Μους σοκολάτας με κρέμα καφέ τριών στρώσεων, με κάψουλες Hausbrandt
Η Κρίστη Αγαπίου μπαίνει στην κουζίνα του Kitchen Island και μας ετοιμάζει μια συνταγή με γεύση αυθεντικής ιταλικής εμπειρίας καφέ
Δες πιο κάτω τα υλικά και την εκτέλεση όπως σου την προτείνει η Κρίστη Αγαπίου:
Υλικά:
- 750ml φρέσκια κρέμα γάλακτος, κρύα (180ml για κάθε στρώση και 70ml με
- κάθε σοκολάτα που θα λιώσει)
- 120gr μαύρη σοκολάτα
- 120gr σοκολάτα γάλακτος
- 120gr λευκή σοκολάτα
- espresso shot από 1 κάψουλα Hausbrandt Gourmet
- 1⁄2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
Δες την εκτέλεση της συνταγής σε βίντεο πιο κάτω: