Thumbnail

Τι προβλέπουν τα άστρα για αυτό το Σαββατοκύριακο Τι προβλέπουν τα άστρα για αυτό το Σαββατοκύριακο

Η απουσία μπορεί να διογκώσει τα συναισθήματα...
Η Σελήνη περνά στην στην Παρθένο. Θέση που θα κρατήσει μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Για να δούμε πώς θα είναι μαζί μας τα άστρα σήμερα Σάββατο 30 Μαϊου και αύριο Κυριακή 31 Μαϊου 2020

Κριός

Η αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να σας κάνει να λαχταράτε να μείνετε μόνοι. Μπορεί να είστε βαθιά επικεντρωμένοι σε ένα έργο που απαιτεί πλήρη συγκέντρωση ή να έχετε διάθεση να εκφραστείτε δημιουργικά. Ανεξάρτητα από τον λόγο, σεβαστείτε τις ανάγκες σας. Αντί να συμμετέχετε με μισή καρδιά σε οποιαδήποτε κοινωνική συναναστροφή, αναβάλετέ τη ή προγραμματίστε τη ξανά. Δεν θα κάνετε χάρη στους άλλους αν αναγκάσετε τον εαυτό σας να πάει. Κανονίστε το για την στιγμή που θα είστε πραγματικά σε θέση να είστε παρόντες και θα το απολαύσετε.

Την Κυριακή οι ιδεαλιστικές αντιλήψεις των σχέσεών σας αποκτούν υγιές έδαφος… Χάρη στο τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στον Ζυγό και τον έβδομο οίκο σας των δεσμεύσεων, με τον δομημένο Κρόνο. Όπως οι περισσότεροι, μερικές φορές ελπίζετε για κάτι που δεν έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί. Το να ονειροπολείτε είναι όμορφο, όμως μπορεί να επηρεάσει την υγεία των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Με τον Κρόνο της Γης στο προσκήνιο, έχετε την ευκαιρία να θέσετε τις αρχές σας σε δράση. Εάν πρέπει να επαναφέρετε την αγάπη, την κατανόηση και την ειλικρίνεια στις σχέσεις σας, θα έχετε τα κατάλληλα μέσα να το κάνετε. Επιπλέον, δεν είστε υπερβολικά συναισθηματικοί – και αυτό κάνει τις χειρονομίες σας να φαίνονται ιδιαίτερα ειλικρινείς στους άλλους.

Ταύρος
Σταματήστε να πετάτε στα σύννεφα αυτό το Σάββατο, Ταύροι. Το να βάλετε κάποιον στο βάθρο θα σας είναι εύκολο, εξαιτίας της αντιπαράθεσης μεταξύ της Σελήνης και του παραπλανητικού Ποσειδώνα. Ενώ απολαμβάνετε να βρίσκεστε επαναπαυμένοι στη σχέση σας, θυμηθείτε ότι οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι. Δώστε χώρο σε όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς σας. Η σύγκρουση σε κάποιο επίπεδο είναι αναπόφευκτη, ακόμη και στις πιο σταθερές και ευτυχισμένες σχέσεις. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι το πώς διαχειρίζεστε τα προβλήματα που προκύπτουν.

Την Κυριακή ακολουθήστε μια πιο μετρημένη προσέγγιση, όσον αφορά την φυσική κατάσταση και την υγεία σας γενικότερα. Η Σελήνη στον Ζυγό και τον έκτο οίκο σας της ευεξίας, σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον σοβαρό Κρόνο. Κάποιος έμπειρος γυμναστής ή ειδικός στα θέματα υγείας, μπορεί να σας προσφέρει συμβουλές που θα φέρουν επανάσταση στις προπονήσεις σας… Είτε εσείς οι ίδιοι να μοιραστείτε με άλλους ό,τι γνωρίζετε για την γυμναστική. Εάν έχετε αγωνιστεί για να διατηρήσετε μια σωστή διατροφή ή μια τακτική εξάσκηση, τώρα είναι η ευκαιρία να δοκιμάσετε νέες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν με τον στόχο σας.

