Thumbnail

Οι προβλέψεις της εβδομάδας (29/6-4/7) Οι προβλέψεις της εβδομάδας (29/6-4/7)

Όλα τα σημαντικά γεγονότα που σε περιμένουν τις επόμενες μέρες
H ενδιάμεση εβδομάδα των Εκλείψεων δεν προσφέρει και τη μεγαλύτερη ασφάλεια, σιγουριά και γενικά οτιδήποτε που να μας κάνει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας! Αντίθετα, όμως αυτό είναι που χρειάζεται να παλέψουμε και να είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε με οδηγό το συναίσθημά μας και τη διαίσθησή μας η οποία αρχίζει και λειτουργεί και δίνει κάποια απαγορευτικά που δεν πρέπει να μας αφήσουν ασυγκίνητους.

ΚΡΙΟΣ
1ο Δεκαήμερο: Με τον Άρη πάνω σου, από τις 28 του μήνα και μάλιστα σε θετική όψη με τον Κρόνο, το να μην πετύχεις όσα επιθυμείς θα ήταν μάλλον απίθανο, ως εκ τούτου, καλό θα ήταν να φορτσάρεις. Αν έχεις κάποιο στόχο ή προσωπική επιδίωξη, τώρα μπορείς να τον πετύχεις. Στις 30 αλλά και 1η Ιουλίου μπορεί να υπάρξει μια αναστάτωση που αφορά στο σπίτι ή σε μέλος της οικογένειάς σου, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και οικονομικό κόστος. 

2ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα αυτή δε θα σε προβληματίσει καθόλου, τουλάχιστον στις αρχές της. Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα αγαπημένα σου άτομα αλλά και στο σπίτι σου, όπου ενδεχομένως να ξεκινήσεις και κάποιες εργασίες, που από καιρό ήθελες να κάνεις. Επιπλέον θα έχεις τη συμπαράσταση και τη βοήθεια, υλική ή ηθική σε ένα εγχείρημά σου. 

3ο Δεκαήμερο: Μια ένταση είναι πολύ πιθανή στις 29 του μήνα στη σχέση σου ή έναν συνεργάτη σου, ενώ δεν αποκλείεται η αιτία να βρίσκεται στα επαγγελματικά σου. Από τις 2 του μήνα και μέχρι τον Δεκέμβριο, θα έχεις ξανά και τον Κρόνο στον Αιγόκερω να σου βάζει εμπόδια και να σε φορτώνει με επιπλέον ευθύνες και καθήκοντα. 

 

ΤΑΥΡΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Μια σύγχυση που ίσως σχετίζεται με τη δουλειά σου ενδεχομένως να την πάρεις στις 28, οπότε θα βρεθείς σε θέση μάχης. Από την άλλη ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε παρακινεί τόσο στις 30 όσο και την 1η Ιουλίου, οπότε θα προβείς σε ενέργειες και αποφάσεις που θα πραγματοποιήσεις άμεσα, ανεξάρτητα με το αν προκαλέσουν αντιδράσεις. Ίσως μάλιστα βάλεις σε εφαρμογή μια ιδέα που πριν δεν τολμούσες. 

2ο Δεκαήμερο: Ενώ μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου στις 2 του μήνα, η συνέχεια, τόσο πριν όσο και μετά η εβδομάδα δε θα σου επιφυλάξει άλλα ζητήματα. Μάλιστα στις 4 του μήνα μπορεί να έχεις και μια επιτυχία στον ερωτικό ή οικονομικό τομέα. 

3ο Δεκαήμερο: Κάποια προβλήματα με τη δουλειά είναι πιθανά στις 29 του μήνα, ενδεχομένως να υπάρξει και μια ένταση με συνάδελφο ή υπάλληλό σου. Από τις 2/7, επανέρχονται ζητήματα νομικής φύσης, σχετικά με σπουδές και ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να σου ξαναγίνει μια πρόταση για δουλειά ή να ξανασκεφτείς τη μετακόμισή σου σε μια άλλη πόλη ή χώρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
1ο Δεκαήμερο:
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει παιχνίδι αυτή την εβδομάδα και εννοείται ότι θα φροντίσει εκτός από την καλοπέρασή σου, να σε φέρει και σε επαφή με αρκετά καινούργια πρόσωπα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου κι όχι μόνο ερωτικά. Κοινωνικό και με έντονη διάθεση για ξενύχτια και διασκέδαση σε κάνει και ο Άρης στον Κριό. Ενδιαφέρουσες προοπτικές όσον αφορά στη δουλειά, αλλά και μια απρόσμενα θετική τροπή ακόμα και για τα οικονομικά σου είναι πιθανή στις 30/6 και 1/7.

2ο Δεκαήμερο: Αρκετά κοινωνικός θα είσαι αυτήν την εβδομάδα και μάλιστα θα βρεθείς με αρκετούς φίλους και γνωστούς, αλλά και πρόσωπα που ενδεχομένως να σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα, οπότε και μόνο που θα μιλήσεις και θα βρεθείς με κόσμο θα είσαι ευχαριστημένος. 

3ο Δεκαήμερο: Μια δυσάρεστη κατάσταση ή τροπή στα ερωτικά σου, στις 29, θα σου ρίξει αρκετά τη διάθεση. Δεν αποκλείεται, αν είσαι σε σχέση, να δημιουργηθεί ένταση από το ταίρι σου ή δυσπιστία ως προς την «τιμιότητά» σου. Από τις 2/7 και μετά, με την επανεμφάνιση του Κρόνου στον 8ο οίκο σου, είναι απαραίτητο να διευθετήσεις οικονομικές σου εκκρεμότητες, αναφορικά με δάνεια ή χρέη σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία ή εφορία. Ίσως μάλιστα ένα γεγονός να σε αναγκάσει να τα κλείσεις ή τουλάχιστον να κάνεις μια ρύθμιση. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Με αρκετή ένταση και ενδεχομένως γεγονότα που αφορούν στα επαγγελματικά σου και κατ’ επέκταση στα οικονομικά σου θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα. Ωστόσο, στις 30/6 και 1/7, να περιμένεις κάτι απρόσμενα καλό που αφορά τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στην κοινωνική σου. Δεν αποκλείεται μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν, που σου είχε σταθεί ή ένα άλλο, που είχε ενδιαφερθεί ερωτικά για σένα. 

2ο Δεκαήμερο: Από 1η του μήνα ο Ήλιος θα βρίσκεται από πάνω σου, αυξάνοντας τη δημοφιλία σου και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή και κυρίως την ερωτική. Θα γίνεσαι αυτόματα συμπαθής, οπότε θα σου είναι πιο εύκολο να κάνεις προσεγγίσεις. Η ανταπόκριση του αντίθετου φύλου θα είναι θερμή. Στις 2 του μήνα, μάλιστα θα έχεις μια ευκαιρία να προσελκύσεις όποιον/α σου έχει κλέψει την καρδιά. 

3ο Δεκαήμερο: Στις 29 του μήνα είναι πιθανή μια δυσαρέσκεια ή ένταση με το ταίρι σου ή συνεργάτη σου, όπως επίσης και με άτομο της οικογένειάς σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να γίνει μια ζημιά που θα σε στενοχωρήσει. Καλό θα ήταν επίσης να προετοιμαστείς ψυχολογικά, αφού από τις 2/7 ο Κρόνος θα περάσει και πάλι απέναντί σου, φέρνοντας προβλήματα στις σχέσεις σου ή ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο ένα παλιό. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο καιρό θα σου το κρατήσει αν θυμώσει μαζί σου, το κάθε ζώδιο;

 

