Thumbnail

Τα αισθηματικά των ζωδίων για τον Ιούλιο Τα αισθηματικά των ζωδίων για τον Ιούλιο

Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου αυτό τον μήνα
Νέος μήνας, νέες προκλήσεις και για τα αισθηματικά σου είτε είσαι single, είτε σε σχέση!

ΚΡΙΟΣ
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου (28/6) σου δίνει όρεξη και κίνητρο για «μεγάλα πράγματα» και βγαίνοντας από τον «λήθαργο» ποιος και τι να σε κρατήσει; Τα «θηράματα» βόσκουν αμέριμνα κι όταν «χτυπήσεις», δεν θα ξέρουν από πού τους ήρθε! Και βέβαια ουδείς λόγος να γίνεται για σχέση «σχεσένια», αφού προέχει το να βρεις το γλυκό μυστήριο της ζωής, εκφράζοντας την libido σου με κάθε δυνατό τρόπο. Πάλι, δηλαδή, θα πολιορκείς εντατικά, θα ενθουσιαστείς και θα τάζεις, μέχρι να κατακτήσεις, ύστερα να βαρεθείς και να αλλάξεις στόχευση. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, το ταίρι σου θα πρέπει να προσαρμοστεί έγκαιρα σε μια πιο περιπετειώδη σεξουαλική ζωή, γιατί αν παρ’ ελπίδα έχει βολευτεί στην καθημερινή ρουτίνα κι αρχίσει να κριτικάρει τις ορμές σου ή να μην ανταποκρίνεται με πάθος… μην τον είδατε τον Παναή!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Παραφράζοντας τον τίτλο γνωστής ταινίας, μπορούμε να πούμε ότι «ουδέν νεώτερον από το ερωτικό μέτωπο»! Ίσως όμως να είναι καλύτερα έτσι, αφού αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι απλά να απολαύσεις την ζωή, ομού με το ταίρι σου, με τα καλούδια που θα σου φέρει η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου. Ξάπλες, μάσες και ικανοποιήσεις σε όλα τα επίπεδα, δεν το λες και λίγο… Αν βέβαια είσαι μόνος/η και «ψάχνεσαι»… εδώ τα χαλάμε γιατί θα πρέπει να βολευτείς με τις λοιπές ηδονές, πλην «μπρουτάλ» σεξ. Προλαβαίνεις όμως να κάνεις την κίνησή σου μέχρι να μπει ο Άρης στον Κριό (28/6) κι επειδή μέχρι τις 25 θα είναι κι η Αφροδίτη ανάδρομη, ένα καλό «φιλικό» με πρώην θα σου δώσει δύναμη και κουράγιο για τον σχετικά ανιαρό μήνα που ακολουθεί! Αν όμως το πας φιρί-φιρί για σεξομαχίες, τήρησε τουλάχιστον τα δέοντα, ως προς την υγιεινή και προστασία σου αλλά πρόσεξε και μην ξεμεσιαστείς με τίποτε περίεργα «κόλπα»!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα χαρακτηριστικά ζωδίων δεν τα γνωρίζεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανήκεις αναμφισβήτητα στους/στις πιο ευνοημένους/ες αυτής της περιόδου κι αν τυχόν η ανάδρομη Αφροδίτη σε είχε κολλήσει σε μια αδιέξοδη κατάσταση, φτάνει η ώρα και η στιγμή για να δρέψεις τους καρπούς της γοητείας σου, με την ρέντα σου να κορυφώνεται γύρω στις 15/7. Στην περίπτωση βέβαια, που είχε ανοίξει μια «παρένθεση» με πρώην, η σεμνή τελετή θα λάβει τέλος μετά τις 25/6. Επιπλέον, ο Άρης στον Κριό (μετά τις 28) αναμένεται να δημιουργήσει «θέματα» στις φιλίες σου και μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, μένει να διαπιστωθεί το κατά πόσον θα πρόκειται αμιγώς για δικά τους προβλήματα που θα σου δώσουν τροφή για κουτσομπολιό ή αν οι ερωτοδουλειές τους, θα γίνουν και «σου». Πιθανότατα πάντως θα γίνουν και τα δύο και βέβαια είτε είσαι εσύ ήδη σε μια σχέση είτε ο/η άλλος/η, το «διάλειμμα» με αλλαγή ερωτικού συντρόφου είναι λογικό να προκαλέσει ένα μικρό… σκάνδαλο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όλο το σύμπαν έχει πέσει πάνω σου και προσπαθεί να σε αναστήσει, αν λοιπόν είσαι μόνος/η, μπορείς να ελπίζεις σε κάτι «δυνατό» που σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεσκουριάσεις. Ό,τι είναι να κάνεις όμως, κάνε το μέχρι τις αρχές Ιουλίου, αφού μετά αρχίζουν τα ζόρια, με ιστορίες που έχουν πολύ πάθος αλλά και βάσανα. Και καλά, η Σεληνιακή έκλειψη (5/7) που θα σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου, έχει τουλάχιστον σπουδαία «ανταλλάγματα» κι αν σου αρέσουν τα δράματα, πρώτον θα ΝΟΙΩΣΕΙΣ, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για σένα και δεύτερον θα έχεις άφθονο υλικό για γκρίνια. Αν όμως ξανοιχτείς στα πελάγη του έρωτα με την Νέα Σελήνη στις 20/7, τότε δεν θα φταίει κανείς άλλος για το χάλι σου αλλά εσύ που πας γυρεύοντας για προβλήματα. Στην περίπτωση δε που είσαι ήδη σε μια σχέση, είτε θα σας πλακώσουν από κοινού οι υποχρεώσεις, είτε η σκληρή μοίρα θα σας απομακρύνει, έτσι για να… καταλάβετε πόσο λείπει ο ένας στον άλλον!

 

coi

ΛΕΩΝ 
Η έστω και προσωρινή φυγή του Κρόνου από τον Υδροχόο (2/7), σου επιτρέπει να «ανασάνεις» πιο ελεύθερα και να ξεφύγεις από την μίρλα, που έτσι κι αλλιώς δεν σου ταιριάζει. Και αν είσαι μόνος/η, τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, προλαβαίνεις να «τραγανίσεις» απερίσπαστος/η όποιον/α «σου γυαλίσει». Μετά, ετοιμάσου για γάμο. Επιπλέον, η ορθόδρομη πλέον Αφροδίτη (μετά τις 25/6) ξεδιαλύνει τα όποια μπερδέματα προέκυψαν στο αμέσως προηγούμενο διάστημα και σου επιτρέπει να αντλήσεις ερωτικούς συντρόφους από τις τάξεις φίλων και γνωστών, ίσως όμως να μεσολαβήσει και κάποιος εξ αυτών για την ευτυχία σου. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το όλο θέμα παίρνει μια άλλη διάσταση, αφού οι ενδεχόμενες «αμαρτίες» σου θα «μετρήσουν» στην συνέχεια και το κρίσιμο ερώτημα είναι αν το διαζύγιό σου θα είναι «βελούδινο» ή από τα… άλλα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου σου ανοίγει τον δρόμο για κάτι «σούπερ», που θα συνδυάζει αισθήματα και… χρήματα, χωρίς μάλιστα να τίθεται ζήτημα αξιοπιστίας, όπως συμβαίνει με σένα συχνά το τελευταίο διάστημα. Ο Ποσειδώνας βέβαια εξακολουθεί να είναι απέναντί σου κι εκεί θα παραμείνει για μερικά χρονάκια ακόμη, στην παρούσα φάση όμως φαίνεται πώς πήρε την καλοκαιρινή του άδεια και δεν πρόκειται να σε παραμυθιάσει. Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουλίου σε δελεάζει για να βγεις από τον «λογικό» κόσμο σου και να ζήσεις τον έρωτα στο έπακρο, όμως μην ξεχνάς ότι «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», που σημαίνει ότι ένα πάθος μπορεί να σε κάνει να «χάσεις» τον εαυτό σου. Τα πιο δύσκολα όμως για σένα κρύβονται στην Νέα Σελήνη της 20ης Ιουλίου, αφού απειλεί να σε μπλέξει σε προβληματικές καταστάσεις, από εκείνες μάλιστα που χρονίζουν.