Δίδυμοι
Ζήστε το «εδώ και τώρα» αυτό το Σάββατο, Δίδυμοι. Η αντιπαράθεση μεταξύ της Σελήνης και του ομιχλώδους Ποσειδώνα, κάνει ασαφές το μέλλον σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αντί να τρελαίνεστε προσπαθώντας να προβλέψετε πού κατευθύνονται τα πράγματα, απολαύστε τις τρυφερές ή και παθιασμένες στιγμές που σας συμβαίνουν. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί η ισχύς αυτού του δεσμού, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία. Αυτό το άτομο έχει έρθει στη ζωή σας για κάποιο λόγο. Να είστε ανοιχτοί στο να μάθετε πράγματα, μέσω των εμπειριών που θα φέρει αυτή η δυναμική.

Την Κυριακή, η Σελήνη στον Ζυγό και τον εκφραστικό πέμπτο οίκο σας, σχηματίζει υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ώριμο Κρόνο. Ανεξάρτητα από το θέμα, θα μπορούσατε να βγάλετε προς τα έξω την κοσμική και σοφιστικέ πλευρά σας. Οι άνθρωποι έλκονται από τη φυσική εξουσία που αποπνέετε και θα σας ζητήσουν συμβουλές, τις οποίες θα δώσετε πολύ πρόθυμα. Ακόμα και όταν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση, διατηρήστε τον αέρα της αυτοπεποίθησης, Δίδυμοι.

Καρκίνος
Πού πήγε η θετική σας σκέψη, Καρκίνοι; Θα είναι εύκολο να πέσετε στην παγίδα της αρνητικότητας αυτό το Σάββατο αλλά μόνο αν επιλέξετε να πάτε εκεί. Αντί να τροφοδοτείτε τις απαισιόδοξες σκέψεις σας, υιοθετήστε μια στάση ευγνωμοσύνης… Τουλάχιστον βρείτε ένα πράγμα για το οποίο είστε ευγνώμονες. Η αντιπαράθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα, υπόσχεται μια συναισθηματική μέρα. Αλλά δεν χρειάζεται να αφήσετε να σας καταβάλλουν οι εναλλαγές στη διάθεση και τα συναισθήματά σας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορείτε να ανακαλύψετε τη χαρά. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ανοίξετε τα μάτια σας και να κοιτάξετε γύρω σας.

Την Κυριακή, η Σελήνη στον Ζυγό και τον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού, δημιουργεί ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον σοβαρό Κρόνο. Αυτό σας βοηθά να διορθώσετε τυχόν ασταθείς καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι, πάρτε μερικές σοφές συμβουλές από έναν συγγενή ή αξιόπιστο φίλο. Ακόμα και συναισθηματικά, είστε υποχρεωμένοι να δείτε τις καταστάσεις μέσω ενός πιο ώριμου και μετρημένου πρίσματος. Ενώ μπορεί να είστε επιφυλακτικοί, αυτή η προσεκτική προσέγγιση σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια.

Λέων
Προσοχή στην τάση για αμφισβήτηση που διαθέτετε αυτό το Σάββατο, Λέοντες. Μια αντιπαράθεση μεταξύ της συναισθηματικής Σελήνης και του ομιχλώδους Ποσειδώνα, μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε τις πεποιθήσεις σας. Ίσως ανησυχείτε ακόμη για το αν κάποιος ενδιαφέρετε για εσάς πραγματικά. Μην βασανίζεστε μένοντας σε αυτή τη σκέψη, ούτε να υποβάλετε το άλλο άτομο σε εξαντλητική ανάκριση για αυτό το θέμα. Αντ’ αυτού επιστρέψτε στην προσωπική σας δύναμη, συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά. Χορέψτε, ζωγραφίστε, γράψτε ποίηση ή παίξτε κιθάρα. Η ενεργοποίηση της δημιουργικής πλευράς σας, θα σας κάνει να βρείτε τον εαυτό σας.

Την Κυριακή θα μπορούσατε να γίνετε περιζήτητος σύμβουλος: Το υποστηρίζει ένα τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης στον Ζυγό και τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, με τον ώριμο Κρόνο. Ίσως είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε ένα αγαπημένο άτομο που χρειάζεται καθοδήγηση. Πιθανόν να μπορείτε να ηγηθείτε μέσα στη δική σας σχέση, ελέγχοντας τα συναισθήματά σας. Αντί να βασίζεστε στο ένστικτο, επιλέξτε να σκεφτείτε προσεκτικά πριν μιλήσετε, σταθμίζοντας τις συνέπειες και τα οφέλη.