ΛΕΩΝ 
1ο Δεκαήμερο:
Η εβδομάδα σου ξεκινά προβληματικά, καθώς Άρης και Κρόνος μπορεί να δημιουργήσουν αρκετή θέματα στις σχέσεις σου, με αιτία ενδεχομένως κάποιο τρίτο πρόσωπο που ανακατεύεται ή μια κοινή υπόθεση. Το έντονο κλίμα θα συνεχιστεί και στις 30, αλλά και 1/7, αυτή τη φορά όμως εξ αιτίας μιας αλλαγής στα επαγγελματικά σου, που θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σου και μάλιστα δε θα σου δοθούν εναλλακτικές ούτε την δυνατότητα για να την αρνηθείς. 

2ο Δεκαήμερο: Εσύ πάλι δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα αυτή την εβδομάδα, αντίθετα θα έχεις την αίσθηση ότι τα πράγματα είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική σου ζωή αρχίσουν να παρουσιάζουν σταδιακή βελτίωση. Εφ’ όσον άγχη και σκοτούρες δε θα έχεις, θα καταφέρεις να τελειώσεις και με κάποιες δουλειές που ήθελες. 

3ο Δεκαήμερο: Στις 29, θα υπάρχει έντονος εκνευρισμός ή μια ανησυχία που δε θα σε αφήνει να ηρεμήσεις ή να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να οφείλονται όλα αυτά σε συγκεκριμένο γεγονός. Από τις 2 του μήνα, θα αρχίσεις και πάλι να ζορίζεσαι, θα αυξηθεί ενδεχομένως ο όγκος των εργασιών σου ή θα αναλάβεις να πάρεις στις πλάτες σου ένα έργο και να το φέρεις σε πέρας.

 

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σου νιώθεις ότι πρέπει να δράσεις άμεσα, ωστόσο, είναι δική σου η αίσθηση αυτή και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Προσπάθησε να κινείσαι με τη λογική, όχι παρασυρόμενος από άλλα πρόσωπα και εστίασε σε έναν συγκεκριμένο στόχο. Από την άλλη, στις 30/6 και 1/7, μέσω μιας τυχαίας γνωριμίας, ίσως βρεις λύση ή εναλλακτική για ένα θέμα που σε απασχολεί. 

2ο Δεκαήμερο: Δεν έχεις κάτι για να ανησυχείς αυτή την εβδομάδα, αντίθετα από την 1η κιόλας του Ιουλίου τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα, όσον αφορά στην κοινωνική σου ζωή και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα είσαι και πιο του έξω, θα θέλεις να βρεθείς με φίλους και παρέες και θα μοιραστείς νέα και όμορφες στιγμές. 

3ο Δεκαήμερο: Είναι πιθανό ένα έξτρα έξοδο, που δεν υπολόγιζες να σκάσει στις 29 του μήνα που θα σε βγάλει από τον προϋπολογισμό σου. Πρέπει, επίσης, να βγάλεις κάθε σκέψη από το μυαλό σου για μια αγορά γιατί δε θα σου βγει καλή, όπως επίσης και ένα ερωτικό πλησίασμα. Από τις 2 του μήνα, ο Κρόνος επιστρέφει στον 5ο οίκο σου και παρότι έχει αρκετά κοινά μαζί σου, θα σου δημιουργήσει κάποια εμπόδια στην ερωτική σου ζωή. 

 

ΖΥΓΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Πάνω που είπες ότι θα ηρεμήσεις και θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τα ωραία της ζωής, έρχεται ο Άρης απέναντί σου να βάλει φωτιά στις σχέσεις σου. Οι επιθετικές και ανταγωνιστικές τάσεις θα βγουν από το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου κι η δική σου τάση να τις χειριστείς διπλωματικά, θα αποτύχει. Πιθανόν να ξεκόψεις κι από ένα πρόσωπο, αν είσαι ελεύθερος. Στις 30/6 ή 1/7 τα επαγγελματικά σου θα βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα, με ξαφνικές αποφάσεις, κινήσεις ή αλλαγές της τελευταίας στιγμής, που θα σε κάνουν έξαλλο. 

