Thumbnail

Οι προβλέψεις της εβδομάδας (10/08-15/08) Οι προβλέψεις της εβδομάδας (10/08-15/08)

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας που θα έχει έντονα σκαμπανεβάσματα για το ζώδιό σου
Λίγα, αλλά «βαρβάτα» είναι τα γεγονότα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου, που θα αναστατώσουν τα ζώδια που ανήκουν στο τέλος του β’ και το γ’ δεκαήμερο.

Ας πάμε να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τις προβλέψεις της εβδομάδας για το κάθε ζώδιο:


ΚΡΙΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Μια χαρά θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα, μάλιστα, στις 10, ίσως πάρεις κάποια χρήματα ή κάνεις μια αγορά, ενώ στις 12, μπορεί και να προετοιμαστείς ή να αναχωρήσεις για τις διακοπές σου. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα συνεχίσει να σου παρέχει την εύνοιά της, αλλά και να εγγυάται ότι θα περάσεις όμορφα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τον Δεκαπενταύγουστο. 

2ο Δεκαήμερο: Πάνω που είπες ότι έστρωσε η κατάσταση και άρχισες να καλοπερνάς και να χαίρεσαι τον ήλιο και τη θάλασσα, στις 10 το μήνα το χαλάκι θα τραβηχτεί κάτω από τα πόδια σου, ιδίως αν ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση τα θεωρούσες δεδομένα και θα φας τα μούτρα σου. Και με το ταίρι σου όμως η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη. Ίσως σε κυριέψει ξαφνικά η ζήλια και τσακωθείτε άσχημα. Δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα έκτακτο έξοδο, που δεν υπολόγιζες. 

3ο Δεκαήμερο: Με τον Άρη πάνω σου, να σε τσιτώνει όσο δεν παίρνει, γεγονός είναι ότι ησυχία δε βρίσκεις. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σου θέλεις να τα κάνεις όλα και σύντομα και να θυμώνεις όταν αυτό δε συμβαίνει. Στις 13 θα βγάλεις εκδικητικές τάσεις, μανία να καταστρέψεις ό,τι είναι σάπιο στη ζωή σου και να το ξαναφτιάξεις από την αρχή, κυρίως όσον αφορά μια κατάσταση στη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται να σε κινητοποιήσει ένα γεγονός. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 5 παρεξηγημένα ζώδια – Μήπως σε έχουν παρεξηγήσει κι εσένα;

 

ΤΑΥΡΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Αρκετά καλή θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα, που ενδεχομένως να πρωτοστατήσεις στις 10 και να κερδίσεις καρδιές και εντυπώσεις. Από την άλλη, στις 12 μπορεί να έχεις και τα ερωτικά τυχερά σου ή να σου έρθουν και επιπλέον χρήματα. Έχεις και την Αφροδίτη στον 3ο οίκο σου να εγγυάται μια όμορφη καθημερινότητα, χωρίς απρόοπτα και δυσκολίες, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. 

2ο Δεκαήμερο: Τα πρώτα σημάδια ανησυχίας θα τα λάβεις από την οικογένειά σου, όπου υπάρχουν διάφορες αντιδράσεις και διαφωνίες κι εκεί θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος να πατήσεις πόδι. Κάποια γεγονότα ή ένας έντονος τσακωμός, πάντως και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή, που είναι πιθανά στις 10, θα σε κινητοποιήσουν για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο μια ώρα αρχύτερα. 

3ο Δεκαήμερο: Εσύ φαίνεται δε θα έχεις άμεσο θέμα, ίσα-ίσα που το πρακτικό σου μυαλό θα είναι σε πλήρη λειτουργία και θα βρεις αρκετές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Κάνε τις κινήσεις σου, απόλαυσε ό,τι σου δίνεται και μην σε πιάνει το ανικανοποίητο. Ερωτικά πάντως το ‘χεις, αναμένεται, μάλιστα, και μια επιτυχία. Ένα δυσάρεστο γεγονός στις 13 του μήνα θα σου χαλάσει το κέφι, μπορεί όμως να μη σε αφορά άμεσα, αλλά κάποιο πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
1ο Δεκαήμερο:
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς στις δουλειές σου και θα λειτουργήσεις αρκετά πρακτικά, προκειμένου να τελειώνεις με κάποια πράγματα. Η 12η είναι η μέρα σου, όπου λαλίστατος και κεφάτος θα κερδίσεις την προσοχή, όπου κι αν βρίσκεσαι. Μάλιστα, ίσως κάνεις κίνηση για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Η Αφροδίτη σου παρέχει έτσι κι αλλιώς την εύνοιά της, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά, οπότε η ανταπόκριση που θα τύχεις θα είναι κάτι παραπάνω από θερμή. 

