Thumbnail

Κι όμως, ο μήνας που γεννήθηκες θα σου… «βρει» το ταίρι σου Κι όμως, ο μήνας που γεννήθηκες θα σου… «βρει» το ταίρι σου

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσένα;
Σύμφωνα με τον μήνα γέννησής σου, έχεις κάποια στοιχεία και πλευρές του χαρακτήρα σου, που θα λειτουργήσουν άψογα με συγκεκριμένα άτομα. Τσέκαρε παρακάτω και θα μάθεις περισσότερα.  

Αν έχεις γεννηθεί: 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 4 πιο επιτυχημένα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Είσαι απίστευτα φιλόδοξη, οπότε σε περίπτωση που είσαι σε μια σχέση, βεβαιώσου ότι έχεις δίπλα σου κάποιον που σε υποστηρίζει, συμβαδίζει με τα θέλω σου, σε παρακινεί για να φτάσεις υψηλότερα, έχει καλές ιδέες και τρέχει με την ίδια ταχύτητα με σένα. 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Έχεις αυτοπεποίθηση, υπερηφάνεια και είσαι σίγουρος για το τι θέλεις. Αξίζεις κάποιον που να σε αγαπά για αυτό που είσαι. Θα πρέπει να μείνεις εκτός σχέσης, μέχρι να βρεις αυτόν που μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αγαπιέσαι, ασφαλής και χωρίς καμία αμφιβολία για τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. 

ΜΑΡΤΙΟΣ 
Θα πρέπει να μείνεις εκτός σχέσης, έως ότου συναντήσεις κάποιον που σε βάζει πάνω από οποιονδήποτε και οτιδήποτε άλλο, σου δείχνει την αγάπη του, αναζητά τρόπους για να σου δείξει πόσο σημαντική είστε για αυτόν και θέλει να σε φροντίσει.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Είσαι ένα μοναδικό άτομο, με αρκετή αυτοπεποίθηση κι όποιος σε γνωρίζει δεν πρόκειται να σε ξεχάσει ποτέ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα ζητήσεις συγγνώμη για το ποια είσαι. Θα πρέπει να βρεις κάποιον, που θέλει να είναι δίπλα σου, ούτε μπροστά, ούτε πίσω σου, να κρατά το ενδιαφέρον σου έντονο και να τροφοδοτεί συνεχώς τη φλόγα μέσα σου. 

ΜΑΙΟΣ
Ξέρεις τι θέλεις από τη ζωή σου και παραμένεις σταθερή και συγκεντρωμένη στον όποιο στόχο σου. Επομένως, πρέπει να βρείτε κάποιον που να σε καταλαβαίνει εύκολα και να μη χρειάζεται να δίνεις πολλές εξηγήσεις. Θα θέλει να βαδίσει στο πλάι σου, να ωριμάσει και να μάθει καινούργια πράγματα μαζί σου.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Ακόμα κι αν κάθε σχέση είναι δύσκολη, δεν πρέπει να σου προκαλεί δυσφορία ή να την αισθάνεσαι σαν φυλακή. Καλύτερα να είσαι μόνη, μέχρι να συναντήσεις ένα άτομο που σε αγαπά με τον τρόπο που αξίζεις να αγαπηθείς, να μη σε καταπιέζει, να σου φέρνει χαρά, να διώχνει τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό σου και να σε κάνει να γελάς.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Αξίζεις ένα άτομο που να καταλαβαίνει ότι τα πράγματα δεν θα είναι πάντα τέλεια και δεν φοβάται να βγάλει την ευάλωτη πλευρά του. Επομένως, μη βιαστείς να μπεις σε μια σχέση, μέχρι να συναντήσετε κάποιον που θα αγαπά πραγματικά κάθε πλευρά σου, τη φωτεινή, τη διασκεδαστική και, φυσικά, την ατελή, την περίπλοκη και την ανασφαλή.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Έχεις ηγετικές ικανότητες, είσαι δυναμική και τολμηρή, ωστόσο, μερικές φορές ενεργείς παρορμητικά και παλεύεις με τις ανησυχίες, τους φόβους και την υπερηφάνεια σου. Επομένως, πρέπει να βρεις κάποιον/α που να συμβαδίζετε και να ξέρει πώς να υπερασπίζεται τον εαυτό του. 

 

02

pexels.com/photo/romantic-couple-hugging-on-street-5722938/

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Δουλεύεις σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σου, ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να πεις πράγματα που δεν εννοείς, να γίνεις επικριτική και να αγνοήσεις τις προσταγές της καρδιά σου. Επομένως, πρέπει να βρεις κάποιον που δε θα φοβάται να προσπαθήσει για να είστε μαζί, να νιώθει καλά με τον εαυτό του και να επικοινωνείτε σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Είσαι ένα πολύ γοητευτικό άτομο, αρκετές φορές όμως στρεσάρεσαι από διάφορα που δεν έχουν και τόσο σημασία και δίνεις αρκετή προσοχή στη γνώμη των άλλων. Επομένως, πρέπει να βρεις ένα άτομο που να σε τραβά έξω από όλα αυτά και να σε βοηθά να διώχνεις τις ανησυχίες σου για το τι μπορεί να σκέφτεται ο οποιοσδήποτε για σένα. 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Δεν πρέπει να καταπιέζεις τις επιθυμίες σου, τις φιλοδοξίες σου, τον ενθουσιασμό, την περιέργειά σου για τη ζωή και την όρεξη να κάνεις πολλά και μεγάλα πράγματα. Μερικές φορές όμως ένα διάλειμμα απ' όλα αυτά είναι απαραίτητο για τη δική σου συναισθηματική, πνευματική και ψυχική υγεία. Επομένως, πρέπει να βρεις ένα άτομο που μπορεί να σε βοηθήσει να το κάνεις, χωρίς όμως να σε κρατήσει πίσω. Να σε φροντίζει και να σου προσφέρει την ισορροπία που χρειάζεσαι.   

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Είσαι ενθουσιώδης, ενεργητική και όσο πιο πολύ σε γνωρίζουν οι άλλοι, τόσο περισσότερο σε συμπαθούν. Το κακό είναι ότι θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γι' αυτό συχνά είσαι ανυπόμονη και βιαστική και δεν κοιτάς ολόκληρη την εικόνα. Βρες έναν άντρα που θα το κάνει για σένα, να σε ενθαρρύνει, να σε υποστηρίζει, να σε ηρεμεί, αλλά ταυτόχρονα να σε καλμάρει και να σε βάζει σε μια συγκεκριμένη τροχιά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:4 γυναίκες του ζωδιακού που κάνουν τραγικές επιλογές συντρόφου

 

Πηγή

Home