Thumbnail

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (17/08-23/08) Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (17/08-23/08)

Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου σύμφωνα με το ζώδιο του
Πάμε να δούμε αναλυτικά τι θα γίνει στα αισθηματικά του κάθε ζωδίου!

ΚΡΙΟΣ
Στις 17 μπορεί να... καβαλήσεις το καλάμι, να πιστέψεις ότι ό,τι σου έρθει στο κεφάλι, θα το έχεις και η αλήθεια είναι ότι αν επιμείνεις πολύ, κανείς και καμιά δε θα σου πει «όχι». Το ‘χεις και ανάβεις φωτιές στο πέρασμά σου εσύ του γ’ δεκαημέρου και, με τη Νέα Σελήνη, είτε  θα συνειδητοποιήσεις ότι περνάς και μόνος σου καλά και έχεις ελευθερία είτε θα σου τελειώσει το συναίσθημα και θα ψάχνεις άμεσα καινούργιο/α αντικαταστάτη/α. Με εσένα του β’ δεκαημέρου γελάνε και τα μπετά. Είπαμε, μην ορκίζεσαι για τίποτα γιατί εκεί που ήσουν πάνω στο άλογο, μπορεί να βρεθείς στο χώμα, όπως και το ανάποδο. Σεμνά και ταπεινά, λοιπόν, γιατί δεν έχει μόνο ο καιρός γυρίσματα, αλλά και τα ερωτικά σου. Πάντως, κεραυνοβόλος έρωτας παίζει, αλλά τι εξέλιξη θα έχει, είτε από την πλευρά σου είτε από την πλευρά του άλλου ατόμου, κανείς δε γνωρίζει. Ο καλύτερος του χωριού είσαι εσύ που έχεις ήδη σχέση, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς αντιδράνε οι γύρω σου όταν τους τσακώσεις να λένε ψέματα, σύμφωνα με το ζώδιο τους.


ΤΑΥΡΟΣ 
Μπορεί να έχεις μια φούντωση, ίσως και να τα πάρεις άσχημα από κάποιες καταστάσεις στο σπίτι σου, στις 17 και να γίνετε και λίγο μπάχαλο με το ταίρι σου, αν πάει να κατευνάσει τα πνεύματα και να πεις και μια κουβέντα παραπάνω για να δείξεις ποιος κάνει κουμάντο, αλλά μετά δε θα τρέχει κάστανο. Βέβαια, στη Νέα Σελήνη θα ξαναβγούν διάφορα στην επιφάνεια, ίσως και τα ίδια, αλλά, είναι και μια καλή αφορμή να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να τελειώνετε. Από την άλλη, έχεις να περιμένεις και όμορφα εσύ του β’, με τον Ουρανό να σου φέρνει... ουρανοκατέβατη γνωριμία ή ένα μήνυμα που δεν περίμενες και να γελάσουν και τα μουστάκια σου. Από τις 20 και ύστερα ποιος σε πιάνει εσένα του α’, που επιτέλους θα πέφτεις σε άτομα που έχουν μια συνέπεια, μια σοβαρότητα στο λόγο τους. Ε, πώς να μην κάνεις προκοπή έτσι;