2ο Δεκαήμερο: Κι ενώ το κλίμα γίνεται όλο και καλύτερο, στις 10 του μήνα κάποιες εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα και ενδεχομένως να αλλάξεις γραμμή πλεύσης στη δουλειά σου αλλά και γνώμη για πρόσωπα και καταστάσεις! Δεν αποκλείεται πάντως όλα αυτά να σου δημιουργήσουν και εσωτερική ένταση και να μη μπορείς να ηρεμήσεις. Σ

3ο Δεκαήμερο: Και αυτή την βδομάδα θα είσαι στην τσίτα, ενδεχομένως γιατί θα γίνουν αρκετά ξεσκαρτάρισμα-ξεκαθάρισμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τόσο στα οικονομικά, όσο και στις φιλίες σου τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα. Δεν αποκλείεται να προκύψει γεγονός στις 13/8, που θα σε στενοχωρήσει, θα σε αναγκάσει όμως και να δώσεις τέλος σε μια ερωτική κατάσταση που σερνόταν και δεν είχε γιατρειά. 

 

summer

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς αυτή την εβδομάδα, αφού, με την Αφροδίτη πάνω σου, να σου δίνει ευκαιρίες για βελτίωση και της εικόνας και της προσωπικής σου ζωής, από το καλό στο καλύτερο θα πάει. Στις 10, είναι πιθανή μια γνωριμία που μπορεί στην πορεία να σου φανεί χρήσιμη και επαγγελματικά, αλλά να ξεκινήσει και μια επαφή που μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική. Στις 12 θα αρχίσεις να συγκεντρώνεις δυνάμεις, ενώ αν ετοιμάζεσαι να αναχωρήσεις, θα πέσεις με τα μούτρα για να κλείσεις δουλειές και υποχρεώσεις. 

2ο Δεκαήμερο: Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα οικονομικά σου αλλά και τα ερωτικά, τομείς που σε «καίνε» αυτή την περίοδο, καθώς τα έξοδά σου είναι αυξημένα, ωστόσο, στις 10 δεν αποκλείεται κάτι έκτακτο που δεν το υπολόγιζες. Πιθανή είναι και μια ανατροπή στις κοινωνικές σου σχέσεις, με επικρατέστερη μια διένεξη που θα φέρει και τσακωμό με φιλικό πρόσωπο, εξ αιτίας του ότι θα μάθεις κάποια πράγματα που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου, κάποια χρήματα ή ένα πρόσωπο που θέλεις κι εσύ και σου έκανε χαλάστρα. 

3ο Δεκαήμερο: Και αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα είναι δύσκολα για σένα, αφού από την αρχή της θα υπάρξουν περιστατικά που θα σε ταράξουν. Δεν αποκλείεται στις 13 να πάρεις πίκρα, είτε με έναν συνεργάτη σου είτε με το ταίρι σου, εκτός αν ήδη προετοιμάζεται το έδαφος για να χωρίσετε τα τσανάκια σας, οπότε θα πέσουν κι επίσημα οι τίτλοι τέλους, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα στενοχωρηθείς. Από την άλλη, αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να προσέχεις και να μη δώσεις θάρρος σε ένα άτομο γιατί θα μπλέξεις άσχημα, ίσως όμως και να δεις ότι δεν έχεις κανένα μέλλον με κάποιον/α και αποχωρήσεις με βαριά καρδιά.

 

ΛΕΩΝ
1ο Δεκαήμερο:
Τόσο από άποψη προσωπικής προβολής, όσο και δουλειάς, τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, οπότε δεν έχεις κανέναν λόγο να ανησυχείς και να αγχώνεσαι. Αντίθετα αν εξαιρέσεις μια μικρή κόντρα στις 10, όλες οι άλλες είναι ιδανικές για να ξεκουραστείς, να κάνεις τις βόλτες σου, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να περάσεις υπέροχα, είτε είσαι μόνο είτε όχι. 

