Thumbnail

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν …«τρώει άκυρο»; Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν …«τρώει άκυρο»;

Το δικό σου πώς το αντιμετωπίζει; Συμφωνείς;
Η αλήθεια είναι ότι κάθε ζώδιο αντιδρά τελείως διαφορετικά όταν δεν έχει το ανάλογο ενδιαφέρον από το πρόσωπο που το ενδιαφέρει, αφού ούτε ο χρόνος που χρειάζεται για να... μαζέψει τα κομμάτια του, ούτε ο πόνος είναι ίδιος με των υπολοίπων.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεις στους άλλους


ΚΡΙΟΣ
Αρχικά, του είναι δύσκολο να το καταπιεί γι' αυτό θα είναι στην άρνηση. Στη συνέχεια, όταν συνειδητοποιήσει ότι απορρίφθηκε, θα «θρηνήσει» για λίγο γιατί στραπατσαρίστηκε το Εγώ του αλλά μετά θα προχωρήσει γρήγορα στην επόμενη κατάκτηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα αποσυρθεί και μετά θα προσπαθήσει να πείσει τον εαυτό του ότι έτσι κι αλλιώς δεν έχει ανάγκη το συγκεκριμένο πρόσωπο. Στη συνέχεια όμως, επειδή δεν του είναι εύκολο να ξεκολλήσει, θα ξαναγυρίσει και θα δοκιμάσει πάλι (μπας και άλλαξε γνώμη ή κάνει παιχνιδάκια για να τον τσιτώσει).

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα το αποδεχτεί και θα προσπαθήσει να διώξει τον πόνο ρίχνοντάς το έξω με τους φίλους του. Δεν θα του πάρει πολύ καιρό να ξεχάσει τι συνέβη και δε θα ασχοληθεί ξανά με το ίδιο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πάει στο σπίτι να παρακολουθήσει μια ταινία, θα το ρίξει στο ποτό, παγωτό ή σοκολάτες κλαίγοντας για τα όνειρα που έκανε και πήγαν χαμένα. Μετά από λίγο, θα αρχίσει να κατηγορεί το συγκεκριμένο άτομο για τον πόνο που του προκάλεσε και θα θυμώσει που τον/την απέρριψε.

ΛΕΩΝ
Θα κοιτάξει με ύφος το άλλο πρόσωπο και θα του πει: «Ποτέ δεν μου άρεσες ούτως ή άλλως αλλά είπα να σου δώσω μια ευκαιρία». Θα του πετάξει και ότι είναι ασήμαντος/η και ότι του έκανε και χάρη που ασχολήθηκε μαζί του αλλά μέσα του ο Λέων θα υποφέρει και θα κάνει καιρό να ξεπεράσει την ήττα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε χώρισε χωρίς εξήγηση; Τότε ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρώτα θα τα βάλει με τον εαυτό της και το χαρακτήρα της, μετά θα ψάξει να βρει ένα-ένα όλα τα ελαττώματα του προσώπου που την απέρριψε. Αφού τελειώσει με τη λίστα θα αναλύσει την κάθε στιγμή που ξόδεψε για χατίρι του και θα το εξαφανίσει τελείως από το μυαλό της θεωρώντας το ανάξιο λόγου και σκέψης.

ΖΥΓΟΣ
Θα επηρεαστεί αφάνταστα από αυτήν την απόρριψη και θα πληγωθεί πολύ. Θα τον πιάσει ανασφάλεια για το μέλλον αλλά δεν πρόκειται να πει λέξη σε κανέναν κι έτσι κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι έγινε.

 

love

unsplash.com/photos/u3WmDyKGsrY

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα πονέσει, θα θέλει να κάνει κακό στο συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σκεφτεί: «θα το μετανιώσεις αυτό κάποια στιγμή», αλλά δεν πρόκειται να πει κουβέντα. Με λαβωμένο τον εγωισμό του, θα αποχωρήσει και όταν μείνει μόνος του και δεν τον βλέπει κανείς θα ξεσπάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα το ρίξει στην πλάκα και θα δείξει ότι δεν τρέχει και τίποτα, μέσα του όμως θα τον πειράξει πολύ γιατί θα προσγειωθεί απότομα. Θα νιώσει άσχημα για τον εαυτό του αλλά γρήγορα θα το ξεπεράσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα μετανιώσει που εξομολογήθηκε τα αισθήματά του. Θα κατηγορήσει τον εαυτό του για τις υψηλές προσδοκίες που έθρεψε γιατί έτσι κι αλλιώς δε θα έπρεπε να ελπίζει σε τίποτα. Στη συνέχεια, θα το ρίξει στην εργασιοθεραπεία για να μη σκέφτεται κι έτσι θα πνίξει τον πόνο του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα παραμείνει ήρεμος και cool. Θα αισθανθεί απογοήτευση γιατί είχε ήδη σχηματίσει μια άλλη εικόνα αλλά δεν θα αργήσει να την αποδεχτεί, σαν γεγονός που είχε αρκετές πιθανότητες να συμβεί, και θα προχωρήσει παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα κλειστεί στον εαυτό του και θα προβληματιστεί με κάθε μικρή λεπτομέρεια της απόρριψης. Στη συνέχεια, θα το ρίξει στην ονειροπόληση και θα πείσει τον εαυτό του ότι κάποια στιγμή θα βρει ένα πρόσωπο που θα τον αγαπήσει αληθινά. Μέχρι τότε όμως θα κάνει καταθλιπτικές σκέψεις και επανεξέταση των στοιχείων που ευθύνονται για αυτό που έπαθε.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που τους νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι 


Πηγή

κεντρική φώτο: pexels.com/photo/photo-of-woman-kissing-man-4630033/

Home