 

ΖΥΓΟΣ
Το πέρασμα του Άρη στον Κριό (28/6) είναι βέβαια για σένα ό,τι πιο σημαντικό κι επειδή θα μείνει στο ζώδιο μέχρι τις αρχές του 2021, έχεις ακόμη πολύ… δρόμο, μέχρι να καθίσει κάπου η «μπίλια». Κι αν μεν είσαι μόνος/η, εκείνο που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις είναι το να θεωρήσεις μια νέα σχέση ως «οριστική», αφού το πιθανότερο είναι να περάσει από σαράντα κύματα. Αντίθετα, αν ζήσεις τους έρωτές σου (ναι… πληθυντικός) στο «τώρα», χωρίς να τρέφεις μεγάλες προσδοκίες και μπόλικες συγκινήσεις θα μαζέψεις και ιστορίες για να τις διηγείσαι στα εγγόνια σου. Χώρια τα ταξίδια κι οι εκδρομές που θα διανθιστούν με ερωτοδουλειές, ένεκα της Αφροδίτης στους Διδύμους. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια ρήξη δείχνει «εκ των ων ουκ άνευ», είτε προέλθει από σένα είτε από την άλλη πλευρά, πιθανότατα μάλιστα στην πορεία θα προκύψουν επανασυνδέσεις και… διπλοτριπλές καταστάσεις!
 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 ζώδια που θα σου τάξουν τον ουρανό με τ’ άστρα, αλλά δεν θα σου τον δώσουν

