Thumbnail

Οκτώβριος 2020: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με το ζώδιό σου; Οκτώβριος 2020: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Όσα σε περιμένουν το νέο μήνα που μόλις υποδεχτήκαμε – Σε θέλουμε ενημερωμένη!
Ο Οκτώβριος μόλις έχει ξεκινήσει και τα άστρα προβλέπουν πώς θα είναι για σένα. Διάβασε το ζώδιο και το ωροσκόπιο σου για να έχεις μια σφαιρική εικόνα.

ΚΡΙΟΣ
Έντονος και αρκετά σημαντικός για τις αποφάσεις σου χαρακτηρίζεται ο νέος μήνας. Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται στις 2/10 στον άξονα Κριού – Ζυγού, σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει, κυρίως στη σχέση σου με τους άλλους. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι τις βίαιες και ακραίες συμπεριφορές απέναντί τους. Στις 15/10 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του μυστηριώδη Σκορπιού στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στον τομέα των οικονομικών σου. Διόρθωσε ή τακτοποίησε παρελθοντικά λάθη σου και φρόντισε να μην τα επαναλάβεις.
Δώσε μεγάλη προσοχή στις συζητήσεις που προκύπτουν στα εργασιακά κυρίως προς το τέλος του μήνα, που κρύβουν απρόσμενες ευκαιρίες. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται προσοχή η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, καθώς η νέα Σελήνη στις 16/10 σε κάνει εκρηκτική και ιδιαίτερα απαιτητική απέναντί του. Μην τραγικοποιείς τις καταστάσεις και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που είσαι μόνη, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 φέρνει στο δρόμο σου νέες ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Προς το τέλος του μήνα επίσης ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού πια, δεν αποκλείεται να αναζωπυρώσει το παρελθόν. 


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά σε ελκύουν σε έναν άνδρα σύμφωνα με το ζώδιο σου

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ουσιαστικά ο μήνας ξεκινά με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στον άξονα Κριού – Ζυγού φέρνοντας τους φόβους, τα λάθη του παρελθόντος και τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια. Ο επαγγελματικός σου τομέας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και χρειάζεται προσοχή καθώς δημιουργεί αρκετές εντάσεις και πιθανές παρανοήσεις. Δείξε επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέες συμφωνίες που φαίνεται να κρύβουν παγίδες και επικίνδυνα ψιλά γράμματα.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τομέα των συναισθηματικών σου καθώς το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μια ισχυρή επανεκκίνησης στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η δεύτερη Πανσέληνος, την τελευταία μέρα του μήνα στο δικό σου άξονα, φέρνει στην απόλυτη προτεραιότητά σου τη συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, ένας παρελθοντικός έρωτας δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του στη ζωή σου. Πρόσεξε τις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις καθώς σου έχει αφήσει μια γλυκόπικρη αίσθηση. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα προβλέπονται για σένα αυτόν το μήνα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 2/10, σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη να αφήσεις πίσω σου το παλιό και να ξεκινήσεις κάτι νέο, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τις κοινωνικές επαφές και τους στόχους σου.
Στις 15/10 ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του δημιουργώντας μια αναστάτωση στις καθημερινές και πρακτικές υποθέσεις σου. Αν και πράγμα δύσκολο για σένα η συγκέντρωση, θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις εργασιακές σου υποθέσεις. Πιθανές νέες δεσμεύσεις επιδίωξέ τες προς τα τέλη του μήνα που τα πράγματα αρχίζουν να ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους. Μια εσωστρέφεια σου δημιουργεί η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου κι έτσι επιλέγεις και επιδιώκεις ήσυχες βραδιές με τον αγαπημένο σου σύντροφο. Ωστόσο δεν λείπουν και οι μικροπαρεξηγήσεις και παρανοήσεις στις συζητήσεις σας. Καυτά θέματα είναι προτιμότερο να τα αποφύγεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Εσύ που είσαι μόνη, στις 28/10 που η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ζυγού, το κέφι σου για διασκέδαση και ομαδοποίηση σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έντονα αστρολογικά φαινόμενα και ανάδρομοι πλανήτες αυτόν το μήνα σε θέλουν σε εγρήγορση. Η πρώτη εκ των δύο Πανσελήνων του μήνα πραγματοποιείται στις 2/10 στον άξονα Κριού – Ζυγού και επηρεάζει τον τομέα των εργασιακών και τις σχέσεις σου με συνεργάτες και ανώτερους. Δείξε προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας σου στις 15/10 που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού. Παρανοήσεις, ραντεβού και υπογραφές χρειάζονται την προσοχή σου. Το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τη συναισθηματική σου ζωή. Θα σημειωθούν εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου καθώς και με τα άτομα του άμεσου κοινωνικού και οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η Αφροδίτη τα τέλη του μήνα περνά στο ζώδιο του Ζυγού και τα πνεύματα κατευνάζουν. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου πρακτικά και μην επαναφέρεις στη ζωή σου παρελθοντικές καταστάσεις. Αφέσου σε νέες γνωριμίες και κάνε τις συγκρίσεις σου. Αξίζεις περισσότερα πράγματα. 

