Thumbnail

Οι προβλέψεις της εβδομάδας (12/07-18/07) Οι προβλέψεις της εβδομάδας (12/07-18/07)

Γλυκόπικρη η νέα εβδομάδα--Δες το κάθε ζώδιο ξεχωριστά
Η εβδομάδα αυτή θα είναι γλυκιά στο ξεκίνημά της, πάνω όμως που τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, έρχεται ο Πλούτωνας να ανοίξει τη γη κάτω από τα πόδια όλων του γ’ δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Έχεις κάθε λόγο να νιώθεις ανεβασμένος, καθώς ο Άρης στον Κριό θα συνεχίσει να σε γεμίζει με ενέργεια και θα σε παρακινεί συνεχώς να κάνεις ή να διεκδικείς πράγματα που ήθελες, με αρκετή θέρμη. Τίποτα δε φαίνεται να σε αγγίζει, προς το παρόν, τίποτα δε σε φοβίζει.

2ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα έχει αρκετές καλές στιγμές, μάλιστα, στις 13 θα μεγαλουργήσεις. Εκτός του ότι θα βγάλεις το φλογερό σου ταμπεραμέντο, θα κάνεις και πολλά που ήθελες σε ελάχιστο χρόνο. Στις 15, η διάθεσή σου θα ανέβει ακόμα περισσότερο καθώς είναι πιθανό να συμβεί κάτι καλό, σχετικό με τα οικονομικά ή τα ερωτικά σου, ενώ το Σάββατο θα το ρίξεις στις βόλτες, με την παρέα σου ή με πρόσωπα του συγγενικού σου κύκλου. 

3ο Δεκαήμερο: Αρκετά σημαντική θα είναι για σένα αυτή η εβδομάδα. Την πρώτη μέρα κιόλας είναι πιθανό να έχεις μια μικρή ενόχληση στην υγεία σου ή να την περάσεις στο σπίτι σου για να ξεκουραστείς, με την παρέα πολύ δικών σου προσώπων. Στις 14, θα γίνει ένα μπάχαλο στη δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να ξεφυτρώσουν εξτρά δουλειές ή ευθύνες, που όμως θα αναδείξουν και τις ικανότητές σου. 


ΤΑΥΡΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Αρκετά στρεσαρισμένος θα είσαι αυτή την εβδομάδα, αλλά ταυτόχρονα και πολύ παραγωγικός, αφού έχεις κάμποσα θέματα να διευθετήσεις, είτε της δουλειάς σου είτε προσωπικά ή γραφειοκρατικά κι εφ’ όσον ο Ερμής θα είναι πια ορθόδρομος, τότε δε θα έχεις και καθυστερήσεις, ούτε αναβολές. Η καθημερινότητά σου θα ξαναγίνει εύκολη κι απλή, η επικοινωνία σου είτε άμεσα είτε έμμεσα θα αποκατασταθεί και ακόμα και τις διακοπές σου μπορείς να προγραμματίσεις ή να πάρεις την άδειά σου και να περάσεις καλά.

2ο Δεκαήμερο: Μια χαρά θα είναι και για σένα αυτή η εβδομάδα, με αρκετές ευκαιρίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Μάλιστα, η αρχή θα γίνει στις 15, όπου εκτός από τη θετική έκβαση που θα έχει ένα ζήτημά σου, θα διαπιστώσεις ότι ο μαγνητισμός σου είναι σε υψηλά επίπεδα. Η πιο ευνοϊκή μέρα πάντως για σένα και στο να πάρεις κάποια επιπλέον χρήματα, να σου γίνει μια πρόταση, να βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου, μέσω γνωστών ή να κάνεις μια ερωτική γνωριμία είναι η 17η του μήνα.

3ο Δεκαήμερο: Ιδανικό είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας για σένα, αφού είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία, μέσα από ένα κύκλο ατόμων ή μια έξοδό σου που μπορεί να σε βοηθήσει επαγγελματικά ή κοινωνικά ή να έχει ερωτική κατάληξη. Επιπλέον στις 14, παρά το μπέρδεμα ή την ανακατωσούρα, ενδέχεται να ξεμπερδέψεις οριστικά με ένα νομικό ή γραφειοκρατικό σου ζήτημα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο καιρό θα σου το κρατήσει αν θυμώσει μαζί σου, το κάθε ζώδιο;

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
1ο Δεκαήμερο
: Φανερά ανανεωμένος και γεμάτος ενέργεια θα είσαι, αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να γυρνά πια ορθόδρομος, οπότε και θα ξαναμπείς στους κανονικούς σου ρυθμούς. Θα αρχίσουν να τρέχουν οικονομικά ζητήματα, που είχαν μπλοκάρει ενώ και ερωτικά, θα πάρεις τα πάνω σου. Από την άλλη, θα συναντήσεις αρκετό κόσμο, φίλους ή άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή επιδιώξεις..

2ο Δεκαήμερο: Και για σένα αυτή η εβδομάδα δεν έχει προβλήματα και δυσάρεστες εκπλήξεις κι όλα θα κυλήσουν νορμάλ. Αν εξαιρέσεις μια βαρεμάρα που θα σε πιάσει στις 15, απροθυμία να κάνεις κάποιες δουλειές ή μια κούραση που μάλλον είναι ψυχολογική, παρά σωματική, όσο περνούν οι μέρες θα ανεβαίνεις και σε διάθεση και σε ενέργεια. Μάλιστα στις 17, επικοινωνιακά, θα δώσεις ρεσιτάλ, ενώ δεν αποκλείεται και μια μικρή προσωπική επιτυχία. 

 3ο Δεκαήμερο: Εν αρχή είναι το μπέρδεμα και το χάος, που θα προκαλέσει ο Ποσειδώνας στα επαγγελματικά σου, ενώ δεν αποκλείεται και να χάσεις χρήματα, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Μπορεί να προσπαθήσεις να σώσεις την κατάσταση, ακόμα και στα ερωτικά σου, στις 14 και -προς στιγμή- θα έχεις την αίσθηση ότι τα κατάφερες. Ίσως πάρεις και ανάλογες υποσχέσεις, δυστυχώς όμως τα πράγματα δε θα έχουν θετική εξέλιξη και μόλις την επόμενη μέρα είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσεις ότι έγιναν και χειρότερα, ελέω Πλούτωνα, αναγκάζοντάς σε να προβείς σε σκληρές ενέργειες και αποφάσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Αυτή την εβδομάδα, πολλά από τα προσωπικά σου θέματα θα λυθούν, ενώ ό,τι είχε καθυστερήσει ή αναβληθεί, τώρα θα τρέξει εφ’ όσον ο Ερμής στο ζώδιό σου γυρνά ορθόδρομος, στις 13, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία σου. Κάτι ανάλογο δε θα συμβεί όμως και στα επαγγελματικά σου, όπου τα προβλήματα θα συνεχιστούν, όπως επίσης οι κόντρες και οι ανταγωνισμοί ή οι έχθρες. 


2ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα θα είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη, μάλιστα, σε καλεί να χαλαρώσεις, να δεις τα πράγματα πιο απλά, να μην αγχώνεσαι ή εκνευρίζεσαι για κάτι που δεν είναι στο χέρι σου να γίνει ή δε φτιάχνεται και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη φροντίδα του εαυτού σου, αλλά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. 

3ο Δεκαήμερο: Ωραία ξεκινά η εβδομάδα σου, με όμορφες στιγμές και επαφές κι ενδεχομένως καινούργιες γνωριμίες, στις 12. Δεν αποκλείεται κιόλας να ξεκινούν οι διακοπές σου ή να τις κλείσεις εκείνη την ημέρα. Η συνέχεια όμως δε θα είναι ανάλογη τουλάχιστον όσον αφορά στις σχέσεις σου, προσωπικές ή επαγγελματικές, καθώς στις 14 θα υπάρχουν υπερβολές, μεγάλες αξιώσεις ή απαιτήσεις από τους άλλους θα σε εκνευρίσουν και ίσως γίνει και η αρχή του τέλους, που είναι πολύ κοντά, μόλις στις 15. 


ΛΕΩΝ 
1ο Δεκαήμερο:
Μια χαρά θα είναι αυτή την εβδομάδα για σένα, που θα βάλεις τις μηχανές στο φουλ, για να βγάλεις δουλειά που είχε μείνει πίσω ή για να κλείσεις εκκρεμότητες προτού φύγεις για διακοπές. Ίσως κανονίσεις κάποιο ιατρικό τσεκάπ ή μια εξέταση που ήθελες να κάνεις. Ταυτόχρονα, όμως, καλό θα ήταν να προσέχεις και στις μετακινήσεις σου και να μη σε πιάνει φούρια για να τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα, καθώς είναι αυξημένος ο κίνδυνος μικροατυχημάτων ή τραυματισμών. 