ΔΙΔΥΜΟΙ
Επιτέλους! Τα βάσανά σου για την ώρα τέλειωσαν και σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, κανένα «κακό» δε σε περιμένει, τα σκυλιά είναι όλα δεμένα και έτσι μπορεί να απολαύσεις μια εβδομάδα γεμάτη από ευχάριστες στιγμές, ερωτικά παιχνίδια και ίσως καινούργιες γνωριμίες και ξαφνικούς έρωτες, που θα κάνουν τα βράδια σου αξημέρωτα. Άσε που δεν αποκλείεται να σου έρθουν και χρήματα από το πουθενά και να χαμογελάσει το χειλάκι σου. Κι εσύ όμως, μέσα στο γέλιο και το νάζι θα είσαι και πιο ανοιχτόκαρδος και επικοινωνιακός δε γίνεται. Τώρα, αν ανήκεις ειδικά στο α’, περιμένεις κι από εκεί καλά, αφού και τα πράγματα στο σπίτι σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια τάξη, οπότε θα ησυχάσει και το κεφαλάκι σου, από διάφορα που είχες αναλάβει. Ξέγνοιαστος τελείως δε θα είσαι, αλλά τουλάχιστον θα βρεις περισσότερες στιγμές ηρεμίας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ένα... τάκλιν θα το φας από τον Άρη, στις 17, εσύ του γ’ δεκαημέρου, με μια ζημιά που μπορεί να σε αναγκάσει να βάλεις το χεράκι στην τσέπη, αλλά από εκεί και πέρα κάτι άλλο δε θα συμβεί αυτή την εβδομάδα. Ίσα-ίσα, μπορεί να πάρεις πίσω όσα έδωσες, χρήματα αλλά και αισθήματα με τη Νέα Σελήνη και να νιώσεις έτσι υλικά και συναισθηματικά αποζημιωμένος. Σε εσένα, πάλι, του β’, με την Αφροδίτη κολεγιά με τον Ουρανό ίσως σου τύχει κάτι αναπάντεχα όμορφο, που θα σε ξεσηκώσει και θα σε βάλει και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι, φάση εκεί που είσαι αμέριμνος και πίνεις τα κοκτέιλ σου ή μέσω μιας παρέας, σε πλησιάσει άτομο και αρχίζει το ψηστίρι. Κάτι ανάλογο ενδέχεται να συμβεί και σε σένα, σε μέρος που συχνάζεις ή να σε φέρουν κάποιοι δικοί σου άνθρωποι κοντά σε κάποιον/α που θεωρούν ότι σου ταιριάζει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά σε ελκύουν σε έναν άνδρα σύμφωνα με το ζώδιο σου


ΛΕΩΝ 
Ποιος να συγκριθεί μαζί σου αυτή την εβδομάδα, που επιτέλους θα σε αφήσουν να λάμψεις, να βγάλεις το δυναμισμό και τον ερωτισμό σου και να πάρεις παραμάζωμα αντιπάλους, αντιζήλους και ανταγωνιστές. Εσύ του γ’ δεκαημέρου, κιόλας, με τον Άρη να σε σπρώχνει, με τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, δε σε σταματάει τίποτα. Νικητής και τροπαιούχος, με συνοπτικές διαδικασίες. Ποιος/α άλλωστε θα έλεγε όχι σε τέτοιο κελεπούρι; Κι εσύ του α’ όμως, μετά τις 20, αρχίζεις και «ωριμάζεις» περισσότερο και τώρα θα δεις τους καρπούς των ερωτικών προσπαθειών σου, αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένος στο «αντικείμενό» σου και να δείξεις συνέπεια. Μια συμβουλή μόνο, μη δίνεις μόνο, κοίτα και πώς θα πάρεις πίσω τα ανάλογα γιατί επιλογές θα έχεις και μάλιστα αξιόλογες.  Μη βιαστείς, μέτρα τα υπέρ και τα κατά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όχι, όχι, τίποτα κακό δε θα σου πούμε αυτή την εβδομάδα, μπορείς να ηρεμήσεις. Αντίθετα, μάλλον απρόσμενα καλά θα σου πάει, κυρίως σε εσένα του γ’ που έτσι όπως είσαι μπουχτισμένος από όσα σου έχουν συμβεί, νιώθεις ότι δε σε αγγίζει πια τίποτα. Τι να φοβηθείς; Μήπως χάσεις κάτι που δεν έχεις; Κι αυτό είναι που θα σε απελευθερώσει και δώσεις και το πράσινο φως σε ένα άτομο κι ό,τι θέλει ας γίνει. Από την άλλη, εσύ του β’, στο ξεκούδουνο, είναι πιθανό να αποκτήσεις μια επαφή που θα εξελιχθεί σε love story ή να κάνεις γνωριμία, μέσω διαδικτύου. Εσύ του α’ δεκαημέρου όμως, θα πάρεις τα πάνω σου από τις 20 του μήνα, με τον Ερμή και μετά τον Ήλιο στο ζώδιό σου. Θα αρχίσεις να «αναβαθμίζεσαι» εμφανισιακά, θα είσαι πιο εξωστρεφής και θα βάλεις μπροστά το «έργο» βελτίωση της προσωπικής ζωής, στο οποίο θα δουλέψεις συνειδητά και με συνέπεια.