2ο Δεκαήμερο: Πάνω που ήσουν στα high σου με τον Ήλιο και τον Ερμή πάνω σου και θεωρούσες ότι οι μέρες σου θα έχουν μόνο λιακάδα, δεν αποκλείεται μια… Ουράνια καταιγίδα στις 10, η οποία θα σε εκπλήξει δυσάρεστα. Ίσως πάθεις χοντρό χουνέρι είτε σχετικό με τα επαγγελματικά σου και μια απόφαση που θα παρθεί κατά την απουσία σου και θα σε φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων είτε με την οικογένειά σου. 

3ο Δεκαήμερο: Αρκετή ένταση θα έχεις αυτή την εβδομάδα, θα τρέχεις από εδώ και από εκεί και ενδεχομένως να λογοφέρεις και με άτομα του περίγυρού σου. Στις 13, να περιμένεις με μια ζημιά στον εξοπλισμό σου, που θα σε δυσκολέψει αρκετά, η οποία θα σε στενοχωρήσει γιατί μάλλον δεν επιδιορθώνεται. Πιθανό είναι να λάβεις και μια δυσάρεστη είδηση που ίσως αφορά νομικό σου ζήτημα ή σε άτομο ή υπόθεσή σου που σχετίζεται με το εξωτερικό. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Μια χαρά θα είναι η εβδομάδα αυτή για σένα, που, μάλιστα αν βρίσκεσαι σε διακοπές, θα είσαι μέσα στα γέλια και το κέφι. Παρότι η παρέα σου δεν αποτελείται από πολλά άτομα, εν τούτοις η καλή διάθεση είναι μεταδοτική και είναι εγγύηση για να περάσεις καλά, είτε μόνος είτε σε σχέση. Θα διασκεδάσεις, θα κάνεις και τις γνωριμίες σου και τίποτα δεν πρόκειται να σε χαλάσει. Αν είσαι από εκείνους/ες που αποφεύγουν τα μέρη με πολύ κόσμο, είναι πολύ πιθανό να ετοιμάσεις τα μπαγκάζια σου για να φύγεις αμέσως μετά τον 15αύγουστο για να απολαύσεις ήρεμα τις μέρες της αδείας σου.

2ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις κάποιες αποκαλύψεις και μυστικά που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σε ταράξουν, σχετικά με τη δουλειά σου ή μια προσωπική σου υπόθεση, στις 10, κάτι άλλο δεν πρόκειται να συμβεί αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, είναι στο χέρι σου να μην αφήσεις τίποτα να σε επηρεάσει γιατί εκτός από τη διάθεση, είναι πιθανό να έχουν και επίδραση στην ψυχική σου υγεία. Οι φίλοι και τα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα θα αποσπάσουν με επιτυχία την προσοχή σου και εσύ θα τα βγάλεις όλα από μέσα σου και θα εκτονωθείς.

3ο Δεκαήμερο: Εκτός από έξοδα, ο Άρης στον 8ο οίκο σου δημιουργεί και άσχημες καταστάσεις στα ερωτικά σου, καθώς δεν είναι καθόλου αγαθές οι προθέσεις των ατόμων που σε προσεγγίζουν, οπότε καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός/η, αυτό τον καιρό και να βάζεις όρια, πριν χαθεί ο έλεγχος. Από την άλλη, θα αναστατωθείς αρκετά, στις 13, με μια σκηνή ζήλιας του/ης συντρόφου σου, όπου θα βγάλει τον κακό του/ης εαυτό, όπως επίσης και με ένα δυσάρεστο γεγονός, που θα αφορά στα οικονομικά σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς αντιδράνε οι γύρω σου όταν τους τσακώσεις να λένε ψέματα, σύμφωνα με το ζώδιο τους.

 

ΖΥΓΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Αυτή την εβδομάδα, δε θα ανησυχήσεις για τίποτα. Αντίθετα, όπου κι αν βρίσκεσαι, ό,τι κι αν κάνεις θα το ευχαριστηθείς. Στις 10, μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου στα ερωτικά ή τα οικονομικά σου. Στις 12, θα μιλήσεις ή θα συναντήσεις ένα σωρό κόσμο, ίσως, μάλιστα, κάνεις ετοιμασίες και ψώνια για ένα ταξίδι ή να ξεκινούν οι διακοπές σου. Τον Δεκαπενταύγουστο θα τον περάσεις οικογενειακά, τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, ενώ δεν αποκλείεται και μια έξοδος σε μέρος αγαπημένο σου, μαζί με πολύ δικά σου πρόσωπα.

