Thumbnail

Τι προβλέπεται σήμερα Κυριακή 26/1 για κάθε ζώδιο; Τι προβλέπεται σήμερα Κυριακή 26/1 για κάθε ζώδιο;

Ελευθερία έκφρασης και αυτονομία, τα κλειδιά της ημέρας
Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου μάς βοηθά να εστιάσουμε σε πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας δώσουν συναισθηματική τροφή την ίδια στιγμή που θα δείξουν σεβασμό στην ατομικότητα και την ελευθερία μας.

Η πανοραμική εικόνα μας, διευκολύνει στους στόχους μας λόγω της αντικειμενικότητας που μπορούμε να έχουμε και με ευπρέπεια, πίστη και αφοσίωση να προχωρήσουμε στο πρόγραμμα μας.

Κριός

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία θα σου δώσουν νέα γνώση και φρέσκες ιδέες. Μέσα από συζητήσεις με ομοϊδεάτες, συναδέλφους, φίλους και ανθρώπους που εκτιμάς την άποψη τους μπορείς να μάθεις πράγματα τα οποία θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στην εργασία σου και τους στόχους σου. 

Ταύρος

Η πίστη σε αυτό που ασχολείσαι είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που θα σε βοηθήσουν σήμερα στο έργο σου. Ακόμη και αν αισθανθείς έξω από τα νερά σου ή εμπόδια προκύψουν στον δρόμο σου, η πίστη στις ικανότητες σου και η αντικειμενική εικόνα που κρατάς θα είναι τα κλειδιά που θα σε κρατήσουν σε ισορροπία. Έχεις την εμπειρία και τις δυνατότητες να προχωρήσεις στους στόχους σου. 

Δίδυμοι

Φιλοσοφικές αναζητήσεις μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της ημέρας, στην προσπάθεια σου να κατανοήσεις την ύπαρξη σου και την σύνδεση με κάτι ανώτερο. Επίσης είναι καλή μέρα να ασχοληθείς με νομικά θέματα ή εκκρεμότητες που σχετίζονται με σπουδές ή ταξίδια. Η κατανόηση σε βάθος θα σε βοηθήσει στο έργο σου περισσότερο από ότι πιστεύεις. 

Καρκίνος

Σήμερα εσωτερικές διεργασίες σε θέλουν περισσότερο στραμμένο/η προς τον εαυτό σου. Προσπάθησε να μην αναλωθείς από εδώ και από εκεί σε ανούσια πράγματα. Εάν σου ζητηθεί βοήθεια από έναν δικό σου άνθρωπο καλό θα ήταν να μην το αρνηθείς, αρκεί να έχεις επαφή ταυτόχρονα και με τις δικές σου ανάγκες. 

Διάβασε ακόμη: Ποιος χαρακτήρας του You είσαι, βάσει του ζωδίου σου;

Λέων

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου σε φέρνει σε επαφή με τις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Είναι σίγουρο πως αυτή την στιγμή το στοίχημα είναι να βρεις τρόπους να παίρνεις συναισθηματική τροφή από αυτούς τους τομείς. Ωστόσο είναι σημαντικό τόσο για σένα όσο και τους άλλους να υπάρχει χώρος για προσωπική ανάπτυξη και ελευθερία κινήσεων χωρίς έλεγχο ή εποπτεία. 

Παρθένος

Η καθημερινή σου εργασία και ρουτίνα σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό και ψάχνεις να βρεις τρόπους να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις νέα ενδεχόμενα, οπότε να δημιουργηθεί και χώρος για νέους ανθρώπους και νέες ευκαιρίες. Ελευθέρωσε περισσότερο χώρο αφήνοντας πίσω ότι δεν λειτουργεί πια στην ζωή σου. 

Ζυγός

Η χαρά του παιχνιδιού και του πειραματισμού χτυπάει την πόρτα σου με την Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου και μπορείς να πάρεις συναισθηματική τροφή μέσα από αυτή την διεργασία. Άνθρωποι που σε αγαπούν και σε νοιάζονται είναι κοντά σου και παίρνεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση μέσα από κοινές δραστηριότητες. 

Σκορπιός

Είσαι καλά οργανωμένος/η και μπορείς να βρεις λύσεις σε οτιδήποτε προκύψει σήμερα. Η Σελήνη στον Υδροχόο κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια σου. Εκεί αυτή την στιγμή ζητάς να πάρεις συναισθηματική τροφή και είναι σίγουρο πως αν κάτι δεν λειτουργεί όπως το θέλεις, θα βρεις σίγουρα την άκρη να το αλλάξεις. Η οικειότητα και η εμπιστοσύνη είναι σημαντικά εργαλεία σε αυτή την διαδικασία. 

Διάβασε ακόμη: Ποιός ειναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;

Τοξότης

Αυτή την στιγμή μπορείς να κινήσεις βουνά με την θετική σου στάση και σκέψη. Επικοινωνιακά θέματα είναι κινητοποιημένα και έχεις την ικανότητα και την διαύγεια να ακούσεις και να συγκρατήσεις αυτό ακριβώς που θα σε πάει ένα βήμα πιο πέρα. Εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή στιγμή για να συλλέξεις τις πληροφορίες που θέλεις. 

Αιγόκερως

Αξίες συναισθηματικές ή/και υλικές κινητοποιεί η Σελήνη στον Υδροχόο. Οικονομικές εκκρεμότητες είναι σε προτεραιότητα προς ολοκλήρωση και μπορείς να αρχίσεις να επενδύεις και συναισθηματικά σε μια κατάσταση. Η ενήλικη δράση σε ότι και αν κάνεις, με ότι και αν ασχολείσαι είναι αυτή που θα σε απογειώσει και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις προσωπικές αξίες ακόμη και νέους επαγγελματικούς φιλόδοξους στόχους. 

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου σε ωθεί προς την κατεύθυνση που είναι η πιο δημιουργική για σένα και δε σε αφήνει να αναλωθείς σε λεπτομέρειες που θα σε μπερδέψουν και θα δημιουργήσουν χάος μπροστά σου. Αφέσου στην ευνοϊκή ανοδική ροή και προσπάθησε να παραμείνεις με ανθρώπους που σε εκτιμούν και τους εμπιστεύεσαι. 

Ιχθύες

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου σε θέλει να στρέφεσαι περισσότερο προς τα μέσα, κάνοντας ένα είδος απολογισμού του τελευταίου διαστήματος. Μέσα από αυτή την εσωτερική διεργασία μπορείς να σταθείς σε αυτά που σε στήριξαν, σε βοήθησαν και έχεις να πάρεις κάτι ακόμη, αφήνοντας οτιδήποτε δεν λειτουργεί πια θετικά για σένα. 

Διάβασε ακόμη: Mήπως τόσο καιρό διαβάζεις το ζώδιο σου λάθος;

Πηγή

Home