 

ΛΕΩΝ
Φορτωμένος με υποχρεώσεις έρχεται ο νέος μήνας για σένα καθώς έχουν συσσωρευτεί, και η ανάγκη σου για βελτίωση και αλλαγές μεγαλώνει. Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα στις 2/10 ευνοεί πιθανά υποθέσεις σου που σχετίζονται με το εξωτερικό, καθώς επαναφέρει ή υπενθυμίζει προβληματικές περιοχές της ζωής σου.
Οικονομικές και εργασιακές υποθέσεις σου φέρνει στο προσκήνιο η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου. Ο τρόπος επικοινωνίας αλλά και η συνέπεια στα επαγγελματικά κλονίζονται με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 15/10. Πρόσεξε τις παρερμηνεύσεις, παρανοήσεις και καθυστερήσεις. Ο εκνευρισμός είναι κακός σύμβουλος κυρίως αυτήν την περίοδο. Η ανάγκη σου να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου μεγαλώνει, όμως ταυτόχρονα χρειάζεται προσοχή και ο τρόπος που εκφράζεσαι. Ίσως άλλα να θέλεις να πεις και άλλα να καταλαβαίνει. Πρόσθεσε διασκέδαση στις δραστηριότητές σας προκειμένου να περάσει ένα δύσκολο διάστημα ανώδυνα. Εσύ που είσαι μόνη, σκέφτεσαι έντονα και σε απασχολεί το παρελθόν. Αν διεκδικείς ένα άτομο καλύτερα να κάνεις υπομονή και να κάνεις τις κινήσεις σου προς τα τέλη του μήνα που το κλίμα γίνεται πιο βοηθητικό. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού από τις 28/10 σε ευνοεί περισσότερο. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που τους νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αλλαγές προμηνύονται αυτόν το μήνα για σένα στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Οι ανάδρομοι πλανήτες όμως δημιουργούν και εντάσεις, ανατροπές και καθυστερήσεις για αυτό και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη και ετοιμοπόλεμη. Η Πανσέληνος στις 2/10 φέρνει κάποια απωθημένα και καταπιεσμένες ανάγκες στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ψυχολογία σου. Τα κίνητρα που λαμβάνεις στα εργασιακά φέρνουν καριέρα και εξέλιξη στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι την ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά από το ζώδιο του Σκορπιού στις 15/10 και δημιουργεί παρανοήσεις, καθυστερήσεις και εμπόδια. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 3/10 στο δικό σου ζώδιο ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή. Εξοικονομείς χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου και αυτό λειτουργεί αναζωογονητικά για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέχρι και τις 27/10 που η Αφροδίτη παραμένει στο δικό σου ζώδιο, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ένας νέος έρωτας δεν αποκλείεται να εισβάλλει στη ζωή σου που θα σου εμπνεύσει ασφάλεια και σιγουριά.

 

ΖΥΓΟΣ
Πολλές ανακατατάξεις, αλλαγές και γρήγορους ρυθμούς φέρνει ο νέος μήνας για σένα. Η πρώτη Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 2/10, σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον και την εξέλιξη τόσο των προσωπικών όσο και επαγγελματικών σου. Αρκετά εργασιακά ζητήματα φαίνεται να σε πνίγουν ασφυκτικά καθώς και ένα κλίμα ασάφειας που δημιουργείται εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 15/10 χρειάζονται προσοχή. Από τις 23/10 όμως που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού ανακτάς τις ισορροπίες και τον έλεγχο. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην του χρεώνεις τα όσα νιώθεις να μην πηγαίνουν καλά στη σχέση σας. Εμπιστεύσου την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο από τις 28/10 που το κλίμα ανανεώνεται και αρχίζει να πνέει άλλος αέρας. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση πρόσεξε τον τρόπο που την χειρίζεσαι. Ο ανάδρομος Ερμής κάνει την επικοινωνία δύσκολη και οι παρανοήσεις είναι έντονες. Νέες γνωριμίες όμως δεν αποκλείονται καθόλου από τα τέλη του μήνα οπότε οι αποφάσεις είναι δικές σου. 

