Thumbnail

Με αυτό τον τρόπο θα σε εκμεταλλευτεί το κάθε ζώδιο Με αυτό τον τρόπο θα σε εκμεταλλευτεί το κάθε ζώδιο

Μάθε για να είσαι προετοιμασμένη – Με ποιον τρόπο θα εκμεταλλευτείς εσύ τους άλλους;
Όλοι κάποια στιγμή έχουν μπει στον πειρασμό να λειτουργήσουν προς όφελός τους και πιθανόν σε βάρος κάποιου άλλου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3+1 γυναίκες του ζωδιακού πρέπει να αλλάξουν τις προσδοκίες τους στις σχέσεις

 

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο Κριός σε "εκμεταλλεύεται", δεν το κάνει πάντα επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Μερικές φορές, θέλει μόνο να φανεί καλύτερος στα μάτια των άλλων και απλώς τυχαίνει να είσαι το πλησιέστερο υπόβαθρο που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να «ανεβεί» σε μια κατάσταση «σούπερ σταρ». Αν πάντως νιώθεις ότι σε χρησιμοποιεί συχνά, σημαίνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Ο Κριός θέλει να δείξει ότι είναι ο number one που πάντα κερδίζει, κάτι που πιστεύει ότι τον κάνει στα μάτια σου πιο ελκυστικό και εντυπωσιακό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος σίγουρα δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι λειτουργεί ωφελιμιστικά, αλλά είναι το είδος του ανθρώπου που θα σε χρησιμοποιήσει όταν πρόκειται για… μετρητά. Ναι, καλά άκουσες – ο Ταύρος μπορεί να γίνει ο φίλος σου για μια μέρα, αν αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει τζάμπα φαγητό. Κάπως φτηνό και ρηχό θα σκεφτείς (και ο ίδιος το ξέρει), όμως δύσκολα ξεφεύγει κάποιος από τη φύση του. Θα μπορούσες να το πας λίγο παραπέρα και να τον πεις τσιγκούνη ή και φραγκοφονιά, αφού με τεράστια δυσκολία θα βγάλει από την τσέπη του ακόμα κι ένα μικρό νόμισμα. Εάν πρόκειται να ξοδέψει τα χρήματά του, θα τα ξοδέψει σε κάτι που θα έχει σταθερή διάρκεια σε βάθος χρόνου ή σε κάτι που έχει αξία. Αν πρόκειται για ένα σάντουιτς ή για ένα ακριβό ποτό σε μπαράκι, τότε σίγουρα θα πάει εκεί με κάποιον/α που θα έχει τη σιγουριά ότι θα τον κεράσει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι χρειάζονται διαρκώς παρέα για να είναι ευτυχείς. Μισούν τη μοναξιά και είτε σου κάνουν παρέα για να φτιάξεις τα νύχια σου είτε σε συνοδεύουν στο σούπερ μάρκετ, το πιο πιθανό είναι να σε ακολούθησαν για να μην περιπλανώνται μόνοι τις επόμενες ώρες, όπως θα έκανε ένα μικρό σκυλάκι στο δρόμο. Και τελικά, ο λόγος που ζητάνε να περάσουν μαζί σου αυτές τις ώρες είναι για να εξυπηρετηθούν οι ίδιοι. Το καλό πάντως είναι ότι αποκλείεται να βαρεθείς! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν ο Καρκίνος γίνεται ανασφαλής, συχνά θα χρησιμοποιήσει εσένα ή τους φίλους του προσπαθώντας να σας τραβήξει την προσοχή. Ατυχώς για εκείνον, δεν συνειδητοποιεί ότι σου ζητάει να τον παρηγορήσεις και να πάρεις το μέρος του, αφού συνήθως είναι πολύ σκοτισμένο το κεφάλι του εκείνες τις στιγμές. Αν τον αγαπάς και τον νιώθεις, αυτό μπορεί να μη μοιάζει τόσο κακό, αλλά μετά την πέμπτη ή έκτη φορά, θα το λέγαμε επιεικώς… ενοχλητικό.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων λατρεύει να νιώθει ευχαριστημένος με τον εαυτό του, αλλά τείνει να το παρατραβάει, χωρίς να συνειδητοποιεί τι κάνει. Αν ο Λέοντας έχει μια κακή μέρα, θέλει να το μάθει όλος ο κόσμος. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείς να πεις ότι ο Λέων σε χρησιμοποιεί επειδή θα σε «πιέζει» διαρκώς να τον κανακέψεις και να του κάνεις κομπλιμέντα για να νιώσει καλύτερα. Αυτήν την «εκμετάλλευση» του Λέοντα μπορεί να τη νιώσεις όταν βρεθείτε σ’ ένα club, εστιατόριο ή κάπου αλλού  και όλοι βλέπουν πόσο σπουδαίος είναι και πόσο υπέροχα σου φέρεται. Μπορεί επίσης να διαπιστώσεις ότι σε χρησιμοποιεί όταν νιώθει μοναξιά, και ζητά να του τονώσεις το ηθικό προσφέροντάς του «στοργή και προδέρμ».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Όταν η Παρθένος σε χρησιμοποιεί, το κάνει για να πάρει έστω και μια πλαστή ή μάλλον τεχνητή αγάπη. Στην πραγματικότητα, δεν ενδιαφέρεται τι θέλεις εσύ από τη σχέση σας και πιθανόν να προσποιηθεί ότι είναι πιο κοντά σου από ό,τι είναι. Αλλά όσο αισθάνεται ότι τον θέλεις και έχει αξία για σένα, είναι ευτυχισμένος. Επιθυμεί αληθινά να νιώθει καλά και να κάνει μια αρχή μαζί σου, απλώς και μόνο για να πάρει αυτό που έχει ανάγκη. Όταν το έχει καταφέρει, δεν πρόκειται να νοιαστεί αν η σχέση σας πάρει τέλος. Εν κατακλείδι, η βαθιά ανάγκη ενός Παρθένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του προϋποθέτει και το αντίστοιχο αντάλλαγμα.

