Ο Τάσος Σταυρίδης φτιάχνει το πιο φρέσκο και θρεπτικό ρολό τορτίγιας με αυγά και μαγιονέζα
Μπήκε στην κουζίνα του Kitchen Island και έφτιαξε ένα πιάτο με πλούσιες γεύσεις και αρώματα
Ανακαλύψτε το Ρολό Τορτίγια με Αυγά και Μαγιονέζα που συνδυάζει πλούσιες γεύσεις και αρώματα!
Υλικά:
4 μέτριες τορτίγιες
4 αυγά Νικηφόρου
2 κ.γ. κάρυ
1 κ.σ. smoked paprika
4 κ.σ. βούτυρο
1 μέτριο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
αλάτι (κατά προτίμηση0
⅓ φλιτζάνι (75 mL) μαγιονέζα
½ φλιτζάνι (125 mL) φύλλα κόλιαντρου (ψιλοκομμένα)
¼ φλιτζάνι (60 mL) φύλλα φρέσκιας μέντας (ψιλοκομμένα)
Δες την εκτέλεση πιο κάτω: