Thumbnail

Τι σου αρέσει στο σεξ σύμφωνα με το ζώδιο σου Τι σου αρέσει στο σεξ σύμφωνα με το ζώδιο σου

Τι θέλει το κάθε ζώδιο από μια σχέση
Ο Γιώργος Πανόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς αστρολόγους στα ελληνικά social media. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook «The cosmic telegram» δίνει τις δικές του εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του κάθε ζωδίου και τις προβλέψεις του ανάλογα με τη θέση των πλανητών.

Κριός

Άντρες και γυναίκες Κριοί είναι πολύ υπερήφανοι για τις σχέσεις τους, για τα ερωτικά αντικείμενα που επιλέγουν και για τις κατακτήσεις τους. Μπορούν να γίνουν συναισθηματικοί, αλλά το να χαρακτηρίσει κάποιος μια γυναίκα ή έναν άντρα Κριό «συναισθηματικό/ή» είναι υπερβολή. Ένας Κριός μπαίνει σε μία σχέση για να νικήσει -η σχέση δηλαδή είναι ένα πεδίο ανταγωνισμού. Πρόκειται για ένα ζώδιο που χάνει το ενδιαφέρον του όταν ο υποψήφιος σύντροφος, εραστής, δείξει αδυναμίες ή ατέλειες που δεν είχε παρατηρήσει στις πρώτες συναντήσεις. Ούτε το σεξ είναι ρομαντικό ή αισθηματικό, δοτικό ή τρυφερό. Είναι απότομο και άμεσο. Οι άντρες Κριοί, λένε οι γυναίκες, δεν είναι δοτικοί και είναι εγωκεντρικοί. Αντίστοιχα, οι άντρες λένε ότι οι γυναίκες Κριοί δεν ανταποκρίνονται συναισθηματικά και δεν έχουν υπομονή. 

Ταύρος

Οι γυναίκες Ταύροι έχουν διακριτικό και ελκυστικό στιλ –όταν τουλάχιστον είναι σε καλή διάθεση- και συχνά διαθέτουν μια ευχάριστη φωνή. Η κτητικότητα είναι μέρος της αγάπης που δείχνουν, ενώ κάνουν πάρα πολύ καιρό να ξεπεράσουν σχέσεις που απέτυχαν. Ανήκουν στις γυναίκες που προτιμούν να τις φλερτάρουν και να τις περιποιηθούν με τον παλιομοδίτικο τρόπο -να ανοίξουν την πόρτα του αυτοκινήτου, να τραβήξουν την καρέκλα για να σηκωθούν. Δυσφορούν όταν η εξέλιξη της σχέσης είναι γρήγορη ή όταν η πολιορκία είναι επιθετική. Περιμένουν από ένα άντρα να είναι καλοντυμένος, να εκπληρώνει τις επιθυμίες τους και να πληρώνει σαν τζέντλεμαν. Χρειάζονται άνεση και ασφάλεια. Έχουν ανάγκη από φυσική επαφή και το σεξ για αυτές δεν είναι συναισθηματικό ή διανοητικό, αλλά αισθησιακό, με παρατεταμένα προκαταρκτικά, χωρίς ανάγκη για ποικιλία, αρκεί να  παραμένει ενστικτώδες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 ζώδια που θα ζήσουν μέχρι τα βαθιά γεράματα 

Δίδυμοι

Οι γυναίκες Δίδυμοι δεν ανήκουν στις παραδοσιακές γυναίκες που αγαπάνε το σπίτι και την οικιακή ζωή. Τους αρέσει να φλερτάρουν, κυρίως μέσα από λεκτικά αερόμπικ ή μέσω τηλεφώνου ή και όλων των κοινωνικών δικτύων. Πρόκειται για εκλεπτυσμένες γυναίκες, με μια ομορφιά που απεικονίζεται κυρίως στα όμορφα χέρια τους. Η έντονη κινητικότητά τους μέσα στη μέρα, που έχει ως αποτέλεσμα να υπερφορτώνεται το νευρικό τους σύστημα, μπορεί να κάνει το σεξ μια εξαιρετική διέξοδο (στην πραγματικότητα το σεξ δεν ανήκει στις προτεραιότητές τους) που τις βοηθάει να σταματήσουν οι σκέψεις, να βγούνε από το κεφάλι τους και να συνδεθούν για λίγο με το σώμα και τα αισθήματά τους. Μπορούν να μιλάνε για αισθήματα με τις ώρες, αρκεί να μην τα αισθάνονται, γιατί τότε απορυθμίζονται. Οι άντρες αγαπάνε τη λογική και την ανάλυση, όπως και τα διανοητικά παιχνίδια, και τους αρέσει να επιδεικνύουν τη διανοητική τους ευφυΐα. Έλκονται από γυναίκες που είναι απρόβλεπτες, περίεργες, ευέλικτες ή από γυναίκες που τους διαφεύγουν και δεν μπορούν να ταξινομήσουν, ακόμα και αν τους τρελαίνουν συναισθηματικά. .

Καρκίνος

Οι γυναίκες αποτελούν το αρχέτυπο της θηλυκής προσωπικότητας και των οικιακών ενστίκτων -μητρότητα και μαγείρεμα- ακόμα κι αν είναι πρόεδροι πολυεθνικής. Προσκολλημένες στον σύντροφό τους, τον θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι και δεν μπορούν να μείνουν μόνες. Παραχωρητικές και προσαρμοστικές στις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου, παραμένουν δεκτικές και ευαίσθητες όσο αισθάνονται ότι υπάρχει συναισθηματική ροή. Υπάρχει πρόβλημα, όταν νιώθει ότι ο άλλος την έχει ξεπεράσει διανοητικά ή εσωτερικά. Η αγάπη της έχει εξάρτηση και απαιτεί αμοιβαία εξάρτηση. Αισθάνονται καλά όταν κατέχουν τον αγαπημένο ή είναι δεμένοι σε αυτόν και αυτός δεμένος μαζί τους. Το σεξ συνδέεται με τη συναισθηματική ασφάλεια και επιβεβαιώνει τη δέσμευση. Οι άντρες Καρκίνοι είναι οι αγαπημένοι των γυναικών, επειδή ανήκουν στα σπάνια αρσενικά που ικανοποιούνται με την απλότητα, είναι άνετοι με τα αισθήματά τους μπορούν να εκφράσουν ευαισθησία και ανταποκρίνονται συναισθηματικά. Οι γυναίκες τούς αγαπάνε επειδή είναι σπιτόγατοι. Έχουν φυσική δεκτικότητα, ενδιαφέρονται για τα αισθήματα των άλλων, είναι τρυφεροί: αυτά τα χαρακτηριστικά τους κάνουν μοναδικούς στις γυναίκες που γοητεύονται. Όμως μπορούν να γίνουν και τρομακτικά απρόσωποι, όταν αισθάνονται ότι δεν τους αγαπάνε. 

Λέων

Οι Λέοντες χρειάζονται μύθο στις σχέσεις τους. Η υπερβολή, η γενναιοδωρία, η δραματικότητα είναι τα μέσα για να νιώσει ότι έχει μια ζωντανή ερωτική ζωή. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι όμως που μπορούν να οδηγήσουν και στην εξουθένωση του 'αλλου -όχι ένα δώρο, αλλά ένας καταιγισμός από δώρα, που δημιουργεί αμηχανία στον παραλήπτη που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ανταγωνιστεί την υπερβολή. Οι Λέοντες είναι ειλικρινείς, ανεβάζουν τον άλλο στον ουρανό, τον ενθαρρύνουν σε ό,τι κάνει, αλλά μπορεί και να ζηλεύουν πολύ, να έχουν παιδικές αντιδράσεις, να επιμένουν ότι ξέρουν το καλό όσων τους ενδιαφέρουν, προσπαθώντας να το επιβάλλουν. Άντρες και γυναίκες αναζητούν τον μυθιστορηματικό έρωτα. Η ζωή πρέπει να είναι μια σκηνή που παίζονται ερωτικά δράματα. Δεν έχει σημασία η ζεστασιά του αισθήματος, αλλά η έντασή του και ο ρομαντισμός που αποπνέουν. Οι γυναίκες είναι ντίβες, οπότε δεν μπορούν να λειτουργήσουν σαν κοινές θνητές. Στην καλύτερη περίπτωση όμως, μπορεί να κάνουν τον άλλο να αισθανθεί ευτυχισμένος και να του μεταδώσουν τη μαγική αίσθηση που διαθέτουν για τη ζωή και τον έρωτα. Η αίσθηση του εαυτού τους είναι τόσο συνδεδεμένη με τη σχέση τους που, όταν δεν πηγαίνει καλά, τότε η ταυτότητά τους βρίσκεται σε κρίση. Άντρες και γυναίκες είναι υπερήφανοι για τις αξίες τους, όπως και για τον άντρα ή τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους. Η μεγαλύτερη φιλοφρόνηση ενός Λέοντα είναι: «Είμαι υπερήφανος/η για σένα» που ταυτόχρονα αποτελεί και δήλωση αφοσίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεις στους άλλους 