ΖΥΓΟΣ

Αν ο Ζυγός μπορούσε να έχει ένα μόνο πράγμα στον κόσμο, θα διάλεγε πιθανότατα να έχει όσο περισσότερους φίλους γίνεται. Αγαπάει τη δημοτικότητα και δεν θα διστάσει να σε κάνει να αισθανθείς πως είστε περισσότερο φίλοι απ’ ό,τι είστε πραγματικά, προκειμένου να φανεί πιο κοινωνικός και φιλικός στα μάτια σου απ’ ό,τι είναι πράγματι.

Ένας Ζυγός δεν μπορεί καν να δει που είναι το κακό στο να χρησιμοποιεί τους ανθρώπους να δείχνουν πιο δημοφιλείς, επειδή, όταν το κάνει, κατά τη γνώμη του διαπράττει ένα έγκλημα χωρίς θύματα! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ο Σκορπιός σε χρησιμοποιεί σε βλέπει κάπως σαν σάκο του μποξ. Μπορεί οι αντιδράσεις του να δείχνουν ότι τα έχει μαζί σου και κάνει προσωπική επίθεση, αλλά στην πραγματικότητα ξεσπάει επάνω σου επειδή εκείνος έτυχε να μην είναι στις καλές του ή να έχει περάσει μια πολύ κακή μέρα. Μπορεί να σου κάνει μπούλινγκ, να προσπαθεί να σε κρατάει σε μόνιμα άσχημη διάθεση ή να σε αγνοεί εντελώς μέχρι να του ζητήσεις συγνώμη. Χρειάζεται πάντως να είσαι πολύ προσεκτικός/ή με τον Σκορπιό, επειδή είναι πολύ ΚΑΛΟΣ σε αυτό που κάνει. 

 

friends

unsplash.com/photos/l_ExpFwwOEg

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια μικρή αλλά συχνή ένδειξη ότι ο Τοξότης σε χρησιμοποιεί είναι όταν σου στείλει μήνυμα, ρωτώντας σε αν θέλεις να βρεθείτε για παρεούλα και αμέσως μετά προσθέτει ότι έχει μόνο μια ώρα, επειδή στη συνέχεια έχει κάτι άλλο να κάνει. Πάντως ένας σύντροφος που δεν νιώθει ότι ο Τοξότης τον/την εκμεταλλεύεται με αυτόν τον τρόπο, έχει σίγουρα κατανοήσει την ζωτική ανάγκη αυτού του ζωδίου να επεκτείνεται και να επιδιώκει την ποικιλία στη ζωή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αν ο Αιγόκερως μπορούσε να κάνει μια ευχή που θα έβγαινε αληθινή, θα ήθελε όλα τα πράγματα για τα οποία φροντίζει στη ζωή του να γίνονταν με το άγγιγμα ενός μαγικού ραβδιού. Του αρέσει να είναι πολυάσχολος και αγαπάει το να ικανοποιούνται οι ανάγκες του, αλλά μερικές φορές πρέπει να επωφεληθεί από τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις γιατί είναι πιο βολικό για εκείνον από το να περιμένει την όποια θετική έκβαση.                   

Το μόνο καλό με έναν Αιγόκερω που σε χρησιμοποιεί είναι ότι δεν πρόκειται να σου πει ψέματα για τις προθέσεις του. Για παράδειγμα, θα σε χρησιμοποιήσει στο σεξ, αλλά θα φροντίσει επίσης να σου γνωστοποιήσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσετε πιο πέρα. Είναι το ζώδιο που «τα θέλει όλα» και δεν θα διστάσει να δημιουργήσει μια ερωτική σχέση μαζί σου την οποία μπορεί να τερματίσει ανά πάσα στιγμή, αφού εξαρχής είχε ξεκαθαρίσει τη στάση του. Σκληρή αλήθεια μεν, αλλά αλήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος προσπαθεί να είναι καλός φίλος με τους φίλους του αλλά έχει ανάγκες όπως όλοι και δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του από το να «χρησιμοποιήσει» τους ανθρώπους όταν χρειάζεται κάτι επειγόντως.

Μπορεί να γίνει αρκετά ατομιστής κάποιες φορές, ενώ προσπαθεί να δείχνει σεμνός, αν τύχει να τον κεράσεις ή να του χαρίσεις κάτι, και μάλιστα χωρίς να ζητήσεις αντάλλαγμα. Δεν μπορεί να αρνηθεί, γιατί του αρέσουν πολύ τα δωρεάν πράγματα. Ίσως λέει ότι νιώθει άσχημα κάθε φορά που τον καλύπτεις ή μπορεί να πει «σου χρωστάω», χωρίς βέβαια να έχει ποτέ πρόθεση να σου ανταποδώσει τη χάρη!

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας Ιχθύς θέλει να κρατάει μια υγιή ισορροπία μεταξύ του μοναχικού του χρόνου και του χρόνου που περνάει με τους φίλους, αλλά ανεξάρτητα από το τι κάνει και με ποιον, μισεί αφάνταστα το να βαριέται. Οπότε όταν σε πάρει και σε ρωτήσει αν έχεις χρόνο για λίγη παρεούλα, βεβαιώσου πρώτα ότι ενδιαφέρεται πραγματικά να περάσετε χρόνο μαζί ή απλώς σε εκμεταλλεύεται για να μην υποφέρει από βαρεμάρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το number 1 ρομαντικό ζώδιο

 

Πηγή 

πηγή κεντρικής φώτο 

Home