που να σκέφτεται έξυπνα.

Ζυγός

Θέλεις να είσαι με κάποιον που σε θαυμάζει, αλλά πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς ανθρώπους που θα σε αγαπούν και όταν δεν θα είσαι τόσο υπέροχος. Χρειάζεσαι κάποιον ο οποίος θα είναι ειλικρινής και ευθύς μαζί σου και θα σου κάνει ακόμα και κριτική για να γίνεις καλύτερος.

Σκορπιός

Εχεις μια δυνατή προσωπικότητα και πάντα τα θέλεις όλα να γίνονται με τον δικό σου τρόπο. Γι΄ αυτό καλό είναι να πορεύεσαι με ανθρώπους που έχουν τον ίδιο δυναμισμό με σένα. 

Τοξότης

Είσαι η ψυχή της παρέας και ο άνθρωπος που τα βλέπει όλα θετικά. Ομως, πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο που να σε προσγειώνει λίγο στην πραγματικότητα και να μην ζει στο δικό του κόσμο, όπως κάνεις κι εσύ με τόση μαεστρία. Το λάθος που κάνεις είναι ότι επιλέγεις συνήθως ανθρώπους που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με σένα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tα ζώδια που θέλουν να είναι ελεύθερα και ωραία 

Thumbnail

Αιγόκερως

Σταμάτα να αισθάνεσαι ότι πρέπει πάντα να είσαι ανεξάρτητος και αυτάρκης. Καλό είναι και μια φορά να βρεις κάποιον που μπορεί να σε φροντίσει και να αφεθείς στην αγκαλιά του. Δεν υπάρχει λόγος να τα αντιμετωπίζεις όλα μόνος σου. Δώσε χώρο στον σύντροφό σου να είναι μέρος της ζωής σου.

Υδροχόος

Καμιά φορά ο Υδροχόος λειτουργεί σαν ρομπότ και θεωρεί ότι τα συναισθήματα είναι δείγμα αδυναμίας. Οταν λοιπόν συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σκέφτονται το ίδιο, η σχέση δεν έχει καμία σπιρτάδα. Πρέπει να ψάξεις ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν μια αντίθεση στην μαυρόασπρη οπτική σου.

Ιχθύς

Σε ελκύουν οι σχέσεις που είναι χειριστικές και αυτό οφείλεται στη φύση της προσωπικότητάς σου. Πάντα θέλεις να στηρίζεις τους άλλους, με αποτέλεσμα να μην σκέφτεσαι τον εαυτό σου πολύ συχνά. Βρες κάποιον που δεν θα καταχραστεί την αγάπη και την καλοσύνη σου.

Πηγή 

 
Home