Thumbnail

Οι προβλέψεις της εβδομάδας (27/07-01/08) Οι προβλέψεις της εβδομάδας (27/07-01/08)

Εντάσεις, τσακωμοί, ζημιές κι ατυχήματα - Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για κάθε ζώδιο
Η Αφροδίτη στους Διδύμους, για τρίτη φορά το τελευταίο δίμηνο, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργώντας απογοητεύσεις, διαψεύσεις και εξαπατήσεις. Κατά τα άλλα, κανένα σύννεφο δε θα κρύψει τη λάμψη του Ήλιου στον Λέοντα!

ΚΡΙΟΣ


1ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα θα κρατήσεις τον ενθουσιασμό και τη διάθεσή σου σε υψηλά επίπεδα, για να κάνεις πράγματα που θα ήθελες, καθώς, όπως θα έχεις πια καταλάβει, διανύεις μια περίοδο έντονης δημιουργικότητας, αλλά και ανάγκης να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Επικοινωνιακά το έχεις, οπότε εύκολα θα ξεκινήσεις νέες επαφές και γνωριμίες, ιδίως αν πας σε άλλο μέρος ή διακοπές, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και τα ερωτικά ή οικονομικά τυχερά σου. 
 

2ο Δεκαήμερο: Δύσκολη αναμένεται αυτή η εβδομάδα για σένα, αφού ξεκινά φασαριόζικα ενώ είναι πιθανή μια ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον σου που θα σε αναστατώσει. Ίσως αντιδράσεις κιόλας από τις συνεχόμενες παρεμβάσεις ή «συμβουλές για το καλό σου». Πιθανή είναι και μια ζημιά στο σπίτι σου. Από την άλλη, τσακωμός προβλέπεται και με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου, γι’ αυτόν όμως μάλλον ευθύνεται η δική σου ανυπομονησία ή ο εγωισμός που θα βγάλεις σε συγκεκριμένα ζητήματα. 
 

3ο Δεκαήμερο: Περίεργα πράγματα μπορεί να συμβούν στη δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται κιόλας να μάθεις πράγματα που δεν ισχύουν και να ελπίσεις άδικα ή να σου υποσχεθούν κάτι για να σε… ξεφορτωθούν. Οπότε, κράτα μικρό καλάθι στις 27 και κυρίως στις 30 του μήνα για να μην απογοητευτείς. Ό,τι αφορά σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά και στη δουλειά σου την 1η/8, τα πράγματα είναι δυσάρεστα και εκεί θα πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες ή ευθύνες που δε θα σου αρέσουν ή να πατήσεις πόδι, κάτι που θα δημιουργήσει σφοδρές αντιδράσεις, ίσως και τη ρήξη.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 ζώδια που βγάζουν λεφτά πανεύκολα

 

ΤΑΥΡΟΣ 

1ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλές προδιαγραφές για τα εργασιακά σου ενώ δεν αποκλείεται και να εμφανιστεί μια καινούργια επαγγελματική προοπτική. Από την άλλη και οικονομικά και ερωτικά τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά, ίσως μάλιστα σου δοθεί μια ευκαιρία να βγάλεις εύκολα κάποια χρήματα χωρίς να κοπιάσεις ή να μπλέξεις. 
 

2ο Δεκαήμερο: Τόσο στα εργασιακά, όσο και στις μετακινήσεις σου καλό θα ήταν να εξαντλήσεις τα όρια της υπομονής σου και να μη βιάζεσαι, καθώς είναι αυξημένη η πιθανότητα τσακωμών αλλά και ατυχημάτων στις 27 του μήνα. Γενικά, αυτή την εβδομάδα θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος και αγχωμένος με αρκετά πράγματα και της δουλειάς σου και της προσωπικής σου ζωής, που θέλεις να ξεμπερδεύεις, αλλά προσπάθησε να ξεκλέψεις λίγο χρόνο να ηρεμήσεις γιατί όλα αυτά έχουν επιπτώσεις και στην υγεία σου.


3ο Δεκαήμερο: Καλό θα ήταν να χαμηλώσεις τον πήχη των προσδοκιών σου, καθώς κάποια πράγματα που εσύ θέλεις πολύ, ενδεχομένως οι άλλοι να μην γίνεται να στα προσφέρουν ή να βάλουν εμπόδια, ώστε να μην τα αποκτήσεις, όσο κι αν επιμείνεις. Δεν αποκλείεται και μια απογοήτευση ή εξαπάτησή σου στις 27, σε ερωτικά ή οικονομικά θέματα, οπότε καλό θα ήταν να είσαι δύσπιστος και επιφυλακτικός.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
1ο Δεκαήμερο:
Ωραία ξεκινά η εβδομάδα σου για εσένα αρκετά ενθουσιώδη και εξωστρεφή, να μην κρατιέσαι μέσα και να θέλεις να γνωρίσεις κόσμο και να αποκτήσεις καινούργιες επαφές. Με την παρέα σου θα ξεδώσεις, ενώ θα υπάρξουν και καινούργια φλερτ. Έτσι κι αλλιώς, τραβάς πάνω σου το ενδιαφέρον και οι γύρω σου ευχαριστιούνται την παρέα σου, εκτός του ότι μέσα από διάφορες γνωριμίες που κάνεις μαθαίνεις και πράγματα. 

2ο Δεκαήμερο: Αρκετή ένταση υπάρχει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τόσο εσύ, όσο και τα φιλικά ή άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα να είστε ευερέθιστοι και έτοιμοι να τσακωθείτε με το παραμικρό, πράγμα που στις 27 μπορεί να συμβεί. Επιπλέον, δεν αποκλείεται μια διαφωνία για τους σκοπούς ή τις ενέργειες μιας ομάδας να είναι η αιτία για να αποχωρήσεις, ενώ παίζει και ένα άτομο από τον κύκλο σου να θεωρήσει ότι σου αρέσει ερωτικά και να πάρει παραπάνω θάρρος, κάτι που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση.

3ο Δεκαήμερο: Ανακατωσούρα, χάος, μπερδέματα και περίεργες καταστάσεις που αφορούν στα επαγγελματικά σου φέρνει για άλλη μια φορά ο Ποσειδώνας, στις 27, ενώ δεν αποκλείεται αλλιώς να σου παρουσιάζεται μια κατάσταση κι άλλη να είναι η πραγματικότητα. Απόφυγε, δε, να πεις ψέματα για κάτι γιατί θα αποκαλυφθείς. Στις 30 θα αναθαρρήσεις κάπως, ίσως πιστέψεις ότι άλλαξε η τύχη σου, αλλά την 1η Αυγούστου, τα νέα από τα οικονομικά σου θα είναι δυσάρεστα, ενώ ενδέχεται να διακοπεί ή να ακυρωθεί μια συμφωνία. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε οικονομικά και ερωτικά θέματα αυτή την εβδομάδα, αλλά και σε διάφορες εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσεις πριν φύγεις με άδεια. Η καλύτερή σου μέρα θα είναι η Δευτέρα, τόσο από πλευράς έλξης προς το πρόσωπό σου, όσο και από το ότι θα σου είναι πιο εύκολο να πετύχεις κάτι που θέλεις. Από την άλλη, καλό θα ήταν να ψάξεις για επιπλέον στοιχεία και πληροφορίες σχετικές με μια δουλειά που σε ενδιαφέρει και να μη μείνεις μόνο σε ό,τι σου ακούς από εδώ και από εκεί. 

2ο Δεκαήμερο: Εκτός του ότι απασχολείσαι αρκετά με τα επαγγελματικά σου, αυτόν τον καιρό, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα οτιδήποτε άλλο, γίνονται και διάφορα που σε εκνευρίζουν αρκετά και δε σε αφήνουν να συγκεντρωθείς ή να τελειώσεις ό,τι ξεκινάς. Οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα του συγκεκριμένου χώρου είναι τεταμένες αλλά και εσύ θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και «πατήσεις κάτω» τους αντιπάλους σου, κάτι που δημιουργεί ένταση στην ατμόσφαιρα. Ένα ξέσπασμά σου μάλιστα είναι πιθανό στις 27, ενώ δεν αποκλείεται και να κατηγορήσεις ή να κατηγορηθείς για κάτι που έγινε ή δεν έγινε.