ΖΥΓΟΣ
Στις 17, μια σύγχυση θα την πάρεις πάλι με τον Άρη απέναντί σου και ίσως ρίξετε καβγά με το ταίρι σου, μπορεί και εξ αιτίας ενός φίλου ή προσώπου του κύκλου σας που μπορεί να του φανεί ότι σου την «πέφτει». Από εκεί και πέρα όμως θα ηρεμήσετε και ενδεχομένως το να κάνετε έρωτα κι όχι πόλεμο είναι το καλύτερο φάρμακο για την περίπτωση σας. Εσύ που είσαι ελεύθερο παιδί, χωρίς υποχρεώσεις, με τη Νέα Σελήνη θα έχεις την ευκαιρία σου να γοητεύσεις και να κερδίσεις κάποιον/α, αρκεί βέβαια να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος, τη σωστή χρονική στιγμή. Είπαμε, τύχη είναι αυτό! Από την άλλη, εσένα του β’, είναι πιθανό να σου την πέσει ξαφνικά άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και να σε αφήσει άναυδο,  μιας και δεν ήξερες ότι του άρεσες.  Εσύ του α’, είτε μόνος είτε με παρέα, δε φαίνεται να χαλιέσαι για τίποτα. Μη σου πούμε ότι θα ανακαλύψεις και κρυφούς θαυμαστές.

 

loce


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εσύ, θα έχεις τα θέματά σου και αυτή την εβδομάδα, που βέβαια δεν είναι τόσο ερωτικά, όσο επαγγελματικά, αλλά αρκούν για να σε έχουν στην πρίζα και έτσι όπως είσαι φορτωμένος, θα ξεσπάς στο ταίρι σου που είναι και το πιο κοντινό. Είναι δυνατό κι αυτό με τη σειρά του να μην τα πάρει με τη συμπεριφορά σου; Πάρε τώρα και μια ένταση στη σχέση σου να έχεις να πορεύεσαι. Εσύ του β’, καλό θα ήταν να δώσεις περισσότερη βάση στο τι σου λέει ο/η σύντροφός σου και να μην το αντιμετωπίζεις, σαν τον τρελό του χωριού που έπαθε μια κρίση ακόμα, γιατί θα βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Εσύ του α’, δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.  Μια χαρά θα περάσει και θα διασκεδάσεις και το μόνο που θα σε νοιάζει είναι να παραμείνεις ήρεμος.  Θα ψάχνεις, βέβαια και για κάποιον/α της προκοπής, για σχέση, αλλά κι αν δε βρεις, δε θα κλάψεις κιόλας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ναι, μπορείς να χαρείς όσο θέλεις εσύ του γ’ δεκαημέρου γιατί αυτή η εβδομάδα δε θα σου βάλει δύσκολα. Αντίθετα, σου ανοίγει το δρόμο για νέες επιτυχίες, αρχικά στις 17 και μετά στις 19 του μήνα, με καινούργια «ενδιαφέροντα», που θα σε συναρπάσουν και παιχνίδια που θα σε κρατούν σε εγρήγορση. Προλαβαίνεις ακόμα να περάσεις το υπόλοιπο του καλοκαιριού ζάχαρη και φυσικά, επειδή είσαι άτομο που μυρίζεται τις ευκαιρίες, δε θα αφήσεις καμία να πάει ανεκμετάλλευτη. Για εσένα του β’, ο έρωτας θα έρθει στα ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις και  πιθανόν να τη δαγκώσεις τη λαμαρίνα για τα καλά. Όσο για εσένα του α’, όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο «πειστικός» και συνειδητοποιημένος είσαι. Γιατί, αν σήμερα θέλεις αυτό και αύριο το άλλο, τότε να είσαι βέβαιος ότι δε θα αποκτήσεις τίποτα από τα δύο.  Χρειάζεται δουλειά για να αποκτήσεις αυτόν/η που σου αρέσει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σίγουρα τα πράγματα για σένα του πολύπαθου γ’ δεκαημέρου δεν είναι και τόσο άσχημα, όσο τον προηγούμενο καιρό. Μπορεί να υπάρξει μια καταιγίδα στις 17 και οικογένεια, σχέση και λεφτά να ανακατευτούν και να γίνετε χωριό με χωριό, αλλά μετά η κατάσταση θα στρώσει. Είναι και η Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου που βοηθά να κλείσεις λογαριασμούς με το παρελθόν προς όφελός σου, οικονομικούς και ερωτικούς και να ανοίξεις καινούργιους, οπότε κάπως θα τη σώσεις στο παρά πέντε την παρτίδα. Από την άλλη, εσύ του β’ δεκαημέρου, δεν αποκλείεται είτε να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι στο ταίρι σου είτε να κάνεις στροφή και να το βάλεις στα πόδια, αν τυχόν δεις κάτι που δε σου αρέσει σε ένα πρόσωπο που ήθελες. Κανείς δε μπορεί να πάρει όρκο όμως ότι δε θα σου κάτσει άτομο για σχέση από το πουθενά ή επεισοδιακά. Ουρανός είναι αυτός.  Εσύ του α’, από τις 20 και μετά ετοιμάσου να εισπράξεις κομπλιμέντα και το ενδιαφέρον του «κοινού».  


