Thumbnail

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης απαντά στις ύβρεις του δημάρχου Βόλου μ' ένα τραγούδι (Bίντεο) Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης απαντά στις ύβρεις του δημάρχου Βόλου μ' ένα τραγούδι (Bίντεο)

Εκείνος τον έβρισε χυδαία και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης απάντησε όπως οφείλει ένας σωστός καλλιτέχνης
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου και παιδιά της περιοχής συναντήθηκαν στην πλατεία των Σταγιατών, όπου ηχογράφησαν και οπτικογράφησαν ένα τραγούδι. Ένα μήνυμα ουσιαστικά για όσους στηρίζουν τον αγώνα για την ελεύθερη υδροδότηση του χωριού.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης υποστηρίζει τους κατοίκους των Σταγιατών, οι οποίοι βρίσκονται σε χρόνια διαμάχη με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. 

Οι ντόπιοι ζητούν με ψήφισμα να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους. 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Αλκίνοος Ιωαννίδης: Έγραψε τραγούδι για τον κορονοϊό και το ερμηνεύει με τις δύο του κόρες! (Βίντεο)

Πρόσφατα, η  δημόσια στήριξη του Αλκίνοου Ιωαννίδη, προκάλεσε την έκρηξη του δημάρχου Βόλου που μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, δήλωσε μεταξύ άλλων: "Δυστυχώς κατοικούν 30-40 οικογένειες το πολύ, ονομάζονται Σταγιάτες, έχουν γεμίσει καμιά δεκαριά σημεία με μαύρες σημαίες, κάνουν ανακοινώσεις, δεν έχουν πληρώσει ποτέ νερό, έκαναν κατάληψη στο κοινοτικό κτίριο, έχουν καταστρέψει τουλάχιστον 15-20 φορές τους χλωριωτές [....] λειτουργούν αυθαίρετα τελείως και έχουν και έναν μ****** που λέγεται Αλκίνοος Ιωαννίδης και τους συμπαραστέκεται. Λέει επάγγελμα τραγουδιστής, τι τραγουδά δεν ξέρουμε, όμως είναι μία αρνητική νότα στην όμορφη περιοχή μας". 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Μαγική στιγμή! Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά το «Αχερόμπασμαν» στη Λήδρας (Βίντεο)

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ως απάντηση, ανέβασε στο  επίσημο κανάλι του στο Youtube μια νέα εκτέλεση του κομματιού, τραγουδώντας με παιδιά της περιοχής, ενώ σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ1, ανάφερε: "Το χωριό υπάρχει εξαιτίας αυτής της πηγής. 350 χρόνια η ζωή και οι παραδόσεις των κατοίκων κινούνται γύρω από αυτό το ιερό νερό. Το συντηρούν το δίκτυο μόνοι τους με προσωπικά έξοδα και προσωπική εργασία, κάνουν τους τακτικούς χημικούς ελέγχους. Ποτέ κανείς τους δεν διανοήθηκε να το εκμεταλλευτεί οικονομικά και θα αγωνιστούν μέχρι τέλους ώστε να συνεχίζει να τρέχει ελεύθερα και για τις επόμενες γενιές". 

Με πληροφορίες από lifo 

 

 

Home