Thumbnail

Μους σοκολάτας με κρέμα καφέ τριών στρώσεων, με κάψουλες Hausbrandt Μους σοκολάτας με κρέμα καφέ τριών στρώσεων, με κάψουλες Hausbrandt

Η Κρίστη Αγαπίου μπαίνει στην κουζίνα του Kitchen Island και μας ετοιμάζει μια συνταγή με γεύση αυθεντικής ιταλικής εμπειρίας καφέ
Τι θα έλεγες για μους σοκολάτας με κρέμα καφέ τριών στρώσεων; Η Κρίστη Αγαπίου σου δείχνει πως και απογειώνει την γεύση της φυσικά με τις κάψουλες καφέ Hausbrandt Gourmet!

Δες πιο κάτω τα υλικά και την εκτέλεση όπως σου την προτείνει η Κρίστη Αγαπίου:

Υλικά:

  • 750ml φρέσκια κρέμα γάλακτος, κρύα (180ml για κάθε στρώση και 70ml με
  • κάθε σοκολάτα που θα λιώσει)
  • 120gr μαύρη σοκολάτα
  • 120gr σοκολάτα γάλακτος
  • 120gr λευκή σοκολάτα
  • espresso shot από 1 κάψουλα Hausbrandt Gourmet
  • 1⁄2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη

Δες την εκτέλεση της συνταγής σε βίντεο πιο κάτω: 

 

Home