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έξοδος του Άρη από τους Ιχθύς (28/6) θα καλμάρει τις ορμές και τα πάθη σου, μην ανησυχείς όμως, το σύμπαν δεν θα σε αφήσει έτσι. Ίσα-ίσα που η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σου γνωρίσει και μια λιγότερο «ηφαιστειακή» πλευρά του έρωτα, με την καλοπέραση να κρατά τα σκήπτρα. Μαζί θα μειωθούν και οι ζήλειες και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι μια τέτοια περίοδο ειρήνης στην προσωπική σου ζωή. Το ευεργέτημα θα γίνει πιο αντιληπτό στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού θα την απολαύσεις όσο δεν πάει αλλά και μόνος/η να έχεις μείνει, οι «λάιτ» προκλήσεις και τα «τσιμπολογήματα» δεν θα σε αφήσουν να πλήξεις. Ιδιαίτερα γύρω στις 15/7 θα γίνει «της κολάσεως» με την καλή έννοια του όρου. Φρόντισε μόνον να τηρείς τα μέτρα υγιεινής και προστασίας στις επαφές σου και να μην κάνεις «ταρζανιές» στο κρεβάτι, γιατί ο Άρης στον Κριό δεν θέλει και πολύ για να «σου σκάσει» κάποιο χουνέρι!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη απέναντί σου να «γυρίζει» σε ορθή πορεία, στις 26/6 και μετά θα εξαλειφθούν σταδιακά τα όποια μπερδέματα ή κολλήματα έχουν προκύψει στο τελευταίο διάστημα και θα αρχίσεις να καρπώνεσαι τα καλά του έρωτα. Βάζοντας μάλιστα στην «εξίσωση» και τον Άρη στον Κριό, που συμπληρώνει την εικόνα με πάθος και ορμή, φαίνεται να ανήκεις τελικά στους πολύ προνομιούχους της ιστορίας και αν είσαι μόνος/η αυτός ο Ιούλιος θα σου μείνει πραγματικά αξέχαστος, ανεξάρτητα με το αν θα σου μείνει τελικά μια μόνιμη σχέση ή όχι! Βέβαια, το πλεονέκτημά σου θα είναι μεγαλύτερο από την στιγμή που έχεις πλήρη ελευθερία δράσης, αφού το να «κρύβεσαι» δεν σου είναι και τόσο ταιριαστό και αργά ή γρήγορα θα γίνει το «έλα να δεις». Κι αν αποφασίσεις να είσαι «καλό παιδί» και να μην «αμαρτήσεις», κανείς και τίποτε δεν εγγυάται ότι θα συμβεί το ίδιο και από το ταίρι σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας έχει… μπόλικο πράγμα για σένα, με τις εξελίξεις να κρίνονται ως σημαντικές, ανεξάρτητα με την κατάληξη που θα έχουν. Και ξεκινώντας με τα καλά νέα, αν είσαι μόνος/η, η Ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου δίνει το έναυσμα για να σου συμβεί κάτι σπάνιο και μοναδικό, τόσο που θα αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά την… αποκατάστασή σου! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα μοιραστείς μια επιτυχία με το ταίρι σου, μακάρι όμως να ήταν μόνον έτσι τα πράγματα… Γιατί η Σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουλίου είναι μεν αρκετά δραστική ως προς τα προσωπικά σου και μπορεί εύκολα να «σπάσεις» ταμπού ετών, από την άλλη πλευρά όμως σε παραπέμπει σε καταστάσεις που δεν είναι εύκολες στην διαχείρισή τους. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στις 20/7 σε βάζει να σκέφτεσαι σοβαρά μια υπόθεση και να αναλαμβάνεις τις ευθύνες της, έτσι για να… βασανιστείς λιγουλάκι!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δύο τινά συμβαίνουν, αμφότερα θετικά για τις ερωτικές υποθέσεις σου, οπότε το μόνο που απομένει είναι να… καλοπεράσεις, χωρίς να σκοτίζεις το μυαλό σου με «αν» και «μήπως». Το πρώτο είναι η επιστροφή της Αφροδίτης στην «κανονικότητα», δηλαδή σε ορθή πορεία (από τις 26/6), κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις όποια μπερδεμένη κατάσταση σου έχει προκύψει και να παραδοθείς… άσπιλος στην κοινωνία του έρωτα, είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση! Το δεύτερο είναι η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σου (2/7), αφού θα πάψεις να βλέπεις «σώνει και καλά» σοβαρά τα πράγματα και θα ξαναβρείς το στυλ σου. Από εκεί και ύστερα «έχεις τα γένια και τα χτένια» και φρόντισε απλά να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Και κάτι τελευταίο, να τηρείς τα μέτρα προφύλαξης στις «ελεύθερες» επαφές σου, ειδικά από τις 5 Ιουλίου και ύστερα, που βγαίνουν τσάρκα τα… δαιμόνια!

 

ΙΧΘΥΣ
Μπορεί ο Άρης να πάψει να σε «τσιγκλάει» μετά τις 28/6, που φεύγει από το ζώδιό σου, αφήνει όμως στο (ερωτικό) πόστο του άξιους… αντικαταστάτες. Κι επειδή οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και θελκτικοί, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το μόνο που μπορεί να την… σώσει από μια παράλληλη κατάσταση είναι ένα παιδί! Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε αξίζει πραγματικά να αφεθείς στην παλίρροια του έρωτα, αφού θα σε ταξιδέψει σε μέρη «μαγικά κι ονειρεμένα», άσχετα αν κάποιες φορές θα σε ρίξει και σε… ξέρα! Κι όλα αυτά ξεκινούν με την Ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου και γιγαντώνονται με την Σεληνιακή της 5ης Ιουλίου, η οποία παραπέμπει σε ερωτικές και σεξουαλικές «ακρότητες» κάθε είδους. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο καιρό θα σου το κρατήσει αν θυμώσει μαζί σου, το κάθε ζώδιο;

 

Πηγή

Home