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εσύ του γ’ δεκαημέρου θα πληρώσεις ακριβά την προκλητικότητα ή τον ωχαδερφισμό σου, αφού το ταίρι σου στις 17 θα είναι πυρ και μανία μαζί σου και δεν αποκλείεται, αν του σπάσεις τα νεύρα, να σου έρθει κατακούτελα και πιάτο ή ποτήρι, οπότε καλού-κακού πάρε τις προφυλάξεις σου. Πολύ περισσότερο όμως να είσαι προετοιμασμένος σύντομα (στις 19) να δώσεις εξηγήσεις, να δείξεις ενδιαφέρον και εκτίμηση για όσα σου προσφέρει ή, αν θεωρείς ότι δεν έχεις τίποτα παραπάνω να δώσεις, να πάρεις το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία. Εσύ του β’, με τον Ουρανό να σπάει πλάκα, δεν αποκλείεται να σου τύχει ξαφνικά άτομο από τη δουλειά ή το κοντινό σου περιβάλλον που θα σου γίνει κολλιτσίδα και δε θα μπορείς να το ξεφορτωθείς.  Εσύ του α’ δεκαημέρου, από τις 20, θα είσαι ο καλύτερος, αφού και τα τυχερά σου θα έχεις και δε θα έχουν υπερβολικές απαιτήσεις και προσδοκίες, οπότε καλή απόλαυση.


ΙΧΘΥΕΣ
Μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι αυτή η εβδομάδα θα σε αποζημιώσει για όλες τις πίκρες και τους καημούς των προηγούμενων. Κατ’ αρχάς, εσύ του γ’ δεκαημέρου, στις 17 θα είσαι φάση «όποιον πάρει ο χάρος», τόσο πολύ θα φορτώσεις και είναι πολύ πιθανό έτσι που θα σου γυρίσει το μάτι να έχεις επιτυχία με ένα πρόσωπο, παρά με το γνώριμό σου στιλ «σφάξε με αγά μου να αγιάσω».  Εσύ του β’ όμως, πιθανόν, εκεί που ήσουν μόνος και έρημος, σαν την καλαμιά στον κάμπο, από το πουθενά να βρεθείς ζευγαρωμένος και μάλιστα με άτομο είτε από τη δουλειά σου είτε από τυχαίο, που θα ξεφυτρώσει και θα κολλήσετε ακαριαία. Εσύ του α’, υποδέχεσαι Ερμή και Ήλιο απέναντί σου, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι επανέρχεσαι σιγά-σιγά στην πραγματικότητα ή για να ακριβολογήσουμε, το ταίρι σου σε επαναφέρει, θες-δε θες. Και κάπου εδώ τελειώνει σιγά-σιγά το καλοκαίρι για σένα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο καιρό θα σου το κρατήσει αν θυμώσει μαζί σου, το κάθε ζώδιο;

 

Πηγή

Home