3ο Δεκαήμερο: Πολλά θα είναι αυτά που θα σου μεταφέρουν ή θα μάθεις από μόνος σου ωστόσο το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για παραπληροφόρηση ή υπερβολές και τίποτα από αυτά να μην ισχύει. Ακολούθα τη διαίσθησή σου, διασταύρωσε τα στοιχεία σου για να φτάσεις στην αλήθεια στις 30 του μήνα. Την ίδια μέρα, κάποια συμπεριφορά θα σε προβληματίσει με αποκορύφωμα τη 1η του Αυγούστου, όπου καλείσαι να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις σχέσεις σου για να μην υπάρχουν υπόνοιες, γι’ αυτό με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου μπορεί να προκληθεί μεγάλος τσακωμός, ιδίως του τα είχες μαζεμένα και έκανες υπομονή, μπας και δεις κάποια βελτίωση. Δεν αποκλείεται και τη λήξη.

 

ΛΕΩΝ 
1ο Δεκαήμερο:
Οι ευχάριστες στιγμές αυτή την εβδομάδα είναι εξασφαλισμένες, με τον Ήλιο να σε συντροφεύει στο ζώδιό σου, οπότε και η πέρασή σου στο αντίθετο φύλο θα αυξηθεί κι εσύ θα πετύχεις κάτι που ήθελες πολύ σχετικό με την προσωπική σου ζωή. Στις 27, ίσως υπάρξει μια ένταση στο σπίτι σου, εξ αιτίας του δογματισμού ενός αγαπημένου σου προσώπου, αλλά αυτό το περιστατικό θεωρείται μεμονωμένο. Χαράς ευαγγέλια θα έχεις στις 29 του μήνα και μάλιστα πιθανόν να ανοίξει η τύχη σου τόσο οικονομικά, όσο και ερωτικά. 

2ο Δεκαήμερο: Μια φούρια, μια ανυπομονησία να ξεμπερδεύεις με διάφορα γραφειοκρατικά ή άλλα θέματα και να πας στην ευχή του Θεού και της Παναγίας την έχεις αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, το όποιος «βιάζεται, σκοντάφτει» ισχύει στην περίπτωσή σου, κυριολεκτικά, γι’ αυτό να προσέχεις, αν δε θέλεις να έχεις κάποιο ατύχημα. Από την άλλη, πιθανό είναι, στις 27, να τσακωθείς με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή να γίνετε μαλλιά κουβάρια με ένα γείτονα, εξ αιτίας του ότι δε σέβεται τίποτα και κανέναν.

3ο Δεκαήμερο: Δεν ξεκινά καλά η εβδομάδα για σένα, καθώς είναι πιθανό να παρεξηγηθείς με ένα κοντινό σου πρόσωπο, όπως επίσης, στις 27, να απογοητευτείς από ένα άτομο ή την τροπή μιας ερωτικής σου υπόθεσης, αφού αλλιώς πίστευες ότι είναι κι άλλη είναι η πραγματικότητα. Δεν αποκλείεται ένας «φίλος» ή συνάδελφός σου να αποδειχτεί κατώτερος των περιστάσεων ή να ανακαλύψεις ότι σου λέει ψέματα στις 30. Την 1η του Αυγούστου, οι ανησυχίες σου θα μεγαλώσουν, όσον αφορά στη δουλειά σου, όπου μπορεί και να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη ή απόφαση που θεωρείς άδικη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Δεν αποκλείονται κάποια έξοδα την πρώτη μέρα της εβδομάδας, αλλά και μια ένταση με το ταίρι σου, εξ αιτίας της ζήλιας ή της ανταγωνιστικής του διάθεσης απέναντί σου. Από εκεί και πέρα, όμως τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα μπορέσεις και εσύ να ασχοληθείς με ζητήματα της δουλειάς σου, που είχες παραμελήσει. 

2ο Δεκαήμερο: Μεγάλο εκνευρισμό και άγχος για τα οικονομικά σου θα έχεις αυτή την εβδομάδα, ίσως γιατί πρέπει να καλύψεις αρκετές ανάγκες και υποχρεώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου σκάσει κι ένα έξοδο που δεν περίμενες. Από την άλλη, υπάρχει το ενδεχόμενο να τσακωθείς και με ένα φιλικό πρόσωπο, αν του έχεις δώσει κάποια χρήματα για να το διευκολύνεις και τα έχει καθυστερήσει ή δε γίνεται να στα επιστρέψει.

3ο Δεκαήμερο: Στις 27, λάθη, ψέματα και μπερδέματα στη δουλειά σου, αλλά και με το ταίρι σου που είναι «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και προτιμά να σε αποφεύγει από το να κάτσει μαζί σου να λύσετε ένα θέμα θα σε φέρουν σε απόγνωση και θα θέλεις να τα παρατήσεις όλα και φύγεις. Αν είσαι μόνος/η, κράτα μικρό καλάθι σε τυχόν καινούργια γνωριμία στις 30 γιατί δε θα είναι όπως φαίνεται. Την 1η Αυγούστου, μετά από ένα περιστατικό, υπάρχει το ενδεχόμενο να κόψεις παρτίδες με ένα άτομο, με το οποίο η υπομονή σου είχε εξαντληθεί ήδη. 
 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο καιρό θα σου το κρατήσει αν θυμώσει μαζί σου, το κάθε ζώδιο;

 

ΖΥΓΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Την πρώτη μέρα της εβδομάδας, θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου, οπότε, θα το ευχαριστηθείς δεόντως. Ίσως μάλιστα έχεις και μια προσωπική επιτυχία. Όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα θα γίνονται ακόμα καλύτερα, ενώ είναι πιθανή και μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου. Ο ερωτισμός πάντως θα πλανάται στην ατμόσφαιρα και έτσι εξωστρεφής και κοινωνικός που είσαι αυξάνει και τις πιθανότητες μιας καινούργιας γνωριμίας. 

2ο Δεκαήμερο: Δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα, καθώς ο Άρης απέναντί σου θα «αποθρασυνθεί» τελείως και θα δημιουργήσει αρκετά ζητήματα τόσο στη σχέση σου, όσο και με έναν συνεργάτη σου. Στο κάδρο θα μπουν και τα επαγγελματικά σου, στις 27, κι ίσως «ανοίξεις» το στοματάκι σου και «στολίσεις» ένα πρόσωπο για όσα έχει κάνει ή να σε κατηγορήσει για κάτι που δε φταις και να ανταπαντήσεις, για να υπερασπίσεις το δίκιο σου. 

3ο Δεκαήμερο: Ούτε η δική σου εβδομάδα θα είναι ξέγνοιαστη, καθώς θα έχεις διάφορα θέματα να αντιμετωπίσεις. Στις 27, ίσως σου χρυσώσουν το χάπι στη δουλειά σου, δίνοντάς σου μια υπόσχεση που δε θα τηρηθεί ή λέγοντάς σου ένα ψέμα για να κουκουλώσουν μια κατάσταση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται μια ενόχληση στην υγεία σου, η οποία θα σε κρατήσει μέσα ή κάποιο ψυχοσωματικό να σε «ξαναθυμηθεί». Συναισθηματικά θα νιώσεις μπερδεμένος στις 30 ίσως και ενοχές για τη συμπεριφορά σου σε ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου. 

 

woman n

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Δε θα σε χαλάσει αυτή η εβδομάδα, που ξεκινά με καλή ψυχολογία και όσο περνούν οι μέρες, θα γίνεται ανεβαίνεις ακόμα περισσότερο. Εσύ ελέγχεις τα πράγματα στις 27 του μήνα, οπότε ό,τι θέλεις θα γίνει και μάλιστα με εύκολο τρόπο. Από την άλλη, θα καταλάβεις ότι θα πρέπει να έχεις και περισσότερη ευλυγισία, για να αποκτήσεις όλα όσα επιθυμείς, ερωτικά και οικονομικά και ανοιχτό μυαλό γιατί τα κολλήματά σου ορισμένες φορές σε κρατούν πίσω. Θα έχεις όμως ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς.