2ο Δεκαήμερο: Εσύ, πάλι, δεν θα έχεις τέτοια ζητούμενα, μάλιστα στις 28 θα περάσεις τέλεια κι ίσως έχεις και τις κατακτήσεις σου. Με τον Ήλιο από την 1η του μήνα, θα στραφείς προς τα επαγγελματικά σου, αφού θα παρουσιαστούν αρκετά θέματα που θα πρέπει να διευθετήσεις. Κάποια χρήματα ή μια καινούργια ερωτική συγκίνηση είναι πιθανή στις 2 του μήνα, ενώ στις 3 είναι πιθανό να μιλήσεις και να συναντήσεις αρκετό κόσμο, να κάνεις τις βόλτες σου και να μάθεις νέα και κουτσομπολιά, με τα οποία θα γελάσεις.

3ο Δεκαήμερο: Κάποιο οικογενειακό θέμα ή πρόβλημα με το σπίτι σου θα σου χαλάσει τη διάθεση στις 29 του μήνα, ενώ δεν αποκλείεται και να τσακωθείς με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Κι επειδή όλα αυτά τα ζητήματα θα επιστρέψουν, στις 2 του μήνα, μαζί με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, καλό θα ήταν να τον εκμεταλλευτείς και να προσπαθήσεις να τα κλείσεις μια και καλή. 

new

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Η εβδομάδα σου κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι, αφού αφ’ ενός θα έχεις κάποια θέματα με τη δουλειά σου, πιθανόν και με το σπίτι σου. Ίσως πάθεις μια ζημιά ή εμφανιστεί πρόβλημα υγείας δικού σου ανθρώπου. Σιγά-σιγά η ένταση θα συσσωρεύεται στις σχέσεις σου και η ατμόσφαιρα θα ηλεκτριστεί επικίνδυνα στις 30/6 και 1/7. Μάλιστα δεν αποκλείεται το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου να σου επιτεθούν και να σε κατηγορήσουν για διάφορα. Πιθανή είναι και μια δυσάρεστη εξέλιξη όπως και διακοπή επικοινωνίας. 

2ο Δεκαήμερο: Εσύ, αντίθετα, δε θα αντιμετωπίσεις κανένα θέμα. Ίσα-ίσα που ο Ιούλιος θα ξεκινήσει ελπιδοφόρα, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσεις κι ένα ταξίδι ή τις διακοπές σου. Από την άλλη, θετική εξέλιξη θα έχουν νομικά ή εκπαιδευτικά σου ζητήματα. Στις 2 οικονομικά ή ερωτικά θα έχεις τις επιτυχίες σου και το σερί σου θα συνεχιστεί και στις 3 του μήνα. Μάλιστα, όποιο άνοιγμα κι αν κάνεις, θα σου βγει, γι’ αυτό πρέπει να το τολμήσεις. 

3ο Δεκαήμερο: Με αρκετή ένταση θα ξεκινήσει η εβδομάδα, ίσως όμως είναι και δική σου ανησυχία για διάφορα θέματα που θα σε επηρεάσει αρκετά και θα σου χαλάσει τη διάθεση. Στις 2 του μήνα, θα έχεις μια ακόμα δυνατότητα να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα ή να τελειώσουν επιτέλους και να σου φύγει ένας μεγάλος πονοκέφαλος. Από την άλλη, ίσως αναγκαστείς να κάνεις ένα είδος συμβιβασμού σε μια συγγενική σχέση. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο Δεκαήμερο:
Για σένα αυτή η εβδομάδα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον κι όχι μόνο για την ερωτική σου ζωή, με τον Άρη να μπαίνει στον 5ο οίκο σου, αλλά για τα εργασιακά και τα οικονομικά σου. Ο ενθουσιασμός και το θάρρος στο να πλησιάσεις κάποιον/α που θα σου αρέσει, θα έχει θετικά αποτελέσματα. Στις 30/6 με 1/7 μπορεί να υπάρξει μια απρόσμενη αλλαγή ή γεγονός στη δουλειά σου που ενδεχομένως να σε φέρει σε πλεονεκτική θέση και να έχεις και απολαβές, αρκεί να αντιδράσεις αμέσως. 

