Thumbnail

Οι προβλέψεις της εβδομάδας (21/06-27/07) Οι προβλέψεις της εβδομάδας (21/06-27/07)

Αυτά είναι τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου
Η πρώτη μέρα της εβδομάδας έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα σε αρκετά ζώδια, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο και έχουμε και τη Νέα Σελήνη την 1η της χρονιάς.

Ας δούμε το κάθε ζώδιο ξεχωριστά: 


ΚΡΙΟΣ 
1ο Δεκαήμερο: Η Έκλειψη θα «πιάσει», κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, φέρνοντας γεγονότα ή εξελίξεις που αφορούν στα θέματα του σπιτιού ή την οικογένειά σου κι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κόψεις κακές συνήθειες ή συμπεριφορές και να μπουν οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε μια νέα βάση. Επίσης, θα υπάρξουν εξελίξεις στο χώρο σου ή σε ένα ακίνητο. 
2ο Δεκαήμερο: Υπό την επήρεια του ανάδρομου Ερμή θα είσαι κι αυτή την εβδομάδα, οπότε θα έχεις να αντιμετωπίσεις διάφορα άλυτα οικογενειακά ζητήματα που θα επανέλθουν στο προσκήνιο ή ένα πρόβλημα με συγκεκριμένο μέλος που θεωρούσες ότι είχε ξεπεραστεί. 
3ο Δεκαήμερο: Εσένα δε θα σε πιάσει η μπόρα αυτή την εβδομάδα, με μόνη εξαίρεση τον Άρη, που στα τελειώματα μπορεί να σου προκαλέσει μια αναταραχή στο εργασιακό περιβάλλον ή να φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις και μυστικά που δεν είχες υπόψη σου και θα σε αναγκάσουν και σένα να αναλάβεις δράση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 ζώδια που θα σου τάξουν τον ουρανό με τ’ άστρα, αλλά δεν θα σου τον δώσουν


ΤΑΥΡΟΣ
1ο Δεκαήμερο: Η Έκλειψη μπορεί στο τέλος να σε ωφελήσει, αρκεί να έχεις και εσύ τη διάθεση να κάνεις ένα γερό ξεσκαρτάρισμα στα πρόσωπα του περίγυρού σου και να «κόψεις» τον αέρα σε κάποιους/ες που δε λένε να βάλουν μυαλό. Το θέμα είναι να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει σε αψυχολόγητες αποφάσεις και κινήσεις. 
 2ο Δεκαήμερο: Εμπόδια και καθυστερήσεις σε μετακινήσεις, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις στην επικοινωνία σου κι άλλα τέτοια όμορφα φέρνει ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο, που όπως αντιλαμβάνεσαι θα σε ταλαιπωρήσει στην καθημερινότητά σου, αλλά και στις επαφές με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. 
3ο Δεκαήμερο: Με τον Άρη να ανακατεύει τις φιλίες και το κοινωνικό σου περιβάλλον και αυτήν την εβδομάδα, είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις και μουρμούρα, είτε από είτε προς εσένα. Το θέμα είναι να μη δίνεις και μεγάλη σημασία, αφού μπορεί να ειπωθούν και πράγματα που δεν εννοούνται. 


ΔΙΔΥΜΟΙ
1ο Δεκαήμερο: Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σου, με τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη πρέπει να κινηθείς συντηρητικά και να βάλεις ένα πιο μακρινό στόχο, όχι να κοιτάς το τώρα και να ψάχνεις προσωρινές λύσεις και ευκολίες για να βγεις από τη δύσκολη στιγμή και μετά βλέπουμε. Από τις 26 και μετά, που θα ορθοδρομήσει η Αφροδίτη θα ξανά έχεις τις ευκαιρίες σου και σε επίπεδο σχέσης και συνεργασιών και καινούργιων γνωριμιών. 

2ο Δεκαήμερο: Ο ανάδρομος Ερμής, εκτός από πρώην που μπορεί να ξαναφέρει στο τώρα σου που θα προσπαθήσουν να επανορθώσουν ή να σου ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία, θα σου φέρει κάποια χρήματα που περίμενες και δεν έρχονταν, που βέβαια δε θα σε «σώσουν», αλλά θα σε βοηθήσουν να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου. 