october

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα γεγονότα αυτόν το μήνα αλλά και οι εξελίξεις τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς για αυτό και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα. Στις 2/10 πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Κριού – Ζυγού, αλλάζοντας κάποια μέχρι χθες δεδομένα και τα οποία αυξάνουν τις υποχρεώσεις σου κυρίως στα εργασιακά. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο και εφιστά την προσοχή σου στον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεις τις ιδέες σου. Από τις 23/10 όμως που ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο η κατάσταση διευκολύνεται, καθώς και η προώθηση των ιδεών σου. Η δεύτερη Πανσέληνος, την τελευταία μέρα του μήνα, σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την πορεία και εξέλιξη της καριέρας σου. Παρά τις δυσκολίες του μήνα στις προσωπικές υποθέσεις σου, η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στις 3/10, ευνοεί την πορεία της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις εσύ είναι να προστατεύσεις τη σχέση σας από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα κακόβουλα σχόλια. Εσύ που είσαι μόνη, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος στις 2/10 εντείνει την ανάγκη σου για δημιουργικότητα και έκφραση. Ωστόσο σου επισημαίνει λάθη στη συναισθηματική σου ζωή τα οποία επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Κλείσε ζητήματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος στα εργασιακά όμως απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Με την πορεία του ανάδρομου Ερμής στις 15/10 θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι. Εύκολα τα λεγόμενα και οι συζητήσεις μπορούν να παρεκτραπούν και να επηρεάσουν τις ισορροπίες σου. Προς το τέλος του μήνα με την Αφροδίτη στο Ζυγό, μπορείς πιο εύκολα να διεκπεραιώσεις οικονομικά και εργασιακά θέματα. Μην αφήνεις την προσωπική σου ζωή και κυρίως τη σχέση με τον αγαπημένο σου σε δεύτερη μοίρα. Έστω και αν νιώθεις κουρασμένη θα πρέπει να του αφιερώνεις ουσιαστικό χρόνο, αν θέλεις να αποφύγεις παρατράγουδα. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη πλέον από τις 3/10 στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να αλλάξει μορφή σε μια σχέση που μέχρι χθες φάνταζε φιλική. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καθοριστικός και με αρκετό σασπένς φαίνεται να είναι ο νέος μήνας για σένα, καθώς το πλανητικό σκηνικό έχει εξαιρετική κίνηση. Εμπεριέχει δυο Πανσελήνους, ένα ανάδρομο Ερμή και Άρη. Η πρώτη Πανσέληνος στις 2/10 επηρεάζει τον τομέα εργασίας και οικογένειας. Θέματα ακίνητης περιουσίας πιθανά να σε απασχολήσου έντονα, καθώς και μια μετακόμιση ή ανακαίνιση. Εντάσεις προβλέπονται στον εργασιακό χώρο σου και επαναφορά παρελθοντικών εκκρεμοτήτων ή και λαθών. Για αυτό φρόντισε τον εαυτό σου και βρες τρόπους να διατηρήσεις την ενέργειά σου ανεβασμένη. Μην παρασύρεσαι σε στιγμές έντασης και διαταράσσεις σημαντικές σχέσεις με ανώτερους σου. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου καθώς η πίεση που δέχεσαι από άλλους τομείς της ζωής σου σε κάνουν αυταρχική και απότομη μαζί του. Από τις 23/10 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού το κλίμα αποκαθίσταται. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου αλλά και στου Ζυγού αντίστοιχα από τις 28/10 φέρνει εξελίξεις, νέους έρωτες και επανασυνδέσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καιρός να αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού επηρεάζει τις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου. Η νέα Σελήνη στις 16/10 στο ζώδιο του Ζυγού σε κάνει να αλλάζεις τις απόψεις σου σε σχέση με το χθες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή διαταράσσει την επικοινωνία στον εργασιακό χώρο σου και κάνει το κλίμα εκρηκτικό. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου, να αποφύγεις συμφωνίες και υπογραφές. Κινήσου σε γνώριμα και σταθερά επίπεδα δείχνοντας συνέπεια στα όσα ήδη έχει αναλάβει. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 δίνει έμφαση στο συναίσθημα και σε κάνει πιο τρυφερή απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και παρερμηνεύσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ακρότητες. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το Ζυγό στα τέλη του μήνα, δεν αποκλείεται να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες στο κατώφλι σου. 

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ουσιαστικά ο μήνας ξεκινά με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στο άξονα Κριού – Ζυγού και επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Ένα αίσθημα ανασφάλειας που έρχεται στην επιφάνεια μην το αφήσεις να σε καταβάλλει και να σε οδηγήσει σε απαισιόδοξες σκέψεις. Κάποια εργασιακά θέματα απαιτούν την προσοχή σου, για αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις την ανάλογη συγκέντρωση. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν σου επιτρέπει αποφάσεις και γρήγορα συμπεράσματα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 διευκολύνει την κατάσταση και ηρεμεί τα πνεύματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την ανανέωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μικρές στιγμιαίες εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου αντιμετώπισε τες θετικά και με καλή πάντα διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο προς τα τέλη του μήνα φαίνεται να σε ενθουσιάζει και όχι αδικαιολόγητα.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο καιρό θα σου το κρατήσει αν θυμώσει μαζί σου, το κάθε ζώδιο; 

 

Πηγή

Home