2ο Δεκαήμερο: Μόλις τη δεύτερη μέρα της εβδομάδας, θα αναστατωθείς, από κάποιο έξοδο που δεν υπολόγιζες, ίσως χρειαστεί όμως επειγόντως βοήθεια και ένα φιλικό σου πρόσωπο, που βέβαια δε θα την αρνηθείς. Από την άλλη να περιμένεις ζήλιες από το ταίρι σου, εξ αιτίας ενός προσώπου του κύκλου σου που σε φλερτάρει, ενώ αν είσαι ελεύθερος, προετοιμάσου για μια πρόταση-πρόκληση, που θα σου είναι δύσκολο να αρνηθείς. Η συνέχεια βέβαια δεν είναι προβλέψιμη. Τις υπόλοιπες μέρες άλλο πρόβλημα δε θα αντιμετωπίσεις.

3ο Δεκαήμερο: Ο Άρης απέναντί σου θα συνεχίσει και αυτή την εβδομάδα να σε ταλαιπωρεί, μάλιστα στις 13 του μήνα θα δείξει για τα καλά τα δόντια του. Δεν αποκλείεται να πικραθείς από κάποιο γεγονός του σπιτιού, να κατηγορηθείς άδικα για κάτι ή θα νιώσεις ότι ένας δικός σου άνθρωπος, το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου πρόδωσε την εμπιστοσύνη σου. Επίσης, είναι πιθανή μια αρνητική εξέλιξη που αφορά σε πρόσωπο της οικογένειάς σου ή να φτάσουν οι σχέσεις σου σε οριακό σημείο και η άλλη πλευρά να «εγκαταλείψει το πλοίο».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Όλα καλά, όλα ωραία και για σένα αυτή την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου που επιφυλάσσει όμορφες στιγμές αλλά και αρκετά τυχερά στα ερωτικά και τα οικονομικά σου. Θα συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον, θα ξεχωρίσεις με την παρουσία σου και ενδεχομένως να γίνει και κάτι καλό σχετικό με τα επαγγελματικά σου. Μόνη εξαίρεση θα είναι στις 10 του μήνα, όπου μπορεί να σε εκνευρίσει η ξεροκεφαλιά ή η στενόμυαλη αντίληψη του/ης συντρόφου σου ή ενός συνεργάτη σου, αλλά αν δεν αξίζει ο λόγος, μην επιμείνεις.

2ο Δεκαήμερο: Και για σένα, αυτή η εβδομάδα θα είναι σχετικά ήρεμη, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τελειώσεις και με κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή να δρομολογήσεις κάποια άλλα. Στις 10, όμως, να περιμένεις μια αναστάτωση, που είτε θα σχετίζεται με ανώτερό σου πρόσωπο είτε με έναν συνεργάτη, συνάδελφο ή το ταίρι σου. Πιθανό, επίσης, είναι μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, μια βλάβη ή ένα απρόοπτο να τινάξει και το δικό σου πρόγραμμα στον αέρα κι εκεί που ήσουν άνετος, ξαφνικά να τρέχεις. Μετά όμως δε θα παρουσιαστεί πρόβλημα στον ορίζοντα.

3ο Δεκαήμερο: Εντάσεις και τσακωμοί θα υπάρχουν και αυτή την εβδομάδα στον εργασιακό σου χώρο, όπως επίσης και φορτωμένο πρόγραμμα, αν είσαι από εκείνους που έμειναν πίσω, για να φύγουν μετά ή επέστρεψες από τις διακοπές σου. Μια δυσάρεστη είδηση, ζημιά ή ενόχληση στην υγεία σου μπορεί να σου χαλάσει τελείως τη διάθεση στις 13 του μήνα και όχι μόνο, αλλά να σε βάλει και σε τρεχάματα. Ενδεχομένως να είναι και η αίσθησή σου ότι τσάμπα κόπο κάνεις να σώσεις μια κατάσταση που δε σώζεται με τίποτα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο Δεκαήμερο:
Ούτε αυτήν την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Αντίθετα, μπορεί κιόλας να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, τόσο για τα προσωπικά, όσο και τα οικονομικά, αφού η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σου προσφέρει λύσεις και ευκολίες. Μάλιστα, η μέρα του 15αύγουστου θα είναι από τις πιο τυχερές σου. Από την άλλη, θα είσαι μέσα στον ενθουσιασμό και το κέφι, θα κάνεις και γνωριμίες, ίσως και καινούργιες παρέες, ενώ δεν αποκλείεται και ένα ταξιδάκι-αστραπή ή να ξεκινήσεις τώρα τις διακοπές σου και όλη τη βδομάδα να βρίσκεσαι στη γύρα.

