Δροσερή σαλάτα με μήλο, ξηρούς καρπούς και λάχανο
Η sous-chef του Tocayo μπαίνει στην κουζίνα του Kitchen Island και μαζί με τα προϊόντα Turci απογειώνουν τη γεύση της με ginger herb spray
Η sous-chef του εστιατορίου Tocayo μπαίνει στην κουζίνα του Kitchen Island και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κώστας Παπαέλληνας και τα προϊόντα Turci, φτιάχνουν μια δροσερή σαλάτα απογειώνοντας τη γεύση με ginger herb spray, γιατί και στη μαγειρική οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.
Δες πιο κάτω τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής:
Υλικά:
- 2 πράσινα μήλα
- 1 κόκκινο μήλο
- 1 αβοκάντο
- 1 κόκκινο λάχανο
- ψημένα αμύγδαλα
- τυρί Παρμεζάνα
- μαρούλι iceberg
- ελαιόλαδο
- μέλι
- μουστάρδα
- γιαούρτι
- αλάτι/πιπέρι
- φρέσκο δεντρολίβανο
- Turci Ginger Herb Spray
Δες την εκτέλεση στο πιο κάτω βίντεο: