Thumbnail

Οι πρωταγωνίστριες του «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» ποζάρουν με τα μαγιό τους Οι πρωταγωνίστριες του «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» ποζάρουν με τα μαγιό τους

29 χρόνια μετά, επιστρέφουν δριμύτερες
Μπορεί η επανένωση των ηθοποιών της σειράς "Beverly Hills 90210" να μην είναι η ίδια χωρίς τον αγαπημένο Luke Perry, αλλά δεν παύει να μας χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί μας θυμίζει τα εφηβικά μας χρόνια.

H παρέα που έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας με τη δική μας εποχή της αθωότητας, επιστρέφει δριμύτερη. Ήδη εδώ και αρκετές μέρες έχουμε δει το πρώτο τρέιλερ και δε βλέπουμε την ώρα για τη συνέχεια. 

Σ΄ένα  διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς, τρεις από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και φόρεσαν τα μαγιό τους. Ο λόγος για τις Tori Spelling,  Jennie Garth και Gabrielle Carteris.

Τη φωτογραφία ανέβασε η Tori Spelling στον λογαριασμό της στο Instagram, με τη λεζάντας: «Κυριακάτικο οικογενειακό δείπνο», ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως και οι τρεις ποζάρουν, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Εντάξει, παρά την εμφανή διαφορά, 29 χρόνια πέρασαν άλλωστε, είναι και οι τρεις, υπέροχες! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday Family Dinner... @jenniegarth @gabriellecarteris @bh90210 #nomakeup

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

 

Διάβασε ακόμη: 

Γεγονός! Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε gif! (Φώτο)

Η κυρία στη φωτογραφία είναι πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια (Βίντεο)

 

Πηγή 

 

 

Home