2ο Δεκαήμερο: Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι κάπως έντονο, καθώς μπορεί να υπάρξει μια διένεξη στη δουλειά σου ή να σου ζητηθεί κάτι επιπλέον, που δεν γίνεται να κάνει κάποιος άλλος. Ωστόσο, η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Μάλιστα, αναμένεται μια επιτυχία σε κοινωνικό ή ερωτικό επίπεδο. Στις 17 του μήνα, θα περάσεις όμορφα με τη συντροφιά φίλων ή αγαπημένων προσώπων, ενδεχομένως και να κανονίσεις μια έξοδο για διασκέδαση ή να γνωρίσεις ένα άτομο, με το οποίο θα έρθεις αμέσως πολύ κοντά.

3ο Δεκαήμερο: Στις 12, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στη ζωή σου ή κάποιου δικού σου προσώπου. Ίσως πάρεις χρήματα που δεν περίμενες ή ελκύσεις ένα πρόσωπο, το οποίο θα σου γεννήσει όμορφα αισθήματα και ενδεχομένως να προκύψει ειδύλλιο. Όσον αφορά όμως τα εργασιακά σου τα πράγματα δεν θα είναι ιδανικά, καθώς εκτός από τις αρκετές συνηθισμένες σου υποχρεώσεις, πιθανόν να προστεθούν κι άλλες ή να επικρατήσει ένα ανάστατο κλίμα εκεί που όλα ήταν ήρεμα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο καιρό θα σου το κρατήσει αν θυμώσει μαζί σου, το κάθε ζώδιο;


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Εσύ αυτή την εβδομάδα, θα περάσεις σε μια φάση συγκέντρωσης δυνάμεων και πρωτοβουλιών για να διευθετήσεις οικονομικά σου θέματα. Μάλιστα ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις χρήματα που είτε στα έχουν καθυστερήσει είτε δικαιούσαι ή να κλείσεις σχετικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις σου σε τρίτους. Από την άλλη, όμως θα καταφέρεις να δεις και κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα, που σου είχαν λείψει, να βγεις και να διασκεδάσεις ή να κάνεις μια γνωριμία με άτομο που είναι πολύ κοντά στον τρόπο αντίληψής σου, με το οποίο θα αναπτυχθεί οικειότητα.

2ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σου ξεκινά όμορφα, με αρκετές επαφές και συναντήσεις, ενώ δεν αποκλείεται και μια βόλτα ή εκδρομή που θα σε αναζωογονήσει και θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις και να χαλαρώσεις. Στη συνέχεια το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στη δουλειά σου, όπου ο καθένας θα λέει το μακρύ και το κοντό του ή θα σου ζητούν διάφορα, με αποτέλεσμα να μην σου μείνει καθόλου ελεύθερος χρόνος. 

3ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα αυτή δεν θα είναι η καλύτερη για σένα, καθώς από την αρχή της θα έχεις πρόβλημα με τις σχέσεις σου, ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές. Ψέματα, μπερδέματα θα φέρουν έλλειψη εμπιστοσύνης και καχυποψία από την πλευρά σου, όμως ενώ θα διαισθάνεσαι ότι κάτι πάει στραβά, δε θα καταφέρεις να το αποδείξεις. Υποσχέσεις, ταξίματα και μεγάλα λόγια μπορεί να ακούσεις στις 14, όμως, αν το γυαλί έχει ραγίσει, στις 15 θα σπάσει. Το τέλος ενδεχομένως να το δώσεις εσύ, αν δεν αντέχεις σε μια κατάσταση ή έχεις πια πειστεί ότι δεν σώζεται. 

fs


ΖΥΓΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Από τη μια, αυτή την εβδομάδα επαγγελματικά σου προβλήματα παίρνουν τον δρόμο της επίλυσης, ενώ βελτίωση θα παρουσιάσουν και οι συνθήκες ή η συμπεριφορά ενός ανωτέρου σου προς εσένα. Μάλιστα, ίσως τώρα ανοίξει ο δρόμος και καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ένα στόχο σου. Από την άλλη όμως, τα θέματα στις σχέσεις σου θα μείνουν ανοιχτά, αφού ο Άρης θα συνεχίσει να τις τροφοδοτεί με εντάσεις και καβγάδες, ενώ εκτός του εγωισμού που θα αγγίξει το κόκκινο, θα υπάρχουν και επιθετικές τάσεις, με αποτέλεσμα να φτάσεις πολύ κοντά στα όριά σου, αν δεν σε κάνουν να τα ξεπεράσεις.