3ο Δεκαήμερο: Με τον Άρη να βρίσκεται και αυτή την βδομάδα στον 10ο οίκο σου, το επαγγελματικό σου περιβάλλον δε θα είναι τόσο ευχάριστο, καθώς θα υπάρχουν εκνευρισμοί και συμπεριφορές που θα σε φέρουν στα όριά σου και ενδεχομένως να ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο Δεκαήμερο: Με τη Νέα Σελήνη-έκλειψη πάνω σου δικαιολογημένα θα σε πιάσει ανησυχία ή ανασφάλεια για το τι μέλλει γενέσθαι στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο, μιας και δεν έχει ανησυχητικές όψεις, σου δίνει μάλλον την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να αλλάξεις ό,τι μπορείς, προκειμένου να βρεις αυτό που ψάχνεις και να είσαι ευχαριστημένος. 
2ο Δεκαήμερο: Εσύ επηρεάζεσαι κατά κύριο λόγο αυτή την εβδομάδα, από τον ανάδρομο Ερμή που σε πιάνει και δημιουργεί διάφορα ευτράπελα και μη στην προσωπική σου ζωή. Από αναθεωρήσεις και παλινδρομήσεις άλλο τίποτα και παρότι είναι κουραστικό από ένα σημείο και μετά εφ’ όσον όλα αυτά θα σου δημιουργούν και θέματα συμπεριφοράς και επικοινωνίας με τους άλλους, θα έχεις και τη δυνατότητα να ξανασκεφτείς σοβαρότερα κάποια άλλα θέματά σου και ενδεχομένως να αλλάξεις γνώμη για πρόσωπα και καταστάσεις.
3ο Δεκαήμερο: Κάποιες έντονες διαφωνίες, ακόμα και διακοπή μιας επαφής είναι πιθανό να υπάρξουν, αφού ο Άρης θα συνεχίσει να σε ταλαιπωρεί στο επικοινωνιακό κομμάτι μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται βέβαια και να ανοίξεις το στοματάκι σου και να πεις όσα δεν έχεις πει εδώ και καιρό σε ένα άτομο, βάζοντας έτσι τα πράγματα στη θέση τους ή να ζητήσεις εξηγήσεις και να λύσεις παρεξηγήσεις. 


ΛΕΩΝ 
1ο Δεκαήμερο: Αρκετές αποκαλύψεις και γεγονότα του παρελθόντος, που δεν είχες υπόψη σου θα φέρει στην επιφάνεια η Έκλειψη στον 12ο οίκο σου και χρειάζεται και από την πλευρά σου μια αυτοσυγκράτηση, αν μάθεις κάτι αρνητικό που σε αφορά άμεσα ή έχει επηρεάσει την προσωπική ή την εργασιακή σου ζωή. Από την άλλη, καλό θα ήταν να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και να κινηθείς μυστικά, κυρίως για αυτά που αφορούν στη δουλειά και τις άμεσες ενέργειές σου. 

2ο Δεκαήμερο: Μέσα σου επικρατεί μια σύγχυση, από ανάκατα συναισθήματα και σκέψεις για πρόσωπα και καταστάσεις, μέσα και έξω από τη δουλειά σου, που έχει ξαναφέρει ο ανάδρομος Ερμής. Μάλιστα, κάποια από αυτά θεωρούσες ότι είχαν ξεπεραστεί, όμως όπως θα διαπιστώσεις, μάλλον απλά είχαν ξεχαστεί σε μια άκρη. 

3ο Δεκαήμερο: Κάνε λίγο υπομονή και θα επανέλθει σύντομα η σταθερότητα στα οικονομικά και τα ερωτικά σου και μάλιστα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Έως τότε, θα έχεις πάρει και θα έχεις δώσει ό,τι είναι και ύστερα θα κάνεις τον τελικό λογαριασμό. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1ο Δεκαήμερο
: Η Έκλειψη θα επηρεάσει όλες τις κοινωνικές σου σχέσεις και ενδεχομένως να συμβούν κάτι σε κάποιο φίλο ή φίλη σου, που θα αλλάξει τη ζωή του, όχι απαραίτητα αρνητικό. Επιπλέον θα σου δώσει τη δυνατότητα να εισχωρήσεις σε κύκλους που έχουν μια κάποια επιρροή ενώ παράλληλα θα γνωριστείς με καινούργια άτομα, ίσως κάνεις νέες φιλίες ή υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον προς ή από το πρόσωπό σου για κάποιο που έχετε αρκετά κοινά. 
2ο Δεκαήμερο: Αρκετά μπερδέματα και παρεξηγήσεις φέρνει ο Ερμής ανάδρομος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται κάποιος/α φίλη σου να έχει παράπονα από σένα ή λόγω μιας παρανόησης να απομακρυνθείτε. 
3ο Δεκαήμερο: Μέχρι και τέλος της εβδομάδας, ο Άρης απέναντί σου θα δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σου και θα σε φέρνει στο «αμήν» αρκετά συχνά, αφού όσο υπομονή κι αν κάνεις, όσες εξηγήσεις κι αν δίνεις, προφανώς δεν ακούγεσαι. 

ΖΥΓΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη φέρνει αρκετές εξελίξεις και αλλαγές που δεν είναι απαραίτητα κακές, ωστόσο, θα αναγκαστείς να κόψεις μια συνήθεια ή να ξεβολευτείς, καθώς θα χρειαστεί να υιοθετήσεις καινούργια δεδομένα. Δεν αποκλείεται πάντως να κλείσει κι ένας κύκλος ή να έχεις μια πρόταση που θα σου προσφέρει όλα αυτά που ζητάς και δεν έπαιρνες από τη μέχρι τώρα δουλειά σου. 
2ο Δεκαήμερο: Ο Ερμής ανάδρομος στον 10ο οίκο σου προκαλεί αρκετά μπερδέματα και λάθη στα επαγγελματικά σου, οπότε θα πρέπει να είσαι σε διαρκή επαγρύπνηση, αλλά και να τσεκάρεις δυο και τρεις φορές, για να προλάβεις κάποια από αυτά. 
3ο Δεκαήμερο: Οι εντάσεις και οι τσακωμοί για ασήμαντες αιτίες στην εργασία σου θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Το ίδιο θα ισχύει και για το φόρτωμά σου με επιπλέον δουλειές ή τεχνικά προβλήματα, που καλό είναι να τελειώσεις. 
 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα χαρακτηριστικά ζωδίων δεν τα γνωρίζεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά να δικτυωθείς και να αποκτήσεις προσβάσεις ακόμα και στο εξωτερικό, κυρίως αν πρόκειται για επαγγελματικά ή θέματα σπουδών. Δεν αποκλείεται και μια επιτυχία ή το κλείσιμο μιας νομικής σου υπόθεσης. Όσον αφορά στα ερωτικά ή τα οικονομικά σου η κατάσταση θα βελτιωθεί άμεσα, αφού από τις 26 και μετά η Αφροδίτη θα είναι ορθόδρομη, οπότε ξέχνα εμπλοκές και καθυστερήσεις. 
2ο Δεκαήμερο: Ο μόνος που θα σου βάλει δύσκολα αυτό το διάστημα είναι ο ανάδρομος Ερμής, αφού διάφορες υποθέσεις σου, ταξίδια ή μετακινήσεις θα αναβληθούν ή θα σε ταλαιπωρήσουν σε βαθμό αγανάκτησης. Επιπλέον, μπορεί να κολλήσει ένα νομικό ή εκπαιδευτικό ζήτημα και να περιμένεις αρκετά μέχρι να εξελιχθεί.
3ο Δεκαήμερο: Τα πράγματα στα ερωτικά σου δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες. Δεν φταίει το ότι δεν ελκύεις, μάλλον όμως τα ζητούμενά σου είναι διαφορετικά από των ατόμων που τραβάς και σύντομα η ιστορία φτάνει στο τέλος. Αυτό θα τραβήξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Από εκεί και πέρα όμως, η κατάσταση θα στρώσει και θα πάρεις και πάλι την ανηφόρα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο Δεκαήμερο:
Με την Έκλειψη στον 8ο οίκο των οικονομικών και της σεξουαλικότητάς σου, θα αντιληφθείς ότι χρειάζεται να κρατήσεις τον έλεγχο και στους δυο τομείς. Η συναισθηματική σου φόρτιση θα είναι μεγάλη κι αν δεν καταφέρεις να τη διαχειριστείς, πιθανόν να σε παρασύρει σε κινήσεις ή αποφάσεις που δε θα σου βγουν. Από την άλλη, μπορεί να τελειώσει μια κατάσταση, κάτι που δε θα σου αρέσει, αν και σύντομα θα διαπιστώσεις ότι απελευθερώθηκες από ένα βάρος. 
2ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, καλείσαι να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, να λύσεις τυχόν ζητήματα που έχεις σε εκκρεμότητα και κυρίως να βρεις έναν τρόπο να εξασφαλίσεις κάποια χρήματα, προκειμένου να κρατήσεις κάποια στην άκρη ή να κάνεις όλα όσα επιθυμείς. 
3ο Δεκαήμερο: Ο Άρης διανύει τις τελευταίες του μέρες στους Ιχθύς, οπότε δεν αποκλείεται αποχαιρετώντας τους, να σου επιφυλάσσει κάποια ζημιά στο σπίτι, οπότε καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος. Πρόβλημα με τα υδραυλικά, αλλά και «εισβολές» ατόμων που θα χαλάσουν την ηρεμία σου ή επιθέσεις παρασίτων, εντόμων ή άλλων ειδών είναι πολύ πιθανά αυτή την εβδομάδα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Η Νέα Σελήνη-έκλειψη, που γίνεται στον 7ο οίκου, «χτυπά» όλων των ειδών τις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές, μάλιστα μια εξέλιξη που δεν υπολόγιζες ή ένα γεγονός θα επηρεάσει αρκετά το μέλλον και γενικότερα την ύπαρξή της, αφού είναι πολύ πιθανό να πέσουν οι τίτλοι τέλους. Από την άλλη, καλείσαι να δώσεις περισσότερη σημασία στις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων και να πάψεις να τα μετράς όλα με τη λογική κάτι που συχνά αποτελεί αιτία αρκετών καβγάδων με το ταίρι ή έναν συνεργάτη σου. 
2ο Δεκαήμερο: Ο ανάδρομος Ερμής στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον στη σχέση σου, απαιτώντας από σένα να της δώσεις τη σημασία που της αξίζει και να γίνεις πιο δεκτικός στο να συζητήσετε θέματα, που το απασχολούν και να κάτσετε να βρείτε μια λύση, καθώς η... ιστορία επαναλαμβάνεται. Από την άλλη, θα επανεξετάσεις το ενδεχόμενο να σταματήσεις ή να συνεχίσεις μια συνεργασία, καθώς κι εκεί θα ανακύψουν ζητήματα από το παρελθόν. Ίσως μάλιστα οι αποφάσεις να παρθούν από την άλλη πλευρά. 
3ο Δεκαήμερο: Ο Άρης, φεύγοντας από τους Ιχθύς, καθώς από την άλλη βδομάδα θα έχει γίνει καπνός, ίσως σε ταράξει είτε με μια βλάβη του μεταφορικού ή του μέσου επικοινωνίας σου είτε με φασαρίες με συγγενείς και γείτονες. Κι επειδή ούτε ψύχραιμος είσαι, ούτε ξέγνοιαστος, αφού στο κεφάλι σου έχεις πολλά δεν αποκλείεται να τσακωθείς άγρια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Με την Έκλειψη επηρεάζονται τα εργασιακά σου, κατά κύριο λόγο, όπου μπορεί να υπάρξει ένα περιστατικό που θα φέρει αναστάτωση ή ανακατατάξεις είτε στον χώρο είτε στις σχέσεις των ατόμων. 
2ο Δεκαήμερο: Το ρολόι γυρνά πίσω στη δουλειά και τα εργασιακά σου, όπου ο ανάδρομος Ερμής αναλαμβάνει δράση και ενδεχομένως να αναγκαστείς να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου για να κλείσεις όποια εκκρεμότητα υπήρχε και όποιο ζήτημα είχε δημιουργηθεί, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. 
3ο Δεκαήμερο: Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή και στα οικονομικά σου θα είναι ασταθής και δε θα σου είναι εύκολο να κρατήσεις μια ισορροπία. Σπατάλη ενέργειας και χρημάτων αλλά και μια δική σου ασάφεια κι αοριστία για το τι θέλεις και τι όχι να υπάρχει, να κρατήσεις ή να αφήσεις, θα έχουν σαν αποτέλεσμα αψυχολόγητες ή άσκοπες κινήσεις. 