2ο Δεκαήμερο: Εσύ, πάλι, ούτε κρύο, ούτε ζέστη αυτή την εβδομάδα. Από την 1η του μήνα θα αρχίσεις να ανεβάζεις στροφές και να «ανησυχείς» για τα οικονομικά σου γιατί εκεί θα στραφεί κυρίως το ενδιαφέρον σου. Το πόσα παίρνεις και το τι ακριβώς πληρώνεις είναι τόσο σημαντικό, όσο και να κόψεις κάποια χαζά έξοδα που κάνεις, αν θέλεις να κάνεις μια αγορά ή απλά να διατηρήσεις την ισορροπία και να μην αγχώνεσαι. 

3ο Δεκαήμερο: Πολλά έξοδα θα έχεις στις 29 ή θα χαλάσεις παραπάνω χρήματα από αυτά που υπολόγιζες γι’ αυτό έχε το νου σου για να μην ξεφύγεις από τα όρια. Γενικώς αυτή η περίοδος δεν θα είναι εύκολη για σένα σε οικονομικό και ερωτικό επίπεδο, καθώς κάθε λάθος ή επιπολαιότητα που κάνεις, θα έχει και το ανάλογο κόστος, επειδή ο Κρόνος θα ξαναπεράσει στον 2ο οίκο σου όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Δεκέμβριο, μειώνοντας παράλληλα εναλλακτικές και ευκαιρίες για εύκολο κέρδος. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 ζώδια που θα σου τάξουν τον ουρανό με τ’ άστρα, αλλά δεν θα σου τον δώσουν

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1ο Δεκαήμερο:
Αρκετές εντάσεις στο σπίτι σου και την οικογένειά σου θα έχει αυτή η εβδομάδα και η αρχή θα γίνει στις 28, όπου το να προσπαθήσεις να επιβάλλεις κανόνες και όρια θα προσκρούσει πάνω σε αντιδράσεις και ξεσπάσματα. Πολύ πιθανή είναι και μια ζημιά που θα σου στοιχίσει. Από την άλλη, στις 30/6 και 1/7, τα πάντα μπορεί να έρθουν τούμπα στα ερωτικά και τις σχέσεις σου, με ξαφνικές αποχωρήσεις, επιστροφές και ξαφνικές αλλαγές, που θα σε αιφνιδιάσουν. Προσπάθησε όμως να συνέλθεις γρήγορα από το σοκ για να αντεπεξέλθεις στις προκλήσεις. 

2ο Δεκαήμερο: Θα κρατήσεις χαμηλά τους τόνους και κυρίως θα φροντίσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη δουλειά σου κι αν χρειαστεί θα κάνεις κι ένα βήμα πίσω, προκειμένου να μην οξυνθούν τα πνεύματα. Την 1η ο Ήλιος θα περάσει απέναντί σου, τραβώντας το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές. Πιθανόν να χρειαστεί να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, το σίγουρο όμως είναι ότι θα πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή στις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων και να είσαι πιο δεκτικός και πρόθυμος να βρεις λύσεις.