2ο Δεκαήμερο: Με ένταση ξεκινά η εβδομάδα σου και ένας τσακωμός με το ταίρι σου ή ένα συνεργάτη σου δεν αποκλείεται. Όμως και είναι πολύ πιθανό να σου έρθει και κάτι καλό στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου στις 15. Φτερά θα βγάλουν τα πόδια σου στις 17 και μάλιστα θα καταφέρεις να κλείσεις αρκετές γραφειοκρατικές σου υποθέσεις, ενώ μπορεί να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση ή να σε προσκαλέσουν κάπου, όπου θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον, με την εμφάνιση και τη συνολική σου παρουσία.

3ο Δεκαήμερο: Μια στενοχώρια που σχετίζεται με τη δουλειά ή ζημιά του εξοπλισμού σου, δε θα τη γλυτώσεις, στις 12 του μήνα, που όμως θα σε επηρεάσει και ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται επίσης και μια μικρή ενόχληση στην υγεία σου. Η κατάσταση θα καλυτερεύσει κάπως στις 14, αλλά στις 15 ενδέχεται να ξεσπάσει πόλεμος. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μια επίθεση, να ειπωθούν συκοφαντίες σε βάρος σου, που θα επηρεάσουν την εικόνα σου ή την εντύπωση που έχει για σένα ένας ανώτερός σου, ενώ πιθανό είναι και ένα δυσάρεστο περιστατικό σχετικό με το σπίτι ή την οικογένειά σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Μια ένταση, στις 13, στις σχέσεις σου, εξ αιτίας της ξεροκεφαλιάς της άλλης πλευράς, αλλά και της δικής σου απολυτότητας είναι πολύ πιθανή. Σε γενικές γραμμές πάντως, θα δρομολογήσεις τα σχέδιά σου, θα προγραμματίσεις τις κινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται και να προχωρήσει η υλοποίηση μιας πρότασης ή ιδέας. Θέματα εργασιακά, επίσης, θα σε απασχολήσουν κι επειδή το κλίμα θα είναι εύφλεκτο, πρέπει να τα προσέξεις τη συμπεριφορά σου για να μην ξεφύγει η κατάσταση. 

2ο Δεκαήμερο: Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι ή έναν συνεργάτη σου θα είναι φορτισμένη στις 15, λόγω διαφωνίας ή επιμονής στο ποιος από τους δυο έχει δίκιο. Εν τούτοις, είναι και η μόνη μέρα που θα σε χαλάσει, καθώς από την επόμενη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα πηγαίνεις από το καλό στο καλύτερο, τόσο στα οικονομικά, όσο και τα προσωπικά σου. Κυρίως στις 17, αναμένεται ένα κέρδος ή θα βρεις τον τρόπο να καλύψεις τα έξοδά σου και να μην έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα ρευστότητας, όπως επίσης κι ένα πρόσωπο που θα σε «σκανδαλίσει».

3ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σου ξεκινά ιδανικά, μάλιστα στις 12, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια γνωριμία ερωτικού χαρακτήρα, αλλά και να περάσεις ονειρικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ευχάριστη θα είναι και η εξέλιξη με το θέμα ενός παιδιού. Στις 14, κλείσε τα αφτιά σου ή τουλάχιστον μην παίρνεις τοις μετρητοίς όσα σου υπόσχονται ή ακούς, αφού ελάχιστα από αυτά θα γίνουν. Στις 15, πιθανά νέα που θα λάβεις θα είναι δυσάρεστα κι αφορούν είτε σε ένα συγγενή ή γνωστό σου είτε εσένα και μια υπόθεσή σου, γραφειοκρατικής ή νομικής φύσης. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
1ο Δεκαήμερο
: Και φαίνεσαι και είσαι τα πάνω σου αυτή την εβδομάδα, αφού αφ’ ενός θα «ξεπαγώσουν» οικονομικά αλλά και προσωπικά ζητήματα, ενώ έχεις να ελπίζεις σε καινούργια πράγματα που θα συμβούν και θα είναι προς όφελός σου, από τις 13 του μήνα, που αναμένεται και αισθητή βελτίωση. Από την άλλη, ο Άρης θα συνεχίσει να σε πουσάρει και να σε κάνεις να νιώθεις κανείς και τίποτα δε μπορεί να σε περιορίσει από το να διεκδικήσεις όσα επιθυμείς και πραγματικά στα ερωτικά σου έχεις το πάνω χέρι, εκτός από αρκετές επιλογές. Αν έχεις παιδί (α), οι τσακωμοί, όμως, θα είναι συχνοί.