2ο Δεκαήμερο: Αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμά σου ή στην εργασία σου να περιμένεις στις 10 του μήνα, ενώ είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθείς στη μετακίνησή σου ή την επικοινωνία σου, καθώς τα μέσα που χρησιμοποιείς θα κάνουν του κεφαλιού σου, φτάνοντάς σε στα όρια της αγανάκτησης. Όλη η υπόλοιπη εβδομάδα όμως δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις και απρόοπτα. Θα κυλήσει νορμάλ και θα περάσεις τον Δεκαπενταύγουστο όσο πιο ωραία γίνεται συντροφιά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

3ο Δεκαήμερο: Έχεις μπει στην πρίζα εδώ και αρκετές μέρες και δε μαζεύεσαι με τίποτα, κυρίως εσύ που είσαι ελεύθερος και δεν έχεις υποχρεώσεις. Μιας δε και είναι εποχή διακοπών, τα ξενύχτια, τα φλερτ και η διασκέδαση θα δίνουν και θα παίρνουν. Αν όμως έχεις παιδί ή ταίρι, οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις θα είναι αρκετές. Να περιμένεις μια στενοχώρια στις 13 και την πικρή διαπίστωση ότι στα οικονομικά, αλλά και ερωτικά σου θα πρέπει να κάνεις σωστή διαχείριση, αφού οι συνέπειες θα είναι μεγάλες και θέλεις-δε θέλεις θα τις πληρώσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1ο Δεκαήμερο:
Για σένα κελαηδούν τα πουλιά, αυτή την εβδομάδα, που αναμένεται γεμάτη από όμορφες στιγμές, διασκέδαση, καλή παρέα, φαγοπότι, αλλά και τυχερά στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου. Η δημοφιλία σου είναι δεδομένη με την Αφροδίτη απέναντί σου, οπότε θα αυξηθούν και οι επιλογές σου, τον αέρα και το στιλ θα το έχεις κι όλα είναι πιθανά. Για σένα που είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις ότι η σχέση σου έχει βελτιωθεί αισθητά. Η ημέρα του 15αύγουστου πάντως θα έχει «οικογενειακά» χαρακτηριστικά και αναμνήσεις από ανάλογες μέρες του παρελθόντος.

2ο Δεκαήμερο: Στις αρχές της εβδομάδας, είναι πιθανή μια ακόμη ανατροπή δεδομένων, που αφορά είτε στα ερωτικά είτε στα προσωπικά σου. Δεν αποκλείεται να εμφανιστείς ένα χρέος από το πουθενά, να υπάρξει ένα πρόστιμο ή απλήρωτος λογαριασμός που θα σε εκνευρίσει, όπως επίσης και μια αλλαγή στάσης ενός προσώπου που είχατε έρθει κοντά. Και το ταίρι σου, επίσης, δε θα είναι στα καλά του κι υπάρχει περίπτωση να σου κάνει σκηνικό ζήλιας στα ξαφνικά. Τις υπόλοιπες μέρες ωστόσο, τα πάντα θα επανέλθουν στους κανονικούς ρυθμούς.

3ο Δεκαήμερο: Με τα δόντια σφιγμένα είσαι και αυτή την εβδομάδα, για να μη χάσεις την ψυχραιμία σου και για άλλη μια φορά το σπίτι σου γίνει πεδίο μάχης. Από την άλλη θα έχεις και αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις να καλύψεις, αλλά με λύπη θα διαπιστώσεις ότι μόνο εσύ κόβεσαι για όλους και όλα. Στις 13, δεδομένου ότι θα είσαι και ψυχολογικά φορτισμένος, θα φτάσεις στο αμήν. Το να πάρει η μπάλα όλους είναι πιθανό, το καλύτερο όμως για σένα θα ήταν να βάλεις τέλος στα κακώς κείμενα. Μια μεγάλη ζημιά, επίσης, είναι πιθανή στον οικιακό σου εξοπλισμό που θα σου στοιχίσει αρκετά, όπως επίσης και ένα θέμα υγείας αγαπημένου σου προσώπου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Καλά ξεκινά κι ακόμα καλύτερα ολοκληρώνεται αυτή η εβδομάδα για σένα, που θα έχει μάλλον χαλαρούς ρυθμούς, λόγω Δεκαπενταύγουστου. Πολύ περισσότερο θα την ευχαριστηθείς, αν είσαι σε διακοπές, αφού στις 12 θα σου δοθεί η ευκαιρία και καινούργια γνωριμία να κάνεις, και να βολτάρεις και να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις και γενικά να απολαύσεις τη μέρα, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση. Μόνη περίπτωση να «συννεφιάσεις» λίγο είναι στις 10, όπου θα τσαντιστείς με την οικογένειά σου για το τι πρέπει και δεν πρέπει να κάνεις.

