Thumbnail

Kitchen Island Cook Off: Νικόλας Ιωαννίδης Vs Ολίβια Κωνσταντινίδη Kitchen Island Cook Off: Νικόλας Ιωαννίδης Vs Ολίβια Κωνσταντινίδη

Oι influencer δε κάνουν μόνο story στο Instagram. Άμα χρειαστεί, μπαίνουν στην κουζίνα του Kitchen Island για καλό σκοπό
Το "Kitchen Island" μαζί με τον Οργανισμό Κώστα Παπαέλληνα συνεχίζουν με το δεύτερο επεισόδιο του "Kitchen Island Cook Off", μέσω του οποίου καλούν γνωστές προσωπικότητες από διάφορους χώρους, να ανταγωνιστούν ανά δυάδες, με τη μαγειρική να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο και τα έσοδα να δίνονται σε έναν αξιέπαινο κοινωφελή σκοπό.

Για τον Νικόλα Ιωαννίδη, οι συστάσεις περισσεύουν. Οι επαγγελματικές ιδιότητες του παρουσιαστή και του στυλίστα, δεν αρκούν για να περιγράψουν την ανεξάντλητη δημιουργικότητα αυτού του ανθρώπου, που κατά καιρούς έχει περάσει από διάφορους χώρους και έχει καταπιαστεί με πολλά. Είναι αναμφίβολα μια πληθωρική προσωπικότητα, με επιδραστικότητα, εξ ου και τον ακολουθούν περισσότερα από 34.000 άτομα. Φαίνεται πως μες σε όλα, ο Νικόλας Ιωαννίδης, το έχει και με τη μαγειρική! 

nikolasiwannides

H Oλίβια Κωνσταντινίδη είναι ένα πανέμορφο πλάσμα, γι΄αυτό άλλωστε ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ παράλληλα εργάζεται και ως makeup artist. Μια επίσης ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, με επιδραστικότητα, με περισσότερα από 29 χιλιάδες άτομα να την ακολουθούν πιστά στο Instagram. 

oliviaconstantinides

Ο brand owner του  Kitchen IslandΔιονύσης Κωνσταντίνου, που τελεί παράλληλα χρέη παρουσιαστή του "Kitchen Island Cook Off", μαζί με τον Οργανισμό Κώστα Παπαέλληνα, υποδέχθηκαν τους συμμετέχοντες στη δεύτερη δοκιμασία, ζητώντας τους να ακολουθήσουν κατά γράμμα τη συνταγή και να φτιάξουν vegan μπιφτέκια με κινόα, χρησιμοποιώντας Pablo's Quinoa Revolution και κρόκο Κοζάνης, το "χρυσό" μπαχαρικό, όπως εύστοχα το αποκαλούν. 

Τελικά, ποιός επικράτησε στο Ιnfluencer Cook Off;

Μπορείς να δεις την Oλίβια Κωνσταντινίδη  να τελεί χρέη σεφ 

Δες τη φιλότιμη προσπάθειά του Νικόλα Ιωαννίδη 

Νικητής του Ιnfluencer Cook Off, αναδείχθηκε η Oλίβια Κωνσταντινίδη  χάρη στη δική σου ψήφο. Να θυμίσουμε πως η διαδικασία για κάθε "Kitchen Island Cook Off" είναι κοινή. Κάθε φορά, αφότου δημοσιευτούν τα ατομικά video κάθε διαγωνιζόμενου στους λογαριασμούς Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Kitchen Island, το κοινό έχει τη δυνατότητα να φηφίζει ποιά εκτέλεση της ίδιας συνταγής, το ικανοποίησε περισσότερο. Αν είσαι εσύ ο νικητής από το κοινό, που θα επιλεγείς κατόπιν κλήρωσης, θα κερδίσεις ένα καλάθι με προϊόντα από τον χορηγό Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα, αξίας 60 ευρώ. Για τη νικήτρια του κοινού σε αυτό το challenge, δες ΕΔΩ 