Παρθένος

Οι γυναίκες Παρθένοι φαίνεται ότι δεν σταματάνε να αναλύουν τις σχέσεις τους και μερικές κρατάνε ημερολόγια με τις ερωτικές τους σχέσεις. Εδώ είναι η τήρηση των κανόνων που κρατάει ζωντανό το ερωτικό παιχνίδι. Όπως και η διανοητική επικοινωνία φυσικά, ώστε η σχέση να έχει προϋποθέσεις επιτυχίας. Δεν είναι το πάθος η κινητήρια δύναμη, αλλά η φυσικότητα. Υπάρχει μεθοδική, σχεδόν κλινική προσέγγιση στο σεξ, με μεγάλη έμφαση στην τεχνική. Μιλάνε περισσότερο για σεξ από ό,τι το κάνουν. Υπάρχει έντονη νοητική προσέγγιση, έλλειψη αυθορμητισμού και μεγάλη αντίσταση να αφεθεί στη δίνη του έρωτα. Έχει παρατηρηθεί ότι κάθε φορά που αναφέρονται στο παρελθόν υπερβάλουν, κάνοντας έντονες νύξεις για περιόδους «αχαλίνωτης ζωής». Ποτέ όμως δεν αναφέρουν ένα «αχαλίνωτο» παρόν, σαν να προσπαθούν να διαφυλάξουν την εικόνα της άμωμου Παρθένου του ζωδίου τους. Αντίστοιχα οι άντρες Παρθένοι αναζητούν μια «καθωσπρέπει» γυναίκα -έξυπνη, κομψή, με αυτοπειθαρχία και ίσως κάποια που την ενδιαφέρει η επαγγελματική της καριέρα. Σε αυτούς τους άντρες δεν αρέσει μια γυναίκα υπερσεξουαλική, αλλά κάποια με αθλητικό σώμα και clean look. Τους αρέσουν οι γυναίκες που ντύνονται διακριτικά ή έχουν λεπτές αναλογίες όπως τα μοντέλα, ή κάποια που είναι παθιασμένη με τη δουλειά της.

 

Ζυγός

Οι γυναίκες Ζυγοί έλκουν την προσοχή για τη φυσική τους ομορφιά και χάρη, που εκφράζεται με αρμονικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο ή αρμονικές σωματικές αναλογίες. Είναι θηλυκές και απόμακρες -πολύ συχνά έξυπνες, αλλά ψυχρές. Αισθητικά ευαίσθητες, εκφράζονται μέσα από ένα καλλιτεχνικό ιδεαλισμό. Όχι ιδιαίτερα αισθησιακές και μάλλον παθητικές στις προσωπικές τους στιγμές, μπορούν να εκφραστούν συναισθηματικά, όταν αισθάνονται ασφαλείς. Λαχταράνε ηρεμία και αρμονία στην καθημερινότητά τους και όποιος μπορεί να δημιουργήσει αδιατάρακτους ρυθμούς κερδίζει πόντους. Αποκλειστικές στη σχέση τους, τη χρειάζονται για να ανθίσουν. Κάτω από την επιφάνεια, υπάρχει μια έντονη νευρικότητα και δεν χαλαρώνουν εύκολα στο σεξ, κυρίως όταν είναι αγχωμένες ή είναι με κάποιον που δεν γνωρίζουν καλά. Χρειάζεται να ηρεμήσουν για να απολαύσουν το σεξ που το προτιμούν ως «κάνουμε έρωτα». Οι άντρες επίσης επιμένουν να διατηρούν την αρμονία στις σχέσεις παρόλο που τους αρέσει ο ενεργητικός διάλογος ή μια έντονη αντιπαράθεση. Έλκονται από την εικόνα μιας γυναίκας που αποτελεί αναχρονισμό στις μοντέρνες κοινωνίες –της «κυρίας» που είναι αξιοπρεπής, χαριτωμένη, ευγενική, ανεκτική, όπως στις παλιές χολιγουντιανές ταινίες. Έτσι, δεν είναι σπάνιο ένας άντρας Ζυγός να βρει μια γυναίκα από ξένη χώρα ή που έχει ζήσει, γεννηθεί, ή μείνει στο εξωτερικό και του καλύπτει τα αισθητικά του κριτήρια.

Σκορπιός

Οι γυναίκες Σκορπιοί διαθέτουν έντονο μαγνητισμό που οι άντρες μπορούν να αισθανθούν αμέσως και απολαμβάνουν αυτή τους την επίδραση. Αλλά το να είναι ελκυστικές δεν τους είναι αρκετό -θέλουν να είναι επιθυμητές. Διαθέτουν έντονη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Θέλουν δράση, όχι μόνο μεγάλα λόγια. Οι σχέσεις είναι ζήτημα εμπιστοσύνης. Η επικοινωνία που τις θρέφει αισθηματικά είναι εξωλεκτική και στηρίζεται στην ανταλλαγή παθιασμένων συναισθημάτων. Έχουν εμμονή με τον έρωτα και το σεξ κι αυτό σημαίνει ότι μπορούν να δεθούν σεξουαλικά και να είναι συνεχώς ερωτευμένες με κάποιον. Πολλές φορές πειραματίζονται σεξουαλικά -τίποτα δεν απαγορεύεται μεταξύ δύο συναινούντων ενήλικων στο σεξ. Οι άντρες συνήθως εκπέμπουν έναν αέρα δύναμης, μυστηρίου και σεξουαλικότητας. Απαιτούν ολοκληρωτική δέσμευση από τη σύντροφο και την τσεκάρουν κάθε τόσο. Αξιώνουν επίσης ολοκληρωτική προσοχή και χρειάζονται μια αγάπη που είναι εκδηλωτική. Αυτός ο τύπος άντρα έλκεται από γυναίκες που αποπνέουν ένταση, βάθος, ζωτικότητα και ερωτική δύναμη -που όσο περισσότερο κρύβεται τόσο το καλύτερο- αντίθετα με την εξωστρεφή και ορατή γοητεία που αναζητούν τα ζώδια της φωτιάς.

Τοξότης

Γυναίκες Τοξότες είναι εξαιρετικά ενθουσιώδεις και ανοιχτόμυαλες σε θέματα αγάπης, σχέσεων και σεξ. Είναι εγκεφαλικές, γελάνε δυνατά, ξέρουν να διασκεδάζουν, τους αρέσει το παιχνίδι αλλά ποτέ δεν θα ακούσεις φιλοφρόνηση, σπάνια θα σου πλέξουν το εγκώμιο ή θα σε επαινέσουν. Είναι έξυπνη και θέλει να της το αναγνωρίζεις. Πρέπει να κερδίσεις τα εύσημα και να λάμπεις από αυτοπεποίθηση, για να ιντριγκάρεις αυτές τις γυναίκες. Η ζωή είναι μια περιπέτεια και είσαι ευπρόσδεκτος να την μοιραστείς μαζί τους όσο δεν τις εμποδίζεις να βάζουν κάθε τόσο ως στόχους τους νέες κορυφές. Οι άντρες Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, τους αρέσει να βρίσκονται ανάμεσα σε κόσμο, να μιλάνε, να περνάνε καλά. Τους γοητεύουν οι ανεξάρτητες γυναίκες που δεν είναι κτητικές ή απαιτητικές αλλά που τους αρέσει να τους ακολουθούν και να είναι «φιλαράκια». Και οι άντρες και οι γυναίκες είναι παθιασμένοι και έντονοι ερωτικοί σύντροφοι. Χρειάζονται απόσταση, ανεξαρτησία, είναι εκδηλωτικοί και παρορμητικοί αλλά αντιμετωπίζουν τη σχέση απρόσωπα.

Αιγόκερως

Οι γυναίκες Αιγόκεροι αντιμετωπίζουν τις στενές σχέσεις τόσο σοβαρά που συχνά ανησυχούν για αυτές υπερβολικά. Όταν αποφασίζουν να δεσμευτούν, είναι ειλικρινείς, αφοσιωμένες, μερικές φορές σε βαθμό αυταπάρνησης ή αναλαμβάνοντας να σηκώσουν ακόμα και μια δυσλειτουργική σχέση. Όσο βάθος έχει η δέσμευση που αναλαμβάνουν, τόσο βάθος έχουν και οι επιθυμίες τους. Μπορούν να γίνουν ακραία απαιτητικές σε αγάπη, φτάνοντας τον Άλλο σε σημείο να τις απορρίψει ή καταπιέζοντάς τον. Οι γυναίκες συνδυάζουν δύναμη, ευθύνη και παθητικότητα στο σεξ. Αισθάνονται ότι, εάν δείξουν συναισθηματικά ανασφαλείς θα είναι τρωτές, οπότε προτιμάνε να είναι δυναμικές στη ζωή και παθητικές στο κρεβάτι. Παρόλο το πάθος τους όμως, μπορούν να μείνουν μόνες για μεγάλα διαστήματα. Οι άντρες, εκτός από τα κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζονται με τις γυναίκες, συχνά έλκονται από μία γυναίκα που είναι τυπική, απόμακρη και συμβατική. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αναζητούν μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας ή μια επιτυχημένη γυναίκα που κερδίζει τον θαυμασμό και την εκτίμησή τους. Καθόλου συναισθηματικοί, σπάνια αποκαλύπτουν τα αισθήματά τους, ακόμα και στον ίδιο τον εαυτό τους. Ο απόλυτος έλεγχος της σχέσης αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Η σύντροφός τους επίσης πρέπει να προσωποποιεί τον αυτοέλεγχο και να εμπνέει σεβασμό.

Υδροχόος

Οι γυναίκες εδώ είναι γοητευτικές και σε μερικές περιπτώσεις χαρισματικές. Τους αρέσει το φλερτ, το χιούμορ, το λεκτικό πινγκ πονγκ, το παιχνίδι. Τις ελκύουν αυτοί που κάνουν αστεία, είναι ευφυείς ή αυθεντικοί. Η έντονη ανεξαρτησία και η δυναμική επιμονή της στην κοινωνική ελευθερία μάλλον αποτελούν αναχώματα για τους άντρες που δεν είναι συνηθισμένοι σε γυναίκες με έντονη προσωπικότητα. Η πιο δύσκολη, όμως, πλευρά αυτών των γυναικών είναι η έλλειψη συναισθηματικής δέσμευσης. Παρότι είναι μια λαμπερή θέση για γυναίκες με ποιότητα σταρ που εκπέμπουν γοητεία, δημιουργούν πάντα μια απόσταση ανάμεσα στον εαυτό τους και τον ερωτικό σύντροφό τους με το συναίσθημα να απουσιάζει. Δεν είναι στα χαρακτηριστικά τους η τρυφερότητα και η θερμότητα. Η ευγένεια ωστόσο είναι σημαντική. Οι άντρες ενδιαφέρονται για αντισυμβατικές, έξυπνες και έτοιμες να πειραματιστούν γυναίκες. Όσο περισσότερο διανοητικά εκλεπτυσμένη τόσο περισσότερο γοητευτική. Βρίσκουν ενδιαφέρουσα μια γυναίκα όταν έχει ασυνήθιστα ενδιαφέροντα ή διαφορετικές από τους άλλους απόψεις. Τα συναισθήματά τους και η στάση τους στις σχέσεις μάλλον δημιουργούν απογοήτευση στις περισσότερες, εκτός και αν έχουν κι αυτές έντονο Υδροχόο ή άλλα ζώδια του αέρα στο χάρτη τους. Οι άλλοι δεν ξέρουν ποτέ τι αισθάνονται και αν αισθάνονται κάτι. Είναι έντονα φιλικοί, αλλά όχι συναισθηματικοί.

Ιχθύες

Οι γυναίκες Ιχθύες είναι δεκτικές και ανοιχτές στις επιθυμίες και τα θέλω των άλλων. Δεν είναι ιδιαίτερα σεξουαλικές αφού το σεξ είναι ένα κανάλι μέσα από το οποίο περνάει ο ρομαντισμός και τα αισθήματα. Επιθυμούν η σχέση τους να βασίζεται σε κοινά θετικά ιδεώδη -πνευματικά, καλλιτεχνικά, ανθρωπιστικά. Διαθέτουν μια τεράστια ικανότητα για αγάπη και σύνθετη συναισθηματική έκφραση. Χαρακτηρίζονται από την ικανότητά τους για συμπαράσταση, στήριξη, αλληλεγγύη, βοήθεια. Λειτουργεί θεραπευτικά. Μπορεί να συγχωρήσει χίλιες φορές, αλλά τη χιλιοστή πρώτη φορά θα εξαφανιστεί. Οι άντρες γοητεύονται από κάποια που είναι ευαίσθητη και συναισθηματική, που δείχνει κατανόηση και είναι αφοσιωμένη. Το ενδιαφέρον τους ενεργοποιείται με κάποια που τους διαφεύγει, που δεν κολλάει, που δεν πιάνεται, που έχει μια ποιητική αύρα. Γοητεύονται από δημιουργικές γυναίκες με ευαισθησίες που αναζητούν την τελειότητα στη ζωή τους. Μπορούν να είναι εντελώς αφοσιωμένοι σεξουαλικά στην παρτενέρ τους και ταυτόχρονα να θέλουν να αγαπήσουν όλο τον κόσμο.

Kεντρική Φωτό: https://unsplash.com/@wevibe 

Πηγή 

 

Home