2ο Δεκαήμερο: Αρκετές παρεξηγήσεις και φαγωμάρα δημιουργούνται στη δουλειά σου, όπου κι εσύ δεν είσαι στην πιο ήρεμη φάση σου. Αντίθετα, έτοιμος είσαι να αρπαχτείς αν ακούς κάτι που σου φαίνεται παράλογο, αν βλέπεις ότι υπάρχουν φανερές αντιζηλίες ή ανταγωνισμοί ή εγωισμοί που δε βοηθούν στο να προχωρήσουν κάποια ζητήματα ή προκαλούν καβγάδες. Μια βλάβη του εξοπλισμού σου, μάλιστα, στις 27, μπορεί να πάει πίσω τα πάντα, ενώ ένα περιστατικό μάλλον θα σε βγάλει από τα ρούχα σου. Πρόσεξε και για τυχόν μικροατυχήματα ή χτυπήματα.

3ο Δεκαήμερο: Στις 27, θα πρέπει να ακούσεις το ένστικτό σου και όχι τη φωνή της λογικής για οτιδήποτε σχετίζεται με τα ερωτικά ή τα οικονομικά σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός και να μην προχωρήσεις σε μια γνωριμία ή συμφωνία, αφού κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί ή να σε κοροϊδέψει. Η διάθεσή σου θα φτιάξει στις 30 του μήνα, μπορεί μάλιστα σε αυτό να συμβάλλει και μια καινούργια γνωριμία που θα κάνεις. Την 1η Αυγούστου  όμως ενδέχεται να μάθεις πράγματα που θα σε χαλάσουν και θα αφορούν είτε μια προσωπική σου υπόθεση είτε άτομο του στενού σου περιβάλλοντος. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις τα κέφια σου. Από την πρώτη κιόλας μέρα, το σπίτι δε θα σε χωράει. Θα πας από δω και από εκεί, θα βγεις να ξεσκάσεις ή θα συναντηθείς με αγαπημένα πρόσωπα και γενικά θα είσαι μέσα στην καλή χαρά. Στις 27, κάπως θα πέσεις σε διάθεση, ίσως όμως απλά να νιώσεις κουρασμένος και να θέλεις να χαλαρώσεις. Από τις 29 όμως και μετά θα είσαι και πάλι στις επάλξεις. Τίποτα δε θα σε σταματά, θα κάνεις το κομμάτι σου, θα βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου, ενώ δεν αποκλείεται κιόλας να έχεις και τις επιτυχίες σου σε προσωπικό επίπεδο, στις 31 όμως θα χρειαστεί να μαζευτείς.

2ο Δεκαήμερο: Εσύ, έτσι όπως έχεις ανεβάσει ταχύτητα, με τον Άρη στον Κριό, κινδυνεύεις να εκτροχιαστείς. Το ότι τουλάχιστον σε ερωτικό επίπεδο έχεις ξεφύγει και δε μαζεύεσαι είναι δεδομένο, αφού έχεις ανταπόκριση από το άλλο φύλο, το θέμα όμως είναι ότι η στάση σου ή συμπεριφορά σου μπορεί να παρεξηγηθεί, ιδίως αν από τη μια είσαι μέσα στον ενθουσιασμό και τη χαρά κι από την άλλη ψάχνεις την κοντινότερη έξοδο για να ξεφύγεις. Πιθανό είναι στις 27 να κατηγορηθείς για υποκρισία και ψευτιά, λοιπόν. 

3ο Δεκαήμερο: Αρκετά περίεργη θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα, με μάλλον απογοητευτικά αποτελέσματα, διαψεύσεις προσδοκιών και σκληρές συνειδητοποιήσεις! Στις 27 του μήνα, στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα υπάρξει θέμα γιατί είναι πιθανό να πιαστείς κορόιδο ή να σε απατήσουν. Επίσης, μια οικογενειακή υπόθεση κρύβει κι άλλες πτυχές, που ίσως ανακαλύψεις τυχαία και στενοχωρηθείς από όσα μάθεις στις 30. Την 1η Αυγούστου θα κάνεις μια παρορμητική κίνηση στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου, ενδέχεται όμως να μη σου βγει και η χασούρα σου να σου κοστίσει υλικά ή συναισθηματικά. 