ΙΧΘΥΕΣ
1ο Δεκαήμερο:
Η έκλειψη μπορεί να φέρει συναρπαστικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή που θα την αλλάξουν τελείως, οπότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, όχι όμως και φοβισμένος. Ακόμα και αν τελειώσει ένας έρωτας, να ξέρεις ότι θα έρθει κάποιος άλλος που θα είναι σαφώς καλύτερος και θα σου προσφέρει όσα επιθυμείς. Επίσης, είναι πιθανό κάποιο μεγάλο γεγονός που σχετίζεται με τα παιδιά σου ή άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά και πάλι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. 
2ο Δεκαήμερο: Πάνω που ξεμπλοκάρουν θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, μπλοκάρουν τα ερωτικά σου, αφού ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο βάζει φρένο στις εξελίξεις και φυσικά οποιαδήποτε καινούργια κατάσταση είναι δύσκολο να δημιουργηθεί ή και αν δημιουργηθεί, στην πορεία θα κολλήσει και δε θα προχωράει. 
3ο Δεκαήμερο: Ο Άρης μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι στο ζώδιό σου, αλλά πριν σου πει το τελευταίο «αντίο» θα φροντίσει να σου δώσει κίνητρα και να σε πουσάρει αρκετά και να κάνεις μαζεμένο ό,τι δεν έκανες μέχρι τώρα. Το θέμα είναι να μη σε πιάσουν οι μεταπτώσεις σου και προκληθούν εντάσεις από το τίποτα με τους δικούς σου ανθρώπους. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα 3 ζώδια σίγουρα θα είναι δίπλα σου στα δύσκολα!

Πηγή
 

Home