2ο Δεκαήμερο: Δεν κρατιέσαι με τίποτα και κανείς δε μπορεί να σε μαζέψει αυτή την εβδομάδα κι αν εξαιρέσεις μια κόντρα για ηλίθια αιτία στη δουλειά σου, στις 15, όλα δείχνουν να είναι με το μέρος σου. Η σχέση σου πάει από το καλό στο καλύτερο, καθώς υπάρχει κίνηση και διάθεση να κάνετε πράγματα με το ταίρι σου, με τις συνεργασίες σου επίσης δεν έχεις θέματα, ενώ αν είσαι μόνος, η δημοφιλία σου θα εκτοξευθείς στις 17 του μήνα, οπότε φρόντισε το εκμεταλλευτείς και να έρθεις σε επαφή με άγνωστο κόσμο, αφού μπορεί να βρεις κάποιον/α που να σου ταιριάζει.

3ο Δεκαήμερο: Εσύ, πάλι, δεν χαίρεσαι αυτή την εβδομάδα, αφού με το «καλημέρα» σε βάζει στη γνώριμη διαδικασία να ανακαλύψεις από πού «χάνεις», λεφτά, ενέργεια ή λόγω αφέλειας και ευπιστίας. Προβλήματα με το σπίτι επίσης μπορεί να σου κοστίσουν ή να έχεις θέμα με την οικογένειά σου. Επιπλέον, φρόντισε να μην πέσεις στην παγίδα του «εύκολου και γρήγορου» κέρδους, προκειμένου να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου, καθώς στις 15 θα κληθείς να πληρώσεις και τις συνέπειες. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1ο Δεκαήμερο:
Από τη μια, αυτή την εβδομάδα, θέματα συνεργασιών και σχέσεων γενικώς φαίνεται να λύνονται οριστικά, τα παλιά να μπαίνουν στο χρονοντούλαπο και μια καινούργια πορεία να ξεκινά στις 13, με τον ορθόδρομο πια Ερμή, που για σένα είναι ένας λιγότερος πονοκέφαλος. Δεν αποκλείεται κιόλας να προχωρήσει μια ερωτική σχέση που είχε σκαλώσει. Από την άλλη όμως, στο σπίτι σου επικρατεί χαμός, είτε με εργασίες που έχεις αναλάβει είτε εξ αιτίας ζημιών και οικογενειακών εντάσεων ή παρεμβάσεων, οπότε το να ηρεμήσεις στον χώρο σου, αυτές τις μέρες, είναι ανεκπλήρωτη επιθυμία.

2ο Δεκαήμερο: Φουντωμένος θα είσαι στις αρχές της εβδομάδας και με το δίκιο σου, καθώς ο καθένας στο σπίτι σου κάνει του κεφαλιού του και δεν μπορείς να επιβάλλεις την τάξη. Από τις 15 και μετά όμως, όλα φαίνεται να στρώνουν και ίσως φταίει και η δική σου στάση, αφού θα προτιμήσεις να τα δεις όλα πιο χαλαρά, να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό να έχεις και τα ερωτικά τυχερά σου. Στις 17, εκτός από το όμορφο κλίμα στη δουλειά σου, να περιμένεις και κάτι καλό να συμβεί, όπως επίσης και στην υγεία σου, αν τυχόν περιμένεις αποτελέσματα εξετάσεων ή πας για κάποια εξέταση.

3ο Δεκαήμερο: Το τελευταίο χρονικό διάστημα σε απασχολούν ζητήματα σχέσεων και το ίδιο θα γίνει και αυτή την εβδομάδα. Ίσως μάλιστα στις 12 κάποιο «δράμα» δε θα το γλιτώσεις, κάτι που όμως, παρότι ξέρεις ότι υπάρχει υπερβολικός συναισθηματισμός, κρύβει και μια αλήθεια. Στις 14, η επιπολαιότητα, που θα αντιμετωπίσεις το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου ή η αδιαφορία ή ψυχρότητα που θα δείξεις σε ένα θέμα που για αυτό είναι σημαντικό, θα δημιουργήσει μεγάλη ένταση κι αν το σχοινί τραβηχτεί, θα σπάσει. Ίσως κάνεις και μια κίνηση ή πάρεις μια απόφαση που είναι μονόδρομος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Αρκετά καλή θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα, με εργασιακά και ζητήματα υγείας να προχωρούν γοργά, να βρίσκονται λύσεις σε προβλήματα και να ξαναμπαίνουν όλα σε ροή, κάτι που, παρότι δεν είσαι και πολύ του προγράμματος, σε είχε ενοχλήσει, αφού πάνω που έκανες ένα πλάνο το αναθεωρούσες. Από την άλλη, όμως, οι μετακινήσεις σου και οι επαφές σου θα αυξηθούν και εδώ θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μικροατυχήματος, τραυματισμού, ζημιάς ή τσακωμού, εξ αιτίας της έντασης στη συμπεριφορά σου.