Διάβασε ακόμη:  Αν ο πρώην σου ανήκει σε αυτά τα ζώδια, μπορεί να σου κάνει τη ζωή δύσκολη!

Παρθένος
Σταματήστε την αρνητική αυτοκριτική, Παρθένοι. Παρόλο που θα αναζητάτε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει αυτό το Σάββατο, μην υποτιμάτε τον εαυτό σας εξαιτίας αυτού. Εάν εκείνος/η δεν αναγνωρίζει πόσο υπέροχοι είστε, μην μουτρώνετε και μην αναζητάτε περαιτέρω επιβεβαίωση. Προσανατολίστε την εστίασή σας στον εαυτό σας και καλλιεργήστε την αυτονομία σας. Μπορεί το να συμμετέχετε σε δραστηριότητες χωρίς αυτό το άτομο να σας προκαλεί άγχος… Αλλά αν κάνετε ένα βήμα πίσω, το αντικείμενο του πόθου σας πιθανότατα θα σας επιθυμήσει – και θα σας αναζητήσει αυτή τη φορά. Η απουσία μπορεί πραγματικά να διογκώσει τα συναισθήματα, Παρθένοι, οπότε υποχωρήστε και δείτε τι θα συμβεί.

Την Κυριακή, η Σελήνη στον Ζυγό και τον δεύτερο οίκο σας της εργασίας και των χρημάτων, δημιουργεί υποστηρικτικό τρίγωνο με τον πειθαρχημένο Κρόνο. Εάν θέλετε να αισθανθείτε ήρεμοι για τα οικονομικά σας, ίσως αρκεί να μειώσετε κάποια από τα έξοδά σας για να νιώσετε καλύτερα. Το ότι κάτι είναι σε έκπτωση, δεν είναι αρκετά καλός λόγος για να το αγοράσετε. Καλύτερα πριν το πάρετε, να αναρωτηθείτε αν το χρειάζεστε πραγματικά.

Ζυγός

Τα συναισθήματά σας είναι έτοιμα να βγουν στην επιφάνεια αυτό το Σάββατο, Ζυγοί. Μην τα καταπολεμήσετε. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να τα ελέγξετε, τόσο ισχυρότερα θα γίνουν. Τιμήστε ό,τι αισθάνεστε, αντιμετωπίζοντας κάθε φόβο ή δυσφορία. Μόνο τότε θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε. Αντί να μείνετε σιωπηλοί, η καλύτερη κίνηση είναι να συζητήσετε με ένα έμπιστο άτομο. Αν δώσετε φωνή σε αυτό που αντιμετωπίζετε, θα είναι πολύ πιο εύκολο να το ξεπεράσετε. Πριν το τέλος της ημέρας, ίσως να έχετε αποκτήσει την κατάλληλη οπτική ώστε να δείτε με χιούμορ την κατάσταση.

Την Κυριακή αισθάνεστε αρκετά υπεύθυνοι: Η Σελήνη στο ζώδιό σας και τον πρώτο οίκο του εαυτού σας, σχηματίζει υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ώριμο Κρόνο. Είτε είστε καλλιτέχνης ή στέλεχος επιχείρησης, αυτός ο αέρας ευθύνης θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε. Κανείς δεν μπορεί να δείξει σεβασμό στην έξυπνη διαχείριση ή το απαράμιλλο ταλέντο σας, εάν δεν τον δείχνετε πρώτα εσείς στον εαυτό σας. Ευτυχώς, βρίσκεστε σε θέση να δείτε τον εαυτό σας ρεαλιστικά – και αυτό είναι εκπληκτικό.