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Έχεις τη δυνατότητα και αυτή την εβδομάδα να πετύχεις κάτι αξιόλογο τόσο στα ερωτικά όσο και τα οικονομικά σου, αφού και η έλξη σου είναι μεγάλη, αλλά και το πνεύμα σου είναι δημιουργικό. Δεν αποκλείεται και να κερδίσεις ένα μικρό ποσό. Στις 29 πολλά πράγματα θα μάθεις, ίσως και μυστικά κι αρκετές συζητήσεις θα κάνεις και με ένα σωρό ζητήματα θα καταπιαστείς, σχετικά με τη δουλειά σου. Στις 31, αναλαμβάνεις τα ηνία και εκεί θα φανούν οι «διοικητικές» ικανότητές σου, αλλά και συνεπής και υπεύθυνος χαρακτήρας σου. 

2ο Δεκαήμερο: Μια κατάσταση στη δουλειά σου μπορεί να σε στενοχωρήσει ίσως όμως να φταίει και το γεγονός ότι έχεις φορτωθεί πολλά και βλέπεις ότι οι δυνάμεις σου αρχίζουν να σε εγκαταλείπουν. Από την άλλη κι η κατάσταση στο σπίτι σου δεν είναι η καλύτερη, αφού έχεις πολλά να κάνεις κι ο χρόνος είναι εναντίον σου. Αντιδράσεις που θα πυκνώσουν και μια κατηγορία που μπορεί να σε εκνευρίσει είναι πολύ πιθανά στις 27 του μήνα. Δεν αποκλείεται να είναι και η αιτία που θα τσακωθείς με το ταίρι σου κιόλας, αν νιώσεις ότι δεν είναι στο πλευρό σου και συντάσσεται με τους υπολοίπους.

3ο Δεκαήμερο: Δεν είναι και πολύ καλή αυτή η εβδομάδα, καθώς επικρατούν αμφιβολίες, καχυποψίες και υπερβολές σε όλες τις σχέσεις σου. Στις 27, να είσαι δύσπιστος σε ό,τι τυχόν σου εκμυστηρευτούν και να το ψάξεις καλύτερα γιατί πολλά λέγονται και τίποτα δε θα γίνει. Πιθανό είναι ένας άνθρωπος του κοντινού σου περιβάλλοντος ή ακόμα και το ταίρι σου να σου πει ψέματα στις 30. Επιπλέον, φρόντισε την υγεία και τη διατροφή σου και ξεκουράσου γιατί ο οργανισμός σου είναι εξασθενημένος, οπότε μπορεί να παρουσιάσεις ένα πρόβλημα υγείας. Τα σοβαρότερα όμως θα συμβούν την 1η Αυγούστου, όπου το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης θα σε φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων και αποφάσεων που δε θα σου αρέσουν, οπότε θα χρειαστεί κι εσύ να δράσεις ανάλογα.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Η εβδομάδα ξεκινά με κέφι, αρκετές μετακινήσεις και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Με τον Ήλιο ακόμα απέναντί σου, στο επικοινωνιακό κομμάτι θα δώσεις ρεσιτάλ, αυξάνοντας το γκρουπ των ένθερμων θαυμαστών και θαυμαστριών σου, αλλά και των υποψήφιων για την καρδιά σου. Στις 27, θα υπάρξει μια ένταση στον επαγγελματικό σου χώρο με κάποιο πρόσωπο, ενδεχομένως ανώτερό σου γιατί επιμένει να περάσει το δικό του. Ωραία θα περάσεις στις 29, ενώ στις 31, θα νιώσεις κουρασμένος και μπουχτισμένος από διάφορα θέματα της δουλειάς ή της καθημερινότητάς σου και το μόνο που θα σκέφτεσαι είναι το πότε θα τελειώσει μέρα για να ξεκουραστείς.

2ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα δεν ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές και η μόνη περίπτωση να σώσεις κάπως την κατάσταση είναι να πλακωθείς στη δουλειά μέχρι το βράδυ, μπας και εκτονώσεις ως ένα σημαντικό βαθμό την ενέργειά σου και δεν… αρχίσεις να τρώγεσαι με συναδέλφους ή υπαλλήλους σου. Τα νεύρα σου, έτσι κι αλλιώς, δεν είναι σε καλή κατάσταση και με όσα συμβαίνουν γύρω σου ή όσα ακούς εύκολο δε θα είναι να κρατηθείς και να μην τσακωθείς τουλάχιστον με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. 

3ο Δεκαήμερο: Και για σένα η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές προκλήσεις και οφείλεις να αντεπεξέλθεις όσο καλύτερα γίνεται. Στα οικονομικά σου, αλλά και στα ερωτικά σου οφείλεις να είσαι πιο υποψιασμένος, στις 27, αφού δεν αποκλείεται να σου ζητήσουν δανεικά και να μην τα πάρεις ποτέ ή να σου πουλήσουν έρωτα. Επίσης, μην επενδύεις σε τίποτα, όσο κι αν σου το παρουσιάζουν μοναδική ευκαιρία, στις 30 και μην δίνεις το χέρι σε καμία συμφωνία, καθώς κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα. Την 1η Αυγούστου, θα στριμωχτείς αρκετά, θα βαρύνεις συναισθηματικά κι ίσως πάρεις μια αναγκαία και ταυτόχρονα δυσάρεστη απόφαση.

 

ΙΧΘΥΕΣ
1ο Δεκαήμερο: Μια ανησυχία για τα οικονομικά σου θα την έχεις την πρώτη μέρα της εβδομάδας, όμως δε θα σε εμποδίσει να ξοδέψεις παραπάνω χρήματα για να περάσεις καλά. Μια εκ βαθέων συζήτηση και εξομολογήσεις με ένα συγγενή ή γνωστό σου μπορεί να γίνουν στις 27, ενώ στις 29, πολλά θα χρειαστεί να κάνεις στη δουλειά σου, ίσως μάλιστα οι πληροφορίες είναι τόσες που θα σου προκαλέσουν ζαλάδα. Στις 31, συναισθηματικά θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή ένα φιλικό πρόσωπο, ενώ δεν αποκλείεται να συναντηθείς με ένα άτομο για καθαρά επαγγελματικούς λόγους και να σου αφήσει την αίσθηση ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη.

2ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, θα ταλαιπωρηθείς αρκετά τόσο σε ερωτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς και τα νεύρα θα είναι τεντωμένα αλλά και συναισθηματικά θα είσαι διεγερμένος και μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Ζήλια, ανταγωνισμός, διεκδίκηση και εγωισμός δεν είναι καλοί σύμβουλοι και ίσως στις 27 να γίνει χαμός με το ταίρι σου ή ένα πρόσωπο με το οποίο είχες έρθει κοντά. Παίζει και ένας χωρισμός, ένα έξοδο που δεν υπολόγιζες, όπως επίσης κάποιο πρόβλημα με ένα αγαπημένο σου άτομο. 

3ο Δεκαήμερο: Ούτε ξεκινά, ούτε και τελειώνει καλά αυτή η εβδομάδα για σένα. Στις 27, θα νιώσεις για μια ακόμα φορά ότι εύκολα τουμπάρεσαι από την οικογένειά σου και τελικά περνά το δικό της, όταν το θέλει. Και στα προσωπικά σου όμως, ένα πρόσωπο έχει βρει το ευαίσθητο σημείο σου και σε εκμεταλλεύεται. Δεν αποκλείεται κιόλας να διαψευστούν οι ελπίδες και τα όνειρά σου ή να ανακαλύψεις ότι κάποιος/α σε κοροϊδεύει. Στις 30 θα βγάλεις από μέσα σου ό,τι νιώθεις σε ένα άτομο για το οποίο έχεις αισθήματα, όμως η έκβαση θα είναι δυσάρεστη, όπως θα φανεί την 1η Αυγούστου και θα στενοχωρηθείς. Επίσης, ίσως το ταίρι σου ή άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο σε ανησυχήσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 5 παρεξηγημένα ζώδια – Μήπως σε έχουν παρεξηγήσει κι εσένα;

 

Πηγή
 

Home