2ο Δεκαήμερο: Για σένα, όλα μια χαρά θα κυλήσουν αυτή την εβδομάδα κι αν εξαιρέσεις μια ένταση, που θα επικρατήσει στο σπίτι σου ή κάποια παράπονα που θα ακούσεις από αγαπημένο σου πρόσωπο, πρόβλημα άλλο δε θα αντιμετωπίσεις. Αντίθετα, από τις 15 και μετά, τόσο ερωτικά, όσο και από άποψη δημιουργικότητας, δημοτικότητας και κεφιού θα τα σπας. Μάλιστα, στις 17, προβλέπεται μια επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο, ενώ το βράδυ, θα περάσεις όμορφα με φίλους και αγαπημένα άτομα. 

3ο Δεκαήμερο: Στις 12, είναι πολύ πιθανό μια εξέλιξη να σε ευνοήσει τόσο οικονομικά, όσο και ερωτικά, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά στην κατάκτηση του αντικείμενου του πόθου σου, αν «παίξεις» σωστά τα χαρτιά σου. Από εκεί και πέρα όμως, κάποια πράγματα που σχετίζονται με τα εργασιακά σου, θα ξεφύγουν κάπως. Ίσως έρθουν στο φως αποκαλύψεις για τον ρόλο ενός ατόμου μέσα από εκεί ή μάθεις διάφορα που λέγονται ή γίνονται σε βάρος σου από ανθρώπους που σε ζηλεύουν ή ανταγωνίζονται που θα σε πειράξουν.


ΙΧΘΥΕΣ
1ο Δεκαήμερο
: Όλα θα πάνε καλά, για σένα, αυτή την εβδομάδα και δεν έχεις ανάγκη κανένα. Ερωτικά, θα περάσεις τις καλύτερες μέρες σου, ενώ δεν αποκλείεται να «ισιώσει» και μια κατάσταση που είχε στραβώσει και από τις 13 να αρχίσει να εξελίσσεται γοργά. Επιπλέον, ένα θέμα σχετικό με παιδί ή άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο θα προχωρήσει. Εκεί που πρέπει να προσέξεις και να κοντρολάρεις περισσότερο τον εαυτό σου είναι στο να ξοδεύεις χρήματα και αισθήματα (αν είσαι ελεύθερος). 

2ο Δεκαήμερο: Ούτε κι εσύ θα περάσεις άσχημα αυτή την εβδομάδα. Προβλήματα καθημερινότητας δε θα αντιμετωπίσεις, θα βρεις τον χρόνο να συναντηθείς με πρόσωπα του στενού σου κύκλου, να κάνεις και τις βόλτες σου, αλλά και δουλειές ή ψώνια που ήθελες. Και στο σπίτι σου όλα πάνε καλά, παρά τις μικροδιαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου ή το τσούρμο που μαζεύεις κάθε τρεις και λίγο. 

3ο Δεκαήμερο: Από αυτή την εβδομάδα, η ιδανική μέρα για σένα είναι η 12η, αφού θα βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό, θα έχεις τη δυνατότητα να προβληθείς, αλλά και να μαγέψεις τα πλήθη. Θετική θα είναι η εξέλιξη μιας ερωτικής σου υπόθεσης ή γνωριμίας και θα περάσεις κι όμορφα, πλαισιωμένος από ανθρώπους που αγαπάς. Από εκεί και πέρα όμως, να αναμένεις μια δυσάρεστη κατάσταση, όσον αφορά στα αισθηματικά ή μια φιλία σου. Το πολύ γέλιο και η χαλάρωση θα φέρει κλάμα, καθώς το πιο πιθανό είναι όχι μόνο να προσγειωθείς ανώμαλα, αλλά και θα μπει ένα οριστικό τέλος στα όνειρα και τις προσδοκίες σου για κάποιο άτομο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tα ζώδια που θέλουν να είναι ελεύθερα και ωραία

Πηγή

Home