Σκορπιός
Μπορείτε να τρέξετε αλλά δεν μπορείτε να κρυφτείτε, Σκορπιοί. Μπορείτε να φαντασιωθείτε ότι κάνετε μια νέα αρχή, σε ένα διαφορετικό μέρος με νέους φίλους. Απλά μην ξεγελάτε τον εαυτό σας ότι τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά απ’ ότι τώρα. Τα άστρα του Σαββάτου σας ωθούν να κοιτάξετε στον καθρέφτη και να αναλάβετε τον ρόλο σας στα πράγματα. Προκαλέστε τον εαυτό σας να είναι αληθινός με τους άλλους, αντί να τους μιλάτε μόνο με όμορφα λόγια. Προσπαθήστε να ρίξετε τις άμυνες σας, δώστε έμφαση στα πράγματα που κάνουν αυθεντικές και ικανοποιητικές τις σχέσεις.

Την Κυριακή θα μπορούσατε να δράσετε αποφασιστικά για ένα παλιό συναισθηματικό ζήτημα: Το ευνοεί ένα τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης στον Ζυγό και τον δωδέκατο οίκο σας του υποσυνείδητου, με τον πειθαρχημένο Κρόνο. Εάν τείνετε να πιστεύετε ότι τίποτα δεν θα λειτουργήσει, βάλτε καλύτερα όρια στη σκέψη σας. Ακριβώς επειδή κάτι κρύβεται στο υποσυνείδητό σας, δεν πρέπει να αφήνετε να σαμποτάρει κάθε προσπάθειά σας στην ευτυχία. Κάντε τακτική συνήθεια το να κρατάτε σημειώσεις για όσα νιώθετε ευγνωμοσύνη. Με λίγη θετική σκέψη, θα προχωρήσετε πολύ.

zodia

Τοξότης
Έχετε θέσει μερικούς υψηλούς στόχους και είστε έτοιμοι να βουτήξετε στα βαθιά για να τους πραγματοποιήσετε… Αλλά μην βιάζεστε. Η αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας προκαλέσει ανησυχίες για το μέλλον. Να αποκαλύψει την πλευρά του εαυτού σας που θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο. Εάν παραμείνετε ρεαλιστές για τους στόχους σας, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Κάντε ένα πράγμα τη φορά, ώστε να απελευθερωθείτε από περιττές ανησυχίες αλλά και να αποκτήσετε χώρο για να απολαύσετε τη δημιουργική διαδικασία.

Την Κυριακή, η Σελήνη στον Ζυγό και τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικότητας, σχηματίζει υποστηρικτικό τρίγωνο με τον δομημένο Κρόνο. Τώρα θα τονωθεί η δύναμή σας σε μια φιλία ή συμμαχία. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι έχουν χαθεί κάποια όρια – ή η απόλυτη ειλικρίνεια ανάμεσα στα μέλη της παρέας ή της ομάδας σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, θα αισθανθείτε την ανάγκη να διευθετηθούν αυτά τα θέματα… Ακόμα κι αν διακινδυνεύσετε να υπάρξουν διαφωνίες. Τα καλά νέα είναι ότι αισθάνεστε αυτοπεποίθηση – και πιθανότατα δεν θα χάσετε την ψυχραιμία σας. Οπότε θα σας αντιμετωπίσουν με θετική διάθεση.

Διάβασε ακόμη: Τα ζώδια όταν χάνουν τη πτήση τους

Αιγόκερως
Δεν είναι όλα όπως φαίνονται αυτό το Σάββατο, Αιγόκεροι. Ξέρετε ότι σας λείπει ένα βασικό κομμάτι του παζλ – αλλά κανείς δεν είναι πρόθυμος να ομολογήσει ακόμη. Αντί να πιέζετε τους ανθρώπους για να μάθετε την αλήθεια, κάντε ένα βήμα πίσω. Με την πίεση, θα καταφέρετε μόνο να κάνετε τους άλλους ακόμα πιο σφιγμένους και επιφυλακτικούς. Αντ’ αυτού, δείξτε ότι μπορείτε να τους συμμεριστείτε στις δύσκολες καταστάσεις. Δοκιμάστε να ανοιχτείτε, να είστε ευάλωτοι. Μπορεί αυτή η σκέψη να σας τρομάζει, Αιγόκεροι… Αλλά έτσι θα δείξετε ότι μπορούν να σας εμπιστευθούν τις ευαίσθητες πληροφορίες που διαθέτουν. Δεν επιτρέπεται να τους κρίνετε όμως!