3ο Δεκαήμερο: Απαιτείται μεγάλη υπομονή και προσπάθεια από την πλευρά σου για να μην ξεφύγουν τα πράγματα στη δουλειά σου στις 29, όπως επίσης και να μην τσακωθείς με έναν ανώτερό σου. Από την άλλη, στις 2/7 υποδέχεσαι και πάλι τον Κρόνο στο ζώδιό σου, όπου μέχρι τον Δεκέμβριο θα φορτωθείς ή θα… ξεφορτωθείς βάρη από πάνω σου, ανάλογα με το πώς θα χειριστείς τα πράγματα. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Στις 28, θα έχεις τη διάθεση να τρέξεις διάφορες υποθέσεις σου, κυρίως αυτές που τραβάνε πολύ και να ξεμπερδεύεις μαζί τους, ώστε να μπορείς απερίσπαστος με άλλα ζητήματα που σε απασχολούν. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου θα αυξηθούν με τον Άρη στον Κριό, ωστόσο τόσο στις 30/6, όσο και την 1η του μήνα, αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές είναι πιθανό να συμβούν και στο σπίτι και τη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται η επανεμφάνιση κι ενός προβλήματος από τα παλιά που θεωρούσες λυμένο ή κάτι σχετικό με την υγεία σου που θα σε βάλει σε άλλη πορεία.

2ο Δεκαήμερο: Αρκετά καλή αναμένεται αυτή η εβδομάδα για σένα, με ενδιαφέρουσες επαφές και νέες γνωριμίες, αλλά και ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Από την 1η Ιουλίου, θα περάσει και ο Ήλιος στον 6ο οίκο σου ευνοώντας τα εργασιακά σου θέματα. Είναι πιθανή η βελτίωση της σχέσης σου με ένα συνάδελφο ή υπάλληλό σου ή -τουλάχιστον- θα βρεθεί ένας κώδικας επικοινωνίας μεταξύ σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας. 

3ο Δεκαήμερο: Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο αυτή την εβδομάδα, με δουλειές που θα σκάνε και θα πρέπει να ολοκληρωθούν, αλλά και από άποψη επαφών και μετακινήσεων. Ωστόσο, η πίεση και οι απαιτήσεις στη δουλειά σου ενδεχομένως να αυξηθούν από τις 2 του μήνα, ίσως λόγω κάποιων συγκεκριμένων συνθηκών που θα διαμορφωθούν ή ζητημάτων άλυτων που θα επανέλθουν. 

 


ΙΧΘΥΕΣ
1ο Δεκαήμερο:
Από την πρώτη κιόλας μέρα της, αυτή η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να κυνηγήσεις ό,τι θέλεις να αποκτήσεις, καθώς όπως θα διαπιστώσεις αν δεν κινήσεις γη και ουρανό, τίποτα δε θα γίνει. Από την άλλη, στις 30 ή την 1η του μήνα, μπορεί να προκύψει κάτι καλό στα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται με το δικό σου στιλ, να καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Επιπλέον, μια ξαφνική γνωριμία μέσω άλλων ή εντελώς τυχαία, είναι πιθανό να καταλήξει σε μεγάλο έρωτα, που θα έχει και γρήγορη εξέλιξη. 

2ο Δεκαήμερο: Ένα κλίμα αισιοδοξίας θα σε κατακλύσει στις 28, ίσως μάλιστα αυτό οφείλεται σε κάτι ευχάριστο που έχει να κάνει με τα οικονομικά ή τα ερωτικά σου. Το όμορφο κλίμα θα διατηρηθεί όλη την εβδομάδα, αφού την 1η του μήνα περνά και ο Ήλιος στον 5ο οίκο σου, όπου θα νιώσεις πιο δημιουργικός κι ερωτικός. 

3ο Δεκαήμερο: Ίσως σε πιάσουν ανασφάλειες για τα αισθήματα του/ης συντρόφου σου στις 29 του μήνα ενώ δεν αποκλείεται να τύχει ένα επιπλέον έξοδο, που δεν είχες προγραμματίσει ή μια πληρωμή που σου είχε διαφύγει και πρέπει οπωσδήποτε να γίνει. Από τις 2 του μήνα, πιθανό είναι ένα ξεσκαρτάρισμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κυρίως αν περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα χαρακτηριστικά ζωδίων δεν τα γνωρίζεις!

 

Πηγή

 
 

Home