Δες ποιος κέρδισε το πρώτο Kitchen Island Cook Off ΕΔΩ 

kinoaburger

Το αξιοσημείωτο με το "Kitchen Island Cook Off" είναι ότι ο challenger που δεν κερδίζει, δε φεύγει σε καμία περίπτωση παραπονεμένος. Κάθε άλλο, αφού χάρη στον χορηγό τού "Kitchen Island Cook Off" Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα επιλέγει σε ποιο από τα ακόλουθα φιλανθρωπικά ιδρύματα: ΠΑΣΥΚΑΦ, Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας και Ένα όνειρο μια ευχή, θα δοθεί το ποσό των 500 ευρώ μέσω του challenger που έχει κερδίσει. Αυτό σημαίνει ότι ο Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα μέχρι το τέλος του "Kitchen Island Cook Off", θα προσφέρει συνολικά το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2,500 ευρώ σε φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω των τριών προαναφερόμενων μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων. 

nikolas

 

Aν πάντως ζήλεψες και θες να φτιάξεις vegan μπιφτέκια με κινόα, χρησιμοποιώντας Pablo's Quinoa Revolution και κρόκο Κοζάνης, ακολούθησε την πιο κάτω συνταγή 

Υλικά 

  • 1/4 φλιτζάνι (50g) άψητο quinoa Pablo's Quinoa Revolution
  • 1/2 φλιτζάνι (115ml) νερό
  • 1/2 λευκό κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι
  • 1/2 κουταλάκι κύμινο 
  • 1 (400g) φασόλια κόκκινα CIRIO
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 6 στήμονες κρόκο Κοζάνης 
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 200 °C.
  • Τοποθετείς το quinoa και το νερό σε μια κατσαρόλα και σκεπάζεις με ένα καπάκι. Μόλις το νερό βράσει, μειώνεις τη θερμότητα, έτσι ώστε αρχίσει να σιγοβράζει. Ψήνεις, μέχρι το quinoa απορροφήσει το νερό
  • Στραγγίζεις και ξεπλένεις τα κόκκινα φασόλια. Τα τοποθετείς σε ένα μεγάλο μπολ και τα πολτοποιείς καλά με ένα πιρούνι.
  • Κόβεις το κρεμμύδι σε κύβους και το σοτάρεις σε μέτρια φωτιά με λίγο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά μέχρι το κρεμμύδι να αρχίσει να γίνεται ημιδιαφανές.
  • Ψιλοκόβεις τη σκελίδα σκόρδου και τη ρίχνεις στο τηγάνι. Ανακατεύεις και ψήνεις για ένα ακόμη λεπτό.
  • Προσθέτεις τη σκόνη τσίλι, το κύμινο και τον κρόκο Κοζάνης στο μείγμα κρεμμυδιού. Μαγειρεύεις για 2 λεπτά μέχρι τα μπαχαρικά να βγάλουν τα αρώματά τους.
  • Ρίχνεις όλο το μείγμα στο μπολ με τα φασόλια.
  • Προσθέτεις το quinoa στο μπολ φασολιών με τη σάλτσα σόγιας και ανακατεύεις τα πάντα μαζί. Αν θέλεις, προσθέτεις λίγο αλάτι και πιπέρι.
  • Διαμορφώνεις το μείγμα σε 4 μπιφτέκια, περίπου 2.5cm ύψος. Τα τοποθετείς σε ένα επίπεδο ταψί, επενδυμένο με χαρτί ψησίματος και ψήνεις για 8 λεπτά.
  • Στη συνέχεια, αναποδογυρίζεις προσεκτικά τα μπιφτέκια, χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα και ψήνεις για άλλα 8 λεπτά. Αφαιρείς από τον φούρνο και αφήνεις να κρυώσουν για περίπου 5 λεπτά πριν τα σερβίρεις. 
  • Προσθέτεις τα αγαπημένα σου toppings σ' ένα ψωμάκι της επιλογής σου!

Καλή όρεξη! 

 

Home