2ο Δεκαήμερο: Μια ένταση, ακόμα και καβγάς για ασήμαντη αφορμή με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου είναι πιθανή στις 10 του μήνα, όπου καλό θα ήταν και εσύ να μην το προκαλέσεις παραπάνω και πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας όμως, δε θα έχεις κανένα απολύτως θέμα. Τα πνεύματα θα ηρεμήσουν και η άλλη πλευρά δε θα τρώει φρίκες ή θα έχει παράλογες αντιδράσεις, οπότε θα περάσετε και τον 15αύγουστο μια χαρά, σε στενό κύκλο με παρέα λίγων κι εκλεκτών ατόμων.

3ο Δεκαήμερο: Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου αυτή την εβδομάδα και να μη δώσεις περισσότερη σημασία σε κάποια πράγματα που γίνονται στο περιβάλλον σου, εκτός αν ψάχνεις μια αφορμή να κόψεις επαφές με ένα πρόσωπο γιατί του τα έχεις μαζεμένα. Αν είναι έτσι, κάν’ το στις 13, όπου δε θα υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης, Από την άλλη, κάποιες αποκαλύψεις θα σε ταράξουν, όπως και μια ζημιά του μέσου μεταφοράς ή επικοινωνίας σου. Επίσης, να προσέχεις γιατί είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ
1ο Δεκαήμερο:
Πολύ καλή αναμένεται αυτή η εβδομάδα για σένα και η Αφροδίτη στον 5ο σου θα φροντίσει να σε γεμίσει με όμορφες στιγμές, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση. Εύνοια έχεις έτσι κι αλλιώς στα ερωτικά σου, οπότε δεν αποκλείεται τώρα να βρεις το άτομο που θα «μιλήσει» στην καρδιά σου. Στις 12 θα επικρατεί στο σπίτι σου ένα χάος, ίσως όμως να καταπιαστείς με τις δουλειές του νοικοκυριού και αγορές για την προετοιμασία του 15αύγουστου, την οποία θα χαρείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όπου θα φάτε, θα πιείτε και θα θυμηθείτε τα παλιά.

2ο Δεκαήμερο: Στις αρχές της εβδομάδας ίσως θορυβηθείς ή τουλάχιστον νιώσεις άσχημα για μια αλλαγή που μπορεί να γίνει στη δουλειά σου. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να έχεις μια απρόσμενη ενόχληση στην υγεία σου, που θα σε αναγκάσει να αναβάλλεις κάτι που είχες σχεδιάσει να κάνεις. Τις υπόλοιπες μέρες όμως όλα θα στρώσουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επισκεφτείς την ιδιαίτερη πατρίδα σου για να περάσεις την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου με την οικογένειά σου και τα στενά συγγενικά σου πρόσωπα.

3ο Δεκαήμερο: Αρκετές φουρτούνες θα έχει και αυτή η εβδομάδα για σένα και δεν είναι μόνο το ότι θα αυξηθούν τα έξοδα, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να έρθει και το τέλος μιας φιλίας, που όμως ήδη είχε ξεκινήσει πιο πριν, απλά τώρα θα είναι οριστικό. Στις 13, είτε στα οικονομικά σου είτε στα ερωτικοσεξουαλικά σου αναμένεται μια… χασούρα, όμως αντί να πέσεις στα πατώματα, προσπάθησε να δεις τα πράγματα λογικά και ξεκάθαρα, ότι, δηλαδή, κάτι ήταν προβληματικό ή σάπιο και έπρεπε να λήξει για να απελευθερωθείς και να πας παρακάτω.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aυτά τα ζώδια θα σταθούν τυχερά στον έρωτα το 2021

 

Πηγή

Home