Την Κυριακή υπάρχει μια ισχυρή σύνδεση, μεταξύ της αυτοεκτίμησής σας και της ικανότητάς σας να θέτετε σαφή όρια. Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον υπεύθυνο Κρόνο που σας κυβερνά: Είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνετε μια λογική συζήτηση για την κατάσταση που σας απασχολεί. Με τα αστέρια να σας παρέχουν πρόσθετη βαρύτητα, απαιτείτε σεβασμό. Και όταν εκτιμάτε τον εαυτό σας, είναι πιο εύκολο να είστε άμεσοι και να πείτε τι δεν λειτουργεί για εσάς.

Υδροχόος
Η αντιπαράθεση Σελήνης-Ποσειδώνα του Σαββάτου, σας ωθεί να αποσπαστείτε για λίγο από τον υπόλοιπο κόσμο. Ακόμα και οι πολύ κοινωνικοί άνθρωποι όπως εσείς, χρειάζονται λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, Υδροχόοι. Αντισταθείτε στην οποιαδήποτε πίεση, να συζητήσετε κάτι που εξακολουθείτε να επεξεργάζεστε. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας για τον εαυτό σας ώστε να εκφραστείτε: Κάντε διαλογισμό, γράψτε τις σκέψεις σας σε ημερολόγιο ή κάντε έναν μεγάλο περίπατο. Επίσης, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη σχέση σας, μην μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με κάποιον τρίτο. Το να συζητήσετε όσα σας προβληματίζουν με το άμεσα ενδιαφερόμενο άτομο, θα είναι πολύ πιο παραγωγικό.

Την Κυριακή, η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον υπεύθυνο Κρόνο. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σταθερή βάση για μερικά από τα μεγαλύτερα σχέδια σας. Ξέρετε ότι προορίζεστε για κάτι μεγάλο… Αλλά όπως οι περισσότεροι, θα φτάσετε εκεί με ένα βήμα τη φορά. Ποια ενέργεια θα μπορούσατε να κάνετε προς αυτή την κατεύθυνση πριν περάσει το σαββατοκύριακο; Εάν τα χρήματα εξακολουθούν να είναι το θέμα, ανοίξτε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου που θα μαζεύετε χρήματα γι’ αυτό τον σκοπό. Είτε υποβάλετε αίτηση για υποτροφία στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θέλετε να συμμετάσχετε.

Ιχθύες
Αισθανθείτε λυπημένοι και ευέξαπτοι αυτό το Σάββατο; Ο λόγος είναι η αντίθεση μεταξύ της συναισθηματικής Σελήνης και του Ποσειδώνα που σας κυβερνά. Μην υποκύπτετε στη θλίψη, Ιχθύες. Πρώτα απ’ όλα, σιγήστε τον εσωτερικό σας κριτή. Αφήστε τις αρνητικές σκέψεις, αφιερώστε χρόνο σε αυτούς που σας αγαπούν. Ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να πιστέψετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσποιηθείτε ότι το κάνετε. Αυτά τα σκοτεινά σύννεφα θα απομακρυνθούν αρκετά σύντομα.

Μήπως είναι ώρα να βάλετε σε εφαρμογή το μακροπρόθεσμο οικονομικό σας σχέδιο; Την Κυριακή, η Σελήνη στον Ζυγό και τον όγδοο οίκο σας των κοινών οικονομικών, σχηματίζει υποστηρικτικό τρίγωνο με τον δομημένο Κρόνο. Αυτό θα βοηθήσει να κάνετε μια καλή αρχή, σε όλα τα θέματα των κοινών χρημάτων και της σταθερότητας. Αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας για να επενδύσετε σε κάτι ή να επιδιώξετε μια νέα θέση εργασίας. Τα συναισθήματά σας θα είναι επίσης υπό έλεγχο… Οπότε αν πρέπει να συζητήσετε ένα σοβαρό θέμα με έναν σύντροφο ή επιχειρηματικό συνεργάτη, να είστε σίγουροι ότι θα ακούσει τα λόγια σας με θετική διάθεση.

Διάβασε ακόμη: Αυτές είναι οι γυναίκες του ζωδιακού που φροντίζουν τον σύντροφό τους

Πηγή

Home