Thumbnail

H Jennifer Aniston αποκαλύπτει τι είπε στην Angelina Jolie πριν συνάψει σχέση με τον Brad H Jennifer Aniston αποκαλύπτει τι είπε στην Angelina Jolie πριν συνάψει σχέση με τον Brad

Σίγουρα, ακόμη μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που το ξεστόμισε
Jennifer και Brad αποτελούν μακρινό παρελθόν. Το ίδιο και η Angelina με τον Brad. Βέβαια, δεν παύει να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του Hollywoοd το γεγονός ότι ο κούκλος ηθοποιός άφησε το κορίτσι της διπλανής πόρτας για την άκρως εντυπωσιακή συνάδελφο της. Και παρά το ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια, κάθε πιπεράτη λεπτομέρεια που το αφορά, μας ιντριγκάρει το ενδιαφέρον.

Ακόμη και η κουτσή Μαρία ξέρει πως η περιβόητη ταινία Mr. & Mrs. Smith στάθηκε η αιτία να γνωριστεί ο Brad με την Angelina και ήταν η αρχή του τέλους του γάμου του πρώτου με την Jennifer. 

Μετά, όλος ο πλανήτης έμαθε για το κέρατο που έφαγε η κατά τα άλλα συμπαθέστατη Jennifer και παρά το ότι η Angelina ήταν η πέτρα του σκανδάλου δεν της γύρισε μπούμερανγκ στην καριέρα της. Εξακολούθουσε να είναι συμπαθής στο ευρύ κοινό, θες επειδή υιοθετούσε το ένα παιδί μετά το άλλο και είχε αναπτύξει σημαντική φιλανθρωπική δράση, θες επειδή με τον Brad ήταν το απόλυτο ταιριαστό χολιγουντιανό ζευγάρι, σχεδόν οι πάντες ξέχασαν πως έχτισε την ευτυχία της πάνω στη δυστυχία της Jennifer. 

Διάβασε ακόμη: 

Brad Pitt: Το δώρο που έκανε στη Jennifer Aniston για τα γενέθλιά της (Βίντεο)

Jennifer Aniston: Ποζάρει topless στα 50 της (Φωτό)

Μετά από τόσα χρόνια, η Jennifer σε μία συνέντευξη με το Vanity Fair, αποκάλυψε πως είχε μία και μοναδική συζήτηση με την Angelina σε όλη της ζωή. Η συζήτηση έγινε σ΄ένα πάρκινγκ όπου γυριζόταν τότε η σειρά Friends, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Jennifer. Μάλιστα, έγινε λίγες μέρες πριν η Angelina ξεκινήσει τα γυρίσματα με τον Brad -για την καταραμένη για εκείνη όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια- ταινία. “Πάρκαρα το αυτοκίνητο και συστήθηκα. Είπα, 'Ο Brad είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί μαζί του. Ελπίζω να περάσετε καλά” . Μάλλον, η Angelina  πήρε τοις μετρητοίς τα λεγόμενα της Jennifer, και η Jennifer καταριόταν την ώρα και τη στιγμή που ξεστόμισε την αμίμητη ατάκα. 

Διάβασε: Brad Pitt: Ρωτήθηκε ευθέως αν είναι ξανά μαζί με τη Jennifer Aniston (βίντεο)

 

Πηγή 

 

Home