Η Μαρία Κορτζιά σου δείχνει την ιδανική συνταγή για να μαγειρέψεις τo βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου (Βίντεο)
Η Μαρία Κορτζιά μπήκε στην κουζίνα του Kitchen Island και ετοίμασε ένα υπέροχο πιάτο
Συγκεκριμένα, για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα η Μαρία Κορτζιά έφτιαξε ένα steak με ασκαλώνια κόκκινου κρασιού. Μπορείς να φτιάξεις κι εσύ την υπέροχη αυτή συνταγή και ενώ περιμένεις, να απολαύσεις και το κρασάκι σου!
Υλικά:
- 85 γρ. βούτυρο
- 400 γρ. βοδινό φιλέτο
- 2 ασκαλώνια (1 ψιλοκομμένο, 1 ψιλοκομμένο σε ροδέλες)
- 1 κλωναράκι θυμάρι
- 1 φύλλο δάφνης
- ½ κ.γ. απλό αλεύρι
- 300ml κόκκινο κρασί Kamanterena
- μια χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό (για το σερβίρισμα)
- μουστάρδα Dijon (για το σερβίρισμα)
Δες την εκτέλεση πιο κάτω:
Μάλιστα, η Μαρία Κορτζιά αποκάλυψε και ποια είναι η σπεσιαλιτέ της αλλά και με ποιο φαγητό τρελαίνονται τα παιδιά της.
«Η σπεσιαλιτέ μου είναι κοτόπουλο με φρέσκα κρέμα μανιτάρια και μέλι. Τα παιδιά μου τρελένονται με τα μακαρονάκια», είπε η influencer.