Thumbnail

Τα αφέλια σε αυτή τη συνταγή γίνονται …vegan, αλλά παραμένουν πεντανόστιμα Τα αφέλια σε αυτή τη συνταγή γίνονται …vegan, αλλά παραμένουν πεντανόστιμα

Η κυπριακή κουζίνα στα καλύτερα της
H κυπριακή κουζίνα είναι πλούσια και πολύ-πολύ εύγεστη! Σήμερα λοιπόν, φτιάχνουμε μια νόστιμη παραδοσιακή συνταγή, αφέλια, αλλά…vegan!

Την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, μπορείς να επισκεφθείς και το 18ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας που υπόσχεται να μας φέρει σε επαφή με τα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, τους ανθρώπους της, την γαστρονομία, την ιστορία, τον πολιτισμό, τον χορό και την μουσικής.

Υλικά: 

  • 150γρ. μεγάλα φιλέτα σόγιας
  • 1 λίτρο ζεστό νερό
  • αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση
  • 1 κ.γ. σκόνη κρεμμύδι
  • 30ml. ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ. ξερό κόλιανδρο (αλεσμένο)
  • 1 λίτρο ξηρό κόκκινο κρασί

Δες την εκτέλεση της συνταγής πιο κάτω: 

 

 

 

Home